Επισκέπτης
ρε μαλακα να στο παιξω νταης στο νετ δεν το κανω αλλα οι παπαριες σου εχουν φτασει σε αλλο επιπεδο δικε μου.του λες του αλλου για τρεξιμο απο τους πολωνους στο χαριλαου και σου λεω εγω για τις μαπες που φαγατε στην πολωνια και αρχισες τα τσιφτετελια.αν δεν τα ξερεις ολα μην ανοιγεις το στομα σου γιατι εκτιθεσε!Πήραν ένα πανό από ντύσελντορφ. Καλά εσύ μη μιλάς άστο. Έχεις φάει ΤΑ τρεξίματα. Να σου θυμήσω τα πετράλωνα? Το παγκράτι? Το πρόσφατο με τα 13 μηχανάκια? Άστο μόνο να μιλάς ξέρεις.
Για ευρώπη στείλε 10 000 άτομα όπως έχω κάνει εγώ και μίλα μου. Εσένα στη Ρόμα τι σου κάνανε ? Στο 1-1? Σας κυνηγούσανε σε όλη την πόλη. Εγώ και Τουρκία πήγα, εσύ μόνο εδώ σε κάνα οικογενειακό διπλό με τα παραρτήματα στο λεκανοπέδιο
φαγατε μαπες στην πολωνια ναι η ου?
εμεις ρε μαλακα εχουμε ανοιξει πολεμο με τους πιο σκληρους ultras σε ολη την ευρωπη δεν κανουμε αδελφιστικες αλλαξωκωλιες με κανανεν.μουσαντενιες αδελφοποιησεις με ultras κανετε μονο εσεισ για να μην εχετε κοντρες γιατι δεν σας παιρνει.επειδη αρχιτρομπα στην ρωμη ειμουν δεν εγινε τιποτα.μαχαιρωσαν 2 ξεμπαρκους 40αρηδες που ειχαν φυγειω απο εκει που καθομασταν και ειχαν παει για ψωνια.οι ρωμαιοι εδω πως χασανε 4 πανο ρε τρομπα?
στα πετραλωνα με 3 μαχαιρωμενους βαζελους πως γινετε να φαγαμε τρεξιμο?επειδη εμεινε ενας πισω και του την πεσαν 20 και μαζεψε μας πηρατε το ντου??κοψε τα πολλα βιντεο για να μαθεις την αληθεια.
επειδη εχω ενεργη παρουσια στα αθλητικα θρεντ αλλα ΠΟΤΕ δεν εχω αναφερθει σε πεσιματα και τετοια (και ειναι η τελευταια).εσυ ομως νομιζεις οτι μιλας η σε παιδακια η σε ανθρωπους που τα οπαδικα τα μαθαινουν απο το νετ.μεγα λαθος σου.αν κανεις παλι αρχισεις τα ψεμματα παλι θα σε κανω ρομπα.
και κατι τελευταιο.επειδη μας λες για παγκρατι (οντως πακετο) αλλα και για το προσφατο στην αλεξανδρας με τα 13 μηχανακια ξερεις ρε λακη ακριβως τι εγινε?απο ποτε ρε μαλακα οι κλειδαμπαρωμενοι παιρνουν και ντου???????μολις εσκασε το συνεργειο πηρατε τους γειτονες (μπατσους)να σας σωσουν.κατασχεμενα μηχανακια και συλληψεις ειναι τα τρεξιματα που μας εχετε κανει?