Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
:2funny: :2funny: :2funny: :rockon: :rockon: :rockon:

τελεια παρομοιωση και εκεινος μανατζερ φαση ηταν...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Καλά δίπλα στη λέξη ΘΡΑΣΟΣ έχει σαν συνώνυμο το όνομα ΓΑΥΡΟΣ (και δεν εννοούν τα λεξικά το ψάρι).
εγλειφες τα αρχιδια του μουσουλμανου περσι...
φετος γλειψε τα αρχιδια του ΑΡΑΒΑ  ;) μαλακα μηπως και δεις χαρα...
''ελληναρα''....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ααααααααααχαχααχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!!

σε πάω ρε τρελοκομείο! :rockon:
με πας αλλα εχω μεινει μονος μου ρε μαγκα...
εσυ εισαι κουμαντο εδω στη σελιδα και πρεπει να εισαι κιριζι ,και ποιοι εχουνε μεινει;;;ο μπομπας ο παθιαρης ο ανγκελους που μας εχει τρελλανει στα κοπυ πειστ  :2funny: :2funny: ο μοικανος που ειναι κυριος και κατι κομμαντα που ποσταρουν μια φορα το δεκαπενθημερο...
που ειναι ρε ζηροου οι παλιες καλες εποχες με πρεζουρα και δωρητη που παρτουζωναμε οτιδηποτε πρασινο κουνιοτανε;
γαμα τα ...ενας μαλακας και μισος εχω απομεινει και δεν τους προλαβαινω τους πουστηδες...εχουνε και απο εκατο κλωνους ο καθενας και δεν ξερω απο που τις τρωω  :grin: :grin:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Νομίζεις πως είναι εύκολη δουλειά αυτή; :grin: :grin: :grin:
Δεν την κάνει ο οποιοσδήποτε... :2funny: :2funny: :2funny:
ναι ρε τυπε...δεν το ειπε με την κακη εννοια...εννοω οτι δεν εισαι ''μαχιμος'' οπως οι αλλοι που ανεφερα...που τους βαζαμε στην μεση και τους ραβαμε...εσυ εισαι χαμηλων τονων και κουλτουρα...δεν σε κατηγορησα..εχεις την τρελλιτσα σου με τα ρεπορταζ...ομορφα ξηγιεσαι δε λεω...
χωσε ομως και κανενα μπινελικι στους αλλοθρησκους...δεν τρεχει και τιποτα  :2funny: :2funny: :2funny:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Ναι ρε, δεν παρεξήγησα, δεν υπάρχει πρόβλημα.
Μπινελίκια θα πέσουν άγρια αν μου δώσουν αφορμή :P :P :P

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
και που΄σαι...στ'αρχιδια μου ποσα ευρωπαικα εχεις κλεψει στ'αρχιδια μου ποσες σφυριχτρες εχεις στη φανελλα...
η τσαπου ειναι παντα τσαπου...
και την εχεις στο στομα σου ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
και εγω εκσπερματωνω...και στα μπαλλακια μου αμα εχασα απο καντου και απο καθε πικραμενο...
καθε καβλι που ρουφας ειναι χαρα δικη μου...
και περισσοτερη καβλα ειναι για κατι συριγους παπαδογιαννηδες και χατζημαλακες...
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
:2funny: :2funny: :2funny:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
χριστιδη η διαφορα ειναι ο βαζελος παλεψε ενα παιγχνιδι χαμενο πριν καν αρχισει με μια ομαδα με απιστευτα καλους παιχτες, εμεις εχουμε χασει 3 παιγχνιδια με ομαδες με απιστευτα τραγικους παιχτες...
:thumbsup:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
ναι ρε μαγκα...αλλα εσυ εισαι ο λουζερ ο καρπαζοεισπρακτορας ο τιποτας πο τζαμπα αρθρωνεις απο καιρου εις καιρον καμμια κραυγουλα οτι σε εκλεψαν οι γκριζοι λυκοι επειδη συμφωνα με τους αντικειμενικους εχεις απεναντι σου την αρμαδα του ζελικο το ''τραινο'' οποτε;;;καμμια απαιτηση απο σενα...αλλα απο την αρμαδα που μας ειχαν ζαλισει τα παπαρια για αυτοκρατορες που μαζευοντουσαν για να ριξουν ταπες κλπ κλπ ;;
κουβεντα απο ψες το βραδυ...ανασα..ολοι αυτοι που ετοιμαζαν διθυραμβους και εψαχναν στα λεξικα για καινουριες λεξεις που θα εξυμνησουν το μεγαλειο του πρασινου θωρηκτου .....πουτσααααααα
γιαυτο και εγω χυνωωωωωω...και πολυ μαλιστα...
γιατι ο βασιλακης ο σκουντης στουμπωσε στην πατουρα του το κειμενο που θα ειχε ετοιμασει και θα εξυμνουσε τον στρατηγο ζελικο και τον πιστο στρατιωτη ραιν-μητσο-χταποδι...απλα το εβαλε στην τρυπα του...ανασα...και γιαυτο χυνω...και ας εχω χασει εγω απο καθε περιεργο που παιζει μπασκετ στην ευρωπη...το πιανεις;;;
χυνω για την φατσα του συριγου για την σιγη ασυρματου παπαδογιαννη και σκουντη για τα λογια που εβγαιναν και δεν εβγαιναν απο την διευθυντη αθλητικου της ''ερυθροδερμης'' (τρομαρα της) τηλεορασης...
το μονο που ψελιζουν τα παπαγαλακια και αναπαραγουν τα πρασινα προβατακια ειναι οτι η χθεσινη ηττα ειχε μεγαλο κερδος...
ναι καλα...μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια για την λαοθαλασσα που θα επνιγε την αρκουδα και θα πλαωνε στην φαπα τον αλητη μιλος..και τελικα;;;κερδος λεει απο ηττα...ηττα με αρωμα ...νικης...ναι καλα...πουτσες μπλε λεει ο χρηστιδης...θα σας πω εγω τι εγινε χθες...

ρε [size=40pt]ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣ(Ι)Α!!!!![/size]
απλα...
Υ.Γ.πραγματικα ο βαζελος ειναι η ομαδα που κανει κυριολεκτικα αυτο που λενε μεταφορικα και σχηματικα οι συριγοχατζημαλακοσκουντοπαπαδογιαννοκαρυδηδες....''παιζει αμυνα που τσακιζει κοκκαλα''
πολυ τσακισμα κοκκαλων χτες για την αρκουδα...αλλα οι βολες βολες τριπλασιες υπερ του...
και αμυνα που ΄΄τσακιζει κοκκαλα'' και υπερδιπλασιες βολες....
ε τι διαολο αρμαδα ειναι;
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠ
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Koιτα μην εξαφανιστείς τον Μάιο  ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
h ψωλη του τεοντοσιτς που σου εφτασε ρε παπαρα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Επαιζε και αυτός?

Μάλλον έξω ήταν στα τελευταία λεπτα  ;)

ο looser?

Το χω ξεκολιάσει το πουστράκι 4 χρόνια!!

Και  το επίπεδο σου ....  :shit:  

Davatzis_90

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
ΒΑΖΕΛΙΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΛΟΚΟ ΣΑΣ,ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΤΣΑΠΟΥ........

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
http://[URL unfurl="true"]www.sport24.gr/incoming/article1495697.ece/ALTERNATES/w620/ronaldinho17.jpg[/img[/URL]]

ρε τον μλκ τον Τσακα  :2funny: :2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

Συνημμένα

• το ξεβρακωμα του εκτοροκηπαρχη.jpg
    το ξεβρακωμα του εκτοροκηπαρχη.jpg
    58,2 KB · Εμφανίσεις: 58

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
BΑΣΙΚΟΣ Ο ΚΑΠΙΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Ο ΝΕΟΤΕΡΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΣΕ ΤΗΝ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΠΟΤΕ  :rockon: :rockon: :rockon:

DmtrsxXx

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
515
Like
71.299
Πόντοι
41.129
ρε λετε να φερει ροναλντινιο ???

Stories