Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ρε μαλακα θες να με κανεις να κλαψω;αξιζω εγω ο τιποτας  τετοια λογια;τεσπα...με τιμας :-* :-* :-*
τυπε ο περσονας κινειται στο κλιμα της εποχης περι εθνικης συναινεσης  :grin:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
ρε μαλακα θες να με κανεις να κλαψω;αξιζω εγω ο τιποτας  τετοια λογια;τεσπα...με τιμας :-* :-* :-*

ρε τρελλέ θέλω να σε δώ το άλλο σάββατο στο γήπεδο με ένα πανώ που να σκυλοβρίζεις όλους τους πολιτικούς και να βρίζεις στα γερμανά :cheesy: την μανούλα του ούλι ρέν και μετά ας πεθάνω! :rockon:

daglas13

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2009
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
1
OEOEOEOEOEOEEEEEEEEEE ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΑΑΑΑΡΕΣ :rockon:
παλι καλα που παει καλα η ομαδα για να ξεφευγουμε λιγο γιατι θα μας τρελανουν οι μαλακες οι πολιτικοι που ψηφησαμε .
Αρουρια Γαυροι στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ !

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ρε τρελλέ θέλω να σε δώ το άλλο σάββατο στο γήπεδο με ένα πανώ που να σκυλοβρίζεις όλους τους πολιτικούς και να βρίζεις στα γερμανά :cheesy: την μανούλα του ούλι ρέν και μετά ας πεθάνω! :rockon:
ρε καβλιαρη εγω ειμαι ψαγμενος πολιτικα και εχω αποψη..ποτε δεν θα με δεις να βριζω προσωπα...εγω βριζω συστηματα και ''θεσμους''...
δεν μου φταιει κανενας ΓΑΠ και κανενας κωστακης και κανενας σημιτης...μου φταιει το συστημα που επιτρεπει στο καθε λαμογιο να κανει οτι γουσταρει μολις αναλαβει την ''εξουσια''...
δεν υπαρχει καμμια δημοκρατια...υπαρχει δημοκρατικα (λεμε τωρα) εκλεγμενη ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ η μαλλον δημοκρατικα εκλεγμενη ΜΟΝΑΡΧΙΑ...
αρα...

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
OEOEOEOEOEOEEEEEEEEEE ΣΤΟ ΦΑΛΗΡΟ ΕΡΧΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΜΟΥΝΑΑΑΑΑΡΕΣ :rockon:
παλι καλα που παει καλα η ομαδα για να ξεφευγουμε λιγο γιατι θα μας τρελανουν οι μαλακες οι πολιτικοι που ψηφησαμε .
Αρουρια Γαυροι στα ΛΑΓΟΥΜΙΑ ΣΑΣ !

καλά άμα κατέβετε με τέτοια πώρωση το βλέπω....το βλέπω το ματσάκι 3-νήλ :2funny:

υ.γ. στα αβαβά ρε χαζοί...ποιοί νομίζετε ότι είστε? με τον γιόσου θα παίξετε και τον σπυρόπουλο :2funny:

Επισκέπτης
Τα πούστικα τα ξεκινήσατε εσείς (όπως κάνετε πάντα άλλωστε) όταν εκείνη τη χρονιά, 2-3 αγωνιστικές πριν το μεταξύ μας ματς στη Λεωφόρο, δεν δώσατε εισιτήρια στα χανούμια, για να έχετε όλο το γήπεδο δικό σας.
καλως τον μαλακα.
ρε εσυ σας δωσαμε εμεις στην ριζουπολη και μετα βαλατε λυτους και δεμενους (βουλγαρακηδες και σια) για να μην ερθουν γαβροι στο μπουρδελο σας ,τωρα τι μου λες για τα χανουμια τα ακουω βερεσε.
στο μπασκετ ρε μουνακια τα ιδια δεν κανατε με βασιλακοπουλους και σια και αλλαξατε τον κανονισμο για τον 5 τελικο?

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
καλως τον μαλακα.
ρε εσυ σας δωσαμε εμεις στην ριζουπολη και μετα βαλατε λυτους και δεμενους (βουλγαρακηδες και σια) για να μην ερθουν γαβροι στο μπουρδελο σας ,τωρα τι μου λες για τα χανουμια τα ακουω βερεσε.
στο μπασκετ ρε μουνακια τα ιδια δεν κανατε με βασιλακοπουλους και σια και αλλαξατε τον κανονισμο για τον 5 τελικο?
δεν νομιζω να εχει και καμια σχεση αυτο καθως αυτο γινετε 4 χρονια και τα δυο απο αυτα ειχες πλεονεκτημα εδρας μεγαλε ασχετα που δεν πηγε καν στα 5 ματς και το πηρε ο Παναθηναικος απο τον 4ο τελικο αρα μοιρασμενα σε 2-2 ειναι τα πλεονεκτηματα εδρας

bigpipis7

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2006
Κριτικές
29
Like
527
Πόντοι
5.855
αλεξανδρε      .........................  ουστττττττττττττττττττττττττ :knockinb:

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
τι θέλεις να πεις με αυτό;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
πως είχε Ολυμπιακούς στο γήπεδο πριν από 40+ χρόνια... και λοιπόν;

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Aκόμα σας χύνει η ψωλή του Sermandini  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Που πας ρε Μπάρκλεϋ ?  :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom