Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Σιγά μη σπάσετε κανα νύχι προσεχε. Θα μπείτε μέσα κιόλας. Eδώ σας πούλησαν τσαμπουκά οι ανύπαρκτοι πολωνοί του χωριού που παίξατε στο γήπεδό σας.
ιπποτη την ξες καλα την δουλεια σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 38.jpg
    38.jpg
    14,9 KB · Εμφανίσεις: 24

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ιπποτη την ξες καλα την δουλεια σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που και πότε? για πες μου? εγώ σου λέω αλήθεια για πράγματα που έγιναν, να πουν και άλλοι εδώ στο φόρουμ. Με αυτή τη Γιαγκελόνια, κανελόνια, πως την έλεγαν? Σας έτρεξαν μέσα στο γήπεδό σας? Και σας πήραν πανώ? Πρόσεξε τι θα πεις γιατί υπάρχουν βιντεο. Τώρα εσύ με μενα πότε έκανες σκηνικό και με έτρεξες?

Καλά για τα αγωνιστικά να μη μιλήσω... Εντάξει δε λέω τίποτα πριν το ματς. Αλλά και εσάς σας παίρνει όπως είστε να βγάζετε γλωσσα?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
να μην ακουω μαλακιες...ξερω οτι οσοι ειναι τακτικοι εδω με ξερουνε...δεν το παιζω τιποτα,,,εννοειται πως η ζωη μου δεν ειναι ουτε το μπου ουτε το νετ ουτε το ποδοσφαιρο...εννοειται οτι αυτα ειναι δυο τρια πραγματακια που απλα ομορφαινουν καποιες ωρες της ημερας...
δεν ημουνα ουτε ποτε (θελω να πιστευω ) θα ειμαι μπροστα στον υπολογιστη...φυσικα προηγειται η κορη η οικογενεια ,η βολτα κλπ κλπ...φυσιολογικα πραγματα θελω να πιστευω...
φυσικα αγαπαω τον θρυλο ...πολυ...φυσικα ''σκαω'' οταν χανει...αλλα για ενα μισαωρο αντε ωρα το πολυ...τι να πω ψεματα;εχει νοημαςαλλα μεχρι εκει...αν ειναι δυνατον ολη την μερα ,24 ωρες να ασχολουμαι με αυτο...μπαινω κοζαρω μπαμ μπαμ δυο σαιτ στη συνεχεια μπαινω εδω ποσταρω ειτε κανενα λινκ ειτε κανω κανενα διαγγελμα ειτε πιανω και ακμμια συζητηση αν κρινω οτι αξιζει ο συνομιλητης και ...γεια σας...
απο που και ως που συμπερανατε οτι κρυφτηκα απο προχτες ,οτι το παιζω πατερας (απαντησα στον σεβα που κατι ειπα για το τι θα κανω) και αλλες μαλακιες δεν καταλαβαινω...
δεν απολογουμαι (δεν υπαρχει και λογος αλλωστε γνωριζω οτι οι περισσοτεροι πλακα κανετε) αλλα αυτη ειναι η αληθεια...
μπορει να μπω για μια ωρα και να κανω 200 ποστ αλλα ποτε δεν θα κατσω ολη τη μερα μπροστα στην οθονη απλα γιατι το θεωρω μαλακια και χασιμο ΖΩΗΣ

καλη συνεχεια....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σκίστονα τον καριόλη.
μας τα χε πρήξει με τις πούτσες και τις παπούτσες.
υπομονη μαλακα...εχεις; θα βγω απο την οθονη μπροστα σου οταν θα ερθει εκεινη η ωρα...
τωρα τραγουδα...το δικαιουσαι....

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
Καλά για τα αγωνιστικά να μη μιλήσω... Εντάξει δε λέω τίποτα πριν το ματς. Αλλά και εσάς σας παίρνει όπως είστε να βγάζετε γλωσσα?
Να μιλάει ο Άρης που το τελευταίο πρωτάθλημα είναι το 1945, δεν είναι λίγο τραβηγμένο; :think: :2funny:

Για μπάσκετ να μας πει Παπαγεωργίου, Γκάλης κλπ μάλιστα.

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266
Που και πότε? για πες μου? εγώ σου λέω αλήθεια για πράγματα που έγιναν, να πουν και άλλοι εδώ στο φόρουμ. Με αυτή τη Γιαγκελόνια, κανελόνια, πως την έλεγαν? Σας έτρεξαν μέσα στο γήπεδό σας? Και σας πήραν πανώ? Πρόσεξε τι θα πεις γιατί υπάρχουν βιντεο. Τώρα εσύ με μενα πότε έκανες σκηνικό και με έτρεξες?

ποια γιαγκελονια ρε...
δειξε μου σε παρακαλω το βιντεο που μας παιρνουν τα πανια...
εγω θυμαμαι μετα τον αγωνα που τους τρεχαμε μεχρι την αερογεφυρα
εγω δεν ειπα οτι θα σας νικησουμε,ξερω οτι εχετε καλυτερη ομαδα αλλα θα δεινοπαθησετε
υπαρχει κλιμα εδω και 2 μερες πολυ εχθρικο και για πρωτη φορα εχει τεθει περιπτωση πολυ υψηλου πριμ παρα τα δυμενη οικονομικα της ομαδος ακομα μεγαλυτερο απο την νικη με μπαοκ
ολα αυτα συνηγορουν στο οτι θα θα περασετε πολυ δυσκολες στιγμες αλλα οχι οτι θα νικησει ο ΑΡΗΣ 100%

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα βαλω τον γιο μου να της την πεσει να γινουμε συμπεθεροι  :grin:
αυτο θα ηθελα μαλακα μου να το δω  :2funny: :2funny: :2funny:
να ειμαστε συμπεθερια και να βλεπουμε μαζι το ντερμπι στο μπασκετ....
 :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1: :s&m_1:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
γαβρικο μυαλο ρε. οταν ακουει το φερμουαρ που κατεβαινει βαζει τα μεγαλα μεσα μπας και ψυχοπονεσουμε και βαλουμε λιπαντικο  :grin:
αλλα δεν μασατε απο τιποτα καριοληδες...εκει να μου την πειτε...

Επισκέπτης
Σιγά μη σπάσετε κανα νύχι προσεχε. Θα μπείτε μέσα κιόλας. Eδώ σας πούλησαν τσαμπουκά οι ανύπαρκτοι πολωνοί του χωριού που παίξατε στο γήπεδό σας.
ρε λακαμα να βαζεις το μυαλο σου να δουλευει πριν ποσταρεις.τα πανο που σας πηραν και το ξυλο που φαγατε στην πολωνια με την βισλα τα ξεχασες?

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ποια γιαγκελονια ρε...
δειξε μου σε παρακαλω το βιντεο που μας παιρνουν τα πανια...
εγω θυμαμαι μετα τον αγωνα που τους τρεχαμε μεχρι την αερογεφυρα
εγω δεν ειπα οτι θα σας νικησουμε,ξερω οτι εχετε καλυτερη ομαδα αλλα θα δεινοπαθησετε
υπαρχει κλιμα εδω και 2 μερες πολυ εχθρικο και για πρωτη φορα εχει τεθει περιπτωση πολυ υψηλου πριμ παρα τα δυμενη οικονομικα της ομαδος ακομα μεγαλυτερο απο την νικη με μπαοκ
ολα αυτα συνηγορουν στο οτι θα θα περασετε πολυ δυσκολες στιγμες αλλα οχι οτι θα νικησει ο ΑΡΗΣ 100%

Θα κάνετε το λάθος να πιέσετε ψηλά... Αν κάνετε κάτι τέτοιο θα είναι πολλά με λίγα. Από πότε έχουμε να χάσουμε στο Χαριλάου?

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.407
Πόντοι
266

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
Θα κάνετε το λάθος να πιέσετε ψηλά... Αν κάνετε κάτι τέτοιο θα είναι πολλά με λίγα. Από πότε έχουμε να χάσουμε στο Χαριλάου?
και με τον ολυμπιακο που σας πιεσε ψηλα ηταν πολλα με λιγα;;;; η εγερνε το γηπεδο;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
σιγα μωρη μπαρτσα που αμα σε πιεσουνε ψηλα θα εχει πολλα με λιγα...
τωρα με κυρ-σαββα αυτα που ξερατε τελειωσανε...τερμα τα μουφα και τα μαιμουδενια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ρε λακαμα να βαζεις το μυαλο σου να δουλευει πριν ποσταρεις.τα πανο που σας πηραν και το ξυλο που φαγατε στην πολωνια με την βισλα τα ξεχασες?

Πήραν ένα πανό από ντύσελντορφ. Καλά εσύ μη μιλάς άστο. Έχεις φάει ΤΑ τρεξίματα. Να σου θυμήσω τα πετράλωνα? Το παγκράτι? Το πρόσφατο με τα 13 μηχανάκια? Άστο μόνο να μιλάς ξέρεις.

Για ευρώπη στείλε 10 000 άτομα όπως έχω κάνει εγώ και μίλα μου. Εσένα στη Ρόμα τι σου κάνανε ? Στο 1-1? Σας κυνηγούσανε σε όλη την πόλη. Εγώ και Τουρκία πήγα, εσύ μόνο εδώ σε κάνα οικογενειακό διπλό με τα παραρτήματα στο λεκανοπέδιο

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
σιγα μωρη μπαρτσα που αμα σε πιεσουνε ψηλα θα εχει πολλα με λιγα...
τωρα με κυρ-σαββα αυτα που ξερατε τελειωσανε...τερμα τα μουφα και τα μαιμουδενια...

Δηλαδή να τρέμω? Ντάξει. Δε λέω τίποτα άλλο για το αγωνιστικό. Εδώ θα είμαστε, κοντός ψαλμός αλληλούια.

Al Kavlone

Μέλος
Εγγρ.
25 Αυγ 2009
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
11

Απο οταν ειχατε τον μουνιοθ προπονητη με 1-0 με γκολ του Γκιγιερμε Βαισχαιμερ με κεφαλια υστερα απο κορνερ του Τουτα.Εκεινη τη χρονια σας ειχαμε νικησει μεσα εξω με 1-0  :pipa2: .Μετα βαλατε μπροστα τους Δαλουκες... :jerking: :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom