Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τώρα  με αποστόμωσες  :2funny:αλλο  αυτα και αλλο να λες οτι η ο παναθηναικος παιζει σαν την μπαρτσελονα.οσο για το ποιοι παίζουν στην μπαρτσελονα φυσικά και παίζουν άνθρωποι αλλα σε σχέσει με αυτούς που παίζουν στον παναθηναϊκό η στην όποια ελληνική ομαδα μοιάζουν κοινή θνητοί και οι παίχτες  της μπαρτσελονα μοιάζουν με θεούς του Ολύμπου.και εσύ ειδικά το έζησες καλα πέρσι μετα το ματς στη βαρκελωνη ;)αν τωρα εσυ θες να συγκρίνεις το παίξιμο της μπαρτσελονα με αυτό του παναθναικου αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία θα ήσουν μέσα εδώ και καιρό :2funny:

αμα βρεις ποστ μου που λέω ότι ο παναθηναικός παίζει όπως η μπαρτσελόνα δε θα ξαναποστάρω στο μπουρδέλα τελεία κομ.
η εμμονή σου με το νικ περσονανονγκρατα και η παραποίηση των γραφομένων είναι συγκρίσιμη μόνο με την παραποίηση απ το νικ αιγέας.....

αλλά δε θα το συνεχίσουμε. ακρη δε βγαίνει.

Επισκέπτης
αμα βρεις ποστ μου που λέω ότι ο παναθηναικός παίζει όπως η μπαρτσελόνα δε θα ξαναποστάρω στο μπουρδέλα τελεία κομ.
η εμμονή σου με το νικ περσονανονγκρατα και η παραποίηση των γραφομένων είναι συγκρίσιμη μόνο με την παραποίηση απ το νικ αιγέας.....

αλλά δε θα το συνεχίσουμε. ακρη δε βγαίνει.
στο εχω ξαναπεί οτι και να σου ποσταρω εσυ θα βρεις κατι που θα πεις οτι δεν εννόησες αυτο αλλα το ειπες διαφορετικα.επίσης εχει εμμονες οτι  θέλω να σου την πω.ακόμα και στο θεμα με αποελ αντι να βγεις καινα πεις  εκανα λαθος εκτίμηση βγήκες και προσπαθούσες να μου την πεις κανοντας το άσπρο μαύρο οταν ολοι  βλέπαμε τη έγραφες.οπως είπες ομως δεν βγάζουμε άκρη και δεν το συνεχίζω ούτε εγώ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στο εχω ξαναπεί οτι και να σου ποσταρω εσυ θα βρεις κατι που θα πεις οτι δεν εννόησες αυτο αλλα το ειπες διαφορετικα.επίσης εχει εμμονες οτι  θέλω να σου την πω.ακόμα και στο θεμα με αποελ αντι να βγεις καινα πεις  εκανα λαθος εκτίμηση βγήκες και προσπαθούσες να μου την πεις κανοντας το άσπρο μαύρο οταν ολοι  βλέπαμε τη έγραφες.οπως είπες ομως δεν βγάζουμε άκρη και δεν το συνεχίζω ούτε εγώ.
και λάθος βγήκα και είπα ότι έκανα αλλά ήσουνα απορροφημένος να βρίζεις το νικ...
είπες ότι άλλο να λες ότι ο παναθηναικός παίζει σαν την μπάρτσα....
σου λεω πες μου ότι δεν το έχω πει με ποστ...
μου λες θα στο αλλάξω....
βρες το εσύ.
επίσης εάν ποστάρω το ποστ που λεω ότι εκανα λάθος για το ΑΠΟΕΛ θα πάψεις να ποστάρεις;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και για να αποδείξω τις εμμονές και το κάψιμο ορισμένων ιδού:

τι δεν ασχολείσαι ρε αρρωστε;
περίμενες να τελειώσει το παίγνιο να αερχίσεις τα μπινελίκια [size=18pt]επειδή έπεσα έξω που πέρασε ο αποελ [/size]λες και το προφανές ήταν να περάσει.
εχεις ρίξει ότι υπάρχει και δεν υπάρχει σε μπινελίκια έψαξες ποστς για να μτην πεις σε ένα νικ στο μπουρδέλα.
κατά τα λοιπά εγώ είμαι κωλοτούμπας και συ είσαι νορμάλ
ναι αγάπη.
λογικά πρέπει να τραβάς τεράστια ζόρια στη ζωή.
περαστικά.

Υ.γ
κατσε θα προβλέψω τώρα ότι ο γάβορς δεν παίζει να πάρει τσουλου.
μόλις το πάρει θυμίσου να μπεις να με πεις κωλοτούμπα.
άρρωστε.

θα περιμένω πολύ καιρό να μας ποστάρει το ποστ που λέω ότι ο παναθηναικός παίζει σαν μπαρτσελόνα.....

μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο που έχετε ορισμένοι.  :headbang: :headbang:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
εντιτ:
είναι δε γνωστό εδώ και χιλιετίες ότι στο ποδόσφαιρο οι τελικές, τα κόρνερ και τα αράουτ μετράνε περισσότερο από τα γκολ. γι' αυτό και η ιστορία έχει γράψει ότι η στεάουα και ο ερυθρός αστέρας δεν έχουν πάρει ποτέ το πρωταθλητριών, η δανία και η ελλάδα δεν έχουν πάρει κανένα γιούρο, ο παο δεν έχει κερδίσει ποτέ τον άγιαξ, ενώ το champions league του 2010 το κατέκτησε η μπαρτσελόνα αποκλείοντας στον ημιτελικό την ίντερ του μουρίνιο
το βασικοτερο ειναι οτι ως τελικη μετραει ακομα και το σουτ του χολεμπας που στειλε τη μπαλα στην αιγινα..
το ποσα κορνερ θα κερδισεις εξαρταται απο το αγωνιστικο σου στυλ(εξτρεμ,οβερλαπ κλπ)..
βεβαια μεγαλυτερο παραμυθι/καραμελα των απανταχου αμπαλλων ειναι η "κατοχη"..τα χουμε ξαναπει..
στο ποδοσφαιρο η στατιστικη  μερικες φορες βοηθα στο να δικαιολογησεις ενα ανεπυτιχες αποτελεσμα.

Επισκέπτης
και για να αποδείξω τις εμμονές και το κάψιμο ορισμένων ιδού:

θα περιμένω πολύ καιρό να μας ποστάρει το ποστ που λέω ότι ο παναθηναικός παίζει σαν μπαρτσελόνα.....

μιλάμε για το απόλυτο κάψιμο που έχετε ορισμένοι.   :headbang: :headbang:
σε δικη μας αντιπαραθεση δεν δεχοσουν τιποτα.μετα απο πολλα ποστ που ολοι σου ελεγαν οτι εκανες λαθος αναγκαστηκες να γραψεις οτι εκανες λαθος αλλα βεβαια τονισες οτι δεν ηταν το προφανες οταν ακομα και την τριτη αγωνιστικη ηταν αητητος εσυ ελεγες οτι δεν θα περασει.αυτο που εγραψες δεν λεει οτι έκανες λάθος αλλα ειρωνικά βγήκες και την είπες σε έμενα ποσταροντας μετά για το γαύρο.και για να ξεκαθαρίσουμε προσωπικά χέστηκα  να σου την λεω αλλα οταν βγαίνεις προκλητικά και λες κάποια πράγματα που μετά δεν βγαίνουν και επιμένεις να τα υποστηρίζεις και μετα απο 10 ποστ βγαινεις και λες '΄'επειδή έπεσα έξω που πέρασε ο αποελ λες και το προφανές ήταν να περάσει''. εσυ καταλαβαίνεις απο αυτό οτι λες οτι έχεις κάνει λάθος η ακομα δικαιολογείς με έμμεσο τρόπο αυτο που ελεγες;

Επισκέπτης
και επειδή οταν κάνω λάθος εχω το θαροος να βγω να το πω δεν είπες οτι παίζει σαν την μπαρτσελονα αλλα παρομοίασες τον τρόπο παιχνιδιού και το ότι κανει 4-5 ευκαιρίες και κάνει γκολ και μετα κάνει πασινγκ γκειμ.βεβαια αυτο εχει  μια υπονοια στον τροπο παιχνιδιου του φετινου παναθηναϊκού οτι κανει 4-5 ευκαιρίες βάζει 2-3 γκολ και μετά κρατάει μπάλα.αν κανω λάθος διόρθωσε με οτι αυτό που είπες δεν πήγαινε στον τρόπο που παίζει ο παο ;)εκτος αν ηταν τυχαία σου η αναφορά σου σε όλο αυτό που ανέφερες περί μπαρτσελονας ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σε δικη μας αντιπαραθεση δεν δεχοσουν τιποτα.μετα απο πολλα ποστ που ολοι σου ελεγαν οτι εκανες λαθος αναγκαστηκες να γραψεις οτι εκανες λαθος αλλα βεβαια τονισες οτι δεν ηταν το προφανες οταν ακομα και την τριτη αγωνιστικη ηταν αητητος εσυ ελεγες οτι δεν θα περασει.αυτο που εγραψες δεν λεει οτι έκανες λάθος αλλα ειρωνικά βγήκες και την είπες σε έμενα ποσταροντας μετά για το γαύρο.και για να ξεκαθαρίσουμε προσωπικά χέστηκα  να σου την λεω αλλα οταν βγαίνεις προκλητικά και λες κάποια πράγματα που μετά δεν βγαίνουν και επιμένεις να τα υποστηρίζεις και μετα απο 10 ποστ βγαινεις και λες '΄'επειδή έπεσα έξω που πέρασε ο αποελ λες και το προφανές ήταν να περάσει''. εσυ καταλαβαίνεις απο αυτό οτι λες οτι έχεις κάνει λάθος η ακομα δικαιολογείς με έμμεσο τρόπο αυτο που ελεγες;

το πρώτο ποστ ήταν μετά το χέσιμο που μου έριξες
το ποιός είναι κωλοτούμπας το έχει καταλάβει η ομήγυρη.
σου είπα δεν ασχολούμαι αλλο.

Επισκέπτης
το πρώτο ποστ ήταν μετά το χέσιμο που μου έριξες
το ποιός είναι κωλοτούμπας το έχει καταλάβει η ομήγυρη.
σου είπα δεν ασχολούμαι αλλο.
δηλαδή για να καταλάβω αφου λες οτι έκανες λαθος οπως το παραδέχτηκες με τον δικό σου τρόπο ..εγω ειμαι ο κωλοτουμπας που στο έλεγα :headbang:ο.κ έχεις δίκιο δεν ασχολουμε άλλο.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

μεγάλη μαλακία αυτό που γράφεις. το να συγκρίνεις τον αιγέα (ακα κωλοτούμπα) σε αυτό το θέμα με οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα, είναι σαν να συγκρίνεις την μπαρτσα με ελληνική ομάδα  :grin:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγάλη μαλακία αυτό που γράφεις. το να συγκρίνεις τον αιγέα (ακα κωλοτούμπα) σε αυτό το θέμα με οποιονδήποτε άλλον εδώ μέσα, είναι σαν να συγκρίνεις την μπαρτσα με ελληνική ομάδα  :grin:
δεν έχεις μόνο εσύ το προνόμιο της κόντρας με τον αιγέα..... το δικό σου είναι ορντέβρ μπροστά στις δικές μου μάχες.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.389
Πόντοι
266
λοιπον..λαγουδινες την κανω για το γηπεδο
θα υποδεχθουμε την αποστολη της βαζελας με καδρονια και πετρες απο την αερογεφυρα
ελπιζω οι κωλοτρυπιδες σας να μοσχοβολουν...
τα λεμε μετα κουνελες...

miraz2000

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2011
Κριτικές
7
Like
20
Πόντοι
1
θα υποδεχθουμε την αποστολη της βαζελας με καδρονια και πετρες απο την αερογεφυρα
τα λεμε μετα κουνελες...
με τι πουτσα θα γαμισετε ρε γατακια κοιταξτε να παρετε κανενα Χ για να σωθειτε και μετα βγαλτε τις πουτσες για να κατουρησετε για γαμισι υπομονη

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ψιτ αγαπουλες ..... 0-2 ο βαζελος....  :sunglasses:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
τα λεμε μετα κουνελες...
θα σε γαμω κ θα γουσταρεις.... αντε να σε πασπαλισει με... σαλεπι ο Σεμπα κ εδω ειμαστε εμεις :fuck1: :s&m_1: :s&m_1:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom