sugardadis
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 27 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 593
- Πόντοι
- 5.845
Κανένας καλύτερος χτες.
1-1 εγραψε το καντραν..βρε σαλτα γαμη που ντρεπεσαι για παρτη μου...εχεις αρχιδια;;;οριστε..ποιος ειναι καλυτερη ομαδα;;απλα και ''πειραιωτικα'' οπως λες..ασε τις αναγωγες και τις φιλοσοφιες...δεν με νοιαζουν οι ειδικες συνθηκες και αρχιδια...
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;; απλα...
πρέπει να κάνει ενδυνάμωση....υγ.μαρινος πολυ καλος μακαρι να συνεχισει ετσι
εννοειτε πως η διαιτησια ηταν 50-50 το ιδιο μαρκαρισμα που κανει ο σπυροπουλος στο τοροσιδη κανει και ο ουρμπαιθ στον κουνσι 4-5 λεπτα μετα η δινεις και στα 2 κοκκινες η και στα 2 κιτρινες ο διαιτητης προτιμησε το δευτερο
και ο αλλος μπορει να σου πει και για το σουτ του τσιμπουρ που εβγαλε ο πιτσιρικας στο πρωτο ημιχρονο ενω ηταν καθαρο οφσαιτ ;)
μεχρι το 30 ηταν ο παναθηναικος καλυτερος απο το 30 μεχρι να βγει ο μακουν ηταν καλυτερος ο γαυρος
ο γαυρος λεει πως εγω εκανα περισσοτερες ευκαιριες ο βαζελος λεει πως αν εμπαινε το δοκαρι του λετο και γινοταν το 0-2 τελειωνε το ματς ;)
για παρτυ σου ;)
http://[URL unfurl="true"]www.contra.gr/Columns/Comment/article1503596.ece/ALTERNATES/w460/kapino_derbysxolio.jpg[/img[/URL]]
[/quote]τα ιδια και τα ιδια μια ζωη βαζελοι θα ειστε.....ρεεεεε..ειδατε χτες ενα παιχνιδι ...ποια ομαδα απο τις δυο ηταν καλυτερη;;;ποια αδικειται απο το σκορ;;;μπορειτε μια φορα να αποκτησετε δυοι στρογγυλα που κρεμονται στους αντρες και να απαντησετε;;;μεχρι το 30 πριν το 60 μετα ξανα μεχρι το 63 αλλα απο το 66 μεχρι το 75 και αρχιδια...τσακ μπαμ...ποιος ηταν καλυτερος...απλα...
επεξες καλυτερα εχθες αλλα πηρα το χ ρε φιλετα ιδια και τα ιδια μια ζωη βαζελοι θα ειστε.....ρεεεεε..ειδατε χτες ενα παιχνιδι ...ποια ομαδα απο τις δυο ηταν καλυτερη;;;ποια αδικειται απο το σκορ;;;μπορειτε μια φορα να αποκτησετε δυοι στρογγυλα που κρεμονται στους αντρες και να απαντησετε;;;μεχρι το 30 πριν το 60 μετα ξανα μεχρι το 63 αλλα απο το 66 μεχρι το 75 και αρχιδια...τσακ μπαμ...ποιος ηταν καλυτερος...απλα...
σωστος.. βαζελος δεν εισαι;;;ποτε ιδρυθηκες θα μου πεις;;πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος δεν εισαι;;1-1 εγραψε το καντραν..
στο 0-1 του οακα σε επαιζα πιπα κωλο..για 75 χιλ αγαλματα μιλουσατε ομως..
οσο για χθες ο πιο τυχερος ησουν εσυ..γιατι εαν γινοταν το 0-2 και ανοιγοσουν αναγκαστικα θα ετρωγες αλλα 1-2 αμασητα..
1-1 εγραψε το καντραν..
στο 0-1 του οακα σε επαιζα πιπα κωλο..για 75 χιλ αγαλματα μιλουσατε ομως..
οσο για χθες ο πιο τυχερος ησουν εσυ..γιατι εαν γινοταν το 0-2 και ανοιγοσουν αναγκαστικα θα ετρωγες αλλα 1-2 αμασητα..
αααα... επαιξα καλυτερα ε;;και συνηθως αυτος που παιζει καλυτερα δεν ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;;επεξες καλυτερα εχθες αλλα πηρα το χ ρε φιλε
πέρσι ο καλύτερος απλά έχασε.τα ιδια και τα ιδια μια ζωη βαζελοι θα ειστε.....ρεεεεε..ειδατε χτες ενα παιχνιδι ...ποια ομαδα απο τις δυο ηταν καλυτερη;;;ποια αδικειται απο το σκορ;;;μπορειτε μια φορα να αποκτησετε δυοι στρογγυλα που κρεμονται στους αντρες και να απαντησετε;;;μεχρι το 30 πριν το 60 μετα ξανα μεχρι το 63 αλλα απο το 66 μεχρι το 75 και αρχιδια...τσακ μπαμ...ποιος ηταν καλυτερος...απλα...
σε όλα σωστός πλην των μπακ.
χωρις μπακ και στόπερ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
ομάδα κατοχής χωρίς αντίστοιχους πικέ άλβεζ αμπινταλ και πουγιόλ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
όχι....αααα... επαιξα καλυτερα ε;;και συνηθως αυτος που παιζει καλυτερα δεν ειναι ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;;
Κανω καποιο λαθος;;;
εάν προσέξεις το παίγνιο της μπάρτσα ο βαλντέζ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΛΕ.μεγάλε μου, έχεις δίκιο. πάσιν γκέιμ χωρίς να συμμετέχουν οι αμυντικοί δυστυχώς δεν γίνεται. πώς στον πούτσο θα φτάσει η μπάλα στο λέτο και στον κουίνσυ; με βολέ του καπίνου; με την αεκ που πήγαν οι αμυντικοί να αλλάξουν καναδυό πάσες, η μπάλα δεν έφτανε ούτε ως το κέντρο
δεν το βλεπω,εχει τσοντα;Στο μπάσκετ από νταμπλ σκορ σε νταμπλ σκορ πάμε...
στριμωχτηκες πουτανα μαζι μου ετσι ;;και αρχισες τον καλαματιανο...ρε θα σε γαμαω μια ζωη οσο θα ανασαινεις θα σε πνιγει το καβλι μου...πέρσι ο καλύτερος απλά έχασε.
απο στήσιμο.
πάρε μου μια πίπα τώρα.
ασε που πιο πολύ θα κάβλωνα να σου είχα πάρει χι με οφσάιντ γκολ.......
όπως στο βαθμοιλογικό πίνακα ε;στριμωχτηκες πουτανα μαζι μου ετσι ;;και αρχισες τον καλαματιανο...ρε θα σε γαμαω μια ζωη οσο θα ανασαινεις θα σε πνιγει το καβλι μου...