Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 139K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 110 30,2%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 40 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 143 39,3%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,0%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 26 7,1%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,1%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    364

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
και κατι ακομα..εγω προσωπικα δεν θα χα προβλημα αν εμπαινε ο οποιοσδηποτε στο θρεντ του ολυμπιακου και εβριζε απο το πρωι μεχρι το βραδυ τον ολυμπιακο (οχι οικογενειες)..αρκει να χε επιχειρηματα να το τεκμηριωσει..και κατα προτιμηση (αποψη μου) οσο πιο προσφατα τοσο καλυτερα γιατι αμα ειναι να φερω τον παππου μου που ισως τα ξερει καλυτερα...
Πήγαινε λοιπόν στο θρεντ του Ολυμπιακού και κάνε ότι γουστάρεις. Εδώ γιατί κόλλησες;
Α, και οι βρισιές (ακόμα κι αν δεν θίγουν οικογένειες) δεν είναι ΠΟΤΕ επιχειρήματα. Δεν ξέρω πως τό' χετε στο λιμάνι.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν ειχα σκοπο να ξαναμπω εδω αλλα μην ακουω για φιλανθρωπιες.οι εμετοι του ανανδρου ειναι ακομη στο θρεντ χωρις να εχουν σβηστει και χωρις να εχει,τουλαχιστον,προειδοποιηθει απο κανεναν.νομιζω τουλαχιστον οτι πρεπει να αποκατασταθει το δικιο
υγ.lord ελα στο περαια και μην ασχολεισαι αλλο,δεν βγαινει ακρη
Οι εμετοί του master of puppets καταδικάστηκαν απο τους εδώ συναγωνιστές. Και κανένας δεν τον γουστάρει εδώ.
Οι εμετοί του Lord για σένα είναι αμελητέοι και χωρίς σχόλιο;

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
δεν επιζω χαριν καμιας φιλανθρωπιας..και αν δεν ησουν κολημενος τελειως ισως εβλεπες οτι εγω δεν εβρισα αμεσα καμια μανα η' πατερα..(για να καταλαβεις τι μαλακιες λες)..σε αντιθεση με τον πρασινο που προανεφερες...και ακομα και οταν εβρισα(εμμεσα) ηταν αφου με στολισαν πρωτα...για αυτο μην λεμε τα ιδια...αν καποιος θελει να με διαγραψει η' ο,τιδηποτε αλλο ς το κανει...αλλα απο σενα αλλες πιπες δεν δεχομαι..
Βλέπω μια ανεξήγητη εμμονή με τις πίπες τελικά.      :jerking: :jerking: :jerking:

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
βλεπεις οταν σου λεω οτι κολλας στο δεντρο και χανεις το δασος οτι εχω δικιο?..για λυπηση εισαι..απο μενα την εχεις παντως...σου υποσχομαι παντως οτι δεν θα ξανασχοληθω με υποκειμενα οπως εσυ..οσο και αν στεναχωριεσαι..χαχαχα...μην πεις καν στον κοπο να απαντησεις..τσαμπα θα ναι...τα παμε...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
βλεπεις οταν σου λεω οτι κολλας στο δεντρο και χανεις το δασος οτι εχω δικιο?..για λυπηση εισαι..απο μενα την εχεις παντως...σου υποσχομαι παντως οτι δεν θα ξανασχοληθω με υποκειμενα οπως εσυ..οσο και αν στεναχωριεσαι..χαχαχα...μην πεις καν στον κοπο να απαντησεις..τσαμπα θα ναι...τα παμε...
Επιζείς στο σάϊτ απο φιλανθρωπία. Για να δούμε μέχρι πότε....

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
προκαλω οποιον θελει να με διαγραψει τωρα αν υπαρχει κατι...σου αρκει αυτο η' εισαι πιο πολυ κομπλεξικος απο οσο φανταζομαι?
τελος η παραθεση που εκανες ειναι μαλακια..εκτος αν σου εβρισα και σενα την μανα και δεν το ξερω..μαλλον θιγεσαι ευκολα...
ο μαλακας ειμαι εγω που ασχολουμαι εν τελει..

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
προκαλω οποιον θελει να με διαγραψει τωρα αν υπαρχει κατι...σου αρκει αυτο η' εισαι πιο πολυ κομπλεξικος απο οσο φανταζομαι?
τελος η παραθεση που εκανες ειναι μαλακια..εκτος αν σου εβρισα και σενα την μανα και δεν το ξερω..μαλλον θιγεσαι ευκολα...
Κόφτο τότε αφού σε χαλάει και σένα και μας.

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
μην ασχολεισαι δεν θα βγαλεις ακρη...στο υπογραφω....
ειναι μοναδικη περιπτωση το πραγμα αυτο,σχεδον 2 χρονια εδω δεν εχω δει κατι παρομοιο...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μην ασχολεισαι δεν θα βγαλεις ακρη...στο υπογραφω....
ειναι μοναδικη περιπτωση το πραγμα αυτο,σχεδον 2 χρονια εδω δεν εχω δει κατι παρομοιο...
Προφανώς έχεις μικρές παραστάσεις ζωής.        :dancing:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16

[size=54pt]4[/size]

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
                              [size=78pt]4[/size]

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ρε ψάχνω χέσε μας....άντε να βγείς ραντεβού με την μαριάννα μπας και ησυχάσουμε.... :2funny: την έπρηξες την κοπέλλα και κλείδωσε το θρέντ....και μείναν χωρίς...καφέ οι συνάδελφοι....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ... :tooth:

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
47
Πόντοι
16
ρε ψάχνω χέσε μας....άντε να βγείς ραντεβού με την μαριάννα μπας και ησυχάσουμε.... :2funny: την έπρηξες την κοπέλλα και κλείδωσε το θρέντ....και μείναν χωρίς...καφέ οι συνάδελφοι....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ... :tooth:
ααααααααααααααχχχχχχχχχχχχχ το θελω πολυ αυτο το μωρο!!!! ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom