Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Επισκέπτης
Δε μου απαντάς... θα σε μαλώσω. Στο ξαναλέω τα ΠΡΟ ΤΟΥ 1959 ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΑ? ΉΤΑΝ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ? ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
εγω θελω να σε ρωτήσω κατι.το πρόβλημα σε ρωταω το πρόβλημα  και των δυο σας ειναι ποιος εχει ευνοηθεί περισσότερο απο τον άλλο η αν εχετε αδικηθεί;γιατι αυτό που βλέπω εγώ και πολλά χρονιά ειναι να σφάζετε οι δυο σας τις υπόλοιπες ομαδες και στο τέλος να βγαινετε διαμαρτυρομενοι και αδικημένοι και οι δυο :headbang:και σε ρωτάω ποιο ειναι το προβλημα μεταξυ σας ποιος εχει τα καλύτερα κοζια την κατάλληλη εποχή;

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
και μιας και γίνατε λάτρεις της στατιστικής,για θυμηθείτε στο παιχνίδι αυτό ποιος είχε περισσότερες τελικές,ποιος έπαιξε καλύτερη μπάλα,ποιον αδίκησε η διαιτησία και ποιος χάρηκε τελικά με το Χ

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:think:Ο πριγκηψ Αλ Ασαντ Μπιν Κουκουρουκου ποτε ερχεται ειπαμε ?

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Δε μου απαντάς... θα σε μαλώσω. Στο ξαναλέω τα ΠΡΟ ΤΟΥ 1959 ΠΑΙΖΟΤΑΝ ΔΙΚΑΙΑ? ΉΤΑΝ ΕΠΙ ΙΣΟΙΣ ΟΡΟΙΣ? ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑΣ? ΑΛΛΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ?
δεν καταλαβα οτι με ρωτησες...φυσικα και ηταν δικαιο οτι ηταν νομιμο και οτι ακολουθουσε τους κανονισμους που ηταν θεσμοθετημενοι...
δηλαδη οι κυπελλουχοι που παιρνουν το κυπελλο δεν ειναι κυπελλουχοι επειδη δεν εχουν παιξει με ολους;;
ετσι ηταν τοτε οι οροι διεξαγωγης αυτοι ακολουθοντουσαν και ετσι γαμαγα ΚΑΙ τοτε...
δηλαδη στην ευρωπη που μου καμωνεσαι τον πρεσβη μηπως με δικαιολογεις που ενω εγω επαιξα τοτε με την μεγαλη γιουβε εσυ στην ιδια φαση ειχες παιξει με μια πολωνεζικια που μετα κιολας διαλυθηκε;;που δεν θυμαμαι ουτε πως την λενε;;και με κατι ναντ και κατι τετοιες περιεργες...

andrios

Μέλος
Εγγρ.
26 Μαρ 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
το οθωμανικο δικαιο στο μπασκετ αποψε ηταν δακτυλος του Βασιλακο,των γκριζων λυκων,θα περασετε τον ομιλο η οτι παιζετε με τα χερια ειναι μαλακια γιαυτο δεν ασχολειστε με μπασκετ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν καταλαβα οτι με ρωτησες...φυσικα και ηταν δικαιο οτι ηταν νομιμο και οτι ακολουθουσε τους κανονισμους που ηταν θεσμοθετημενοι...
δηλαδη οι κυπελλουχοι που παιρνουν το κυπελλο δεν ειναι κυπελλουχοι επειδη δεν εχουν παιξει με ολους;;
ετσι ηταν τοτε οι οροι διεξαγωγης αυτοι ακολουθοντουσαν και ετσι γαμαγα ΚΑΙ τοτε...
δηλαδη στην ευρωπη που μου καμωνεσαι τον πρεσβη μηπως με δικαιολογεις που ενω εγω επαιξα τοτε με την μεγαλη γιουβε εσυ στην ιδια φαση ειχες παιξει με μια πολωνεζικια που μετα κιολας διαλυθηκε;;που δεν θυμαμαι ουτε πως την λενε;;και με κατι ναντ και κατι τετοιες περιεργες...

Έλα στο άλλο θρεντ να πουμε για αυτό . Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΟΣ ΘΕΣΜΟΣ ΜΕ ΙΔΙΟΥΣ ΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Εγώ δε λέω να μη τα μετρήσεις τα πανελλήνια. Από τη στιγμή που κατέβαινα. ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΘΙΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ! ΠΡΙΝ ΕΙΧΕΣ ΑΛΛΟ ΘΕΣΜΟ!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
το οθωμανικο δικαιο στο μπασκετ αποψε ηταν δακτυλος του Βασιλακο,των γκριζων λυκων,θα περασετε τον ομιλο η οτι παιζετε με τα χερια ειναι μαλακια γιαυτο δεν ασχολειστε με μπασκετ? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αν χασουν απο καχα στο σεφ και απο νανσι στην γαλλια και τα υπολοιπα αποτελεσματα ερθουν φυσιολογικα νομιζω μενουν εκτος :S

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
και ειναι επισης γνωστο κυριε καραγκιοζη οτι 90 λεπτα σε βιαζα και οτι πανηγυριζες σαν τρελλος το χου....ομαδαρα,αρμαδα,οικογενεια ,πασινγκ γκειμ και τα αρχιδια μου κουνιουνται να φχαριστας που με τις μαλακιες του πιλαφιου σε εχουν τρελλανει τα κορακια στο σφυριγμα και σε εχουν κανει μαγκα ανυπαρκτε...
που σε εκανε πουτανα η ξανθη...και η κερκυρα...και ο ατρομητος...
μαλακα....
τελειωμενε μαλακα....

νουμερο....
και που΄σαι...μικρε....μην ξεχνας...ποτε....

Κλαψε....
μαλακα....

χαχαχαχαχαχαχα...
γίγαντα, κάθε φορά που σε διαβάζω, μου φτιάχνεις τη μέρα!
αποκαλείς εμένα καραγκιόζη, τελειωμένο, μαλάκα κτλ. την στιγμή που αν δεν υπήρχε το ίντερνετ δεν θα έπαιρνες μυρωδιά τι έγινε σε κάθε αγώνα. πέρσι μας πόσταρες κάτι φάσεις με το νίνη να βάζει γκολ στην αριστερή γωνία, με παίχτη του παο εκτεθειμένο στην άλλη γωνία κι εσύ να λες ότι είναι οφσάιντ γιατί επηρεάζει τη φάση. ούτε πότε είναι προφανής θέση για γκολ ήξερες για να φάει κόκκινη ο αμυντικός που κάνει το φάουλ. για τα πέναλτυ, δεν το συζητάω: ο,τι πει ο γαύρος κι ο πρωταθλητής.
φάε το σανό που σε ταϊζει ο νικολακόπουλος κι άσε εμένα να είμαι καραγκιόζης. έτσι κι αλλιώς στα αρχίδια μου έχεις την πιο περίοπτη θέση

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
ρε μαλάκα κάθεσαι και ασχολείσαι με τον κομπλέξαρα καμμενο που νομιζει οτι ο βαζελος εχει γινει μπαρτσελονα.απο εκει και περα τη κουβέντα να κανεις μαζι του.και εσυ βεβαια λες υπερβολες αλλα αυτος απο οτι βλεπεις αναιρεί ακόμα και τον ευατο του ;)

μεγάλε μου, η κόντρα που έχεις με τον περσόνα μάλλον δεν σε αφήνει να καταλάβεις τις απόψεις του που είναι και των περισσότερων βάζελων απόψεις που είναι και μάλλον η πραγματικότητα. ότι δηλαδή δεν λέει κανένας ότι γίναμε μπάρτσα, απλώς μέχρι στιγμής ζούμε ένα μικρό θαύμα γιατί είμαστε στο +2 με αγώνα λιγότερο, με ανύπαρκτη διοίκηση, παίζοντας με τον 3ο τερματοφύλακα, με άμυνα σαριέγκι, σπυρόπουλο και σια, χωρίς σεντερ φορ, με πάγκο τον μαυρία, τον καραγκούνη και τον φουρλάνο και με τον οσφπ να έχει ρίξει έναν κουβά λεφτά το καλοκαίρι.
κι έρχεται κι ένα γαμημένο δοκάρι στο καραϊσκάκη και δεν αφήνει να γίνει το 0-2 να βλέπαμε μετά τι εξέλιξη θα είχε το ντέρμπυ

Επισκέπτης
μεγάλε μου, η κόντρα που έχεις με τον περσόνα μάλλον δεν σε αφήνει να καταλάβεις τις απόψεις του που είναι και των περισσότερων βάζελων απόψεις που είναι και μάλλον η πραγματικότητα. ότι δηλαδή δεν λέει κανένας ότι γίναμε μπάρτσα, απλώς μέχρι στιγμής ζούμε ένα μικρό θαύμα γιατί είμαστε στο +2 με αγώνα λιγότερο, με ανύπαρκτη διοίκηση, παίζοντας με τον 3ο τερματοφύλακα, με άμυνα σαριέγκι, σπυρόπουλο και σια, χωρίς σεντερ φορ, με πάγκο τον μαυρία, τον καραγκούνη και τον φουρλάνο και με τον οσφπ να έχει ρίξει έναν κουβά λεφτά το καλοκαίρι.
κι έρχεται κι ένα γαμημένο δοκάρι στο καραϊσκάκη και δεν αφήνει να γίνει το 0-2 να βλέπαμε μετά τι εξέλιξη θα είχε το ντέρμπυ
εσύ αυτο κατάλαβες;ακομα και η σύγκριση με τη μπαρτσελονα ειναι ιεροσυλία ;)αυτα που λεω ειναι αλλα τα περι αδικημένων επειδή έχετε πολύ ασθενή μνήμη για κάποια πράγματα που έχει κάνει η ομάδα σας και είστε και περήφανοι γιαυτα.τσακώνεστε οχι για το ποιος αδικείτε αλλα για το ποιος ευνοείτε περισοτερο αυτο ειναι προκλητικο για εμας που εχουμε ζησει μια ζωη την αδικια στο πετσι μας ;)

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
εσύ αυτο κατάλαβες;ακομα και η σύγκριση με τη μπαρτσελονα ειναι ιεροσυλία ;)αυτα που λεω ειναι αλλα τα περι αδικημένων επειδή έχετε πολύ ασθενή μνήμη για κάποια πράγματα που έχει κάνει η ομάδα σας και είστε και περήφανοι γιαυτα.τσακώνεστε οχι για το ποιος αδικείτε αλλα για το ποιος ευνοείτε περισοτερο αυτο ειναι προκλητικο για εμας που εχουμε ζησει μια ζωη την αδικια στο πετσι μας ;)

χέστο αυτό ρε. το δέχομαι ότι έχουν κάνει και οι 2 ομάδες πουστιές. εγώ σχολίασα αυτό που είπες ότι ο περσόνας θεωρεί ότι ο παο έγινε μπάρτσα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Επιστρέφει ως δανεικός στον ΠΑΟ ο Σισε ;

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Δεκεμβρίου 2011, 00:02

Ιταλικό δημοσίευμα χαρακτηρίζει πιθανή την επιστροφή του Τζιμπρίλ Σισέ στον Παναθηναϊκό τον Ιανουάριο με τη μορφή δανεισμού από τη Λάτσιο.

Το παρατεταμένο ντεφορμάρισμα του Γάλλου επιθετικού και το γεγονός ότι σκοράρει με το… σταγονόμετρο (ένα γκολ σε 12 ματς) με την ιταλική ομάδα, σύμφωνα με την ιστοσελίδα «ecodellosport.it», έχει οδηγήσει τους λατσιάλι να αναζητούν ήδη τον αντικαταστάτη του (αναφέρεται το όνομα του Ποντόλσκι).

Μάλιστα οι διοικούντες της Λάτσιο έχουν αρχίσει να ψάχνουν ομάδα για να παραχωρηθεί ο 30χρονος φορ, ο οποίος, όπως επισημαίνεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, υπάρχει πιθανότητα να επιστρέψει στο «τριφύλλι» ως δανεικός μέχρι το καλοκαίρι του 2012.

Επιμέλεια: Μπάμπης Παπαφιλιππάκης

ΥΓ
ποτέ δε συνέκρινα μπαρτσα με βάζελο.
απλά έφερα πολλές φορές ως παράδειγμα το πώς παίζει μπαλλα η μπάρτσα....
βεβαίως τα κολήματα μερικών εδώ μέσα ερμηνεύουν τα πάντα κατά το δοκούν.

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλα ρε πουσταρες τον σπαναθα βαλατε;;;
δεν ντρεπεστε καθολου
Μπουγατσοπαιδο οποιος και να ειναι διαιτητης να κοιτας πρωτα τα χαλια της ομαδας σου διοτι σε βλεπω να κοντραρεσαι με την Δοξα Δραμας για την παραμονη :2funny: :2funny:
Παντως ειστε οι καλυτεροι πελατες μας ειτε σε ποδοσφαιρο ειτε σε μπασκετ οπου σας πετυχουμε η ταριφα ειναι σιγουρη ;)
Μπουγατσας γιοι σκουληκια Αρειανοι :birdman:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
την εξαρα με τα δευτερα χτες την πηρες χαμπαρι η την επνιξαν τα μμε;;;φανταζομαι να εριχνες εσυ καμμια εξαρα τι θα ειχε γινει τωρα...αφιερωματα για τον δασκαλο θα θυμοντουσαν μεχρι και ατ χρονια που πηγαινε νηπιο και θα κανανε ρεπορταζ απο την βρεφοκομο του...
ασε ντε τα αρθρα για την ομαδαρα την οικογενεια τους χορους τους βραζιλιανικους το πασσινγκ γκειμ και το ολοκληρωτικο ποδοσφαιρο...
αν δεν εχεις υποψι σου μιας και δεν υπαρχει παρα μονο σε απλες αναφορες εχτες η δευτερη ενδεκαδα μου  εριξε εξι και μπορουσε ευκολα να ριξει αλλα τοσα...
Υ.Γ. καποιος ρωταγε χτες νομιζω να φανταστω τι θα συνεβαινε αν τραυματιζοταν ο τρομοκρατης...
φανταστηκα μαγκα μου...
εξι  ;) ;)
Ρε αμπαλε πλακα μας κανεις;;;;Εριξες 6 γκολ στην Δοξα Δραμας και νομιζεις οτι κατι εκανες;;;
Τι θες τωρα να υπολκλιθουμε στο μεγαλειο του θρηνου;;;;
Κοψε να ακους Νικολακοπουλο και αυτα περι προπαγανδας να τα πεις πουθενα αλλου :birdman:
Οσον αφορα το μπασκετακι,πως τα βλεπεις θα περασετε στον επομενο γυρο η η παραγκα του Βασιλακοπουλου σε κυνηγαει κι εκει;;;;; :2funny: :2funny: :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
02.12.2011 - 18:28
Share
11

Στέλλα εσύ και τι σε νοιάζει! (ΦΩΤΟ&ΒΙΝΤΕΟ)
Επειδή ζούμε στην Ελλάδα, μπορεί να μην ξέρουμε πότε και αν θα γίνει το deal του πρίγκιπα με τον Παναθηναϊκό, ωστόσο ξέρουμε ...πού θα γίνει το γλέντι μετά τη συμφωνία! Καλά διαβάσατε...

Σύμφωνα με όσα ψαρέψε ο σκύλος από την καλλιτεχνική πιάτσα και γράφτηκαν σε διάφορα blog, ο πρίγκιπας Σουλτάν Αλ Σαούντ έχει δώσει εντολή σε συνεργάτη του -όχι κατ΄ανάγκην στον Βλάση Τσάκα- να του κλείσει ένα συγκεκριμένο νυχτερινό κέντρο για να διασκεδάσει την υπογραφή της συμφωνίας με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για την απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της ΠΑΕ Παναθηναϊκός! Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε, δηλαδή...

Η συγκεκριμένη πληροφορία που έχει διαρρεύσει στην πιάτσα λέει πως ο πρίγκιπας είναι ενθουσιασμένος με μια νέα σταρ του ελληνικού τραγουδιού, της οποίας βίντεο κλιπ παρακολουθεί στην τηλεόραση της Σαουδικής Αραβίας! Μάλιστα, ένα βίντεο κλιπ της "κάνει θραύση", όπως λέει άνθρωπος που είναι μπασμένος στα καλλιτεχνικά!

Η τραγουδίστρια λέγεται Στέλλα Καλλή και, όπως πληροφορήθηκε ο σκύλος, χαρακτηρίζεται "νέα μούσα του Φοίβου" από τους ...ειδικούς του ελληνικού λαϊκού πενταγράμμου. Το τραγούδι λέγεται "για πόσο ακόμη" και μπορείτε να το ακούσετε παρακολουθώντας το σχετικό βίντεο κλιπ...

Εκείνο που δεν ξέρουμε εμείς είναι ...για πόσο ακόμη θα κρατάνε την υπομονή τους οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, που πρίγκιπα ακούνε και πρίγκιπα δεν βλέπουν. Για την ώρα, ας δούμε όλοι μαζί και μερικές φωτογραφίες της Στέλλας, ακούγοντας τα σουξέ της...

vonmakoulis

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2006
Like
6
Πόντοι
16
Δικέ μου αυτό το βίντεο ΔΕΝ μπορεί να προβληθεί Στην Σαουδική Αραβία, καθότι ανήθικο (για τα εκεί ήθη βέβαια).

Επισκέπτης
χέστο αυτό ρε. το δέχομαι ότι έχουν κάνει και οι 2 ομάδες πουστιές. εγώ σχολίασα αυτό που είπες ότι ο περσόνας θεωρεί ότι ο παο έγινε μπάρτσα
σχολίασα το γεγονός και την αναφορά οτι την μπαρτσελονα δεν μπορούμε να την αναφέρουμε ούτε ως παράδειγμα όταν θέλουμε να μιλήσουμε για το τη μπάλα παίζουμε είτε λέγετε ολυμπιακός είτε παναθηναϊκός.ούτε καν ως μετρό σύγκρισης είναι απλα ιεροσυλία.αυτο που θα μπορούσε να πει ένας παναθηναϊκός είναι οτι μετά απο πολλά χρόνια ισως αν θυμάμαι καλά επι εποχης αείμνηστου κυραστα οτι παίζει μπαλα με σωστό πασινγκ γκειμ με κάθετες μπαλιές έχει πλέον  ένα πλάνο και οχι το βαρετό ποδόσφαιρο με το κλεινόμαστε πίσω και αν βάλουμε γκολ μπροστά κλέψαμε το παιχνίδι.αλλα το να λέμε έστω και ως παράδειγμα τον τρόπο που παίζει η μπαρτσα ειναι τουλάχιστον ατυχές.και σίγουρα δεν ειναι κόμπλεξ το να λεω οτι τη μπαρτσελονα δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με καμιά ελληνική ομαδα ουτε καν ως παράδειγμα ειναι ιεροσυλια.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
σχολίασα το γεγονός και την αναφορά οτι την μπαρτσελονα δεν μπορούμε να την αναφέρουμε ούτε ως παράδειγμα όταν θέλουμε να μιλήσουμε για το τη μπάλα παίζουμε είτε λέγετε ολυμπιακός είτε παναθηναϊκός.ούτε καν ως μετρό σύγκρισης είναι απλα ιεροσυλία.αυτο που θα μπορούσε να πει ένας παναθηναϊκός είναι οτι μετά απο πολλά χρόνια ισως αν θυμάμαι καλά επι εποχης αείμνηστου κυραστα οτι παίζει μπαλα με σωστό πασινγκ γκειμ με κάθετες μπαλιές έχει πλέον  ένα πλάνο και οχι το βαρετό ποδόσφαιρο με το κλεινόμαστε πίσω και αν βάλουμε γκολ μπροστά κλέψαμε το παιχνίδι.αλλα το να λέμε έστω και ως παράδειγμα τον τρόπο που παίζει η μπαρτσα ειναι τουλάχιστον ατυχές.και σίγουρα δεν ειναι κόμπλεξ το να λεω οτι τη μπαρτσελονα δεν μπορούμε να τη συγκρίνουμε με καμιά ελληνική ομαδα ουτε καν ως παράδειγμα ειναι ιεροσυλια.
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

έχεις δίκιο....
οι προπονητές των ομάδων όταν κάνουν σενιμάρια στους παίκτες τους δε δείχνουν βίντεο απο μπάρτσα και ρεάλ αλλά απο Θρασύβουλα και Προοδευτική.

Αλλωστε στον αθλητισμό πάντα παράδειγμα φέρνεις τον τελευταίο και όχι τον πρώτο......

Σιγά τώρα μη συγκρίνει ο προπονητής της ελληνιδας επικοντίστριας την αθλήτριά του με την Ισιμπάγιεβα....
ΤΙ λες να της δημιουργήσει και κόμπλεξ;
Αλλωστε στην μπάρτσα δεν παίζουν άνθρωποι που προπονούνται απο ανθρώπους αλλά θεοί που προπονούνται απ το δωδεκάθεο και κατά συνέπεια ο Δίας επειδή είμαστε ιερόσυλοι θα μας κατακεραυνώσει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:headbang: :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

έχεις δίκιο....
οι προπονητές των ομάδων όταν κάνουν σενιμάρια στους παίκτες τους δε δείχνουν βίντεο απο μπάρτσα και ρεάλ αλλά απο Θρασύβουλα και Προοδευτική.

Αλλωστε στον αθλητισμό πάντα παράδειγμα φέρνεις τον τελευταίο και όχι τον πρώτο......

Σιγά τώρα μη συγκρίνει ο προπονητής της ελληνιδας επικοντίστριας την αθλήτριά του με την Ισιμπάγιεβα....
ΤΙ λες να της δημιουργήσει και κόμπλεξ;
Αλλωστε στην μπάρτσα δεν παίζουν άνθρωποι που προπονούνται απο ανθρώπους αλλά θεοί που προπονούνται απ το δωδεκάθεο και κατά συνέπεια ο Δίας επειδή είμαστε ιερόσυλοι θα μας κατακεραυνώσει.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τώρα  με αποστόμωσες  :2funny:αλλο  αυτα και αλλο να λες οτι η ο παναθηναικος παιζει σαν την μπαρτσελονα.οσο για το ποιοι παίζουν στην μπαρτσελονα φυσικά και παίζουν άνθρωποι αλλα σε σχέσει με αυτούς που παίζουν στον παναθηναϊκό η στην όποια ελληνική ομαδα μοιάζουν κοινή θνητοί και οι παίχτες  της μπαρτσελονα μοιάζουν με θεούς του Ολύμπου.και εσύ ειδικά το έζησες καλα πέρσι μετα το ματς στη βαρκελωνη ;)αν τωρα εσυ θες να συγκρίνεις το παίξιμο της μπαρτσελονα με αυτό του παναθναικου αν υπήρχε ποδοσφαιρική αστυνομία θα ήσουν μέσα εδώ και καιρό :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom