Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ειδωμεν
Τα σχέδιά μας θα ανακοινωθούν εν ευθέτω χρόνω. Η Κρήτη μας ενδιαφέρει καθώς όλοι γνωρίζετε, ότι είναι στρατηγικός στόχος…».
έχυσα.
ο παναθηναικός είναι το παράθυορ για να αγοράσει ο πριγκήπαρος το γιεντί κουλέ και τον ΟΦΗ.
τυπε ειναι μπαμπ κοζωνηςΚατι τετοια ελεγαν και οι δικηγοροι του Μπομπ του μαστορα...κρατατε μικρο καλαθι.
ποιος να του κανει τυπε?Πολυ περιεργα πραγματα ολα αυτα....
βγαινει ο τσακας και ανακατευει παραγοντε συλλογους κτλ κτλ και δεν του κανουν καμια συσταση τουλαχιστον....
Ελα ντε.... :Sποιος να του κανει τυπε?
ο τζιγγερ?
τυπε κελεμπια θα δειςΕλα ντε.... :S
Εγω παντως τυπε αν δεν δω κελεμπια διπλα στον σωφερ στο ΟΑΚΑ δεν πιστευω τιποτα
έχυσα.
ο παναθηναικός είναι το παράθυορ για να αγοράσει ο πριγκήπαρος το γιεντί κουλέ και τον ΟΦΗ.
Καλως την Τιτικα μας !!!!!!αγωνας δρομου ρωσοι και αραβες ποιοι θα αγορασουν τη κρητη
τον λενε και καμπουριδη τυπε-Εάν σου δινόταν η ευκαιρία να αγωνιστείς σε μια άλλη ομάδα της Ευρώπης, εκτός Γαλλίας, ποια θα ήταν αυτή;
«Θα ήθελα να αγωνιστώ στον Παναθηναϊκό. Πραγματικά θαυμάζω αφάνταστα τον Διαμαντίδη, είναι το μπασκετικό μου πρότυπο και θα ήθελα πολύ να βρεθώ στην ίδια ομάδα μαζί του. Δεν ξέρω και εγώ πόσα χρόνια τώρα παίρνει τον τίτλο του καλύτερου αμυντικού στην Ευρωλίγκα, μπορεί να κάνει αμέτρητες δουλειές μέσα στο παρκέ και μακάρι να φτάσω και εγώ μια μέρα στο δικό του επίπεδο».
ποιος το ειπε αυτο??
χριστιδη θελω το σχολειο σου εκτος απο οτι
"ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΠΟΝΗΡΙΑ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΕΒΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΟΥΜ ΝΑ ΑΠΟΘΕΩΣΕΙ ΤΟΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗ, ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΤΑ ΧΟΜΠΙΤ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΩΣΕΙ ΤΟΣΑ ΣΧΕΔΙΑ . Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ,ΑΚΟΥ ΠΡΟΤΥΠΟ Ο ΔΙΑΜΑΝΤΙΔΗΣ, Ο ΦΤΥΣΙΑΡΗΣ ΚΑΙ Ο ΑΓΚΩΝΙΔΗΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟΣΑ ΦΑΟΥΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΤΣ ΚΑΙ ΟΙ ΖΑΒΛΑΝΟΒΟΡΕΑΡΗΔΕΣ ΔΕ ΔΙΝΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΟΥΜ ΝΑ ΗΣΟΥΝ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΝΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΦΟΥ, ΞΕΡΕΙΣ ΡΙΞΑΜΕ 35 ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 15 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΕΤΣΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ...35 ΑΡΑ ΠΟΤΕ! ΔΕ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΟΘΕΩΣΗ ΣΤΟ ΣΕΦ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΣΚΕΤΟΦΙΛΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΓΚΟΛ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΑΛΑΘΙ ! ! ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΛΕΞΕΣ!"
και μια τριχα απο τα αρχιδια του σπανουλη λενε οτι ειναιτον λενε και καμπουριδη τυπε
Καθυστερημενε κομπλεξικε εγω σε περιμενα 1 ωρα εκει στο βιλλατζ στο βιβλιοπωλειο ελευθερουδακης ΧΕΣΤΗ .....αειντε αειντε η πουτανα της προσοχης. δεν εισαι για ολη μερα μογγολε περιμενε στην επομενη ορεξη μου.
υ.γ. κλαψομουνη μη νομιζεις οτι δεν ειδα οτι ησουν ονλαιν ΟΛΗ την ωρα που ελεγες οτι εφυγες.
σκασμος τωρα και αυριο παλι.
Ουτε εγω το περιμενα αλλα το να πει για την μητερα μου ειναι κατι που δεν σηκωνωτι εχουμε εδω?
ραντεβου ξυλου αχαχουχα και λοπεθ?
μητσο δεν το περιμενα απο εσενα