Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Κανένας καλύτερος χτες.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
βρε σαλτα γαμη που ντρεπεσαι για παρτη μου...εχεις αρχιδια;;;οριστε..ποιος ειναι καλυτερη ομαδα;;απλα και ''πειραιωτικα'' οπως λες..ασε τις αναγωγες και τις φιλοσοφιες...δεν με νοιαζουν οι ειδικες συνθηκες και αρχιδια...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;; απλα...
1-1 εγραψε το καντραν..
στο 0-1 του οακα σε επαιζα πιπα κωλο..για 75 χιλ αγαλματα μιλουσατε ομως..
οσο για χθες ο πιο τυχερος ησουν εσυ..γιατι εαν γινοταν το 0-2 και ανοιγοσουν αναγκαστικα θα ετρωγες αλλα 1-2 αμασητα..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
υγ.μαρινος πολυ καλος μακαρι να συνεχισει ετσι
πρέπει να κάνει ενδυνάμωση....
πολλά βάρη και πολλή δουλειά στη δύναμη...
στο παιχνίδι έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί το μυαλό και να διαβάζει τις φάσεις.. το αλφα και το ωμέγα του μεγάλου αμυντικού.
για παραπάνω χρειαζεται πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εννοειτε πως η διαιτησια ηταν 50-50 το ιδιο μαρκαρισμα που κανει ο σπυροπουλος στο τοροσιδη κανει και ο ουρμπαιθ στον κουνσι 4-5 λεπτα μετα η δινεις και στα 2 κοκκινες η και στα 2 κιτρινες ο διαιτητης προτιμησε το δευτερο
και ο αλλος μπορει να σου πει και για το σουτ του τσιμπουρ που εβγαλε ο πιτσιρικας στο πρωτο ημιχρονο ενω ηταν καθαρο οφσαιτ  ;)
μεχρι το 30 ηταν ο παναθηναικος καλυτερος απο το 30 μεχρι να βγει ο μακουν ηταν καλυτερος ο γαυρος
ο γαυρος λεει πως εγω εκανα περισσοτερες ευκαιριες ο βαζελος λεει πως αν εμπαινε το δοκαρι του λετο και γινοταν το 0-2 τελειωνε το ματς  ;)

για παρτυ σου  ;)

http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Columns/Comment/article1503596.ece/ALTERNATES/w460/kapino_derbysxolio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τα ιδια και τα ιδια μια ζωη βαζελοι θα ειστε.....ρεεεεε..ειδατε χτες ενα παιχνιδι ...ποια ομαδα απο τις δυο ηταν καλυτερη;;;ποια αδικειται απο το σκορ;;;μπορειτε μια φορα να αποκτησετε δυοι στρογγυλα που κρεμονται στους αντρες και να απαντησετε;;;μεχρι το 30 πριν το 60 μετα ξανα μεχρι το 63 αλλα απο το 66 μεχρι το 75 και αρχιδια...τσακ μπαμ...ποιος ηταν καλυτερος...απλα...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Γεια σου καπινο για σενα στριβω και πινω  :2funny:
ωρα για μπασκετακι (ελπιζω να μην γινουνε παλι καφριλες) τα λεμε μετα

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
τα ιδια και τα ιδια μια ζωη βαζελοι θα ειστε.....ρεεεεε..ειδατε χτες ενα παιχνιδι ...ποια ομαδα απο τις δυο ηταν καλυτερη;;;ποια αδικειται απο το σκορ;;;μπορειτε μια φορα να αποκτησετε δυοι στρογγυλα που κρεμονται στους αντρες και να απαντησετε;;;μεχρι το 30 πριν το 60 μετα ξανα μεχρι το 63 αλλα απο το 66 μεχρι το 75 και αρχιδια...τσακ μπαμ...ποιος ηταν καλυτερος...απλα...
επεξες καλυτερα εχθες αλλα πηρα το χ ρε φιλε

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Αν κάποιος ήταν καλύτερος θα είχε σκοράρει και 2ο γκολ. Αυτό λέει η λογική. Εμένα μου φτανει που πήρα έστω και Χ στην επονομαζόμενη και "έδρα".

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
1-1 εγραψε το καντραν..
οσο για χθες ο πιο τυχερος ησουν εσυ..γιατι εαν γινοταν το 0-2 και ανοιγοσουν αναγκαστικα θα ετρωγες αλλα 1-2 αμασητα..
σωστος.. βαζελος δεν εισαι;;;ποτε ιδρυθηκες θα μου πεις;;πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος δεν εισαι;; :2funny: :2funny: :2funny:
με την αληθεια εχεις καμμια σχεση;;;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
1-1 εγραψε το καντραν..

ελα σε λίγο θα αρχίσουν να λένε ότι πρέπει να πάρουν πρωτάθλημα γιατι΄κόβουν περισσότερα εισιτήρια.
ααααααααααχχαχαχααχαχχαχαχαχαχααχαχαχχαχααχχαχα

σου πα και πριν
τους έχει φτάσει η γλώσσα στη ροδέλα.
8 αγωνιστικές έχουν τελειώσιε και οι δύο με όλα τα ντέρμπυ, ο βάζελας τους έχει όλους βου γύρο εντός και ο γάβρος είναι στο -2........

εάν φάνε την τρίτη 4 στη γαλλία μην παραξενευτείς.....
τα μύρια του τσουλου για τον μαριδάκη είναι πολλά για να παίξει για την τιμή της .....φανέλας.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
επεξες καλυτερα εχθες αλλα πηρα το χ ρε φιλε
αααα... επαιξα καλυτερα ε;;και συνηθως αυτος που παιζει καλυτερα δεν ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;; :think: :think: :think:
Κανω καποιο λαθος;;;

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Δεν υπήρχε καλύτερη ομάδα χτες. 2 γκολ, 2 δοκάρια, ευκαιρίες κι από τους 2. Αν ο Λέτο είχε κάνει το 0-2 τώρα δε θα μίλαγε κανένας. Δεν έγινε όμως και μετά ανέβηκε το λιμάνι. Όπως είπα και ξαναλέω και οι 2 το ίδιο. Όποιος είδε κάποια ομάδα καλύτερη από την άλλη, θα βλεπε κανά ρετρό παιχνίδι του 90.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τα ιδια και τα ιδια μια ζωη βαζελοι θα ειστε.....ρεεεεε..ειδατε χτες ενα παιχνιδι ...ποια ομαδα απο τις δυο ηταν καλυτερη;;;ποια αδικειται απο το σκορ;;;μπορειτε μια φορα να αποκτησετε δυοι στρογγυλα που κρεμονται στους αντρες και να απαντησετε;;;μεχρι το 30 πριν το 60 μετα ξανα μεχρι το 63 αλλα απο το 66 μεχρι το 75 και αρχιδια...τσακ μπαμ...ποιος ηταν καλυτερος...απλα...
πέρσι ο καλύτερος απλά έχασε.
απο στήσιμο.
πάρε μου μια πίπα τώρα.
ασε που πιο πολύ θα κάβλωνα να σου είχα πάρει χι με οφσάιντ γκολ.......

georgebest

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2007
Κριτικές
7
Like
378
Πόντοι
366
σε όλα σωστός πλην των μπακ.
χωρις μπακ και στόπερ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
ομάδα κατοχής χωρίς αντίστοιχους πικέ άλβεζ αμπινταλ και πουγιόλ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ

μεγάλε μου, έχεις δίκιο. πάσιν γκέιμ χωρίς να συμμετέχουν οι αμυντικοί δυστυχώς δεν γίνεται. πώς στον πούτσο θα φτάσει η μπάλα στο λέτο και στον κουίνσυ; με βολέ του καπίνου; με την αεκ που πήγαν οι αμυντικοί να αλλάξουν καναδυό πάσες, η μπάλα δεν έφτανε ούτε ως το κέντρο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αυτο που μου εκανε εντυπωση στην φαση οπου μπηκε το γκολ του Θρηνου, ειναι οτι ο Τζιμπουρ δεν φυλλαγοταν απο κανεναν !!!!!!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αααα... επαιξα καλυτερα ε;;και συνηθως αυτος που παιζει καλυτερα δεν ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;; :think: :think: :think:
Κανω καποιο λαθος;;;
όχι....
πέρσι σωστός ήσουνα αλλά ο χειρότερος πήρε το παίγνιο.
μονά ζυγά δικά σας πούστρες.
στο ΟΑΚΑ με οφσάιντ στο 94 θέλω το πρωτάθλημα όχι με 3 πα το ημίχρονο.
έτσι για να στρώσετε για τα χρόνια που έρχονται.
πούστρες.

sugardadis

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Ιουν 2007
Κριτικές
10
Like
593
Πόντοι
5.845
Στο μπάσκετ από νταμπλ σκορ σε νταμπλ σκορ πάμε...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγάλε μου, έχεις δίκιο. πάσιν γκέιμ χωρίς να συμμετέχουν οι αμυντικοί δυστυχώς δεν γίνεται. πώς στον πούτσο θα φτάσει η μπάλα στο λέτο και στον κουίνσυ; με βολέ του καπίνου; με την αεκ που πήγαν οι αμυντικοί να αλλάξουν καναδυό πάσες, η μπάλα δεν έφτανε ούτε ως το κέντρο
εάν προσέξεις το παίγνιο της μπάρτσα ο βαλντέζ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΛΕ.
η κατοχή ξεκινάει απ τα σέντερ μπακ και τα πλάγια μπακ.
ομάδα που θέλει να παιξει ελκυστικό ποδόσφαιρο κουβαλάει τη μπάλλα απο την άμυνα και οργανώνει όλες τις γραμμές της πίσω απο τη σέντρα.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πέρσι ο καλύτερος απλά έχασε.
απο στήσιμο.
πάρε μου μια πίπα τώρα.
ασε που πιο πολύ θα κάβλωνα να σου είχα πάρει χι με οφσάιντ γκολ.......
στριμωχτηκες πουτανα μαζι μου ετσι ;;και αρχισες τον καλαματιανο...ρε θα σε γαμαω μια ζωη οσο θα ανασαινεις θα σε πνιγει το καβλι μου...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
στριμωχτηκες πουτανα μαζι μου ετσι ;;και αρχισες τον καλαματιανο...ρε θα σε γαμαω μια ζωη οσο θα ανασαινεις θα σε πνιγει το καβλι μου...
όπως στο βαθμοιλογικό πίνακα ε;
ααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom