Lord_Vader
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οταν λεω "σκασει" εννοω να παραδεχτει οτι στο ποδοσφαιρο τρωει πουτσα...ωστε να κλεισει το κεφαλαιο μια και καλη...
γι αυτο σου λεω...μην ξανασχοληθεις μαζι μου αφου εισαι τοσο στοκος που δεν μπορεις να απαντησεις κατι τοσο απλο...Τι έγινε; "Η μαμά σου" έγινε "οι δικοί σου" και μετά να κλαψουρίζεις οτι δεν ήθελες να προκαλέσεις; ΤΟ στρίβειν δια του αρραβώνος, σαν τον Υπουργό κι εσύ;
εσενα τι να σου πω που εισαι απ τις γνωστες λουγκρες που κρυμενες πισω απ τον υπολογιστη λενε πολλα....με τον νεοκλι το λυσαμε...οποιος εχει τα κοτσια να βρισει,του δινω να τα στοιχεια μου να με βρισει απο κοντα....Εσύ πάντως πουσταρά, δεν αξίζεις ούτε καν να την πάρεις στο στόμα σου.
Τράβα να βρείς κανα τραβέλι να σου στρώσει τον άπλυτο τον κώλο σου
εχω πολλα ατου εγω σε αντιθεση με σενα μην αγχωνεσαι....
Με σένα θα ασχολούμαι όποτε, όπου και όσο θέλω κύριε "των θετικών επιστημών".γι αυτο σου λεω...μην ξανασχοληθεις μαζι μου αφου εισαι τοσο στοκος που δεν μπορεις να απαντησεις κατι τοσο απλο...
Το να είσαι πάντως ομοφυλόφιλος και απόγονος συνάμα, δέν είναι ατου κύριε επιστήμων
master of papets βλεπεις οτι εισαι ενας ανουριος μαλακας ε?
δεν ασχοληθηκα με την οικογενεια σου και μην προσπαθεις να πεις οτι ειπα κατι κακο γιατι δεν το χω κανει ποτε στη ζωη μου υπουλε που επικαλεισε τους μοντς....τα γραπτα μου ειναι εδω και ουτε υπονοησα κατι ουτε ειπα κακο για οικογενεια..κι αν θιχτηκες που την ανεφερα χωρις την αδεια σου τοτε ζητω συγνωμη...αλλα μην εισαι τοσο υπουλος και προσπαθεις να παρουσιασεις κατι που δεν εκανα,ως γεγονος..υπουλε ε υπουλε!!!Με σένα θα ασχολούμαι όποτε, όπου και όσο θέλω κύριε "των θετικών επιστημών".
Όχι όμως με την οικογένειά σου, όπως έκανες εσύ.
Και περιμένω πάντα την αντίδραση των μοντς.
Πάνε να γαμησεις την μανα σου απο τον κωλο
Α, και εδω που τα λεμε. Ελα να την παρεις απο εδω. μολις τελειωσα μαζι της.
κοιμησου τωρα....καληνυχτα
Τα μαζεύουμε, τα μαζεύουμε;4δεν ασχοληθηκα με την οικογενεια σου και μην προσπαθεις να πεις οτι ειπα κατι κακο γιατι δεν το χω κανει ποτε στη ζωη μου υπουλε που επικαλεισε τους μοντς....τα γραπτα μου ειναι εδω και ουτε υπονοησα κατι ουτε ειπα κακο για οικογενεια..κι αν θιχτηκες που την ανεφερα χωρις την αδεια σου τοτε ζητω συγνωμη...αλλα μην εισαι τοσο υπουλος και προσπαθεις να παρουσιασεις κατι που δεν εκανα,ως γεγονος..υπουλε ε υπουλε!!!
λοιπον master of fapets,μιλαμε για την τσαπου που τρωει η ομαδα σου και μου λες για γυναικες κτλ.Όχι όχι, άλλο εννοούσα. Λέγεται και ακούγεται παντού ότι ορισμένοι παίκτες του ολυμπιακού είχανε σεχουαλικές επαφές με την γυναίκα του Άντζα. Αληθεύει;;;
εχεις προβλημα στον εγκεφαλο κοριτσι μου τι να πω....Τα μαζεύουμε, τα μαζεύουμε;
Αναφέρεσαι στη μητέρα μου και μετά το αρνείσαι;
Σπουδαίος ενήλικος και αρσενικός είσαι! Να σε χαίρονται!