ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
εσυ πασακα μου ησουν στην ταφρο;
εγω τουλαχοστον εφαγα τα ζωναρια στο κεφαλι
εσυ που ησουν;
με τον τσακα;
φυσικα γατακι. τσαμπα ξυλο μονο τα γατακια.
εσυ που ησουν;
με τον τσακα;
μπα οχι βλακα, τελειωσα αρκετα δυσκολη σχοληΔεν γνωρίζω το οικονομικό ποιόν τού κου Lastmoican ούτε με απασχολεί, όμως εσύ ανέβηκες επίπεδο με το να χρησιμοποιείς την λέξη level;
H γραφή σου υποδηλώνει ότι τελείωσες το δημοτικό με ένα τενεκέ λάδι, τενεκέ ξεγάνωτε.
εσυ που ησουν;
με τον τσακα;
οχι στα επισημα εχω διαρκειας εδω και 3 χρονιαΑπο το υφος των γραφομενων σου καταλαβαινω οτι μαλλον θα εισαι απο αυτους που πανε στο γηπεδο βγαζουν και το μπλουζακι τους να δειξουν την κορμαρα τους και με πλατη το χορταρι χοροπηδας σαν γνησιος μπουγατσοκεφαλος κανοντας ουγκ ουγκ.. Και μετα εννοειται οτι εχετε αποψη για το παιχνιδι σας.. Οκ σε επιασα
αυτ ακριβως πανιβλακαΟλο τον χρόνο ζείς προσπαθώντας να εξασφαλίσεις χαρτάκι όταν ανέβει επάνω ο Παναθηναικός καί ο Ολυμπιακός για να δείς λίγη μπαλίτσα.Να χαίρεσαι γι αυτό.
πληρωνεσαι για να τις τρως;φυσικα γατακι. τσαμπα ξυλο μονο τα γατακια.
πληρωνεσαι για να τις τρως;
μπα οχι βλακα, τελειωσα αρκετα δυσκολη σχολη
αλλα δεν ασχοληθηκα ποτε
ειμαι της νυχτας και εσυ εισαι μια τριχα απο τα αρχιδια μου
ταξιαρχος; τοσο ψηλα ανεβηκες τυπε μουγατακι ειμαι ταξιαρχος πια οχι στρατιωτης.
οχι στα επισημα εχω διαρκειας εδω και 3 χρονια
ελα αν θες να το δουμε μαζι
Αργησες λιγο να με προσκαλεσεις να το δουμε παρεακι.. Εκει ημουν οταν ηρθε η λιμανισια ομαδα και σου πηρε το διπλακι κι εφυγε.. Προς το παρων ασε το κατεστημενο της Αθηνας και περιορισου στον πατο της βαθμολογιας και προβληματισου αν και του χρονου θα σε εχουμε παρεα μας στην Σουπερ Λιγκα..
εχεις παρει χαμπαρι οτι ο Παναθηναικος αναγκαστηκε να αλλαξει συστημα φετος λογο των τραυματισμων?(ασχετα αν του βγηκε η οχι)ρε πάτε καλά;
έχετε πάρει χαμπάρι πως ο Ολυμπιακός είναι νοσοκομείο;
πως παίζει χωρίς μεσαία γραμμή;
ρε τι άμπαλλοι είναι τούτοι
Αντικειμενικά όμως τύπε, ο Άρης έχει να δει πρωτάθλημα από τον πόλεμο.ταξιαρχος; τοσο ψηλα ανεβηκες τυπε μου
εγω ειμαι ακομα στρατιωτης :-
ταξιαρχος; τοσο ψηλα ανεβηκες τυπε μου
εγω ειμαι ακομα στρατιωτης :-
τυπε οτι και να λεμε παντως, σεβασμο στον φιλαθλο που στηριζει την ομαδα στα δυσκολα σκατα
χααχαααααααααααααααααααααχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχαχεσε με ρε μικρομεσαια κουραδα
ειδες λιγα λεφτα στα χερια σου και νομιζεις πως εμαθες να ζεις
οταν εσυ πηγαινες εγω ερχομουν....
συνεχιζε να γαμας στα γκετο της ανατολης
καποια στιγμη θα ανεβεις level
οπως γραψα και σ΄εναν αλλο, παρακαλα να ειναι μονιμα τραυματιες αυτοι, ειδικα ο νινης, αν θες να δεις πρωταθλημα!εχεις παρει χαμπαρι οτι ο Παναθηναικος αναγκαστηκε να αλλαξει συστημα φετος λογο των τραυματισμων?(ασχετα αν του βγηκε η οχι)
Χριστοδουλοπουλος χιαστους 6 μηνες
Νινης χιαστους 6 μηνες
Ρουντολφ κοιλιακους εχει να παιξει 3 μηνες
και ολοι αυτοι θα Ξεκιναγανε βασικοι αν δεν τραυματιζοντουσαν
και ο Τοτσε ο οποιος ειναι αναπληρωματικος εχει μεινει 2 μηνες λογω θλασεων εξω
και μιλαμε για παικτες που θα στηριζανε ολο το μεσοεπιθετικο παιχνιδι της ομαδας
θα μου πεις του βγηκε σε καλυτερο ε οκ ας γινει μαγκας ο Βαλβερδε οπως εγινε ο Φερρειρα και ας κανει αυτα που πρεπει για την ομαδα του
και ειναι 1-2 ακομα κοτσολης βυντρα κλπ που μεινανε 2μηνο εξω
να σαι καλα μαλακαχααχαααααααααααααααααααααχαχαχαααχαχαχαχαχαχαχαχα
ουυυυυυυυυυυχα;χαχαααχαχαχαααχχχα
μαλάκα....με έκανες και γέλασα...
σε καλό σου μαλάκα...
διόρθωση:Δεν γνωρίζω το οικονομικό ποιόν τού κου Lastmoican ούτε με απασχολεί, όμως εσύ ανέβηκες επίπεδο με το να χρησιμοποιείς την λέξη level;
H γραφή σου υποδηλώνει ότι τελείωσες το δημοτικό με ένα τενεκέ λάδι, τενεκέ ξεγάνωτε.
εχεις παρει χαμπαρι οτι ο Παναθηναικος αναγκαστηκε να αλλαξει συστημα φετος λογο των τραυματισμων?(ασχετα αν του βγηκε η οχι)
Χριστοδουλοπουλος χιαστους 6 μηνες
Νινης χιαστους 6 μηνες
Ρουντολφ κοιλιακους εχει να παιξει 3 μηνες
και ολοι αυτοι θα Ξεκιναγανε βασικοι αν δεν τραυματιζοντουσαν
και ο Τοτσε ο οποιος ειναι αναπληρωματικος εχει μεινει 2 μηνες λογω θλασεων εξω
και μιλαμε για παικτες που θα στηριζανε ολο το μεσοεπιθετικο παιχνιδι της ομαδας
θα μου πεις του βγηκε σε καλυτερο ε οκ ας γινει μαγκας ο Βαλβερδε οπως εγινε ο Φερρειρα και ας κανει αυτα που πρεπει για την ομαδα του
και ειναι 1-2 ακομα κοτσολης βυντρα κλπ που μεινανε 2μηνο εξω