Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε χαζοχαζέ.
δεν κρίνουμε μια φάση με το τι εκανε σε άλλη φάση καποιος άλλος διαιτητής.
κρίνουμε τη φάση ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ. σταμάτα να συμπεριφέρεσαι ως γάβρος.

Γιατί δε κατάλαβα. Συγκρίνω το ότι εκεί είχαμε επαφή ενώ στις άλλες φάσεις ΟΧΙ.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Γιατί δε κατάλαβα. Συγκρίνω το ότι εκεί είχαμε επαφή ενώ στις άλλες φάσεις ΟΧΙ.
δεν ήταν πέναλτυ.
πάμε παρακάτω.
πέναλτυ που χρειάζεται 20 ριπλει 50 γωνίες και πάλι υπάρχουν διαφωνίες απο συνοποαδούς παει να πει οτι δεν υπάρχει.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ήταν πέναλτυ.
πάμε παρακάτω.
πέναλτυ που χρειάζεται 20 ριπλει 50 γωνίες και πάλι υπάρχουν διαφωνίες απο συνοποαδούς παει να πει οτι δεν υπάρχει.

Να τους το δόσουμε? Εγώ μαζί σου. ΔΕΝ ΗΤΑΝ. Δε θα το δινα και ας υπήρχε τράβηγμα! Ας δούμε τώρα ΠΟΣΟΙ ΓΑΒΡΟΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φίλε ίδιος δε γίνομαι αλλά θέλω να λέγεται η αλήθεια και να μη περνάει το ψέμα. Το ότι δε γίνομαι ίδιος δε πάει να πει πως θα τους αφήσω να αλωνίζουν.
ναι αρκεί να μη χρησιμοποιείς επιχειρήματα της πλάκας όπως κανουν αυτοί.
εάν θέλουμε να ξεφτυλίσουμε τους γάβρους υπάρχουν άπειρα παραδείγματα..
όπως εκείνο το πέναλτυ βουτιά ίαν θορπ που ο γιαννακόπουλος μετά την εκτέλεση έκανε κωλοδάχτυλο στον αναστασιάδη στον πάγκο του παοκ....

και άλλα πολλά.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
όπως εκείνο το πέναλτυ βουτιά ίαν θορπ που ο γιαννακόπουλος μετά την εκτέλεση έκανε κωλοδάχτυλο στον αναστασιάδη στον πάγκο του παοκ....

και άλλα πολλά.

Εγω εβαλα το καλύτερο. ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ. Για ότι άλλο εδώ είμαστε.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366

χαχαχαχα... και γαμώ τα άρθρα. οι γαύροι άνετα θα το έπαιρναν τοις μετρητοίς. κοίτα τι γράφει ο ινστρούκτοράς τους:

"Έμεινε το ρεκόρ με ΠΑΟ
Από Κώστας Νικολακόπουλος | Πέμπτη, 01 Δεκ 2011 12:43

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παρατηρεί ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα, δεν έσπασε ένα ρεκόρ που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο ντέρμπι…

ΤΕΛΙΚΑ ο Ολυμπιακός δεν έσπασε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας το ρεκόρ που έκανε με τον Παναθηναϊκό! Το ρεκόρ με τις 22 τελικές προσπάθειες, σουτ και κεφαλιές, που είχε στο ντέρμπι τις προάλλες στο Καραϊσκάκη. Με τη Δόξα οι τελικές σταμάτησαν στο Νο 21, αλλά φυσικά υπήρξε μια…μικρή λεπτομέρεια: Τη μία φορά έγινε ένα γκολ στις 22 τελικές, ενώ τώρα έγιναν έξι γκολ στις 21 τελικές προσπάθειες.

Θα πετύχει περισσότερα από 3,5 γκολ εναντίον του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός; Παίξτο σε απόδοση 4.20 στην sportingbet.gr

ΑΛΛΗ φυσικά η ένταση ενός ντέρμπι κι άλλη ενός οποιουδήποτε άλλου αγώνα, ίσως του πιο εύκολου για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα. Και, ούτε συζήτηση, καμία σχέση η αμυντική ικανότητα του Παναθηναϊκού με εκείνη της Δόξας. Πάντως, έχει ένα ενδιαφέρον ότι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε ο Ολυμπιακός απλά έστω και μία παραπάνω τελική, αλλά κι ότι είχε 17 μέσα από την αντίπαλη περιοχή (11 σουτ κι έξι κεφαλιές), ενώ με τη Δόξα είχε 13 (οκτώ σουτ και πέντε κεφαλιές)."

εντιτ:
είναι δε γνωστό εδώ και χιλιετίες ότι στο ποδόσφαιρο οι τελικές, τα κόρνερ και τα αράουτ μετράνε περισσότερο από τα γκολ. γι' αυτό και η ιστορία έχει γράψει ότι η στεάουα και ο ερυθρός αστέρας δεν έχουν πάρει ποτέ το πρωταθλητριών, η δανία και η ελλάδα δεν έχουν πάρει κανένα γιούρο, ο παο δεν έχει κερδίσει ποτέ τον άγιαξ, ενώ το champions league του 2010 το κατέκτησε η μπαρτσελόνα αποκλείοντας στον ημιτελικό την ίντερ του μουρίνιο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχα... και γαμώ τα άρθρα. οι γαύροι άνετα θα το έπαιρναν τοις μετρητοίς. κοίτα τι γράφει ο ινστρούκτοράς τους:

"Έμεινε το ρεκόρ με ΠΑΟ
Από Κώστας Νικολακόπουλος | Πέμπτη, 01 Δεκ 2011 12:43

Ο Κώστας Νικολακόπουλος παρατηρεί ότι στο παιχνίδι με τη Δόξα, δεν έσπασε ένα ρεκόρ που είχε κάνει ο Ολυμπιακός στο πρόσφατο ντέρμπι…

ΤΕΛΙΚΑ ο Ολυμπιακός δεν έσπασε στο παιχνίδι με τη Δόξα Δράμας το ρεκόρ που έκανε με τον Παναθηναϊκό! Το ρεκόρ με τις 22 τελικές προσπάθειες, σουτ και κεφαλιές, που είχε στο ντέρμπι τις προάλλες στο Καραϊσκάκη. Με τη Δόξα οι τελικές σταμάτησαν στο Νο 21, αλλά φυσικά υπήρξε μια…μικρή λεπτομέρεια: Τη μία φορά έγινε ένα γκολ στις 22 τελικές, ενώ τώρα έγιναν έξι γκολ στις 21 τελικές προσπάθειες.

Θα πετύχει περισσότερα από 3,5 γκολ εναντίον του Παναιτωλικού ο Ολυμπιακός; Παίξτο σε απόδοση 4.20 στην sportingbet.gr

ΑΛΛΗ φυσικά η ένταση ενός ντέρμπι κι άλλη ενός οποιουδήποτε άλλου αγώνα, ίσως του πιο εύκολου για τον Ολυμπιακό στο φετινό πρωτάθλημα. Και, ούτε συζήτηση, καμία σχέση η αμυντική ικανότητα του Παναθηναϊκού με εκείνη της Δόξας. Πάντως, έχει ένα ενδιαφέρον ότι με τον Παναθηναϊκό δεν είχε ο Ολυμπιακός απλά έστω και μία παραπάνω τελική, αλλά κι ότι είχε 17 μέσα από την αντίπαλη περιοχή (11 σουτ κι έξι κεφαλιές), ενώ με τη Δόξα είχε 13 (οκτώ σουτ και πέντε κεφαλιές)."

εντιτ:
είναι δε γνωστό εδώ και χιλιετίες ότι στο ποδόσφαιρο οι τελικές, τα κόρνερ και τα αράουτ μετράνε περισσότερο από τα γκολ. γι' αυτό και η ιστορία έχει γράψει ότι η στεάουα και ο ερυθρός αστέρας δεν έχουν πάρει ποτέ το πρωταθλητριών, η δανία και η ελλάδα δεν έχουν πάρει κανένα γιούρο, ο παο δεν έχει κερδίσει ποτέ τον άγιαξ, ενώ το champions league του 2010 το κατέκτησε η μπαρτσελόνα αποκλείοντας στον ημιτελικό την ίντερ του μουρίνιο
και ειναι επισης γνωστο κυριε καραγκιοζη οτι 90 λεπτα σε βιαζα και οτι πανηγυριζες σαν τρελλος το χου....ομαδαρα,αρμαδα,οικογενεια ,πασινγκ γκειμ και τα αρχιδια μου κουνιουνται να φχαριστας που με τις μαλακιες του πιλαφιου σε εχουν τρελλανει τα κορακια στο σφυριγμα και σε εχουν κανει μαγκα ανυπαρκτε...
που σε εκανε πουτανα η ξανθη...και η κερκυρα...και ο ατρομητος...
μαλακα....
τελειωμενε μαλακα....

νουμερο....
και που΄σαι...μικρε....μην ξεχνας...ποτε....

[move][size=90pt]3 8[/size][/move]

Κλαψε....
μαλακα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

και άλλα πολλά.
ναι ε;τι λε ρε πουστη...σωωωωπα ρε τερας ηθικης και παντελονιου...τι λες ρε αυτοι οι αλητες οι γαυροι...πω πω ....στην πυρα ρε...
μονο ο γιαννακοπουλος βουταγε....γιαυτο και εχουν σημασια αυτα που γραφεις ...γιατι πανω απο ολα εισαι αντικειμενικος και δεν κανεις διακρισεις...μπραβο ρε μαγκα για την ακεραιοτητα σου...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να μιλησω σοβαρα τωρα....για να δουμε ποιοι τελικα εχουν τσοπανηδες και ποιοι τρεφονται καραγα με σανο...
θελω βνα μου πει καποιος εκτος απο τον κωσταρα ποιος αλλος που γραφει σε ''αντικειμενικα '' σαιτ  μπορει να κοντραρει τους δεκαδες ταλιμπαν κιτρινους και πρασινους που δεν προλαβαινει να κοψει ο ενας και εχει ηδη αρχισει να ραβει ο αλλος...
ενταξει ειπαμε...ο κωσταρας...αλλος;;;δεν υπαρχει;;;οχι ρεπορτερ...ταλιμπαν
αθανασιου σερετης βασιλλαρας μαρκακης κοντος μπουλουκος παπαθεοδωρου κλπ...τετοιος...
μην μου πει κανενας παραδειγμα τον αντυπα που ειναι γαμω τα κιριζια και δεν προκαλει ποτε...
μιλαμε για ταλιμπαν που κανουν στοχευμενη ''δημοσιογραφια''...
και μην πειτε καμμια μαλακια γιατι θα γεμισω για πλακα 2 σελιδες με ονοματα και ''αρθρα''

Επισκέπτης
ναι ε;τι λε ρε πουστη...σωωωωπα ρε τερας ηθικης και παντελονιου...τι λες ρε αυτοι οι αλητες οι γαυροι...πω πω ....στην πυρα ρε...
μονο ο γιαννακοπουλος βουταγε....γιαυτο και εχουν σημασια αυτα που γραφεις ...γιατι πανω απο ολα εισαι αντικειμενικος και δεν κανεις διακρισεις...μπραβο ρε μαγκα για την ακεραιοτητα σου...
ρε μαλάκα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κομπλέξαρα καμμενο που νομιζει οτι ο βαζελος εχει γινει μπαρτσελονα.απο εκει και περα τη κουβέντα να κανεις μαζι του.και εσυ βεβαια λες υπερβολες αλλα αυτος απο οτι βλεπεις αναιρεί ακόμα και τον ευατο του ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
και ειναι επισης γνωστο κυριε καραγκιοζη οτι 90 λεπτα σε βιαζα και οτι πανηγυριζες σαν τρελλος το χου....ομαδαρα,αρμαδα,οικογενεια ,πασινγκ γκειμ και τα αρχιδια μου κουνιουνται να φχαριστας που με τις μαλακιες του πιλαφιου σε εχουν τρελλανει τα κορακια στο σφυριγμα και σε εχουν κανει μαγκα ανυπαρκτε...
που σε εκανε πουτανα η ξανθη...και η κερκυρα...και ο ατρομητος...
μαλακα....
τελειωμενε μαλακα....

νουμερο....
και που΄σαι...μικρε....μην ξεχνας...ποτε....

[move][size=90pt]3 8[/size][/move]

Κλαψε....
μαλακα....

Ενώ εσύ ας πούμε δε πανυγήρισες αυτό > www.youtube.com/watch?v=SMrGkYaQbq8]http://www.youtube.com/watch?v=SMrGkYaQbq8[/url[/video]]

Που ήσουνα και γηπεδούχος...

Με κανε πουτανα η Ξάνθη? Που προηγήθηκα 0-3 στο 50? Ή με ευνοησε ο διαιτητής για αυτό με άφησε με 10 μισό ματς?
Πως και με τι με κανε πουτάνα? Ή ο Ατρόμητος που με 10 πήρα το χ εκτός?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξερω αν γινομαι τελικα αντιληπτος...ξερεις γιατι εμενα με ενδιαφερει περισοτερο η εμφανιση στα 90 λεπτα ;γιατι μου δειχνει δυνατοτητες...
θα δεις οτι αυτο το πραγμα που διαφημιζουν και σπρωχνουν με μανια ολοι θα καταρρευσει σαν πυργος απο αμμο μολις σταματησουν οι διαιτητικες αβαντες και η ευνοια...
οταν λεω σε εκανε πουτανα η ξανθη εννοω οτι το σφυροκοπημα στην εστια σου ηταν ανηλεες...εκτος αν το ξεχασες...αν δεν θυμασαι την πολιορκια συγνωμη αλλα δεν φταιω...
τα αποτελεσματα τα γνωριζω...δεν μιλησα για αυτα...γις εμενα πουτανα σε κανει ενας οταν σε κλεινει και σε πολιορκει...
οπως και εγω καλη ωρα....στο ντερμπι  ;) ;)
εγω μαγκα μου απο αυτα βγαζω καποια συμπερασματα...η εικονα που εχω βγαλει λοιπον για σενα ειναι οτι συγκυριακα εισαι εκει που εισαι...δεν εισαι με τιποτα αυτο που προσπαθουν με μανια να μας πεισουν τα μμε...
απλα...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν ξερω αν γινομαι τελικα αντιληπτος...ξερεις γιατι εμενα με ενδιαφερει περισοτερο η εμφανιση στα 90 λεπτα ;γιατι μου δειχνει δυνατοτητες...
θα δεις οτι αυτο το πραγμα που διαφημιζουν και σπρωχνουν με μανια ολοι θα καταρρευσει σαν πυργος απο αμμο μολις σταματησουν οι διαιτητικες αβαντες και η ευνοια...
οταν λεω σε εκανε πουτανα η ξανθη εννοω οτι το σφυροκοπημα στην εστια σου ηταν ανηλεες...εκτος αν το ξεχασες...αν δεν θυμασαι την πολιορκια συγνωμη αλλα δεν φταιω...
τα αποτελεσματα τα γνωριζω...δεν μιλησα για αυτα...γις εμενα πουτανα σε κανει ενας οταν σε κλεινει και σε πολιορκει...
οπως και εγω καλη ωρα....στο ντερμπι  ;) ;)
εγω μαγκα μου απο αυτα βγαζω καποια συμπερασματα...η εικονα που εχω βγαλει λοιπον για σενα ειναι οτι συγκυριακα εισαι εκει που εισαι...δεν εισαι με τιποτα αυτο που προσπαθουν με μανια να μας πεισουν τα μμε...
απλα...

Mε 50 μποφόρ στην εστία μου? Εντάξει βρήκες ματς να πεις! Και με 10 παίκτες και αφού είχα προηγηθεί 0-3 και επόμενη ήταν και μια χαλάρωση...

Μαι και μιλάμε για Ξάνθη, αλήθεια για πες μου η "παράγκα" του ρόκο έφταιγε για κάτι τέτοια?

www.youtube.com/watch?v=aWYWWL4BTdA]http://www.youtube.com/watch?v=aWYWWL4BTdA[/url[/video]]

Άμα είχα διαιτητική εύνοια δε θα χα μείνει με 10 σε δυο ματς. Άντε αυτό με την Ξάνθη. Και θα παιρνα κανα σφυριγματάκι σε σένα να κρατήσω τη νικη.

Εύνοια έχεις όταν αγκομαχάς να πάρεις ένα ματς και παίρνεις ένα σφύριγμα. Εδώ θα τα λέμε όλα. Που και πως είχα εύνοια?

Και σου ξαναλέω. Στο παραπάνω ματς το 2000 στο ΟΑΚΑ πήρες το 2-2 έπειτα από δικό μου πουτάνιασμα σε σένα. Μονότερμα σε παιζα ένα ολόκληρο ημίχρονο. Θυμάσαι πως πανυγήριζες το Χ ΩΣ ΓΗΠΕΔΟΥΧΟΣ???

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
και για να μιλησω σοβαρα τωρα....για να δουμε ποιοι τελικα εχουν τσοπανηδες και ποιοι τρεφονται καραγα με σανο...
θελω βνα μου πει καποιος εκτος απο τον κωσταρα ποιος αλλος που γραφει σε ''αντικειμενικα '' σαιτ  μπορει να κοντραρει τους δεκαδες ταλιμπαν κιτρινους και πρασινους που δεν προλαβαινει να κοψει ο ενας και εχει ηδη αρχισει να ραβει ο αλλος...
ενταξει ειπαμε...ο κωσταρας...αλλος;;;δεν υπαρχει;;;οχι ρεπορτερ...ταλιμπαν
αθανασιου σερετης βασιλλαρας μαρκακης κοντος μπουλουκος παπαθεοδωρου κλπ...τετοιος...
μην μου πει κανενας παραδειγμα τον αντυπα που ειναι γαμω τα κιριζια και δεν προκαλει ποτε...
μιλαμε για ταλιμπαν που κανουν στοχευμενη ''δημοσιογραφια''...
και μην πειτε καμμια μαλακια γιατι θα γεμισω για πλακα 2 σελιδες με ονοματα και ''αρθρα''
το σανό το μοιράζουν στο τηγανάκι σας αγόρι μου
αν ξέρεις ανάγνωση κάνε έναν κόπο

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ναι μωρε 38 κ κλαμα,ποσο θα κλαψετε φετος που θα χαθει το σιγουρο με τις 3 ισαξιες ενδεκαδες απλα δεν υπαρχει :2funny: :2funny: :2funny: αλλα ειπαμε η ομαδαρα κανει τις πιο πολλες τελικες κ απτο κυνηγητο του 50-50 αγναντευει πλατουλα :2funny: :2funny: :2funny: καλομαθατε στην χουντα μουνακια κ τα πακετα που θα τρωτε αποδω κ περα θαναι ατελειωτα!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ναι μωρε 38 κ κλαμα,ποσο θα κλαψετε φετος που θα χαθει το σιγουρο με τις 3 ισαξιες ενδεκαδες απλα δεν υπαρχει :2funny: :2funny: :2funny: αλλα ειπαμε η ομαδαρα κανει τις πιο πολλες τελικες κ απτο κυνηγητο του 50-50 αγναντευει πλατουλα :2funny: :2funny: :2funny: καλομαθατε στην χουντα μουνακια κ τα πακετα που θα τρωτε αποδω κ περα θαναι ατελειωτα!! :zfuck: :zfuck: :zfuck:
την εξαρα με τα δευτερα χτες την πηρες χαμπαρι η την επνιξαν τα μμε;;;φανταζομαι να εριχνες εσυ καμμια εξαρα τι θα ειχε γινει τωρα...αφιερωματα για τον δασκαλο θα θυμοντουσαν μεχρι και ατ χρονια που πηγαινε νηπιο και θα κανανε ρεπορταζ απο την βρεφοκομο του...
ασε ντε τα αρθρα για την ομαδαρα την οικογενεια τους χορους τους βραζιλιανικους το πασσινγκ γκειμ και το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο...
αν δεν εχεις υποψι σου μιας και δεν υπαρχει παρα μονο σε απλες αναφορες εχτες η δευτερη ενδεκαδα μου  εριξε εξι και μπορουσε ευκολα να ριξει αλλα τοσα...
Υ.Γ. καποιος ρωταγε χτες νομιζω να φανταστω τι θα συνεβαινε αν τραυματιζοταν ο τρομοκρατης...
φανταστηκα μαγκα μου...
εξι  ;) ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
την εξαρα με τα δευτερα χτες την πηρες χαμπαρι η την επνιξαν τα μμε;;;φανταζομαι να εριχνες εσυ καμμια εξαρα τι θα ειχε γινει τωρα...αφιερωματα για τον δασκαλο θα θυμοντουσαν μεχρι και ατ χρονια που πηγαινε νηπιο και θα κανανε ρεπορταζ απο την βρεφοκομο του...
ασε ντε τα αρθρα για την ομαδαρα την οικογενεια τους χορους τους βραζιλιανικους το πασσινγκ γκειμ και το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο...
αν δεν εχεις υποψι σου μιας και δεν υπαρχει παρα μονο σε απλες αναφορες εχτες η δευτερη ενδεκαδα μου  εριξε εξι και μπορουσε ευκολα να ριξει αλλα τοσα...
Υ.Γ. καποιος ρωταγε χτες νομιζω να φανταστω τι θα συνεβαινε αν τραυματιζοταν ο τρομοκρατης...
φανταστηκα μαγκα μου...
εξι  ;) ;)

Δε μου απαντάς... θα σε μαλώσω. Στο ξαναλέω τα ΠΡΟ ΤΟΥ 1959 ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΑ? ΉΤΑΝ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ? ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom