επαναλαμβανω,μεχρι να μου ριξεις 4 γκολ δεν θα μου απευθυνεις το λογο
Ρε gay 7, θα μας τρελανεις τελειως;;; Σου ειπα, ποιος ασχολειται με το κυπελλακι;;;;
....οσο για τεσσαρες....σου εχω βαλει και τεσσαρες....σου εχω βαλει μεχρι και ο οκταρες ρε και ζητας και τα ρεστα απο πανω;;
.........οσο για τον λογο που δεν θα απευθυνω σε σενα.......αχαχααχα τι λες βρε παλιογυφτε ολυμπιακε.... μια ζωη στις φαπες και στις χλεπες σας εχουμε....
βαλτο καλα στο νου σου απογονε αυτο που θα σου πω: Οπαδος του
Παναθηναικου ειμαι. Το μονο που μου ερχεται στο νου οταν ακουω ολυμπιακος, ειναι πουτανες.... και η οσμη πουτσιλας που αναδυει απο το στομα σου γαυροσκυλο....
που να αρχισω και που να τελειωσω.....στο WEMBLEY, που ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα το δεις;;;;;
.......η να ερθω στις αμετρητες φαπες που εχετε φαει παντου απο τον
Παναθηναικο και απο τους
οπαδους του;;;.......
.......μην ξεχνας τι σου ειπα.... Ο Παναθηναικος γυριζει σελιδα με τον Βγενοπουλο.....
οτι προλαβατε προλαβατε απογονοι.....
........ θυρα 13.........
................κοκκινη φανελα, φορανε στα μπουρδελα Lord_Vader.............. μην το ξεχνας ποτε αυτο......
καληνυχτα και απο εμενα...........
Χαιρετισματα σε ολα τα αδερφια τους Παναθηναικους. Αδερφια, τωρα ειναι η πιο κρισιμη στιγμη.
Πρεπει να στηριξουμε τον Βγενοπουλο και τους Γιαννακοπουλεους....
Η τωρα η ποτε.... για να ξαναγινει η τριφυλλαρα μας οπως παλια....οπως την ονειρευομαστε ολοι μας....