Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
δίκαιο;
δικαιότατο.

ομάδα που θέλει πρωτάθλημα δε μπορεί μετά το 50 να μην έχει φάση.....
μην είσαι υπερβολικός ακόμα και ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό σαν την μπαρτσελονα η την ρεαλ κάνουν και αυτές ενα άσχημο παιχνίδι :2funny:

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ωραιο το ναυαγιο με τους αναπηρους Βυντρα-Κλειτον σε πρωτο ρολο κ τον Βασκο να δινει ρεσιταλ,δεν τελειωσε τιποτα ακομα θα κραξουν λιγο οι αρειανογαυροκοτες αλλα εχει δρομο ακομα,θα γινοταν κ μια τετοια εμφανιση με 13 παικτες παιζουμε οχι με 3 ισαξιες ενδεκαδες που μπστραρουν τα προβατα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μην είσαι υπερβολικός ακόμα και ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό σαν την μπαρτσελονα η την ρεαλ κάνουν και αυτές ενα άσχημο παιχνίδι :2funny:
εδώ και δυό αγώνες φαίνεται ότι το πάνε για γκέλα....
ειδικά απο τότε που επέστρεψε ο βύντρας δεξιά μιλάμε για πανηγύρι.......
ο μαρίνος έκανε όντως διαφορά.
η εμμονή στον ανύπαρκτο κλέιοτν βασικό ως το 60 του στοίχισε του παππού στην 3η και φαρμακερή.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε μαλακα...θα σε γαμαω οσο θα ανασαινεις σε αυτον τον πλανητη....
και ξερεις γιατι μωρη καποτα τρυπια;;;
απλα γιατι λεω αληθειες και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου δημιουργωντας ψευτικες πραγματικοτητες...
θα σε γαμαω ασαλιωτα γιατι ειμαι ο χρηστιδης και εισαι περσονα τ'αρχιδια μου κρατα...
βαλε μωρη [size=50pt]ΠΟΥΤΑΝΑ[/size] τωρα την βαθμολογια...
με μενα σου εχω πει το νου σου...
μαλακα....

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μόλις ανέλαβε ο Θεωδορίδης  :rockon: , αρχίσατε τις γκέλες στράκια.  :fuck1:
Αλλά ας περιμένουμε να τελειώσει, μπορεί ο διαστημικός βάζελος να ήθελε εξ αρχής να το γυρίσει σε 3-4 για σπάσιμο.

Ο Χυστίδης τόση ώρα δε σχολιάζει, μάλλον έχει αρχίσει να τον παίζει απ' όταν έγινε το 3-1.
στο τελος θα κανουμε ταμειο χαζολεφαντε κ θα δουμε τοτε αν θα επιστρεψει σττον θιασο της Αννιτας ο κυρ-Σαββας κ τη θα λες τοτε πουθενα :pipa2:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
η εμμονή στον ανύπαρκτο κλέιοτν βασικό ως το 60 του στοίχισε του παππού στην 3η και φαρμακερή.
φαντάσου :tooth:

Επισκέπτης
ο βυντρα σας φταίει :uglystupid:ο σαριεγκι που οτι υποψία φάσης την κάνει γκολ δεν το βλέπετε;ο κλειτον δεν επρεπε να απιζει εδω και 3 παιχνίδια αλλα ομάδα που κερδίζει για τον πορτογαλο φαίνεται δεν αλλάζει.ενα ματς ο λετο δεν πήγε και το πρόβλημα φάνηκε.αλήθεια ο καντε θα παίξει ποτέ;

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
ωραιο το ναυαγιο με τους αναπηρους Βυντρα-Κλειτον σε πρωτο ρολο κ τον Βασκο να δινει ρεσιταλ,δεν τελειωσε τιποτα ακομα θα κραξουν λιγο οι αρειανογαυροκοτες αλλα εχει δρομο ακομα,θα γινοταν κ μια τετοια εμφανιση με 13 παικτες παιζουμε οχι με 3 ισαξιες ενδεκαδες που μπστραρουν τα προβατα
δεν τελειωσε τιποτα ακομα!!!!!!  χαχαχαχα κλασατε βαζελες απο τωρα?ναι ναι δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα.Και εμεις ακομα περσι το πηραμε τον απριλη.
13 παιχτες μονο?αν δεν σας παρει ο τσακας θα παρακαλεσουμε τον βαγγελα να σας δωσει την μια δικια μας...Μπεεεεεε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
απλα γιατι λεω αληθειες και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου δημιουργωντας ψευτικες πραγματικοτητες...
θα σε γαμαω ασαλιωτα γιατι ειμαι ο χρηστιδης και εισαι περσονα τ'αρχιδια μου κρατα...
μαλακα....
ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ;

ΒΑΛΤΗΝ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακα....
σου ειχα πει διακοσες φορες οτι εισαι αστεια ομαδα που στηριζεσαι στο στραγαλι και στην ενοτητα και ηρεμια που σου προσφερει το δημοσιογραφικο ασκερι που σε ακολουθει και σε φροντιζει με στοργη και προδερμ
αυτο το ασκερι που μια αστεια ομαδα που γλεντησε ο τελευταιος ψαρας απο το τελευταιο ψαροχωρι στην ευρωπη μας -σας την παρουσιαζαν σαν μιγμα ρεαλ μπαρτσα με αποδυτηρια που σφυζουν απο υγεια με ενα δασκαλο σοφο στον παγκο με πασινγκ γκειμ και αρχιδια...
ειχα μιλησει για κατηφορες στην κερκυρα στην ξανθη στο περιστερι και φυσικα τον χωρις σαλιο βιασμο στο τηγανι...το πιο ευκολο φετινο μου 90 λεπτο ασχετως αποτελεσματος...
η αεκ αν ειχε 5 λεπτα ακομα θα σε ισοφαριζε και δεν εδωσε και πεναλτι αποβολη στον καφε...
μιλαγα γιατι εβλεπα ...και ηξερα τι εβλεπα...
επεμενες σε υγειες σε ΟΜΑΔΑ με γραμματα κεφαλαια σε σοφο γκουρου σε αντιδιαστολη με μιζαδορο μυτογκα απατεωνα βαλβερδε και λοιπα και λοιπα...
[size=80pt]ΕΦΑΓΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΑ!!!![/size]

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
δεν τελειωσε τιποτα ακομα!!!!!!  χαχαχαχα κλασατε βαζελες απο τωρα?ναι ναι δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα.Και εμεις ακομα περσι το πηραμε τον απριλη.
13 παιχτες μονο?αν δεν σας παρει ο τσακας θα παρακαλεσουμε τον βαγγελα να σας δωσει την μια δικια μας...Μπεεεεεε
αφου το ξερεις μωρη σαυρα που βγηκες στον ηλιο να κραξεις οτι θα πακετωθεις φετος,εχω βγαλει τουμπα κ το μπουρδελακι σου κ εχω το πανω χερι στον β γυρο,χερι το οποιο θα στο χωσω ΟΛΟ μεσα κ θα γελαω με το κλαμα του Βαγγελα του κυρ-Σαββα κ του Μωραλη :2funny: :2funny: γεννετικα τροποποιημενο σανο σας ταιζουν ρε :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
και εσυ εισαι [size=80pt]ΤΡΙΤΟΣ[/size] μαλακαααααααα
αυτοκτονα....
ναι με 2 παιγνια λιγοτερα απ τον πρωτο
ααχσααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε [size=18pt]ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ [/size]οταν εβαζα βαθμολογία είχαμε ίδια παίγνια.
όταν βέβαια είσαι καριόλα γεννημένη μια ζωή στα ίσα δεν παιζεις κανένα.

kartakhs

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2008
Like
2
Πόντοι
166
αφου το ξερεις μωρη σαυρα που βγηκες στον ηλιο να κραξεις οτι θα πακετωθεις φετος,εχω βγαλει τουμπα κ το μπουρδελακι σου κ εχω το πανω χερι στον β γυρο,χερι το οποιο θα στο χωσω ΟΛΟ μεσα κ θα γελαω με το κλαμα του Βαγγελα του κυρ-Σαββα κ του Μωραλη :2funny: :2funny: γεννετικα τροποποιημενο σανο σας ταιζουν ρε :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck:
τι λε ρε εβγαλες τουμπα και καραισκακι ε και νομιζες οτι το πηρες κακομοιρη βαζελα.Και απο τους δυο θα φας πουτσα μεσα στο μπουρδελο σου και θα χασεις και τα δυο ντερμπι που εχεις με την δραμα χαχαχαχαχαχα.Τρεμε λαγε χαχαχαχαχα

Επισκέπτης
πάντως τώρα σας βλέπω βαζελακια μαζεμένα.την προηγούμενη εβδομάδα ήσασταν λαλίστατοι και βλέπατε ανετη επικράτηση .τωρα βλέπω εχετε αμφιβολίες για την ομάδα σας.ε ρε τη κάνει μια ήττα.και ξαναλέω ακομα δεν εχει τελειώσει τίποτα θα δούμε και αλλες κηδείες και απο τους δυο και κάλο θα είναι και οι γαύροι να μην περνούν πολύ θάρρος ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι με 2 παιγνια λιγοτερα απ τον πρωτο
ααχσααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε [size=18pt]ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ [/size]οταν εβαζα βαθμολογία είχαμε ίδια παίγνια.
όταν βέβαια είσαι καριόλα γεννημένη μια ζωή στα ίσα δεν παιζεις κανένα.
μαζεψου  ;)
μην γινεσαι λιγος  ;)

Επισκέπτης
Kαι το βραβείο fair play goes to:

Νέρι Καστίγιοοοοοοοοοοοοοοοοοο

Που ενώ τους έστειλε 2 φορές για εμετό στο τέλος λυπήθηκε τους αξιοθρήνητους..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αναρχοάπλυτε τι έγινε ο βύντρας ανέστησε τους πεθαμένους;  :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.