Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
θα φανεί
αν δεν είναι μούφα...θα έχετε ντήλι
αν είναι..τα Χριστούγεννα θα κάνετε και Πασχα μαζί χωρίς ανάσταση

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Aκόμα σας χύνει η ψωλή του Sermandini  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που πας ρε Μπάρκλεϋ ?  :2funny: :2funny: :2funny:
πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
και που΄σαι...στ'αρχιδια μου ποσα ευρωπαικα εχεις κλεψει στ'αρχιδια μου ποσες σφυριχτρες εχεις στη φανελλα...
η τσαπου ειναι παντα τσαπου...
και την εχεις στο στομα σου ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
και εγω εκσπερματωνω...και στα μπαλλακια μου αμα εχασα απο καντου και απο καθε πικραμενο...
καθε καβλι που ρουφας ειναι χαρα δικη μου...
και περισσοτερη καβλα ειναι για κατι συριγους παπαδογιαννηδες και χατζημαλακες...
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο που εκανε ο καλαθης στο τελος δεν υπαρχει
εχει να φαει πολυ σφαλιαρα απτον ζελικο στα αποδυτηρια

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ανακαλω...στη νοβα οι '' συριγος φαμιλυ΄΄ ειπαν οτι ουσιαστικα ο παο κερδισε σημερα ασχετα αν εχασε στα ..χαρτια...
ρε μαλακες...αν ειναι ενας μονο λογος που ειστε σιχαμενη ομαδα ειναι αυτος...
αβαντα παντου και παντα απο τους πουστηδες....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αλλα οτι και να λες μωρη πουτανα φιλιππα η φατσα σου ειναι ολα τα λεφτα...αν σε σφαξουν δε θα βγαλεις αιμα...
χυνωωωωωωωωωωωω

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
ανακαλω...στη νοβα οι '' συριγος φαμιλυ΄΄ ειπαν οτι ουσιαστικα ο παο κερδισε σημερα ασχετα αν εχασε στα ..χαρτια...

O Κώστας Μίσσας να αβαντάρει όλη την ώρα τον Χατζηπουστράκο και να τα βάζει με τον Τεόντοσιτς.
"Όταν μάθαιναν άμυνα" και χλατς 3ποντο ο Μίλος.
Βαζέλες πουτάνες.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
χριστιδη η διαφορα ειναι ο βαζελος παλεψε ενα παιγχνιδι χαμενο πριν καν αρχισει με μια ομαδα με απιστευτα καλους παιχτες, εμεις εχουμε χασει 3 παιγχνιδια με ομαδες με απιστευτα τραγικους παιχτες...

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
418
Πόντοι
3.275
Περίμενε κανείς λογικός Ολυμπιακός, πως θα κάναμε φέτος κάτι στην Ευρώπη;
Ελλάδα φέτος μέχρι τελικούς και Πρωταθλητής ο ΠΑΟ. Αν μας κάτσει Κύπελλο θα είναι κατόρθωμα.

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166
:kissass: :kissass:
Περίμενε κανείς λογικός Ολυμπιακός, πως θα κάναμε φέτος κάτι στην Ευρώπη;
Ελλάδα φέτος μέχρι τελικούς και Πρωταθλητής ο ΠΑΟ. Αν μας κάτσει Κύπελλο θα είναι κατόρθωμα.
οι αγγελοπουλοι πηραν χαμπαρι οτι η με πολλα η με λιγα παλι 2ροι θα ειμαστε

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ηρεμήστε ρεεεεεε!!!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χριστιδη η διαφορα ειναι ο βαζελος παλεψε ενα παιγχνιδι χαμενο πριν καν αρχισει με μια ομαδα με απιστευτα καλους παιχτες, εμεις εχουμε χασει 3 παιγχνιδια με ομαδες με απιστευτα τραγικους παιχτες...
ναι ρε μαγκα...αλλα εσυ εισαι ο λουζερ ο καρπαζοεισπρακτορας ο τιποτας πο τζαμπα αρθρωνεις απο καιρου εις καιρον καμμια κραυγουλα οτι σε εκλεψαν οι γκριζοι λυκοι επειδη συμφωνα με τους αντικειμενικους εχεις απεναντι σου την αρμαδα του ζελικο το ''τραινο'' οποτε;;;καμμια απαιτηση απο σενα...αλλα απο την αρμαδα που μας ειχαν ζαλισει τα παπαρια για αυτοκρατορες που μαζευοντουσαν για να ριξουν ταπες κλπ κλπ ;;
κουβεντα απο ψες το βραδυ...ανασα..ολοι αυτοι που ετοιμαζαν διθυραμβους και εψαχναν στα λεξικα για καινουριες λεξεις που θα εξυμνησουν το μεγαλειο του πρασινου θωρηκτου .....πουτσααααααα
γιαυτο και εγω χυνωωωωωω...και πολυ μαλιστα...
γιατι ο βασιλακης ο σκουντης στουμπωσε στην πατουρα του το κειμενο που θα ειχε ετοιμασει και θα εξυμνουσε τον στρατηγο ζελικο και τον πιστο στρατιωτη ραιν-μητσο-χταποδι...απλα το εβαλε στην τρυπα του...ανασα...και γιαυτο χυνω...και ας εχω χασει εγω απο καθε περιεργο που παιζει μπασκετ στην ευρωπη...το πιανεις;;;
χυνω για την φατσα του συριγου για την σιγη ασυρματου παπαδογιαννη και σκουντη για τα λογια που εβγαιναν και δεν εβγαιναν απο την διευθυντη αθλητικου της ''ερυθροδερμης'' (τρομαρα της) τηλεορασης...
το μονο που ψελιζουν τα παπαγαλακια και αναπαραγουν τα πρασινα προβατακια ειναι οτι η χθεσινη ηττα ειχε μεγαλο κερδος...
ναι καλα...μας ειχατε ζαλισει τα παπαρια για την λαοθαλασσα που θα επνιγε την αρκουδα και θα πλαωνε στην φαπα τον αλητη μιλος..και τελικα;;;κερδος λεει απο ηττα...ηττα με αρωμα ...νικης...ναι καλα...πουτσες μπλε λεει ο χρηστιδης...θα σας πω εγω τι εγινε χθες...

ρε [size=40pt]ΦΑΓΑΤΕ ΜΙΑ ΠΟΥΤΣΑ ΜΕΧΡΙ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣ(Ι)Α!!!!![/size]
απλα...
Υ.Γ.πραγματικα ο βαζελος ειναι η ομαδα που κανει κυριολεκτικα αυτο που λενε μεταφορικα και σχηματικα οι συριγοχατζημαλακοσκουντοπαπαδογιαννοκαρυδηδες....''παιζει αμυνα που τσακιζει κοκκαλα''
πολυ τσακισμα κοκκαλων χτες για την αρκουδα...αλλα οι βολες βολες τριπλασιες υπερ του...
και αμυνα που ΄΄τσακιζει κοκκαλα'' και υπερδιπλασιες βολες....
ε τι διαολο αρμαδα ειναι;
χυνωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω....
ΦΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΠΠΠΠΠΠΠΠΠ

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Τι βλεπω ακομα και στο μπασκετ τον κατατρεχουν οι δημοσιογραφοι τον ολυμπιακο;ε οχι ρε πουστη.... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Πολύ μάγκας είσαι ρε μαλάκα χρηστίδη με ξένα αρχίδια...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
πουτσαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
και που΄σαι...στ'αρχιδια μου ποσα ευρωπαικα εχεις κλεψει στ'αρχιδια μου ποσες σφυριχτρες εχεις στη φανελλα...
η τσαπου ειναι παντα τσαπου...
και την εχεις στο στομα σου ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ...
και εγω εκσπερματωνω...και στα μπαλλακια μου αμα εχασα απο καντου και απο καθε πικραμενο...
καθε καβλι που ρουφας ειναι χαρα δικη μου...
και περισσοτερη καβλα ειναι για κατι συριγους παπαδογιαννηδες και χατζημαλακες...
πουτσααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

ΚΛΑΨΕ ΜΩΡΗ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΛΑΨΕ

pao-paok+10-11+%25281os+imitelikos+prwtathlimatos%2529+%25283%2529.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Με κόσμο!
To ΑΣΕΑΔ διέγραψε την ποινή της τελευταίας αγωνιστικής του Παναθηναϊκού και το ντέρμπι της  Α1 με τον Ολυμπιακό (20/11) θα διεξαχθεί με κόσμο στο ΟΑΚΑ!

Με καθυστέρηση... πέντε μηνών, αφού η ποινή είχε ανακοινωθεί στις 10/6 κι η έφεση είχε κατατεθεί λίγες ημέρες αργότερα, το Ανώτατο Συμβούλιο Επιλύσεως Αθλητικών Διαφορών εκδίκασε την έφεση του Παναθηναϊκού και έκρινε υπέρ του, με τον κόσμο να δίνει κανονικά το παρών στο ΟΑΚΑ για το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Α1.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη εκτίσει τις τρεις εκ των τριών αγωνιστικών κεκλεισμών των θυρών και ζητούσε την επίσπευση συγκρότησης σε σώμα του ΑΣΕΑΔ για να βγει η απόφαση.

Οι πράσινοι είχαν τιμωρηθεί λίγο μετά την κατάκτηση του περσινού πρωταθλήματος, με ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές για τέσσερις αγωνιστικές ημέρες και πρόστιμο 40.000€, η οποία μειώθηκε σε τρεις αγωνιστικές, ενώ το πρόστιμο διαγράφτηκε.

τυπε χρηστιδη σαν σκανδαλο μου φαινεται αυτο :S

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Stories

Νέο!

Stories