Επισκέπτης
μην είσαι υπερβολικός ακόμα και ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό σαν την μπαρτσελονα η την ρεαλ κάνουν και αυτές ενα άσχημο παιχνίδιδίκαιο;
δικαιότατο.
ομάδα που θέλει πρωτάθλημα δε μπορεί μετά το 50 να μην έχει φάση.....
μην είσαι υπερβολικός ακόμα και ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό σαν την μπαρτσελονα η την ρεαλ κάνουν και αυτές ενα άσχημο παιχνίδιδίκαιο;
δικαιότατο.
ομάδα που θέλει πρωτάθλημα δε μπορεί μετά το 50 να μην έχει φάση.....
εδώ και δυό αγώνες φαίνεται ότι το πάνε για γκέλα....μην είσαι υπερβολικός ακόμα και ομάδες που κάνουν πρωταθλητισμό σαν την μπαρτσελονα η την ρεαλ κάνουν και αυτές ενα άσχημο παιχνίδι
στο τελος θα κανουμε ταμειο χαζολεφαντε κ θα δουμε τοτε αν θα επιστρεψει σττον θιασο της Αννιτας ο κυρ-Σαββας κ τη θα λες τοτε πουθεναΜόλις ανέλαβε ο Θεωδορίδης , αρχίσατε τις γκέλες στράκια.
Αλλά ας περιμένουμε να τελειώσει, μπορεί ο διαστημικός βάζελος να ήθελε εξ αρχής να το γυρίσει σε 3-4 για σπάσιμο.
Ο Χυστίδης τόση ώρα δε σχολιάζει, μάλλον έχει αρχίσει να τον παίζει απ' όταν έγινε το 3-1.
φαντάσουεδώ και δυό αγώνες φαίνεται ότι το πάνε για γκέλα....
ειδικά απο τότε που επέστρεψε ο βύντρας δεξιά μιλάμε για πανηγύρι.......
ο μαρίνος έκανε όντως διαφορά.
η εμμονή στον ανύπαρκτο κλέιοτν βασικό ως το 60 του στοίχισε του παππού στην 3η και φαρμακερή.
ο βυντρα σας φταίει ο σαριεγκι που οτι υποψία φάσης την κάνει γκολ δεν το βλέπετε;ο κλειτον δεν επρεπε να απιζει εδω και 3 παιχνίδια αλλα ομάδα που κερδίζει για τον πορτογαλο φαίνεται δεν αλλάζει.ενα ματς ο λετο δεν πήγε και το πρόβλημα φάνηκε.αλήθεια ο καντε θα παίξει ποτέ;εδώ και δυό αγώνες φαίνεται ότι το πάνε για γκέλα....
ειδικά απο τότε που επέστρεψε ο βύντρας δεξιά μιλάμε για πανηγύρι.......
ο μαρίνος έκανε όντως διαφορά.
η εμμονή στον ανύπαρκτο κλέιοτν βασικό ως το 60 του στοίχισε του παππού στην 3η και φαρμακερή.
δεν τελειωσε τιποτα ακομα!!!!!! χαχαχαχα κλασατε βαζελες απο τωρα?ναι ναι δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα.Και εμεις ακομα περσι το πηραμε τον απριλη.ωραιο το ναυαγιο με τους αναπηρους Βυντρα-Κλειτον σε πρωτο ρολο κ τον Βασκο να δινει ρεσιταλ,δεν τελειωσε τιποτα ακομα θα κραξουν λιγο οι αρειανογαυροκοτες αλλα εχει δρομο ακομα,θα γινοταν κ μια τετοια εμφανιση με 13 παικτες παιζουμε οχι με 3 ισαξιες ενδεκαδες που μπστραρουν τα προβατα
ΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ;ρε μαλακα...θα σε γαμαω οσο θα ανασαινεις σε αυτον τον πλανητη....
και ξερεις γιατι μωρη καποτα τρυπια;;;
απλα γιατι λεω αληθειες και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου δημιουργωντας ψευτικες πραγματικοτητες...
θα σε γαμαω ασαλιωτα γιατι ειμαι ο χρηστιδης και εισαι περσονα τ'αρχιδια μου κρατα...
βαλε μωρη [size=50pt]ΠΟΥΤΑΝΑ[/size] τωρα την βαθμολογια...
με μενα σου εχω πει το νου σου...
μαλακα....
σου ειχα πει διακοσες φορες οτι εισαι αστεια ομαδα που στηριζεσαι στο στραγαλι και στην ενοτητα και ηρεμια που σου προσφερει το δημοσιογραφικο ασκερι που σε ακολουθει και σε φροντιζει με στοργη και προδερμρε μαλακα...θα σε γαμαω οσο θα ανασαινεις σε αυτον τον πλανητη....
και ξερεις γιατι μωρη καποτα τρυπια;;;
απλα γιατι λεω αληθειες και κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου δημιουργωντας ψευτικες πραγματικοτητες...
θα σε γαμαω ασαλιωτα γιατι ειμαι ο χρηστιδης και εισαι περσονα τ'αρχιδια μου κρατα...
βαλε μωρη [size=50pt]ΠΟΥΤΑΝΑ[/size] τωρα την βαθμολογια...
με μενα σου εχω πει το νου σου...
μαλακα....
αχαχαχαχαχαχαχχαχαχαΠΑΛΙ ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΗ ΚΑΡΙΟΛΑ;
ΒΑΛΤΗΝ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ.
αφου το ξερεις μωρη σαυρα που βγηκες στον ηλιο να κραξεις οτι θα πακετωθεις φετος,εχω βγαλει τουμπα κ το μπουρδελακι σου κ εχω το πανω χερι στον β γυρο,χερι το οποιο θα στο χωσω ΟΛΟ μεσα κ θα γελαω με το κλαμα του Βαγγελα του κυρ-Σαββα κ του Μωραλη γεννετικα τροποποιημενο σανο σας ταιζουν ρεδεν τελειωσε τιποτα ακομα!!!!!! χαχαχαχα κλασατε βαζελες απο τωρα?ναι ναι δεν εχει τελειωσει τιποτα ακομα.Και εμεις ακομα περσι το πηραμε τον απριλη.
13 παιχτες μονο?αν δεν σας παρει ο τσακας θα παρακαλεσουμε τον βαγγελα να σας δωσει την μια δικια μας...Μπεεεεεε
ναι με 2 παιγνια λιγοτερα απ τον πρωτοαχαχαχαχαχαχαχχαχαχα
και εσυ εισαι [size=80pt]ΤΡΙΤΟΣ[/size] μαλακαααααααα
αυτοκτονα....
τι λε ρε εβγαλες τουμπα και καραισκακι ε και νομιζες οτι το πηρες κακομοιρη βαζελα.Και απο τους δυο θα φας πουτσα μεσα στο μπουρδελο σου και θα χασεις και τα δυο ντερμπι που εχεις με την δραμα χαχαχαχαχαχα.Τρεμε λαγε χαχαχαχαχααφου το ξερεις μωρη σαυρα που βγηκες στον ηλιο να κραξεις οτι θα πακετωθεις φετος,εχω βγαλει τουμπα κ το μπουρδελακι σου κ εχω το πανω χερι στον β γυρο,χερι το οποιο θα στο χωσω ΟΛΟ μεσα κ θα γελαω με το κλαμα του Βαγγελα του κυρ-Σαββα κ του Μωραλη γεννετικα τροποποιημενο σανο σας ταιζουν ρε
μαζεψου ;)ναι με 2 παιγνια λιγοτερα απ τον πρωτο
ααχσααχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
ρε [size=18pt]ΠΡΟΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ [/size]οταν εβαζα βαθμολογία είχαμε ίδια παίγνια.
όταν βέβαια είσαι καριόλα γεννημένη μια ζωή στα ίσα δεν παιζεις κανένα.
μαζεψου ;)
μην γινεσαι λιγος ;)