χριστιδη η διαφορα ειναι ο βαζελος παλεψε ενα παιγχνιδι χαμενο πριν καν αρχισει με μια ομαδα με απιστευτα καλους παιχτες, εμεις εχουμε χασει 3 παιγχνιδια με ομαδες με απιστευτα τραγικους παιχτες...
ναι ρε μαγκα...αλλα εσυ εισαι ο λουζερ ο καρπαζοεισπρακτορας ο τιποτας πο τζαμπα αρθρωνεις απο καιρου εις καιρον καμμια κραυγουλα οτι σε εκλεψαν οι γκριζοι λυκοι επειδη συμφωνα με τους αντικειμενικους εχεις απεναντι σου την αρμαδα του ζελικο το ''τραινο'' οποτε;;;καμμια απαιτηση απο σενα...αλλα απο την αρμαδα που μας ειχαν ζαλισει τα παπαρια για αυτοκρατορες που μαζευοντουσαν για να ριξουν ταπες κλπ κλπ ;;
κουβεντα απο ψες το βραδυ...ανασα..ολοι αυτοι που ετοιμαζαν διθυραμβους και εψαχναν στα λεξικα για καινουριες λεξεις που θα εξυμνησουν το μεγαλειο του πρασινου θωρηκτου .....πουτσααααααα
γιαυτο και εγω χυνωωωωωω...και πολυ μαλιστα...
γιατι ο βασιλακης ο σκουντης στουμπωσε στην πατουρα του το κειμενο που θα ειχε ετοιμασει και θα εξυμνουσε τον στρατηγο ζελικο και τον πιστο στρατιωτη ραιν-μητσο-χταποδι...απλα το εβαλε στην τρυπα του...ανασα...και γιαυτο χυνω...και ας εχω χασει εγω απο καθε περιεργο που παιζει μπασκετ στην ευρωπη...το πιανεις;;;
χυνω για την φατσα του συριγου για την σιγη ασυρματου παπαδογιαννη και σκουντη για τα λογια που εβγαιναν και δεν εβγαιναν απο την διευθυντη αθλητικου της ''ερυθροδερμης'' (τρομαρα της) τηλεορασης...
το μονο που ψελιζουν τα παπαγαλακια και αναπαραγουν τα πρασινα προβατακια ειναι οτι η χθεσινη ηττα ειχε μεγαλο κερδος...
ναι καλα...μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια για την λαοθαλασσα που θα επνιγε την αρκουδα και θα πλαωνε στην φαπα τον αλητη μιλος..και τελικα;;;κερδος λεει απο ηττα...ηττα με αρωμα ...νικης...ναι καλα...πουτσες μπλε λεει ο χρηστιδης...θα σας πω εγω τι εγινε χθες...
ρε [size=40pt]
ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣ(Ι)Α!!!!![/size]
απλα...
Υ.Γ.πραγματικα ο βαζελος ειναι η ομαδα που κανει κυριολεκτικα αυτο που λενε μεταφορικα και σχηματικα οι συριγοχατζημαλακοσκουντοπαπαδογιαννοκαρυδηδες....''παιζει αμυνα που τσακιζει κοκκαλα''
πολυ τσακισμα κοκκαλων χτες για την αρκουδα...αλλα οι βολες βολες τριπλασιες υπερ του...
και αμυνα που ΄΄τσακιζει κοκκαλα'' και υπερδιπλασιες βολες....
ε τι διαολο αρμαδα ειναι;
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠ