Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
100 χρονια παραδοση στο παθητικο σεξ...ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ
Είδα ΔΥΟ που βρίζουν μανάδες,έναν Παναθηναϊκό και έναν "επιστήμονα".παπια βλεπεις το επιπεδο σας ετσι?και ποιος βριζει μαναδες.....
πρασινε θεε παναθηναικε...χαχαχαχαχαχαχαχα ελεος
καληνυχτα παιδες..keep dreaming
τραβα στο λιμανι απογονε του στολου
και να πλένεις το στομα σου, οταν θα μπαίνεις στο θρεντ του Παναθηναικου
παπια τελικα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα ετσι?ψαχνεις να βρεις φαντασματα,τι ακριβως σε προσβαλε απο οτι ειπε ο ψαχνω?εισαι περιπτωση μεγαλη,αν ειχες αρχιδια θα εκραζες το φιλαρακι σου που εβρισε στα ισα και δεν θα εστηνες παραμυθια για να σου πει ο αλλος μια συγνωμη κριμα ουτε για πλακα δεν κανετε τελικαΕίδα ΔΥΟ που βρίζουν μανάδες,έναν Παναθηναϊκό και έναν "επιστήμονα".
Α, και έναν τρίτο, εσένα. Που το έκανε, αλλά δεν παίρνει και την ευθύνη των γραφομένων του. Ούτε ζητάει συγγνώμη, όπως θα ήταν και το πιο αντρίκιο. Γιατί πίσω απο τα πληκτρολόγιο, πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, ως γνωστόν.
Περιμένω λοιπόν τη λέξη "συγγνώμη", αν όντως δεν ήθελες να προσβάλεις εμένα η την οικογένειά μου. Για να σε δούμε!
εισαι τοσο ηληθιος που ακομα νομιζεις οτι εβρισα την οικογενεια σου...Είδα ΔΥΟ που βρίζουν μανάδες,έναν Παναθηναϊκό και έναν "επιστήμονα".
Α, και έναν τρίτο, εσένα. Που το έκανε, αλλά δεν παίρνει και την ευθύνη των γραφομένων του. Ούτε ζητάει συγγνώμη, όπως θα ήταν και το πιο αντρίκιο. Γιατί πίσω απο τα πληκτρολόγιο, πούστηδες και παλικάρια γίνανε μαλλιά κουβάρια, ως γνωστόν.
Περιμένω λοιπόν τη λέξη "συγγνώμη", αν όντως δεν ήθελες να προσβάλεις εμένα η την οικογένειά μου. Για να σε δούμε!
παπια τελικα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα ετσι?ψαχνεις να βρεις φαντασματα,τι ακριβως σε προσβαλε απο οτι ειπε ο ψαχνω?εισαι περιπτωση μεγαλη,αν ειχες αρχιδια θα εκραζες το φιλαρακι σου που εβρισε στα ισα και δεν θα εστηνες παραμυθια για να σου πει ο αλλος μια συγνωμη κριμα ουτε για πλακα δεν κανετε τελικα
δεσ ποσες φορες μου χουν βρισει εμενα τη μανα...για να καταλαβεις τι εστι βαζελος...
Αν εσένα σ αρέσει να ανακατεύουν σε οπαδικές "συζητήσεις" τη μητέρα σου, είναι δικό σου πρόβλημα και όχι δικό μου, μάλλον.παπια τελικα εχεις πολυ σοβαρο προβλημα ετσι?ψαχνεις να βρεις φαντασματα,τι ακριβως σε προσβαλε απο οτι ειπε ο ψαχνω?εισαι περιπτωση μεγαλη,αν ειχες αρχιδια θα εκραζες το φιλαρακι σου που εβρισε στα ισα και δεν θα εστηνες παραμυθια για να σου πει ο αλλος μια συγνωμη κριμα ουτε για πλακα δεν κανετε τελικα
Θα έπρεπε να το είχες συνηθίσει τόσα χρόνια. Ολυμπιακος είσαι...
Είσαι δηλαδή παλικάρι επειδή ζήτησες συγγνώμη που αναφέρθηκες στην οικογένειά μου, ΩΣ ΟΦΕΙΛΕΣ;α και κατι αλλο παπια...ειπες πουστηδες και παλικαρια....
οπως καταλαβενεις μετα το προηγουμενο ποστ μου...ο πουστης αποκαλυφτηκε ποιος ειναι....αυτος με τα πουπουλα!!!
αυτο ειναι το περιεργο..πως γινεται εγω σαν ολυμπιακος να γαμαω και εσυ να βαζελος να το παιζεις γαμιας...αφου εσενα γαμαω κακομοιρη..και απο την τελευταια συνουσια δεν περασε ουτε μηνας για αυτο σου λεω...μην μιλας...