Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
το κυπελλακι ε? ρε τι πλακα που εχεις? κανε δικη σου εκπομπη να γελαμε και στειλε pm σε πιο καναλι εισαι..οσο για τα πετρινα χρονια εδω θα μαστε κουφαλα...επαναλαμβανω,μεχρι να μου ριξεις 4 γκολ δεν θα μου απευθυνεις το λογο και ας ειναι και σε φιλικο!!! που θα ρθεις τωρα κατοπιν εορτης να μου πεις το κυπελο-κυπελακι..και καλα υποτιμηση..μονο που για να παρεις το double πρεπει να το χεις και αυτο βαζελακο..αλλιως δεν ειναι ολοκληρωμενη η σεξουαλικη πραξη...μονο η χουντα σε σωζει.... :2funny:

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
Λογικά πάντως, ούτε ο master of puppets ούτε ο Lord Vaber θα είναι αύριο εδώ για να συνεχίσουν την ευγενή άμιλλά τους.......

το λογικα ειναι αποψη σου...ο,τι ειχα να πω το ειπα..καληνυχτα πελατες

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1

για μπασκετ ασε καλυτερα....
[/quote]

που να δεις στο bowling

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
το λογικα ειναι αποψη σου...ο,τι ειχα να πω το ειπα..καληνυχτα πελατες
Δεν είναι η άποψή μου.
Είναι απλώς ο κανονισμός λειτουργίας του σάϊτ, με τον οποίο συμφώνησες εγγραφόμενος.
A propos, πόσες καληνύχτες θα μας πεις πια;

master of puppets

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
0
επαναλαμβανω,μεχρι να μου ριξεις 4 γκολ δεν θα μου απευθυνεις το λογο :2funny:

Ρε gay 7, θα μας τρελανεις τελειως;;; Σου ειπα, ποιος ασχολειται με το κυπελλακι;;;;
....οσο για τεσσαρες....σου εχω βαλει και τεσσαρες....σου εχω βαλει μεχρι και ο οκταρες ρε και ζητας και τα ρεστα απο πανω;;

.........οσο για τον λογο που δεν θα απευθυνω σε σενα.......αχαχααχα τι λες βρε παλιογυφτε ολυμπιακε.... μια ζωη στις φαπες και στις χλεπες σας εχουμε....

βαλτο καλα στο νου σου απογονε αυτο που θα σου πω: Οπαδος του Παναθηναικου ειμαι. Το μονο που μου ερχεται στο νου οταν ακουω ολυμπιακος, ειναι πουτανες.... και η οσμη πουτσιλας που αναδυει απο το στομα σου γαυροσκυλο.... 

που να αρχισω και που να τελειωσω.....στο WEMBLEY, που ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα το δεις;;;;;

.......η να ερθω στις αμετρητες φαπες που εχετε φαει παντου απο τον Παναθηναικο και απο τους οπαδους του;;;.......

.......μην ξεχνας τι σου ειπα.... Ο Παναθηναικος γυριζει σελιδα με τον Βγενοπουλο.....

οτι προλαβατε προλαβατε απογονοι.....

........ θυρα 13......... 

................κοκκινη φανελα, φορανε στα μπουρδελα Lord_Vader.............. μην το ξεχνας ποτε αυτο......

καληνυχτα και απο εμενα...........

Χαιρετισματα σε ολα τα αδερφια τους Παναθηναικους. Αδερφια, τωρα ειναι η πιο κρισιμη στιγμη.
Πρεπει να στηριξουμε τον Βγενοπουλο και τους Γιαννακοπουλεους....
Η τωρα η ποτε.... για να ξαναγινει η τριφυλλαρα μας οπως παλια....οπως την ονειρευομαστε ολοι μας....

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Υπαρχει εντονη φημολογια για να μην πω βεβαιοτητα πως τις επομενες μερες - μπορει και ωρες - θα ανακοινωθει ονομα που θα προκαλεσει μεγαλη αισθηση. Λενε για χαφ απο Λατινικη Αμερική πιθανοτατα...

Μηπως καποιος συναγωνιστης εχει πληροφορηση για την ταυτοτητα του παιχτη?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
έκανε λόγο για συμφωνία του Τζίγγερ με τον Πέτρο Κόκκαλη, μια και: «δεν συμφέρει τον Κόκκαλη να μπει στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος, ο οποίος μπορεί να τον κάνει πιο δυνατό»!
«Ο Παναθηναϊκός δεν άρπαξε τον Σπυρόπουλο από τον Ολυμπιακό. Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός είναι μαζί, διότι ο Τζίγγερ τα έχει βρει με τον Πέτρο Κόκκαλη. Ο Κόκκαλης έκανε πίσω, διότι πολύ απλά δεν τον συμφέρει να μπει στον Παναθηναϊκό ο Βγενόπουλος, ο οποίος μπορεί να τον κάνει πιο δυνατό.

Και καθήστε εσείς να μετράτε τις ψωλές σας...
Αυτοί είναι αλλά και αυτοί είναι οι οπαδοί τους. Κατά τα άλλα ο Παύλος και ο Θανάσης είναι γραφικοί που δεν ασχολούνται με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι και άλλα βρώμικα και ευτελή μεγαλοκαρχαριακά.
Νομίζω ο μόνος που είχε πιάσει το νόημα με το οποίο ο Παύλος Γιαννακόπουλος ασχολείται με τα του αθλητισμού ήταν ο studian(που λογικά και αναμενόμενα έσβησε από εδώ μιας και δεν ήταν politically correct), οι υπόλοιποι ας ασχολούμαστε εις μάτην με ΠΑΕ τακιμιασμένες και κυρίως ας σκοτωνόμαστε λεκτικά και κυριολεκτικά ώστε να τους βοηθάμε στο να ξεφτιλίζουνε τις ιστορίες και το νόημα των οργανισμών(που πάνε πολύ πέρα από τον αθλητισμό) και ας συνεχίζουμε ωσάν τους μαύρους που αλληλοαποκαλούνται νέγροι να κάνουμε "χαβαλέ" με βάζελους, χανούμια και γαύρους. Τέτοιοι ήμαστε.
Ου ρε νεόκοποι επιχειρηματίες του κώλου, δεν γνωρίζετε τι σημαίνει ευγενής άμιλλα, αντιπαλότητα, αιώνιος αντίπαλος, πολιτισμός, μεράκι, φιλότιμο, αγάπη, αθλητής, σωματείο, παιδί, ποδόσφαιρο, οπαδός, συναίσθημα. Μόνο το χρήμα είναι ο θεός σας για αυτό και θα σας ξεχάσει η ιστορία. Ντροπή, σιωπή, θλίψη.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Ρε gay 7, θα μας τρελανεις τελειως;;; Σου ειπα, ποιος ασχολειται με το κυπελλακι;;;;
....οσο για τεσσαρες....σου εχω βαλει και τεσσαρες....σου εχω βαλει μεχρι και ο οκταρες ρε και ζητας και τα ρεστα απο πανω;;

.........οσο για τον λογο που δεν θα απευθυνω σε σενα.......αχαχααχα τι λες βρε παλιογυφτε ολυμπιακε.... μια ζωη στις φαπες και στις χλεπες σας εχουμε....

βαλτο καλα στο νου σου απογονε αυτο που θα σου πω: Οπαδος του Παναθηναικου ειμαι. Το μονο που μου ερχεται στο νου οταν ακουω ολυμπιακος, ειναι πουτανες.... και η οσμη πουτσιλας που αναδυει απο το στομα σου γαυροσκυλο.... 

που να αρχισω και που να τελειωσω.....στο WEMBLEY, που ουτε στα πιο τρελα σου ονειρα δεν θα το δεις;;;;;

.......η να ερθω στις αμετρητες φαπες που εχετε φαει παντου απο τον Παναθηναικο και απο τους οπαδους του;;;.......

.......μην ξεχνας τι σου ειπα.... Ο Παναθηναικος γυριζει σελιδα με τον Βγενοπουλο.....

οτι προλαβατε προλαβατε απογονοι.....

........ θυρα 13......... 

................κοκκινη φανελα, φορανε στα μπουρδελα Lord_Vader.............. μην το ξεχνας ποτε αυτο......

καληνυχτα και απο εμενα...........

Χαιρετισματα σε ολα τα αδερφια τους Παναθηναικους. Αδερφια, τωρα ειναι η πιο κρισιμη στιγμη.
Πρεπει να στηριξουμε τον Βγενοπουλο και τους Γιαννακοπουλεους....
Η τωρα η ποτε.... για να ξαναγινει η τριφυλλαρα μας οπως παλια....οπως την ονειρευομαστε ολοι μας....

Αυτό είναι το διάσημο "επίπεδο" των οπαδών του Παναθηναϊκού ... αυτός ο ίδιος βλάκας είχε τολμήσει να μιλήσει για "επιστήμονες" και επίπεδο συζήτησης
Τέλος πάντων όλοι γνωρίζουμε ότι σε όλες τις ομάδες υπάρχουν "κάφροι" υπάρχουν και σοβαροί άνθρωποι ....εγω σας προτρέπω με τους κάφρους να είστε κάφροι και με τους σοβαρους να συζητάτε.
Εγώ θα δώσω και την απάντηση στον μάστερ οφ πίπες και ας φάω προειδοποίηση ...στα παπάρια μου
Λοιπόν βλάκα μάστερ οφ πίπες .... Το βλάκας δεν το λέω εγώ στο λέγανε και οι γονείς σου και σέβομαι πολυ την δυστυχία τους που το παιδί τους είναι βλάκας
Το μεγαλύτερο σου πρόβλημα δεν είναι ότι είσαι ηλίθιος αλλά ότι το ξέρεις
Ταυτίστηκες με μια ομάδα όχι γιατί σου αρέσει ο αθλητισμός ή έχεις κάποια σχέση με αυτόν αλλά για να βρεις κάποιον να σε κάνει παρέα ... μιας και όλοι οι γύρω σου ξέρουν και αυτοί ότι είσαι βλάκας
Ο βλάκας είναι και θα είναι το πιό επικίνδυνο είδος ανθρώπου που κυκλοφορεί ελεύθερο αναμεσά μας τους συναντάμε παντού. Στο γήπεδο, στην δουλειά, τώρα και στα σάιτ .... όσο και να προσπαθήσουμε να τους απομονώσουμε αυτοί πάντα βρίσκουν τον τρόπο να μας ενοχλούν .... Από αρχαιοτάτων χρόνων οι βλάκες καταστρέφουν τις όποιες προσπάθειες των υπολοίπων ανθρώπων ...
Προσοχή όταν προσπαθείς -όπως κάνω εγω τώρα(εν γνώσει μου βέβαια)-να τους απαντήσεις σοβαρά ... αυτοί θα σε βρίσουν, εσένα, την οικογένεια σου, τους πάντες.
Μάστερ οφ πίπες ο οχετός σου δεν με αγγίζει ....γιατί τώρα ξέρω όπως ξέρεις κι εσυ ότι είσαι ΒΛΑΚΑΣ !!!!

tyler77

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2005
Like
160
Πόντοι
1
Υπαρχει εντονη φημολογια για να μην πω βεβαιοτητα πως τις επομενες μερες - μπορει και ωρες - θα ανακοινωθει ονομα που θα προκαλεσει μεγαλη αισθηση. Λενε για χαφ απο Λατινικη Αμερική πιθανοτατα...

Μηπως καποιος συναγωνιστης εχει πληροφορηση για την ταυτοτητα του παιχτη?

κανενας ρε παιδια?

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
κανενας ρε παιδια?

D'Alessandro ακουγόταν στην αρχή, αλλά με την "παραίτηση" του Γκαριτάνο(μάλλον για το θέμα παραμονής ή όχι του εν λόγω ποδοσφαιριστή) το θέμα ατόνησε. Βέβαια ο κοντός Αργεντίνος κάθε άλλο παρά μέσος που θα κάνει πάταγο είναι. Πάταγο έκανε από όσο θυμάμαι στο manager 02/03 που ήταν στάνταρ μεταγραφή, και έκανε την VW να τον αγοράσει για το Wolfsburg όπου δεν... μετά στη Σαραγόσα όπου και εκεί δεν... και τώρα που? Ένας ακόμα Λουτσιάνο στο υποτίθεται σύγχρονο ποδόσφαιρό μας? Δεν θα πάρω ευχαριστώ. Τώρα κάτι άλλα δημοσιεύματα περί Ντέκο, Αιμάρ δεν τα λαμβάνω σοβαρά υπόψιν(αλλά έστω για το υποθετικό του θέματος πως σας φαίνεται να δώσεις τουλάχιστον 2.000.000 ευρώ-όσα παίρνει στους καταλανούς σε έναν κοντό για 3 το πολύ μήνες? Εμένα τουλάχιστον ηλίθιο)
Α ρε Σαριδάκη πόσο δίκιο είχες...

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΚΥΡΙΟΙ.....αλλόθρησκοι και ιθαγενείς..θα παρακαλέσω να σταματήσετε να βρίζεστε και ΚΥΡΙΩΣ να βρίζετε ο ένας την οικογένεια του άλλου....εαν θέλετε να βριστείτε πέστε τα με πμ..τα μπινελίκια έξω απο αυτό το θρέντ...αν δεν το καταλαβαίνετε τι να σας πω.....αν φάτε διαγραφή μετά θα διαμαρτύρεστε...ως εδώ λοιπόν...αντιπαραθέσεις με επιχειρήματα και όχι με πουστηρλίκια

ΒΡΑΣΙΔΑΣ2

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2006
Like
1
Πόντοι
16
Το μηνυμα σε αυτη την προταση ηταν το "κυριοι"  :grin:
Θα συμφωνισο απλος με την λεξη ιθαγενεις μου ηρθαν στο μυαλο ερυθροδερμοι με φτερα στο κεφαλι και πρασινα κασκολ. :grin:
ΥΓ. Για να μην παρεξηγηθω αν γραφοταν στο θρεντ του Ολυμπιακου το ιδιο θα ελεγα απλος θα ηταν με κοκκινα κασκολ. ;)

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
εγω αυτο που αποκομισα απο την χθεσινη μου (συζητηση) με τον δυστυχο μαστερ οφ πιπες ειναι οτι στο θρεντ του παναθηναικου η' πρεπει να κανεις τον μαλακα η' να χαιδευεις αυτια...η' στην καλυτερη των περιπτωσεων να μιλας με τα καλυτερα δυνατα λογια μιας και (γνωμη του φεθρυ) οι πιο πολλοι που μπαινουν ειναι παναθηναικοι και απο ο,τι καταλαβα δεν δεχονται τιποτα περισσοτερο απο αποψεις παααρα πολυ προσεκτικα διατυπωμενες...
εγω αυτο που εχω να πω ειναι οτι σε ολα τα θρεντς (ομαδων) απο ο,τι εχω καταλαβει μπαινει οοολος ο καλος ο κοσμος ασχετα αν ποσταρει η' οχι..οποτε το επιχειρημα "μιλα κοσμιοτατα" επειδη ειναι του βαζελου καταριπτεται...επισης ειναι αξιοπεριεργο που τα περισσοτερα μπινελικια σε οικογενειες εκτοξευονται πρωτα απο τους "κυριους" και σε δευτερη μοιρα απο τους ιθαγενεις..τουλαχιστον ετσι εγινε στην περιπτωση μου...
τελος χωρις να θελω να (προκαλεσω) γιατι μερικοι παρεξηγουνται και ευκολα (ελεοοοοοος).. θα απαντησω στον μαστερ οφ πιπες ..μην μου ξαναμιλησεις για γουεμπλευ για 2 λογους!
1) γιατι το παρων υφισταται για να ασχολουμαστε κυριως με αυτο..και οχι με το παρελθον περισσοτερο!
2) γιατι eytyxvw εν ετει 2008 δεν εχουμε χουντα ..και ο νωον νοιειτο...

και δυστυχως η' ευτυχως αυτα ειναι γεγονοτα mister....

thank's for watching...

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ πάντως Lord Vader, επιζείς στο σάϊτ αποκλειστικά χάρη στην φιλανθρωπία των μοντς, που δεν σε διέγραψαν όταν άρχισες τις χτεσινές "ομορφιές" με το άλλο καλόπαιδο. τον πράσινο master of puppets. Ως επιζών απο φιλανθρωπία λοιπόν, μην αρχίζεις πάλι τα λογίδρια. Άντε στο σάϊτ το καλό, του επιπέδου σου, που δεν είναι για να χαϊδεύει αυτιά όπως λες.

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
και κατι ακομα..εγω προσωπικα δεν θα χα προβλημα αν εμπαινε ο οποιοσδηποτε στο θρεντ του ολυμπιακου και εβριζε απο το πρωι μεχρι το βραδυ τον ολυμπιακο (οχι οικογενειες)..αρκει να χε επιχειρηματα να το τεκμηριωσει..και κατα προτιμηση (αποψη μου) οσο πιο προσφατα τοσο καλυτερα γιατι αμα ειναι να φερω τον παππου μου που ισως τα ξερει καλυτερα...

Lord_Vader

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2007
Like
0
Πόντοι
1
δεν επιζω χαριν καμιας φιλανθρωπιας..και αν δεν ησουν κολημενος τελειως ισως εβλεπες οτι εγω δεν εβρισα αμεσα καμια μανα η' πατερα..(για να καταλαβεις τι μαλακιες λες)..σε αντιθεση με τον πρασινο που προανεφερες...και ακομα και οταν εβρισα(εμμεσα) ηταν αφου με στολισαν πρωτα...για αυτο μην λεμε τα ιδια...αν καποιος θελει να με διαγραψει η' ο,τιδηποτε αλλο ς το κανει...αλλα απο σενα αλλες πιπες δεν δεχομαι..

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Εσύ πάντως Lord Vader, επιζείς στο σάϊτ αποκλειστικά χάρη στην φιλανθρωπία των μοντς, που δεν σε διέγραψαν όταν άρχισες τις χτεσινές "ομορφιές" με το άλλο καλόπαιδο. τον πράσινο master of puppets. Ως επιζών απο φιλανθρωπία λοιπόν, μην αρχίζεις πάλι τα λογίδρια. Άντε στο σάϊτ το καλό, του επιπέδου σου, που δεν είναι για να χαϊδεύει αυτιά όπως λες.
δεν ειχα σκοπο να ξαναμπω εδω αλλα μην ακουω για φιλανθρωπιες.οι εμετοι του ανανδρου ειναι ακομη στο θρεντ χωρις να εχουν σβηστει και χωρις να εχει,τουλαχιστον,προειδοποιηθει απο κανεναν.νομιζω τουλαχιστον οτι πρεπει να αποκατασταθει το δικιο
υγ.lord ελα στο περαια και μην ασχολεισαι αλλο,δεν βγαινει ακρη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom