Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (1 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ρε μαλακα περσονα ...μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με τις μαλακισμενες εμπερειστατωμενες αναλυσεις και βαθυστοχαστες...
παρακαρουν στις γεφυρες δεν εχουν υποδομες και αρχιδια καπαμα...
μας ειχες ζαλισει και εσυ και ολοι σας απο παιχτες προπονητες παραγοντες φυλλαδες αντικειμενικες και μη οτι ειστε καλυτεροι ,ειστε σε φορμα ειστε ομαδα ,η δουλεια του παππου και λοιπα και λοιπα..οτι φοβοσαστε μονο το κορακι και με 50 - 50 ηταν σιγουρο διπλο στον ''διορισμενο''
ε λοιπν αρχιδια...μονο διορισμενος απεδειξε οτι δεν ειναι ,χορτασε τον κοσμακη (που εχει ορεξη να δει ) μπαλλα σε γαμησε σε επιασε απο τον λαιμο ειπες καμμια διακοσαρια φορες ''βοηθα παναγια μου'' και στο τελος ρε αναρχιδο πουστακι αφου γνωριζεις οτι επεσες απο την ακροπολη και βρηκες πορτοφολι κανεις τον κοινουση ,σηκωνεσαι ξεσκονιζεσαι και λες δεν ηταν τιποτα ,απλα παραπατησα....τι παραπατησες ρε μαλακααα;ααααα
απο την ακροπολη επεσες νουμεροοοοοοο...και γλιτωσες...ασε τις θεωριες της πουτσας και τις αναλυσεις...δικαιωθηκα παλι εγω που φωναζω για μαγικες εικονες του παο...αποδειχθηκε περιτρανα χτες που ηταν αλλη μια...
φοβαστε να πειτε την αληθεια...πολλα με λιγα ηταν το ματς...αναλυσεις επι αναλυσεων απο το 30 μεχρι το 40 η το 45 και δεν ξερω εγω τι....πηρατε χαμπαρι ποιος ειμαι και τι δυνατοτητες εχω...διαφορα τερστια μεταξυ των ομαδων...μας ειχατε ζαλισει και σεις και οι αβανταδοροι ρουφιανοι με το συνολο σας την αλλαγη πασσων και αρχιδια...310 πασες εγω 200 εσεις...
μια ζωη ψεματα...ειναι δυνατον να μην πεις  ρε νουμερο ψεμμα;;;εδω λες ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης ,εδω θα πεις αληθεια;;;
και που'σαι...ωραιο 50 - 50 ρε μαγκα...οταν δεν αποβαλλει στο 30 τον σπυρο...ωραιο 50-50.... ;) ;) ;)
έλα...πες αλήθεια...όταν ρουφήξατε το μπαλάκι από το ζέκα και μετά το δοκάρι του λέτο σταυροκοπιόσουν κ συ όπως όλο το καραισκάκη...στο πρώτο ημίχρονο η πανάθα σας  :fuck1: :fuck2:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
έλα...πες αλήθεια...όταν ρουφήξατε το μπαλάκι από το ζέκα και μετά το δοκάρι του λέτο σταυροκοπιόσουν κ συ όπως όλο το καραισκάκη...στο πρώτο ημίχρονο η πανάθα σας  :fuck1: :fuck2:
ειδικα αν εμπαινε το δευτερο θα γινοταν παρτυ μετα..... καθως ο γαυρος θα ανοιγονταν...

Απο την αλλη ομως κι εμεις ημασταν κωλοφαρδοι.....

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
ειδικα αν εμπαινε το δευτερο θα γινοταν παρτυ μετα..... καθως ο γαυρος θα ανοιγονταν...

Απο την αλλη ομως κι εμεις ημασταν κωλοφαρδοι.....
εγώ το έβλεπα με τον πατέρα μου στη νόβα και στο πρώτο ημίχρονο έτριβα τα μάτια μου με τον τρόπο παιχνιδιού της πανάθας...πάσες, κατοχή, συνδυασμοι1-2....έτσι θέλω να παίζουμε...βέβαια μετά κάτσαμε πίσω και φοβη΄θήκαμε το ματς και ο γάβρος αλώνισε...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
και μην ξεχνιόμαστε...σήμερα έχει το πραγματικό πορνό στο μπασκετάκι....ΠΕΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΤΕΣΣΣ μου!!!!! :sunglasses: :sunglasses:

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
συνηθισμένοι είμαστε αλλά έχω μια εντύπωση οτι δεν θα είναι τόσο τσόντα όσο περιμένουμε ακόμη κι εμείς οι ίδιοι οι γαύροι.  ;)
εκτός από τον Σπανούλη ποιος άλλος μπορεί να τραβήξει στο σκοράρισμα και ειδικά μέσα στο ΟΑΚΑ που θα φλέγεται...??

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
εγώ περιμένω μέτριο τον Σπανούλη (δλδ κλασικά χεσμένο όπως πάντα στα μεταξύ μας) και ελαφρώς καλύτερους/ευστοχότερους όλους τους άλλους.

θα δούμε, πιστεύω στη νίκη του βάζελου αλλά 10-15 πόντους. όχι τσόντα εν ολίγοις.
εεε και 15 πόντοι είναι ελαφρώς χαρντκορ...σαν να έχανε ο παο χτες 3-0...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
όχι ρε παίχτη, έχουμε χάσει και με 20 με σαφώς καλύτερη ομάδα.

τώρα που είμαστε της πλάκας, δικαιολογείται νομίζω εκτός έδρας το 15ποντο.

;)
για να δούμε....γιατί και εμείς 2 κολλητές ήττες με τσσκα και μπάμπεργκ περίεργο είναι...άσε και με την τσσκα ήμουν μέσα και δεν το πίστευα τι έκανε ο καλάθης στην τελευταία επίθεση... :headbang: :headbang:

taurus1

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Μαρ 2006
Κριτικές
31
Like
1.463
Πόντοι
6.305
γνωρίζεις βέβαια πώς υπάρχουν 2 ημίχρονα στον αγώνα!!
επειδή λοιπόν είδα τον αγώνα σήμερα, για πρώτη φορά συμφωνώ με δηλώσεις Μαρινάκη..άνετα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει 4-1,4-2..
τα υπόλοιπα είναι για να χαιδεύουν τα αυτιά των οπαδών του ΠΑΟ..
όσον αφορά στο πρωτάθλημα (επειδή είδα κάτι πρωτοσέλιδα σήμερα), η μόνη ελπίδα για να πάρετε τίτλο είναι α)να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη β)να αποκτήσει τελικά πάμπλουτο πρόεδρο η ομάδα σας και να την ενισχύσει..

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
γνωρίζεις βέβαια πώς υπάρχουν 2 ημίχρονα στον αγώνα!!
επειδή λοιπόν είδα τον αγώνα σήμερα, για πρώτη φορά συμφωνώ με δηλώσεις Μαρινάκη..άνετα ο Ολυμπιακός θα μπορούσε να κερδίσει 4-1,4-2..
τα υπόλοιπα είναι για να χαιδεύουν τα αυτιά των οπαδών του ΠΑΟ..
όσον αφορά στο πρωτάθλημα (επειδή είδα κάτι πρωτοσέλιδα σήμερα), η μόνη ελπίδα για να πάρετε τίτλο είναι α)να προχωρήσει ο Ολυμπιακός στην Ευρώπη β)να αποκτήσει τελικά πάμπλουτο πρόεδρο η ομάδα σας και να την ενισχύσει..
επειδή το α είναι επιστημονική φαντασία :grin: :grin: και το β είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα γίνει....για αυτό λοιπόν θα πάρουμε το πρωτάθ΄λημα...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
έλα...πες αλήθεια...όταν ρουφήξατε το μπαλάκι από το ζέκα και μετά το δοκάρι του λέτο σταυροκοπιόσουν κ συ όπως όλο το καραισκάκη...στο πρώτο ημίχρονο η πανάθα σας  :fuck1: :fuck2:
που να δεις στο δεύτερο στη φάση που βγήκε ο κοιύνσυ μόνος μετά ο μαρίνος και στα ενδιαμεσα ο λέτος που τους είχε φτάσει η γλώσσα στον κώλο.......

fantaros25

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
καλά κάτσε να έρθει και θα δεις τι έχει να γίνει....όπως με το σισέ...
κατσε να ρθει... και βλεπουμε αν και ποσο και τι θα παιξει...

εγω γαβρος ειμαι ,αλλα οποιος  πιστευει οτι θα ειναι πατατα η μεταγραφη, κοιμαται ορθιος...

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
282
Like
12.523
Πόντοι
26.470
κατσε να ρθει... και βλεπουμε αν και ποσο και τι θα παιξει...

εγω γαβρος ειμαι ,αλλα οποιος  πιστευει οτι θα ειναι πατατα η μεταγραφη, κοιμαται ορθιος...
αυτό λέω κ γω...επειδή κιόλας διάβασα ότι και στη φλαμένγκο τον γιουχάρουν θα θέλει να αποδείξει ότι δεν τελείωσε ποδοσφαιρικά...ο σισέ μετά την πανάθα πήγε λάτσιο...διαβατήριο θα είναι μια καλή σεζόν με τον πάο...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πηρατε χαμπαρι ποιος ειμαι και τι δυνατοτητες εχω...διαφορα τερστια μεταξυ των ομαδων...
μια ζωη ψεματα...ειναι δυνατον να μην πεις  ρε νουμερο ψεμμα;;;εδω λες ψευτικη ημερομηνια ιδρυσης ,εδω θα πεις αληθεια;;;
και που'σαι...ωραιο 50 - 50 ρε μαγκα...οταν δεν αποβαλλει στο 30 τον σπυρο...ωραιο 50-50.... ;) ;) ;)

μια εικόνα ισον χιλιες λεξεις ....

xristoforakos1.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom