lagoudakis
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2005
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
θα τους γαμησετε στο μπασκετ δικε μουστριμωχτηκες πουτανα μαζι μου ετσι ;;και αρχισες τον καλαματιανο...ρε θα σε γαμαω μια ζωη οσο θα ανασαινεις θα σε πνιγει το καβλι μου...
θα τους γαμησετε στο μπασκετ δικε μουστριμωχτηκες πουτανα μαζι μου ετσι ;;και αρχισες τον καλαματιανο...ρε θα σε γαμαω μια ζωη οσο θα ανασαινεις θα σε πνιγει το καβλι μου...
με τον κώλο οπως κάθε χρόνο;θα τους γαμησετε στο μπασκετ δικε μου
μιλας εσυ που αναφερετε στον υμνο σας φιλικο παιχνιδι????που μαλιστα εληξε πριν το 90 για να μην σας αλοιωθει το αποτελεσμα..χαχαχαχασωστος.. βαζελος δεν εισαι;;;ποτε ιδρυθηκες θα μου πεις;;πρωταθλητης σε ολα τα σπορ παντοτινος δεν εισαι;;![]()
![]()
με την αληθεια εχεις καμμια σχεση;;;
ναι σωστα...με μια διαφορα...το φιλικο παιχνιδι εγινε ...δεν ειναι ψεμα... ;) ;)μιλας εσυ που αναφερετε στον υμνο σας φιλικο παιχνιδι????που μαλιστα εληξε πριν το 90 για να μην σας αλοιωθει το αποτελεσμα..χαχαχαχα
σαν τον μουνοδουλο-αγαμητο που τον φιλαει στο μαγουλο μια κουκλαρα και δεν πλενετε για κανα χρονο..
εάν προσέξεις το παίγνιο της μπάρτσα ο βαλντέζ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΟΤΕ ΒΟΛΕ.
η κατοχή ξεκινάει απ τα σέντερ μπακ και τα πλάγια μπακ.
ομάδα που θέλει να παιξει ελκυστικό ποδόσφαιρο κουβαλάει τη μπάλλα απο την άμυνα και οργανώνει όλες τις γραμμές της πίσω απο τη σέντρα.
μολις τελειωσε ο διαμαντιδης..τωρα τους παιρνει ο πατ καλαθης..μετα θα πονεσουν..σειρα εχει ο σατοδεν το βλεπω,εχει τσοντα;
ο πατ καλαθης δεν εχει πατησει γηπεδο αδερφε....μολις τελειωσε ο διαμαντιδης..τωρα τους παιρνει ο πατ καλαθης..μετα θα πονεσουν..σειρα εχει ο σατο
μολις τελειωσε ο διαμαντιδης..τωρα τους παιρνει ο πατ καλαθης..μετα θα πονεσουν..σειρα εχει ο σατο
εχει και συνέχεια....μιλας εσυ που αναφερετε στον υμνο σας φιλικο παιχνιδι????που μαλιστα εληξε πριν το 90 για να μην σας αλοιωθει το αποτελεσμα..χαχαχαχα
σαν τον μουνοδουλο-αγαμητο που τον φιλαει στο μαγουλο μια κουκλαρα και δεν πλενετε για κανα χρονο..
τι να πρωτοθυμηθω ρε medrano..η μοναδικη ομαδα που εκανε πρωταθλητισμο με προπονητη τον αλεφαντο...μιλαμε για μεγαλεια..
έτσι.χαίρω πολύ. γι' αυτό και δεν μπορεί καμιά ομάδα να τους πιέσει ψηλά (πλην ρεάλ μάλλον)
εχει και συνέχεια....
είχε προπονητή που έκανε αλλαγή στο 21 και έβγαλε την αλλαγή στο 30......
ααααααααχχαχαχααχαχχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
αααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχααχχαγιατι ρε φιλαρακι εισαι στενομυαλος με τον αλεφα ??? επειδη σκεφτονταν outside the box ?
στο μπασκετ θα ηταν μια χαρα αλλαγη...
χαχαχαχα...εχει και συνέχεια....
είχε προπονητή που έκανε αλλαγή στο 21 και έβγαλε την αλλαγή στο 30......
ααααααααχχαχαχααχαχχαχαχααχχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχα
τοτε δεν ειχα εγω... τωρα δεν εχεις εσυ και παιζεις στο ενοικιαζομενο...χαχαχαχα...
επισης στα 15χρονα που τα ταιζουν σανο για μεγαλεια δεν τους εχουν αναφερει οτι ο ''αθλος'' αυτος εγινε στο γηπεδο του παναθηναικου..στην λεωφορο ΜΑΣ..
ουτε γηπεδο δεν ειχαν οι ξυπολητοι να βαλουν τον πυρινο κοσμο τους..
και ταιμ αουτ θα ζητησει, και τεχνικη ποινη θα παρει γιατι ο κορακας δεν σφυριξε διπλη τριπλα στον γιαννη το γκουμα....αααααααααααααχαχαχαχχααχχαχαχααχχα
να λέω καλά δλδ που δε ζήτησε επί Δούρου και τάιμ άουτ
ο θείος μου άρρωστος γάβρος έμενε δίπλα στη λεωφόρο....χαχαχαχα...
επισης στα 15χρονα που τα ταιζουν σανο για μεγαλεια δεν τους εχουν αναφερει οτι ο ''αθλος''με την σαντος εγινε στο γηπεδο του παναθηναικου..στην λεωφορο ΜΑΣ..
ουτε γηπεδο δεν ειχαν οι ξυπολητοι να βαλουν τον πυρινο κοσμο τους..
γουάτεβερ γκοουζ απ μαστ καμ ντάουν....τοτε δεν ειχα εγω... τωρα δεν εχεις εσυ και παιζεις στο ενοικιαζομενο...
ειδες πως τα φερνει η ζωη ?
δε χρειαζεται να μου το πεις.. το ξερω... τιποτα δεν κραταει για παντα...γουάτεβερ γκοουζ απ μαστ καμ ντάουν....
κάνε τις αναγωγές σου.....
αχαχαχαχααο θείος μου άρρωστος γάβρος έμενε δίπλα στη λεωφόρο....
του λεγα του σχωρεμένου.
ρε θειό πώς και έγινες γάβρος;
μόνο στο γάβρο μας άφηναν να μπαίνουμε τσάμπα ως πιτσιρίκια και έτσι κόλλησα.
ααααααααααααχαχαχααχαχχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχχααχαχαχχαχαχα