1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αυτό με τι ισοδυναμεί;Δηλ. ετσι που το λεμε το +38 ισοδυναμει με 7η 8-0!!!!!
:-)
αυτό με τι ισοδυναμεί;Δηλ. ετσι που το λεμε το +38 ισοδυναμει με 7η 8-0!!!!!
:-)
πλακα κανω θεωρω οτι δεν μπορει ναγινει αναγωγη λογω του διαφορετικου των αθληματωνκατά αναλογία ναι...
μετά να δεις γαβροκλάματα......εαν γινοταν το 0-2 με τον λετο το σκορ θα εφτανε σε επιπεδα 1-3, 1-4..
αναμενουμε τον γεναρη εναν επιθετικο και ενα 10αρι ..ισως ειναι 2 σε ενα...ο φερειρα εβγαλε τον πρωτο γυρο με κλευτον,χωρις 9αρι και του αξιζουν πολλα μπραβο..
νινης και χριστοδ μεχρι να πιασουν ρυθμο θα εχει μπει μαρτιος..
κι επιτελους 2 μπακ..καημο το εχω να μην βλεπω τα ταγαρια βυντρα, σπυρο, μαρινο
Εσυ αγορι μου εισαι μαλακας με περικεφαλαιαΗ καραμέλα για την διαιτησία είναι δεδομένη, γιατί έτσι κρύβεται η τεράστια ανεπάρκεια τους σε έμψυχο δυναμικό (από διοίκηση ως παίκτες). Πέρσι πριν έρθουν στο τηγάνι, είχαν κατεβάσει τ' αυτάκια τους σαν καλά λαγουδάκια, μιας και ήταν αναγκασμένοι να παραδεχθούν ότι η διαφορά δεν παλευόταν. Βέβαια η διαιτησία του αγώνα τους έδωσε την αβάντα να πουν μέχρι και ότι τους κλέψαμε το πρωτάθλημα. Βέβαια, όπως λέει και το ρητό, ο πνιγμένος απ' τα μαλλιά του πιάνεται.
Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τις κασέτες. Όλοι ασχολήθηκαν με την εμπλοκή Μαρινάκη, που μιλούσε σε 2-3 διαλόγους και κανείς δεν ασχολήθηκε με τον μεγαλοπαράγοντα της ζέλας που συμμετείχε στις μισές και πλέον συνομιλίες. Επίσης ξεχάσαμε πλήρως και την ιστορία της Μαλαισίας που είχε βγει πριν τις κασέτες.
Φυσικά δεν είναι κάτι το περίεργο, ο λαγός πάντα έδινε τεράστια σημασία στο παρασκήνιο και πως θα το ελέγξει. Οι ζέλες μια χαρά συζητάνε για παράγκες και Γκάγκα, κουβέντα όμως για τα τραγελαφικά που κάνει η αγία τετράδα στο μπάσκετ. Είναι δε τόσο άμπαλοι και τόσο απελπισμένοι, που ψηφίζουν και τον διαμαντίδη καλύτερο παίκτη του Γκάλη, μπας και τουλάχιστον σιγουρέψουν ένα άθλημα.
α θυμηθηκες τα νιατα σου βλεπω......αυτό με τι ισοδυναμεί;
μετα θα θυμηθουμε τα παιδικα μας ποδοσαφιρικα χρονια ..που ο παιχταρας του σχολειου-γειτονιας ελεγε μονος μου κι ολοι σας..μετά να δεις γαβροκλάματα......
Προς διαζύγιο Ροναλντίνιο και Φλαμένγκο
Σε διαζύγιο οδεύουν οι Φλαμένγκο και Ροναλντίνιο, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα του βραζιλιάνικου Τύπου. Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός βρίσκεται στο επίκεντρο της γκρίνιας των φιλάθλων, για την εφετινή πορεία της ομάδας και τα σενάρια περί αποχώρησής του, φουντώνουν.
Αμέσως μετά το τέλος της αναμέτρησης με τη Φιγκεϊρένσε (0-0), ο Ροναλντίνιο τόνισε: «Τα γιουχαΐσματά τους είχαν αποδέκτη εμένα. Το γνωρίζω. Όμως δεν καταλαβαίνω το γιατί. Έπαιξα καλά σήμερα, απλώς τίποτα δεν πήγε καλά για όλη την ομάδα».
Όπως αναφέρουν οι Βραζιλιάνοι, επιστρατεύτηκε και η αστυνομία, προκειμένου να αποχωρήσει ο παίκτης από το γήπεδο, χωρίς προβλήματα. Ο Τύπος της «χώρας του καφέ» εμπλέκει και το φημολογούμενο ενδιαφέρον από την πλευρά του Παναθηναϊκού, μέσω των όσων δήλωσε πρόσφατα ο Βλάσης Τσάκας, για τις προθέσεις του πρίγκιπα Αλ Σαούντ.
ε κάτσε τώρα στο +38 ήμουν μεσήλιξ.......α θυμηθηκες τα νιατα σου βλεπω......
αυτα στα πουτανακια που συνομιλεις...εμενα με λενε χρηστιδη...μια εικόνα ισον χιλιες λεξεις ....
αμα έρθει ο ρόνι θ αρχίσουν ο ιγνωστές κωλοτούμπες...μετα θα θυμηθουμε τα παιδικα μας ποδοσαφιρικα χρονια ..που ο παιχταρας του σχολειου-γειτονιας ελεγε μονος μου κι ολοι σας..
με καπινο και ρονι θα κατεβαινουμε.
εάν δεν έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μου λυπάμαι...αυτα στα πουτανακια που συνομιλεις...εμενα με λενε χρηστιδη...
μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια οτι με 50 - 50 δεν γλιτωνω...
δυο ερωτησεις...
1ον:χτες ηταν 50 - 50 ;και...
2ον:αν ηταν 50 - 50 εσυ που το παιζεις ματας και γατονι και δεν ξερω τι...που κοζαρεις αυτα που οι αλλοι δεν μυριζονται...πες μου...χτες παιξανε δυο ομαδες...ηταν ισοδυναμες;;ηταν η μια ελαφρα καλυτερη απο την αλλη;;ηταν η μια εμφανως και με διαφορα καλυτερη απο την αλλη;;και αν ναι ποια ηταν αυτη...
στα ισα αρχιδατα οπως διαφημιζεις οτι ξηγιεσαι...
χρηστιδη με λενε και περιμενω απαντησεις...
ασε χριστοφορακους κοπυ πειστ και μαλακιες που κανεις με τα ανηλικα εδω μεσα...
περιμενω...παντελονατα ισια και ευθεως....
σε όλα σωστός πλην των μπακ.o παππους ειναι ωραιος ρεεε κανει αυτο που κανουν ολοι οι προπονητες με αρχιδια που σου λενε πως αν ειναι να χασω θα χασω με την καλυτερη ομαδα που μπορω να κατεβασω
οτι και να λετε η ομαδα δεν εχει παικτες στο παγκο που μπορουν να βοηθησουν μεσοεπιθετικα ο μονος που μπορει ειναι ο καρα(αν και εχθες εχασε μεσα σε 5 λεπτα 4 φορες την μπαλα στο κεντρο και βγηκαν οι γαυροι σε αντεπιθεση) αλλα και αυτος αν μπαινει για 20-25 λεπτα δεν μπορει να κανει την διαφορα θελει χρονο μεχρι να μπει στο παιχνιδι η ομαδα θεση εναν αρχιδατο παικτη στα χαφ να κανει την διαφορα εκει ειναι το μεγαλο μας προβλημα ουτε το αριστερο μπακ ουτε το στοπερ αλλα εναν αρχιδατο χαφ
εννοειτε πως η διαιτησια ηταν 50-50 το ιδιο μαρκαρισμα που κανει ο σπυροπουλος στο τοροσιδη κανει και ο ουρμπαιθ στον κουνσι 4-5 λεπτα μετα η δινεις και στα 2 κοκκινες η και στα 2 κιτρινες ο διαιτητης προτιμησε το δευτεροαυτα στα πουτανακια που συνομιλεις...εμενα με λενε χρηστιδη...
μας ειχες ζαλισει τα αρχιδια οτι με 50 - 50 δεν γλιτωνω...
δυο ερωτησεις...
1ον:χτες ηταν 50 - 50 ;και...
2ον:αν ηταν 50 - 50 εσυ που το παιζεις ματας και γατονι και δεν ξερω τι...που κοζαρεις αυτα που οι αλλοι δεν μυριζονται...πες μου...χτες παιξανε δυο ομαδες...ηταν ισοδυναμες;;ηταν η μια ελαφρα καλυτερη απο την αλλη;;ηταν η μια εμφανως και με διαφορα καλυτερη απο την αλλη;;και αν ναι ποια ηταν αυτη...
στα ισα αρχιδατα οπως διαφημιζεις οτι ξηγιεσαι...
χρηστιδη με λενε και περιμενω απαντησεις...
ασε χριστοφορακους κοπυ πειστ και μαλακιες που κανεις με τα ανηλικα εδω μεσα...
περιμενω...παντελονατα ισια και ευθεως....
βρε σαλτα γαμη που ντρεπεσαι για παρτη μου...εχεις αρχιδια;;;οριστε..ποιος ειναι καλυτερη ομαδα;;απλα και ''πειραιωτικα'' οπως λες..ασε τις αναγωγες και τις φιλοσοφιες...δεν με νοιαζουν οι ειδικες συνθηκες και αρχιδια...εάν δεν έχεις διαβάσει όλα τα ποστ μου λυπάμαι...
να μάθεις ελληνικά.
ο γάβρος είπα και ξαναλέω είναι πιο ομοιογενής ποιοτικά ομάδα.
σαφώς και ο βαζελας ποδοσφαιρικά υστερεί αυτή τη στιγμή.
όμως.
ο γάβρος του μυτόγκα παίζει μπάλλα στο 6-7 με άριστα το 8.
ο βάζελας παίζει στο 6 με άριστα το 10.
επίσης ο γάβρος έχει μαζέψει το τσίρκο μεντράνο και έχει ελάχιστους πιτσιρικάδες να χτίσεις κορμό.
εάν στο βάζελα πέσουν λεφτά θα αρχισεις το κλάμα πάλι όπωβς προ κόκκαλη.
και ειλικρινά πες μου....
με τα 100 μύρια του μαρινάκη ΑΥΤΟ ΜΠΟΡΕΣΕΣ ΟΛΟ ΚΙ ΟΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ;
κρίμα.
ντρέπομαι για λογαριασμό σου.
εχουμε και τον γιο του καζναφέρη πλέον να κάνει τα απαραίτητα στο χορτάρι.ολος ο γαυρος ειναι μελμπεργκ μιραλλας..εαν μεινουν και οι 2 εξω για καποιο λογο πρεπει να παιξει ο δαλουκας
για το ελληνικο πρωταθλημα που παιζουμε φετος παντως η ομαδα χωλενει μεσοεπιθετικα αν πεσει και η ευρωπη του χρονου θελεις μπαλσε όλα σωστός πλην των μπακ.
χωρις μπακ και στόπερ ΔΕΝ ΠΑΣ ΠΟΥΘΕΝΑ
ομάδα κατοχής χωρίς αντίστοιχους πικέ άλβεζ αμπινταλ και πουγιόλ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ
βάσει αποτελεσμάτων μέχρι τώρα ο βάζελος.ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ;; απλα...