ρε μαλακα περσονα ...μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τις μαλακισμενες εμπερειστατωμενες αναλυσεις και βαθυστοχαστες...
παρακαρουν στις γεφυρες δεν εχουν υποδομες και αρχιδια καπαμα...
μας ειχες ζαλισει και εσυ και ολοι σας απο παιχτες προπονητες παραγοντες φυλλαδες αντικειμενικες και μη οτι ειστε καλυτεροι ,ειστε σε φορμα ειστε ομαδα ,η δουλεια του παππου και λοιπα και λοιπα..οτι φοβοσαστε μονο το κορακι και με 50 - 50 ηταν σιγουρο διπλο στον ''διορισμενο''
ε λοιπν αρχιδια...μονο διορισμενος απεδειξε οτι δεν ειναι ,χορτασε τον κοσμακη (που εχει ορεξη να δει ) μπαλλα σε γαμησε σε επιασε απο τον λαιμο ειπες καμμια διακοσαρια φορες ''βοηθα παναγια μου'' και στο τελος ρε αναρχιδο πουστακι αφου γνωριζεις οτι επεσες απο την ακροπολη και βρηκες πορτοφολι κανεις τον κοινουση ,σηκωνεσαι ξεσκονιζεσαι και λες δεν ηταν τιποτα ,απλα παραπατησα....τι παραπατησες ρε μαλακααα;ααααα
απο την ακροπολη επεσες νουμεροοοοοοο...και γλιτωσες...ασε τις θεωριες της πουτσας και τις αναλυσεις...δικαιωθηκα παλι εγω που φωναζω για μαγικες εικονες του παο...αποδειχθηκε περιτρανα χτες που ηταν αλλη μια...
φοβαστε να πειτε την αληθεια...πολλα με λιγα ηταν το ματς...αναλυσεις επι αναλυσεων απο το 30 μεχρι το 40 η το 45 και δεν ξερω εγω τι....πηρατε χαμπαρι ποιος ειμαι και τι δυνατοτητες εχω...διαφορα τερστια μεταξυ των ομαδων...μας ειχατε ζαλισει και σεις και οι αβανταδοροι ρουφιανοι με το συνολο σας την αλλαγη πασσων και αρχιδια...310 πασες εγω 200 εσεις...
μια ζωη ψεματα...ειναι δυνατον να μην πεις ρε νουμερο ψεμμα;;;εδω λες ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης ,εδω θα πεις αληθεια;;;
και που'σαι...ωραιο 50 - 50 ρε μαγκα...οταν δεν αποβαλλει στο 30 τον σπυρο...ωραιο 50-50.... ;) ;) ;)