Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Επισκέπτης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
νατσο, ο καστιγιο λεει θα παιξει γιατι ερχεται πολυ παχυ πριμ απο....
Α καλά, τώρα δέσαμε.
Άμα το είπε ο Καστίγιο θα διαπρέψει.
Πες τους να κόψουν τις μαλακίες και να φέρουν πίσω τον αρχηγό:
http://[URL unfurl="true"]www.supermpala.com/wp-content/uploads/2011/02/Koke-Aris-Panigiriko.jpg[/img[/URL]]

Xθες κιόλας..

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Α καλά, τώρα δέσαμε.
Άμα το είπε ο Καστίγιο θα διαπρέψει.
Πες τους να κόψουν τις μαλακίες και να φέρουν πίσω τον αρχηγό:
http://[URL unfurl="true"]www.supermpala.com/wp-content/uploads/2011/02/Koke-Aris-Panigiriko.jpg[/img[/URL]]

Xθες κιόλας..
[/quote]
[img]http://rlv.zcache.com/hello_bunny_card-p137544133799546226z85cd_400.jpg

Επισκέπτης
hello_bunny_card-p137544133799546226z85cd_400.jpg
Μη μπερδεύεσαι.
Άλλος είναι αυτός

2010100600567_108084970_type11487.jpg

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στο βίντεο που παρέθεσες δε μπορεί να φανεί το τράβηγμα. Αν ήταν από την άλλη γωνία θα φαινόταν. Κράτησε φανέλα ,έστω στιγμιαία.Με τους κανονισμούς είναι παράβαση? Αυστηρό? Ναι σίγουρα και εγώ συμφωνώ. Η μπάλα είναι αντρικό άθλημα .
έλεος ρε συ!
παίζει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που βλέπει τράβηγμα.
προχώρα λοιπόν το βίντεο περίπου στο 0.56 που φαίνεται η φάση από την άλλη γωνία (αυτήν από την οποία είναι τραβηγμένη και η φωτο σου) και πες μου πού είναι το τράβηγμα. η φωτο που βάζεις είναι ένα στοπ καρέ όπου έχει γίνει σίγουρα παραμόρφωση, όχι εσκεμμένη ίσως, αλλά μάλλον από το ότι τραβήχτηκε από προβολή σε μεγάλη οθόνη παρόλο που η ανάλυση ήταν μικρή.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
έλεος ρε συ!
παίζει να είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που βλέπει τράβηγμα.
προχώρα λοιπόν το βίντεο περίπου στο 0.56 που φαίνεται η φάση από την άλλη γωνία (αυτήν από την οποία είναι τραβηγμένη και η φωτο σου) και πες μου πού είναι το τράβηγμα. η φωτο που βάζεις είναι ένα στοπ καρέ όπου έχει γίνει σίγουρα παραμόρφωση, όχι εσκεμμένη ίσως, αλλά μάλλον από το ότι τραβήχτηκε από προβολή σε μεγάλη οθόνη παρόλο που η ανάλυση ήταν μικρή.

Στο 0 56 το χέρι του Χσαβίτο φαίνεται πως είναι πίσω από την πλάτη του Βύντρα αλλά ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ! Αν τραβάει ή αν είναι ελεύθερο. Το θέμα είναι πως έχω και άλλη φώτο από  το τράβηγμα. Θα την ψάξω να τη βάλω. Μπορεί να τον τράβηξε για 1-2 δευτερόλεπτα έστω. Η παράβαση με το γράμμα του νόμου ισχύει.

Αν παραμορφόθηκε η φώτο τότε πως έτυχε να παραμορφώθηκε ακριβώς στο σημείο που είναι το χέρι του Χαβίτο? 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξεκολλάτε ρε.

Υ.Γ.
πιτσιρίκο όταν οι μισοί βλέπουν πέναλτυ και οι αλλοι μισοί όχι πάει να πει ότι ο διαιτητής είναι προδιατεθειμένος να το δώσει ανεξαρτήτως εάν εχει αμφιβολία.....

πρόχειρα στο πέναλτυ αντιθέτως με το οφσάιντ η αμφιβολία είναι υπέρ του αμυνόμενου.
στην ελλάδα απλά η αμφιβολία είναι πάντα υπέρ του ολυμπιακού.

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Στο 0 56 το χέρι του Χσαβίτο φαίνεται πως είναι πίσω από την πλάτη του Βύντρα αλλά ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΚΑΝΕΙ ! Αν τραβάει ή αν είναι ελεύθερο. Το θέμα είναι πως έχω και άλλη φώτο από  το τράβηγμα. Θα την ψάξω να τη βάλω. Μπορεί να τον τράβηξε για 1-2 δευτερόλεπτα έστω. Η παράβαση με το γράμμα του νόμου ισχύει.

Αν παραμορφόθηκε η φώτο τότε πως έτυχε να παραμορφώθηκε ακριβώς στο σημείο που είναι το χέρι του Χαβίτο? 

άντε πάλι. αν ακολουθήσω τη δική σου λογική, αφού η φωτο που βάζεις είναι ολοφάνερο ότι είναι στοπ καρέ από βίντεο κι αφού στο βίντεο δεν φαίνεται τι κάνει το χέρι του χαβίτο, πώς γίνεται στη φωτο να φαίνεται;
τελοσπάντων, επίμεινε όσο θες, εμένα δεν με πείθεις. ίσως πείσεις κανα γαύρο

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ξεκολλάτε ρε.

Υ.Γ.
πιτσιρίκο όταν οι μισοί βλέπουν πέναλτυ και οι αλλοι μισοί όχι πάει να πει ότι ο διαιτητής είναι προδιατεθειμένος να το δώσει ανεξαρτήτως εάν εχει αμφιβολία.....

πρόχειρα στο πέναλτυ αντιθέτως με το οφσάιντ η αμφιβολία είναι υπέρ του αμυνόμενου.

όταν το 1% βλέπει πέναλτυ και το υπόλοιπο 99% όχι, τι συμβαίνει ακριβώς;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
άντε πάλι. αν ακολουθήσω τη δική σου λογική, αφού η φωτο που βάζεις είναι ολοφάνερο ότι είναι στοπ καρέ από βίντεο κι αφού στο βίντεο δεν φαίνεται τι κάνει το χέρι του χαβίτο, πώς γίνεται στη φωτο να φαίνεται;
τελοσπάντων, επίμεινε όσο θες, εμένα δεν με πείθεις. ίσως πείσεις κανα γαύρο

Γιατί η φώτο είναι από διαφορετική λήψη από τις δύο λήψεις του βίντεο!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ξεκολλάτε ρε.

Υ.Γ.

Ξέρει κανείς αν δεν είδε τη φάση από κοντά? Τέλοσπάντων. Σου έβαλα και δύο του ολυμπιακού. Σίγουρα περισσότερο πέναλτι ήταν αυτό παρά κάποια άλλα του γαβρου  

www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM]http://www.youtube.com/watch?v=9iChwYChuiM[/url[/video]]

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Γιατί η φώτο είναι από διαφορετική λήψη από τις δύο λήψεις του βίντεο!

σοβαρά; από ιδιωτική κάμερα; από κάμερα άλλου καναλιού; ή από κάμερα του ίδιου καναλιού που ήταν σε διαφορετική θέση αλλά με την ίδια ακριβώς γωνία λήψης;;; κι αφού η γωνία λήψης είναι η ίδια ακριβώς, πώς η μία κάμερα πιάνει πράγματα που δεν τα πιάνει η άλλη;
μου φαίνεται ότι γίνεσαι χειρότερος και από τον αχρηστίδη!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σοβαρά; από ιδιωτική κάμερα; από κάμερα άλλου καναλιού; ή από κάμερα του ίδιου καναλιού που ήταν σε διαφορετική θέση αλλά με την ίδια ακριβώς γωνία λήψης;;; κι αφού η γωνία λήψης είναι η ίδια ακριβώς, πώς η μία κάμερα πιάνει πράγματα που δεν τα πιάνει η άλλη;
μου φαίνεται ότι γίνεσαι χειρότερος και από τον αχρηστίδη!

Ρε φιλαράκι δεν υπάρχουν φωτογραφοι άλλοι και ρεπόρτερ στο ματς? Θα μας τρελάνεις? Εσένα σου φάνηκε πως είναι από την ίδια γωνία λήψης?

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
Ρε φιλαράκι δεν υπάρχουν φωτογραφοι άλλοι και ρεπόρτερ στο ματς? Θα μας τρελάνεις? Εσένα σου φάνηκε πως είναι από την ίδια γωνία λήψης?

μου κάνει εντύπωση που ενώ δείχνεις αρκετά έξυπνος, επιμένεις σε μια προφανέστατη βλακεία. στη φωτο που βάζεις, εκτός του ότι πράγματι είναι από την ίδια γωνία λήψης με το βίντεο (αλλά οκ, άντε να το παραδεχτώ ότι δεν είναι), δεν ξεχωρίζει κανένα πρόσωπο. από πού έχει τραβηχτεί;;; από την ακρόπολη;
θα πω κάτι τελευταίο και σταματάω με το θέμα. δες ξανά το βίντεο απευθείας από το youtube που φαίνεται και λίγο μεγαλύτερο: 
!
βάλτο στο 0:42 και κάνε 2-3 στοπ καρέ μέχρι το 0:43. εκεί το χέρι είναι κρυμμένο και δεν φαίνεται τι κάνει. είναι πασιφανέστατο πάντως ότι δεν τραβάει τη φανέλα από αριστερά. αν το έκανε θα φαινόταν στο 0:42. στο 0:43 παρατήρησε ότι το χέρι του χαβίτο φαίνεται με ανοιχτά δάχτυλα στο δεξί πλευρό του βύντρα. συνολικός χρόνος λιγότερο από 1 δευτερόλεπτο slow motion, άρα πόσο κανονικής κίνησης;

αν δεν το βλέπεις και τώρα και επιμένεις σε αμφίβολες θολές φωτογραφίες, εγώ παραδίνομαι

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.684
Πόντοι
22.785
ρε χαζοχαζέ.
δεν κρίνουμε μια φάση με το τι εκανε σε άλλη φάση καποιος άλλος διαιτητής.
κρίνουμε τη φάση ΑΥΤΗ ΚΑΘΑΥΤΗ. σταμάτα να συμπεριφέρεσαι ως γάβρος.

Τά σέβη μου νεαρέ ...... ;)

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
καλα ρε πουσταρες τον σπαναθα βαλατε;;;
δεν ντρεπεστε καθολου

Stories