Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αν μιλάς προσωπικά για μένα εγώ είχα πει πως ο ΠΑΟ θα βγει δεύτερος
και το ποδόσφαιρο παίζεται όντως με 11.
δοκίμασε εσύ να βάλεις 11 επιθετικούς να κάνεις ενδεκάδα
κι άμα δεν ρουφήξεις 11 γκολ, εμένα χέσε με

εσύ κάτι πίνεις.
είναι σίογυορ αυτό.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
ούτε για το βάζελο ήταν συμπληρωμένες ο ιομάδες του πρωταθλήματος.
ο δε βάζελος τιμωρήθηκε με αποκλεισμό απο όλες τις ευρωπαικές διοργανώσεις λόγω έλλειψης αγώνων και προετοιμασίας.

τελικά ό,τι μαλακία θές απο γάβρο θα την ακούσεις
ααααααααα,ναι;
για αυτό το λόγο αποκλειστήκατε;
δεν ήτανε που δεν είχατε παίκτες;

και μετά λέμε για κωλοτούμπες
άλλα λέγατετο καλοκαίρι
τελικά δηλαδή έχετε σούπερ ομάδα;

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Γιατί τυχαία ρε τύπε; Τούμπα, Γαβροισκάκι, [size=6pt]αεκάκι[/size] - λίγο είναι; :2funny:
τυχαία είναι γιατί για μένα έχουνε χάσει βαθμούς οι άλλοι που δεν περίμενες να χάσουνε (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ)
και μη μου πεις πως δεν είναι τυχαία δεύτερη και η ΑΕΚ...

γενικώς το πρωτάθλημα φέτος είναι για τον πούτσο
καμία οργάνωση
και δεν το λέω επειδή είμαστε τρίτοι
όπως έχω ξαναπεί στα αρχίδια μου άλλωστε
ας παίξετε καλά και να το πάρετε, εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω μπαλίτσα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
θα βρεθει καποιος αλλος να βαζει τα γκολ, εσυ δηλαδη πως το βλεπεις;;

θα? οκ καλο σκεπτικο για ομαδα τοπικου επαρχιακου :2funny: ο ολυμπιακος μεχρι αυτη τη στιγμη εχει κεντρι μονο σε ενα ζευγαρι ποδια. αυτο δεν ειναι ομαδα αξιωσεων.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαλακες...μπορει να εχω σκυλοβριστει εκατο φορες με τον γαμα ,μεχρι και μαναδες εχουμε ευχηθει αλλα ειναι κανονικος τρελλος και σας κατουραει...
εχετε πεσει δεκα μαλακες πανω του και σας γαμαει ασαλιωτα....εκατο σαν και σας θελει για πρωινο...
μεγιστη μορφη... κολλημενος αλλα τυπος...
τελος...κολατσο σας εχει....παρτουζα κανονικη...ολους...γαυροβαζελους...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εσυ ρε μαλακα περσαονα γιατι δεν κανεις μια κοινωνικη προσφορα;;;εχεις τροπο να βοηθησεις το κοινωνικο συνολο...
αυτοκτονα ρε μαλακα αμπαλλε  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακες...μπορει να εχω σκυλοβριστει εκατο φορες με τον γαμα ,μεχρι και μαναδες εχουμε ευχηθει αλλα ειναι κανονικος τρελλος και σας κατουραει...
εχετε πεσει δεκα μαλακες πανω του και σας γαμαει ασαλιωτα....εκατο σαν και σας θελει για πρωινο...
μεγιστη μορφη... κολλημενος αλλα τυπος...
τελος...κολατσο σας εχει....παρτουζα κανονικη...ολους...γαυροβαζελους...
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

κοιτα και γω εσενα για μορφη σε ειχα αλλα προχτες δεν εκατσες να φας τις ψωλιες σα παληκαρι και την εκανες σβηστη συνδεση. αρα εχεις μεγαλη γλωσσα με μικρο στομαχι.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ααααααααα,ναι;
για αυτό το λόγο αποκλειστήκατε;
δεν ήτανε που δεν είχατε παίκτες;

και μετά λέμε για κωλοτούμπες
άλλα λέγατετο καλοκαίρι
τελικά δηλαδή έχετε σούπερ ομάδα;
όχι.
απλά έχουμε ομάδα 5 βαθμούς καλύτερη απ το δικό σου μπουρδέλο σε 9 αγώνες.
μάλιστα μας τα χεις κάνει τούμπανα με τουε τραυματισμούς σου όταν παίζω με 17αρη τερματοφύλακα, το μαρίνο δεξιά και χωρίς κλασσικό σεντερ φορ εδώ και πολλά παίγνια........
κανονικά θα έπρεπε οι μαλάκες οι γάβροι να έχετε ήδη σηκώσει πανώ εναντίον του μαλάκα που κάνατε πρόεδρο ο οποίος νομίζει ότι άμα συμεριφέρεται όπως στην θύρα 7 ως πρόεδρος και πουλώντας ολυμπιακοφροσύνη θα φτιάξει ομάδα μοντέλο με 15 ξέονυς παίκτες και προπονητή που 4 χρόνια στην ελλάδα δε μπορεί να πει ούτε καλημέρα στα ελληνικά. 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
θα? οκ καλο σκεπτικο για ομαδα τοπικου επαρχιακου :2funny: ο ολυμπιακος μεχρι αυτη τη στιγμη εχει κεντρι μονο σε ενα ζευγαρι ποδια. αυτο δεν ειναι ομαδα αξιωσεων.
εχεις τοσο κολλημενο μυαλο που τολμας να πεις για τον ολυμπιακο το θα συμβει αν λειψει ενας παιχτης....εισαι τετοι μπετον που δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι απο τον θρυλο αυτη τη στιγμη λειπουν οι:κατσουρανης σιμαο λετο κουινσι ζεκα τσε βαλε...
και δεν κουνιεται φυλλο...περιπατο μεσα στη γαλλια...
κανε αναγωγουλες....

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τυχαία είναι γιατί για μένα έχουνε χάσει βαθμούς οι άλλοι που δεν περίμενες να χάσουνε (ΟΣΦΠ, ΠΑΟΚ)
και μη μου πεις πως δεν είναι τυχαία δεύτερη και η ΑΕΚ...

γενικώς το πρωτάθλημα φέτος είναι για τον πούτσο
καμία οργάνωση
και δεν το λέω επειδή είμαστε τρίτοι
όπως έχω ξαναπεί στα αρχίδια μου άλλωστε
ας παίξετε καλά και να το πάρετε, εμένα με ενδιαφέρει να βλέπω μπαλίτσα
να μην κατεβαινουμε τοτε οι αλλες ομαδες να παιζουν τα ματς οταν παιζουν με παο-οσφπ-παοκ-αεκ αφου δεν περιμενουν να τσιμπησουν κανα ποντακι απο τις μεγαλες
με την λογικη σου τυχαια η γιουναιντερ ειναι δευτερη στην αγγλια γιατι εχει χασει βαθμους απο πολλες μικρομεσαιες ομαδες
στην ισπανια δε τυχαια η ρεαλ πρωτη με 6 ποντους οταν η μπαρτσα δεν μπορει να κερδισει την μπιλμπαο και την χεταφε
τυχαια ολα στην πουτανα την ζωη :grin:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
εχεις τοσο κολλημενο μυαλο που τολμας να πεις για τον ολυμπιακο το θα συμβει αν λειψει ενας παιχτης....εισαι τετοι μπετον που δεν μπορεις να αντιληφθεις οτι απο τον θρυλο αυτη τη στιγμη λειπουν οι:κατσουρανης σιμαο λετο κουινσι ζεκα τσε βαλε...
και δεν κουνιεται φυλλο...περιπατο μεσα στη γαλλια...
κανε αναγωγουλες....

Kαλός ήσουνα με τη Μαρσέιγ και με μένα. Τα δύο καλύτερα ματσάκια σου φέτος. Αλλά ντάξει μη το πάρεις και σκοινί κορδόνι. Η Μαρσέιγ παραπαίει φέτος... Σου αρέσει σαν ομάδα? Θα παιρνες κάποιον παίχτη της στην ομάδα σου?

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
ναι....πριν ερθει ο τζιμπουρ τον ρολο αυτο τον ειχε ο μιραλας, αν λειψει ο τζιμπουρ παλι θα ειναι ο μιραλας, αν λειψουν και οι 2 θα ειναι καποιοι αλλοι 2, εχεις δει καμια σοβαρη ομαδα ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ  να παιζει μπαλα;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
κοιτα και γω εσενα για μορφη σε ειχα αλλα προχτες δεν εκατσες να φας τις ψωλιες σα παληκαρι και την εκανες σβηστη συνδεση. αρα εχεις μεγαλη γλωσσα με μικρο στομαχι.
λαθος...εκατσα και παραεκατσα...αλλα παντα την κανω καποια στιγμη...δεν περναω ολη την ωρα εδω...σπανια να το τραβηξω...εκανα τα ποσταρισματα μου ςεγραψα και διαβασα αυτα που ηθελα και την εκανα...και να σου πω κατι σκασμενος ημουνα δεν λεω,,,ηθελα να ξελαμπικαρω...υπαρχει και οικογενεια τυπε....δεν μπορουμε ολη μερα μπου...
πρωτος πρωτος ποσταρα...
δες πως ξηγιεμαι σε καθημερινη βαση και θα καταλαβεις οτι δεν αλλαξα κατι ειδικα  ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
εγινε κολλητός με το γαμάι τώρα που παίζει ο άρης με βάζελο....
ααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα

ρε μαλάκα πιο μικρόψωλα κακομοίρια απ τους γάβρους δεν υπάρχουν λεέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Kαλός ήσουνα με τη Μαρσέιγ και με μένα. Τα δύο καλύτερα ματσάκια σου φέτος. Αλλά ντάξει μη το πάρεις και σκοινί κορδόνι. Η Μαρσέιγ παραπαίει φέτος... Σου αρέσει σαν ομάδα? Θα παιρνες κάποιον παίχτη της στην ομάδα σου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γαμημενε μοντερατορα...ασε με να αγιασω...μπηκα για λιγο ....μην με κανεις να κολλησω...γουσταρω γνησια σου μιλαω αντιπαραθεση με την παρτη σου αλλα την κανω τωρα...το βραδακι παλι ...φιλια...

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
ρε γαμημενε μοντερατορα...ασε με να αγιασω...μπηκα για λιγο ....μην με κανεις να κολλησω...γουσταρω γνησια σου μιλαω αντιπαραθεση με την παρτη σου αλλα την κανω τωρα...το βραδακι παλι ...φιλια...

Άντε καλά... χτυπάς κάρτα και φεύγεις... καλά ουζάκια ( ή ύπνο ή ότι τραβάει η ψυχή σου ) :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγινε κολλητός με το γαμάι τώρα που παίζει ο άρης με βάζελο....
ααααααααααχχααχαχαχαχαχαχαχα

ρε μαλάκα πιο μικρόψωλα κακομοίρια απ τους γάβρους δεν υπάρχουν λεέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:τραβα να γαμηθεις ρε μαλακα...ποιος γαυρος και ποιος αρης...με τον γαμα εχουμε αλλαξει της παναγιας το κερατο....αλλα σας γαμαει στεγνα...να μην το πω;;;αφου σας εχει και ευκολα...δηλ.αμα γλυψω εγω γαμα θα κερδισει το σκουληκι εσενα;  :2funny: :2funny: :2funny:
νουμεροοοοοοοοοοοοοοοοοοο....
αυτοκτονααααααα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom