Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Επισκέπτης
Πήραν ένα πανό από ντύσελντορφ. Καλά εσύ μη μιλάς άστο. Έχεις φάει ΤΑ τρεξίματα. Να σου θυμήσω τα πετράλωνα? Το παγκράτι? Το πρόσφατο με τα 13 μηχανάκια? Άστο μόνο να μιλάς ξέρεις.

Για ευρώπη στείλε 10 000 άτομα όπως έχω κάνει εγώ και μίλα μου. Εσένα στη Ρόμα τι σου κάνανε ? Στο 1-1? Σας κυνηγούσανε σε όλη την πόλη. Εγώ και Τουρκία πήγα, εσύ μόνο εδώ σε κάνα οικογενειακό διπλό με τα παραρτήματα στο λεκανοπέδιο
ρε μαλακα να στο παιξω νταης στο νετ δεν το κανω αλλα οι παπαριες σου εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο δικε μου.του λες του αλλου για τρεξιμο απο τους πολωνους στο χαριλαου και σου λεω εγω για τις μαπες που φαγατε στην πολωνια και αρχισες τα τσιφτετελια.αν δεν τα ξερεις ολα μην ανοιγεις το στομα σου γιατι εκτιθεσε!
φαγατε μαπες στην πολωνια ναι η ου?
εμεις ρε μαλακα εχουμε ανοιξει πολεμο με τους πιο σκληρους ultras σε ολη την ευρωπη δεν κανουμε αδελφιστικες αλλαξωκωλιες με κανανεν.μουσαντενιες αδελφοποιησεις με ultras  κανετε μονο εσεισ για να μην εχετε κοντρες γιατι δεν σας παιρνει.επειδη αρχιτρομπα στην ρωμη ειμουν δεν εγινε τιποτα.μαχαιρωσαν 2 ξεμπαρκους 40αρηδες που ειχαν φυγειω απο εκει που καθομασταν και ειχαν παει για ψωνια.οι ρωμαιοι εδω πως χασανε 4 πανο ρε τρομπα?
στα πετραλωνα με 3 μαχαιρωμενους βαζελους πως γινετε να φαγαμε τρεξιμο?επειδη εμεινε ενας πισω και του την πεσαν 20 και μαζεψε μας πηρατε το ντου??κοψε τα πολλα βιντεο για να μαθεις την αληθεια.
επειδη εχω ενεργη παρουσια στα αθλητικα θρεντ αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε πεσιματα και τετοια (και ειναι η τελευταια).εσυ ομως νομιζεις οτι μιλας η σε παιδακια η σε ανθρωπους που τα οπαδικα τα μαθαινουν απο το νετ.μεγα λαθος σου.αν κανεις παλι αρχισεις τα ψεμματα παλι θα σε κανω ρομπα.
και κατι τελευταιο.επειδη μας λες για παγκρατι (οντως πακετο) αλλα και για το προσφατο στην αλεξανδρας με τα 13 μηχανακια ξερεις ρε λακη ακριβως τι εγινε?απο ποτε ρε μαλακα οι κλειδαμπαρωμενοι παιρνουν και ντου???????μολις εσκασε το συνεργειο πηρατε τους γειτονες (μπατσους)να σας σωσουν.κατασχεμενα μηχανακια και συλληψεις ειναι τα τρεξιματα που μας εχετε κανει?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Κατάμεστο ξεκατάμεστο, άμα εκεί στο 60 οι παίχτες τα χουν φτύσει και οι δικοί μας τρέχουν σα μηχανάκια, γιογιο θα σας κάνουν. Η μπάλα στο χόρτο παίζεται φιλαράκι...

Για το άλλο τι με λες τώρα? Έγιναν ή δεν έγιναν τα διαιτητικά "λάθη" εις βάρος μου στο ματς εκείνο? Άλλο που τελείωσε 1-2 και νικήσαμε. Στο μεν Δαλούκα που φαγώθηκαν όλοι, το χεράκι καλά το βαλε ο αμυντικός του Άρη και φαίνεται καθαρά.
ρε μαλακισμένο διάλογο με τον αλ καρπαζόνε κάνεις;

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Κατάμεστο ξεκατάμεστο, άμα εκεί στο 60 οι παίχτες τα χουν φτύσει και οι δικοί μας τρέχουν σα μηχανάκια, γιογιο θα σας κάνουν. Η μπάλα στο χόρτο παίζεται φιλαράκι...

Για το άλλο τι με λες τώρα? Έγιναν ή δεν έγιναν τα διαιτητικά "λάθη" εις βάρος μου στο ματς εκείνο? Άλλο που τελείωσε 1-2 και νικήσαμε. Στο μεν Δαλούκα που φαγώθηκαν όλοι, το χεράκι καλά το βαλε ο αμυντικός του Άρη και φαίνεται καθαρά.

ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ.Βγαλε τα πρασινα γυαλια ρε φιλε και ασε τις ειρωνειες και τις παπαριες σου.Καλομαθημενα οπαδακια των ομαδων με τα εκατομμυρια και την κωλοπροπαγανδα των σκατοραδιοφωνων σας που περα απο την αθηνουλα σας δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει στις αλλες ομαδες.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1

Αμα θεωρεις οτι ηταν οντως πεναλντυ στο Χαριλαου μεγαλε τοτε μια χαρα σας εχουμε παει τοσα χρονια..

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν προκειται να σε πεισω δεν προκειται να με πεισεις...καποιος απο τους δυο μας βλεπει λαθος την φαση...
παντως με σαββα αυτα ξεχασε τα...

Ο Μαυρίας ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΑΚΛΙΝ ΧΑΝΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ! ΔΕ ΠΕΦΤΕΙ! Στη συνέχεια ο ΑΜΥΝΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΟΦΗ ΑΠΛΩΝΕΙ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΔΙ ΟΧΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΑΚΛΙΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΑΤΡΕΠΕΙ!

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
τι ειναι αυτα ρεεεεεεε με την γαλατα στην τουρκια που εισασταν ρε κοταρες!!!μονο εμεις γαμουσαμε απο τοτε μες την τουρκια και τον γιωργακη και τα μουνια τους τουρκους μεσα στην πολη.θα μιλησετε και για λαο στην ευρωπη τσοντες
Φιλαράκι που είχε πάει Τουρκία, μου έχει πει για πολύ λαό, όντως. Όπως και Βαρκελώνη - δε θυμάμαι ποια χρονιά όμως.

KRYSTALLINOS

Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΕΙΣΑΙ ΧΑΖΟΣ.Βγαλε τα πρασινα γυαλια ρε φιλε και ασε τις ειρωνειες και τις παπαριες σου.Καλομαθημενα οπαδακια των ομαδων με τα εκατομμυρια και την κωλοπροπαγανδα των σκατοραδιοφωνων σας που περα απο την αθηνουλα σας δεν εχετε ιδεα τι συμβαινει στις αλλες ομαδες.

Ρε φιλαρακο τι ειναι αυτα που λες.. Εσεις παρακαλατε να αδικειστε για να εχετε πατημα να βριζετε το κατεστημενο της Αθηνας.. Πες μας ομως και χρωματακι που υποστηριζεις για να ξερουμε και τι λεμε..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

skordas.jpg

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

Mαζέψου λίγο.  Χαρακτηρισμούς χαζός και τέτοια  στον πατέρα σου ή τους δικούς σου αν σε παίρνει. Σε μένα θα μιλάς όπως σου μιλάω. Δε σε έβρισα. Θα είσαι ευγενικός.

Για το θέμα έγιναν αυτά που είπα ναι η ού? Άσε τώρα τις γενικολογίες.

Επισκέπτης
τι ειναι αυτα ρεεεεεεε με την γαλατα στην τουρκια που εισασταν ρε κοταρες!!!μονο εμεις γαμουσαμε απο τοτε μες την τουρκια και τον γιωργακη και τα μουνια τους τουρκους μεσα στην πολη.θα μιλησετε και για λαο στην ευρωπη τσοντες
αν εισαι εξυπνος θα ξερεις τον λογο που σας δωσανε εισητηρια για την τουρκια και επειδη λες μαλακιες την πεσατε στον γιωργακη γιατι ειχατε 200 ανοιγμενα κεφαλια και ζηταγατε προστασια.
δηλαδη αν μας δινανε εισητηρια για την γαλατα σε εμας νομιζεις οτι δεν θα πηγαιναμε?απαντα παντελωνατα.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Ρε φιλαρακο τι ειναι αυτα που λες.. Εσεις παρακαλατε να αδικειστε για να εχετε πατημα να βριζετε το κατεστημενο της Αθηνας.. Πες μας ομως και χρωματακι που υποστηριζεις για να ξερουμε και τι λεμε..

Φιλε Αρειανος ειμαι και δε λεω τις παπαριες που λενε οι αλλοι (τα τσιρακια σας με τα εκατομμυρια σε μελισσοχριστοδουλοπουλους και χορηγιες μολτο) εδω στην πολη.Αυτα που εχετε κανει εναντιον του ΑΡΗ λεω για τις σφαγες των τελευταιων ετων.Ειδικα περσυ που μας νικησατε 0-1 και 1-0 και στα 2 αδικηθηκα παραφορα.Περα απο το δηθεν πεναλτυ στον λουκα απο τον ΗΛΕΚΤΡΟΧΑΒΙΤΟ στο οακα με ακυρωσε καθαρο γκολ του Καμπορα για να κανω το σκορ 1-1.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
Mαζέψου λίγο.  Χαρακτηρισμούς χαζός και τέτοια  στον πατέρα σου ή τους δικούς σου αν σε παίρνει. Σε μένα θα μιλάς όπως σου μιλάω. Δε σε έβρισα. Θα είσαι ευγενικός.

Για το θέμα έγιναν αυτά που είπα ναι η ού? Άσε τώρα τις γενικολογίες.

Κοιτα να δεις πες κατι αμα θες για μενα και οχι γεια την οικογενεια μου σκατοφλωρε.

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε μαλακα να στο παιξω νταης στο νετ δεν το κανω αλλα οι παπαριες σου εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο δικε μου.του λες του αλλου για τρεξιμο απο τους πολωνους στο χαριλαου και σου λεω εγω για τις μαπες που φαγατε στην πολωνια και αρχισες τα τσιφτετελια.αν δεν τα ξερεις ολα μην ανοιγεις το στομα σου γιατι εκτιθεσε!
φαγατε μαπες στην πολωνια ναι η ου?
εμεις ρε μαλακα εχουμε ανοιξει πολεμο με τους πιο σκληρους ultras σε ολη την ευρωπη δεν κανουμε αδελφιστικες αλλαξωκωλιες με κανανεν.μουσαντενιες αδελφοποιησεις με ultras  κανετε μονο εσεισ για να μην εχετε κοντρες γιατι δεν σας παιρνει.επειδη αρχιτρομπα στην ρωμη ειμουν δεν εγινε τιποτα.μαχαιρωσαν 2 ξεμπαρκους 40αρηδες που ειχαν φυγειω απο εκει που καθομασταν και ειχαν παει για ψωνια.οι ρωμαιοι εδω πως χασανε 4 πανο ρε τρομπα?
στα πετραλωνα με 3 μαχαιρωμενους βαζελους πως γινετε να φαγαμε τρεξιμο?επειδη εμεινε ενας πισω και του την πεσαν 20 και μαζεψε μας πηρατε το ντου??κοψε τα πολλα βιντεο για να μαθεις την αληθεια.
επειδη εχω ενεργη παρουσια στα αθλητικα θρεντ αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε πεσιματα και τετοια (και ειναι η τελευταια).εσυ ομως νομιζεις οτι μιλας η σε παιδακια η σε ανθρωπους που τα οπαδικα τα μαθαινουν απο το νετ.μεγα λαθος σου.αν κανεις παλι αρχισεις τα ψεμματα παλι θα σε κανω ρομπα.
και κατι τελευταιο.επειδη μας λες για παγκρατι (οντως πακετο) αλλα και για το προσφατο στην αλεξανδρας με τα 13 μηχανακια ξερεις ρε λακη ακριβως τι εγινε?απο ποτε ρε μαλακα οι κλειδαμπαρωμενοι παιρνουν και ντου???????μολις εσκασε το συνεργειο πηρατε τους γειτονες (μπατσους)να σας σωσουν.κατασχεμενα μηχανακια και συλληψεις ειναι τα τρεξιματα που μας εχετε κανει?

Ενώ εσείς στα πετράλωνα την πέσατε ένας με έναν ή ίσος αριθμός με ίσους. Για αυτό μετά ήταν αδικία που πήγαν πολλοί . Ποιος σου πε για νετ και τέτοια. Δε κατάλαβα ξέρεις εσύ που τα μαθαίνω εγώ? Τα βίντεο τα βάζω εδώ, γιατί τι άλλο να βάλω?
Για τον Άρη είπα για πανό στο γήπεδό ΤΟΥΣ. Εμάς στην Πολωνία. Έχει διαφορά . Ποια  τσιφτετέλια, σου πα και ποιο πανό ήταν. Χώρια από το παγκράτι ήταν και ο κορυδαλός.

Τέσπα για πεσίματα αναφέρθηκες πρώτος όταν άρχισες για το πανό με τους Πολωνούς κλπ. Προτιμώ να γράφουμε αγωνιστικά. Αλλά να λέγονται γεγονότα και όχι προπαγάνδα. Πόλεμο με ποιους ultras έχετε κάνει?

Με τη Ρόμα άμα ήσουνα πες τι έγινε. Αλλά καθαρά. Στο εδώ το 0-1 ήμουνα και γω μέσα :grin: Έχω άκρες ακόμη και σε σενα και γενικά ξέρω τι παίζεται. Προπαγάνδα και ψέμματα δε θα ακούσεις από μένα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Φιλε Αρειανος ειμαι και δε λεω τις παπαριες που λενε οι αλλοι (τα τσιρακια σας με τα εκατομμυρια σε μελισσοχριστοδουλοπουλους και χορηγιες μολτο) εδω στην πολη.Αυτα που εχετε κανει εναντιον του ΑΡΗ λεω για τις σφαγες των τελευταιων ετων.Ειδικα περσυ που μας νικησατε 0-1 και 1-0 και στα 2 αδικηθηκα παραφορα.Περα απο το δηθεν πεναλτυ στον λουκα απο τον ΗΛΕΚΤΡΟΧΑΒΙΤΟ στο οακα με ακυρωσε καθαρο γκολ του Καμπορα για να κανω το σκορ 1-1.

O adiavroxos είναι γάβρος. Στο 1-0 του ΟΑΚΑ ναι σε αδίκησα. Και σε άλλο ματς σε έχω αδικήσει. Εκείνη τη χρονιά βέβαια και ο γάβρος σε έσφαξε.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
O adiavroxos είναι γάβρος. Στο 1-0 του ΟΑΚΑ ναι σε αδίκησα. Και σε άλλο ματς σε έχω αδικήσει. Εκείνη τη χρονιά βέβαια και ο γάβρος σε έσφαξε.

Αρα ερχεσαι στα λογια μου.Ασε τους γαβρους,με εσας παιζουμε τωρα.Γενικα στην ιστορια ποσες φορες να εχεις αδικηθει απο μενα μεσα εξω??

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Αρα ερχεσαι στα λογια μου.Ασε τους γαβρους,με εσας παιζουμε τωρα.Γενικα στην ιστορια ποσες φορες να εχεις αδικηθει απο μενα μεσα εξω??

Εγώ θυμάμαι δύο ματς που στο ΟΑΚΑ σου έριξα τρελό σφάξιμο. Το 1-0 αλλά και σε ένα 2-1?Πρόσφατα. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος ( τα παλιά τα θυμάμαι καλύτερα χεχε). Για το πέναλτι του Δαλούκα ΕΠΙΜΕΝΩ πως το χεράκι ΜΠΉΚΕ! Και στο σφάξιμο το 1-0 μέχρι και γω σιχτίριζα πάντως. Έτσι δε γουστάρω.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11
:tits2:
Εγώ θυμάμαι δύο ματς που στο ΟΑΚΑ σου έριξα τρελό σφάξιμο. Το 1-0 αλλά και σε ένα 2-1?Πρόσφατα. Διόρθωσέ με αν κάνω λάθος ( τα παλιά τα θυμάμαι καλύτερα χεχε). Για το πέναλτι του Δαλούκα ΕΠΙΜΕΝΩ πως το χεράκι ΜΠΉΚΕ! Και στο σφάξιμο το 1-0 μέχρι και γω σιχτίριζα πάντως. Έτσι δε γουστάρω.

Γουσταρεις δε γουσταρεις τα κανατε και τα χαρηκατε.Απλα εντελως αντικειμενικα και στοιχηματικα επειδη εχεις ξεφυγει +5 απο τους αλλους αμα δεις κανα παραξενο σφυριγμα εναντιον σου δε θα ειναι για να ευνοηθει ο Αρης,γιατι αυτο δε θα γινει ποτε στην ιστορια.Θα ειναι δυσκολο και σκληρο ματς για εσας παρα τα μαυρα μας τα χαλια.Ειναι ισως η τελευταια σας εκτος εδρας αποστολη που κινδυνευετε να χασετε βαθμους.Εκει πονταρει ο γαβρος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom