Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
πρεπει να σαι χαζος η να κανεις τον χαζο μιλαει για πουλμαν φιλε μου δεν μαθατε να διαβαζετε ακομα στον πειραια....
μαλλον εισαι εσυ χαζος,και στο πουλμαν σηκωμενες ηταν,απλα δεν εχω την φωτοφραφια.σε βιντεακι μονο.παντως ειναι δικαιολογιες ολα αυτα,εμεις καθε χρονο (μεχρι και το 2001)αυτα συνανταγαμε στην σαλονικα,στην κρητη,κτλ.δηλαδη στη λεωφορο πετανε λουλουδια στην αποστολη του ολυμπιακου?

GVG

Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
1
εχεις ερθει ποτε να δεις αν πετανε?γιατι εγω που ειμαι εκει παντα δεν πετανε τπτ και το πουλμαν το βλεπεις απο ενα τετραγωνο μακρια ,αλλα μαλλον απο την τηλεοραση τα βλεπεις ,η προσπαθεις να μας αλλαξεις την γνωμη σ αυτο που διαβαζουμε με μαλακιες φωτο ,επειδη ομως μπορουμε να διαβασουμε μια παραγραφο κ να καταλαβουμε το νοημα της,εσυ που δεν μπορεις μην γραφεις παπαριες θελοντας να μας πεις οτι ολα ηταν καλα κ αγια κ συνηθισμενα.στην κρητη τι εγινε θες να μας πεις οτι σε τρομοκρατουνε?που απο το αεροδρομια ειναι 300 ολυμπακοι.....τι μας λες τωρα σε ασχετους μιλας νομιζεις??

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
....και μια προσωπικη καταθεση για εκεινη την ημερα....γυριζα απο μια βολτα στο σπιτι μου στην Ν.Ιωνια...παραδοξως αν και ασχολουμαι με τα αθλητικα ειχε ξεχασει οτι γινοταν το ντερμπυ εκεινη την ημερα...στην Λ.Ηρακλειου στο υψος του νεκροταφειου που ειναι το γηπεδο ειχε διακοπει η κυκλοφορια και περασα μεσα απο τα στενα της Ριζουπολης οπως μας κατευθυνε η αστυνομια....ενα εχω να πω με χερι στην καρδια...τα παλλικαρια που παρκαραν και κατεβαιναν απο τα αυτοκινητα δεν ηταν φιλαθλοι του ΟΣΦΠ.....ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ....ηταν σαν να ειχαν ανοιξει τις φυλακες της Αλβανιας και να τους αμολυσανε....ειχες την αισθηση οτι θα γινει συγκρουση αναμεσα σε συμμοριες....αυτο βεβαια δεν αναιρει το γεγονος οτι ο μαλακας που διοικει τον ΠΑΟ αυτην την στιγμη δεν εχει ευθυνες που αφησε την ομαδα απροστατευτη....

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
εχεις ερθει ποτε να δεις αν πετανε?γιατι εγω που ειμαι εκει παντα δεν πετανε τπτ και το πουλμαν το βλεπεις απο ενα τετραγωνο μακρια ,αλλα μαλλον απο την τηλεοραση τα βλεπεις ,η προσπαθεις να μας αλλαξεις την γνωμη σ αυτο που διαβαζουμε με μαλακιες φωτο ,επειδη ομως μπορουμε να διαβασουμε μια παραγραφο κ να καταλαβουμε το νοημα της,εσυ που δεν μπορεις μην γραφεις παπαριες θελοντας να μας πεις οτι ολα ηταν καλα κ αγια κ συνηθισμενα.στην κρητη τι εγινε θες να μας πεις οτι σε τρομοκρατουνε?που απο το αεροδρομια ειναι 300 ολυμπακοι.....τι μας λες τωρα σε ασχετους μιλας νομιζεις??
μαλλον εσυ νομιζεις οτι μιλας σε ασχετο,εχω παει σε ολη την ελλαδα και ξερω τι γινεται σε καθε γηπεδο.δεν ειπα οτι ηταν ολα αγια εκεινη την ημερα,απλα ηρθαν οι παιχτες σου σαν χεσμενοι και φαγαν 3 γκολ.οι δικοι μας εχουν συνηθισει και δεν μασανε πλεον απο καφριλικια,τα οποια γινοντε και στην λεωφορο.απλα αν εχεις παει τουμπα σαν ολυμπιακος δεν κωλωνεις πουθενα μετα

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Οι ασπίδες ήταν κατεβασμένες και ο έλεγχος για στυλό-εκτοξευτές ανύπαρκτος. Το αν υπήρχε εντολή ή όχι ΔΕΝ μπορώ να το γράψω , αφού όλα τα γνωρίζω "εμπιστευτικά" :sunglasses:

Στη Ρ. υπήρχε και η πολιτική συγκυρία με πρωθ. υπάλληλο και αττικάρχη μελλοντικό (?) υπάλληλο, νυν ΥΑΑ (υπεύθυνο ασφάλειας απογόνων).

Πράσινα αδέλφια, τα κατακάθια που υπερασπίζονται τους δολοφόνους της Λαυρίου, υπερασπίζονται και την αλητεία της Ριζούπολης.

Έχει νόημα να μιλάς μαζί τους?  ;)

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
ειπες  :jerking: τωρα δεν εχει σχεση η λαυριου με την ριζουπολη και δεν υπερασπιστηκα τιποτα.καφριλες γινοντε παντου αν εσυ τωρα θες να δικαιολογεις οτι εκεινη την μερα οι παικτες του παο πηγαν χεσμενοι,με συνομωσιες πολιτικων,αστυνομιας και δεν ξερω ποιου αλλου,καν'το ελευθερα,δεν θα ξαναγραψω για το θεμα

tyfeas

Μέλος
Εγγρ.
15 Νοε 2006
Like
3
Πόντοι
6
Οι ασπίδες ήταν κατεβασμένες και ο έλεγχος για στυλό-εκτοξευτές ανύπαρκτος. Το αν υπήρχε εντολή ή όχι ΔΕΝ μπορώ να το γράψω , αφού όλα τα γνωρίζω "εμπιστευτικά" :sunglasses:

Στη Ρ. υπήρχε και η πολιτική συγκυρία με πρωθ. υπάλληλο και αττικάρχη μελλοντικό (?) υπάλληλο, νυν ΥΑΑ (υπεύθυνο ασφάλειας απογόνων).

Πράσινα αδέλφια, τα κατακάθια που υπερασπίζονται τους δολοφόνους της Λαυρίου, υπερασπίζονται και την αλητεία της Ριζούπολης.

Έχει νόημα να μιλάς μαζί τους?  ;)

:jerking:
σ'ευχαριστω θεε που που με εκανες Ολυμπιακο

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Κουβέντα ΕΔΩ με πράσινα αδέλφια και από τους υπόλοιπους ΜΟΝΟ με τους έχοντες IQ άνω του 84.

Όσο για το ποιός λέει-γράφει  :jerking:...  φανερό είναι.

Στο thread σας βρωμεροί αρουραίοι :dancing:

ΤΕΛΟΣ :sunglasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Κουβέντα ΕΔΩ με πράσινα αδέλφια και από τους υπόλοιπους ΜΟΝΟ με τους έχοντες IQ άνω του 8[size=10pt]4[/size].

Όσο για το ποιός λέει-γράφει  :jerking:...  φανερό είναι.

Στο thread σας βρωμεροί αρουραίοι :dancing:

ΤΕΛΟΣ :sunglasses:
τιποτα δεν ειναι τυχαιο ολες οι κουβεντες σας τελειωνουν με το[size=10pt] 4[/size]

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
για το επόμενο ματσάκι..... :2funny:
αυτα δεν γινοντε συνεχεια,ασε που θα λειπει και ο γκουμας και δεν ξερω ποιος θα ξανακανει τετοια μαλακια να προκαλεσει και να ξυπνησει τους δικους μας.δεν μιλησαν οι αλλοι(καρα,φυσσας)και πεταχτηκε ο ρουφ και την εκανε :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
να ένα IQ άνω του 84...'ισα με 155 το κόβω...

Που να ξέρει κάποιος θλιβερότατος αδαής κρετίνος υπέρμαχος τραμπούκων και δολοφόνων τι σημαίνει IQ άνω του 84 ..........

(κανονική ευφυία: 84-116, 116+ άνω του κανονικού, 84- κάτω του κανονικού)

:dancing: :dancing: :dancing:

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Δόσαμε τον Τσίγκα στον Ατρόμητο. Με εμάς δεν είχε ευκαιρίες. Ήταν και τραυματίας (α ρε μαλάκα κε καθηγητά της αθλητοχασαπικής...). Όταν τον είχα δει με τον Πανηλειακό (εκεί έπαιζε πριν) μου άρεσε.

Τον προτιμώ από τον Παπ.

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Που να ξέρει κάποιος θλιβερότατος αδαής κρετίνος υπέρμαχος τραμπούκων και δολοφόνων τι σημαίνει IQ άνω του 84 ..........

(κανονική ευφυία: 84-116, 116+ άνω του κανονικού, 84- κάτω του κανονικού)

:dancing: :dancing: :dancing:
και εγω που νομιζα οτι ειναι το 100 κανονικο,παντως αν σε παρηγορει αυτη η αποκλιση για να περνιεσαι λογικος παω πασο
κριμα το αβαταρ που εχεις,μονο στο χορτο του μοιαζεις μαλλον,αλλα εσενα σε πειραζει

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
457
Πόντοι
36
Κάποια (κο)κότα λειράτη έχει φαγούρα στον κώλο. Επιδιώκει μάλιστα "μορφή διαλόγου". Την παρακάμπτω φυσικά.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom