Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
100 χρονια παραδοση στο παθητικο σεξ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
παπια βλεπεις το επιπεδο σας ετσι?και ποιος βριζει μαναδες.....
Είδα ΔΥΟ που βρίζουν μανάδες,έναν Παναθηναϊκό και έναν "επιστήμονα".
Α, και έναν τρίτο, εσένα. Που το έκανε, αλλά δεν παίρνει και την ευθύνη των γραφομένων του. Ούτε ζητάει συγγνώμη, όπως θα ήταν και το πιο αντρίκιο. Γιατί πίσω απο τα πληκτρολόγιο, πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, ως γνωστόν.
Περιμένω λοιπόν τη λέξη "συγγνώμη", αν όντως δεν ήθελες να προσβάλεις εμένα η την οικογένειά μου. Για να σε δούμε!

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
πρασινε θεε παναθηναικε...χαχαχαχαχαχαχαχα ελεος
καληνυχτα παιδες..keep dreaming

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
πρασινε θεε παναθηναικε...χαχαχαχαχαχαχαχα ελεος
καληνυχτα παιδες..keep dreaming

τραβα στο λιμανι απογονε του στολου
και να πλένεις το στομα σου, οταν θα μπαίνεις στο θρεντ του Παναθηναικου

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
to oti o master of puppets ειναι ο μεγαλυτερος μαλακας που να το καταγγειλω γιατι δεν αντεχω αλλο?

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
τραβα στο λιμανι απογονε του στολου
και να πλένεις το στομα σου, οταν θα μπαίνεις στο θρεντ του Παναθηναικου

οταν σε γαμαω Χ4 μεσα σε 90 λεπτα εχω το δικαωμα να λεω οτι θελω το καταλαβες κοτα?

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
και οτι βριζεις μανες σε κανω ακομα πιο καραγκιωζακο..αλλα μαλλον παιρνεις θαρρος επειδη σου δινω σημασια...για αυτο σταματαω...καληνυχτα πικραμενε..φιλια πολλα να δωσεις..ξερεις που....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Α, και έναν τρίτο, εσένα. Που το έκανε, αλλά δεν παίρνει και την ευθύνη των γραφομένων του. Ούτε ζητάει συγγνώμη, όπως θα ήταν και το πιο αντρίκιο. Γιατί πίσω απο τα πληκτρολόγιο, πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, ως γνωστόν.
Περιμένω λοιπόν τη λέξη "συγγνώμη", αν όντως δεν ήθελες να προσβάλεις εμένα η την οικογένειά μου. Για να σε δούμε!
παπια τελικα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα ετσι?ψαχνεις να βρεις φαντασματα,τι ακριβως σε προσβαλε απο οτι ειπε ο ψαχνω?εισαι περιπτωση μεγαλη,αν ειχες αρχιδια θα εκραζες το φιλαρακι σου που εβρισε στα ισα και δεν θα εστηνες παραμυθια για να σου πει ο αλλος μια συγνωμη :headbang:κριμα ουτε για πλακα δεν κανετε τελικα

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
εισαι τοσο ηληθιος που ακομα νομιζεις οτι εβρισα την οικογενεια σου...
επισης εισαι τοσο βλακας που ενω σε ποστ μου μια σελιδα πριν γραφω "συγνωμη που ανεφερα την οικογενεια σου χωρις την αδεια σου" δεν το διαβασες καν επειδη εισαι και τρομπας συν των υπολοιπων...
Απλα ρωτησα κατι και εσυ καταλαβες επειδη και μονο ανεφερα την λεξη "δικοι σου και μαμα σου" οτι σε εθιξα...
αν και μονο απο μια αναφορα μου στον τιτλο χωρις να θιξω,πειραχτηκες,σιγουρα καποιο λογο θα εχεις....κατι παραπανω ξερεις εσυ...
καληνυχτα πανιβλακα!!!

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
παπια τελικα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα ετσι?ψαχνεις να βρεις φαντασματα,τι ακριβως σε προσβαλε απο οτι ειπε ο ψαχνω?εισαι περιπτωση μεγαλη,αν ειχες αρχιδια θα εκραζες το φιλαρακι σου που εβρισε στα ισα και δεν θα εστηνες παραμυθια για να σου πει ο αλλος μια συγνωμη :headbang:κριμα ουτε για πλακα δεν κανετε τελικα

δεσ ποσες φορες μου χουν βρισει εμενα τη μανα...για να καταλαβεις τι εστι βαζελος...

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
31
Πόντοι
16
α και κατι αλλο παπια...ειπες πουστηδες και παλικαρια....
οπως καταλαβενεις μετα το προηγουμενο ποστ μου...ο πουστης αποκαλυφτηκε ποιος ειναι....αυτος με τα πουπουλα!!!

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αν εσένα σ αρέσει να ανακατεύουν σε οπαδικές "συζητήσεις" τη μητέρα σου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου, μάλλον.
Είχα όμως την εντύπωση οτι το σάϊτ διέπεται απο κανόνες, που δεν αλλάζουν ανάλογα με τις ορμές του κάθε μαλάκα που μπαίνει.
Και τα όρια της πλάκας είναι διαφορετικά για τον καθένα. σόρρυ. Όπως και η κουλτούρα του καθενός.
Εσύ ας πούμε βρίσκεις έξυπνο το nick σου. Εγώ πάλι γελοίο. That's life!

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Θα έπρεπε να το είχες συνηθίσει τόσα χρόνια. Ολυμπιακος είσαι...

αυτο ειναι το περιεργο..πως γινεται εγω σαν ολυμπιακος να γαμαω και εσυ να βαζελος να το παιζεις γαμιας...αφου εσενα γαμαω κακομοιρη..και απο την τελευταια συνουσια δεν περασε ουτε μηνας για αυτο σου λεω...μην μιλας...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
α και κατι αλλο παπια...ειπες πουστηδες και παλικαρια....
οπως καταλαβενεις μετα το προηγουμενο ποστ μου...ο πουστης αποκαλυφτηκε ποιος ειναι....αυτος με τα πουπουλα!!!
Είσαι δηλαδή παλικάρι επειδή ζήτησες συγγνώμη που αναφέρθηκες στην οικογένειά μου, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ;
Και τώρα τι θες; Τιμητική σύνταξη γι αυτό;

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
αυτο ειναι το περιεργο..πως γινεται εγω σαν ολυμπιακος να γαμαω και εσυ να βαζελος να το παιζεις γαμιας...αφου εσενα γαμαω κακομοιρη..και απο την τελευταια συνουσια δεν περασε ουτε μηνας για αυτο σου λεω...μην μιλας...

ποιος ασχολειται με το κυπελλακι..... ποσα χρονια εχεις να με νικησεις στο Πρωταθλημα;;;

για μπασκετ ασε καλυτερα....

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
Και τωρα που ερχεται και ο Βγενοπουλος....αστα να πανε λεμε γαυρε.... τα πετρινα, τα καλα τα πετρινα χρονια.... ερχονται ξανα στο λιμανι... ξερεις εσυ

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Λογικά πάντως, ούτε ο master of puppets ούτε ο Lord Vaber θα είναι αύριο εδώ για να συνεχίσουν την ευγενή άμιλλά τους.......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom