You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Κατσε να τον δουμε πρωτα ρε.......ρε λετε να φερει ροναλντινιο ???
Αμεσως να φερει ροναλντινιο.....
Τα αστερια της μαντσεστερ σιτυ - ρεαλ - και τον μεσι θα σου φερει.....
Αφου σου φτιαξει και για γηπεδο εδρα, το μαρακανα της ευρωπης !!!!!
Αν δεν τον δω στο γηπεδο δεν πιστευω τιποτα !!!!!
axaxouxas
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Απρ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 8
- Πόντοι
- 366
Αμα δεν τον δω με κελεμπια στο οακα διπλα στον σωφερ δεν πιστευω τιποτα......αν δεν το δεις στη σεντρα ε? δε νομιζω να κανει πλακα ο τσακας και να παιζει με το ονομα του αραβα...πιστευω θα τον φερει και θα τριβουμε τα ματια μας..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
γραφος κανόνας ανάμεσα στους απατεώνες.
όσο πιο μεγάλο ψέμα πεις τόσο πιο εύκολα πιστευτό γίνεται.
ποιός πρίγκηπας ρε παπάρες;
2μήνες έρχεται.
ακομα και με γκαμήλα θα χε φτάσει τώρα.
όσο πιο μεγάλο ψέμα πεις τόσο πιο εύκολα πιστευτό γίνεται.
ποιός πρίγκηπας ρε παπάρες;
2μήνες έρχεται.
ακομα και με γκαμήλα θα χε φτάσει τώρα.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
περσόνα σόρρυ, αλλά νομίζω πως αυτός τελικά θα έρθει
εχθές άκουσα και στον Νοβασπορφμ τον βοηθό του
για να τον βρίσκει ένας ραδιοφωνικός σταθμός το βοηθό του Άραβα και να απαντάει και να μη διαολοστέλνει, είναι προφανώς κανονικότατο το ντήλι
απλά σε τόσο μπερδεμένες ιστορίες όπως του πολυμετοχικού, παίζουν πολλές δυσκολίες
όμως πιστεύω πως θα γίνει το ντήλι
για να τον βρίσκει ένας ραδιοφωνικός σταθμός το βοηθό του Άραβα και να απαντάει και να μη διαολοστέλνει, είναι προφανώς κανονικότατο το ντήλι
απλά σε τόσο μπερδεμένες ιστορίες όπως του πολυμετοχικού, παίζουν πολλές δυσκολίες
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
ντήλι ντήλι σου γαμώ και το καντήλι.περσόνα σόρρυ, αλλά νομίζω πως αυτός τελικά θα έρθει
ο βοηθός πώς ακριβώς πιστοποιείται ως βοηθός;
λοιπον καποιος πρεπει να μαζεψει το τσακα.ειμαι καλοπιστος και υποθετω πως θα ερθει στο παναθηναικο ο πριγκηψ.οκ.
χωρις συγκαταθεσει προπονητη ,αλλα το βασικοτερο χωρις να εχει υπογραψει καν.τι να πω?
αμα χαλασει και καλα το ντηλ ποιος θα εχει πουλησει το ονειρα των παναθηναικων?
(σορρυ εγω που παρακολουθω τοσα χρονια δε τσιμπαω γιατι και αλλες εποχες εχω δει να ερχεται ο χατζι και αλλοι).
ο βλαξ ο τζιγγερ γιατι δε μιλαει?η γιατι δε μαζευει λιγο το τσακα?
να μου πεις ειναι εκτος τωρα (αλλα ας το κανει αφου αγαπαει τοσο το παναθηναικο το κοσμο του,εαν ειναι φρουδες ελπιδες αυτα που λεει ο τσακας ας βγει να μιληησει)
εαν χαλασει το ντηλ που θα κρυφτουν?
και αν δε χαλασει το ντηλδε ξερω εαν το πρεπεον ειναι να παρεις τετοιους παιχτες.με 7εκ το χρονο,διαταραξη μπατζετ κλπ κλπ.μεταγραφες ουσιας και οχι εντυπωσιασμου χρειαζονται οι ομαδες.εχει φανει αυτο παγκοσμιως.
ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.λυπαμαι πραγματικα τη καταντια των εφημεριδων.
ειναι πλεον για λυπηση.
φυσικα δε θα εδινα ουτε ενα λεπτο να παρω αυτες τις εφημεριδες που δε ξερουν τι κανουν για να πουλησουν.
εξωφυλλα για να τσιμπησουν παιδια 5ης δημοτικου.
προκλητικα εξωφυλλα
γελοια εξωφυλλα
χαζα εξωφυλλα
οπαδικα εξωφυλλα
ψευτικα εξωφυλλα
γλοιωδη εξωφυλλα
καταντια με λιγα λογια λες και απευθυνονται σε ζωα.(αλλα μαλλον οι πλειοψηφια αυτο ειναι)
χωρις συγκαταθεσει προπονητη ,αλλα το βασικοτερο χωρις να εχει υπογραψει καν.τι να πω?
(σορρυ εγω που παρακολουθω τοσα χρονια δε τσιμπαω γιατι και αλλες εποχες εχω δει να ερχεται ο χατζι και αλλοι).
να μου πεις ειναι εκτος τωρα (αλλα ας το κανει αφου αγαπαει τοσο το παναθηναικο το κοσμο του,εαν ειναι φρουδες ελπιδες αυτα που λεει ο τσακας ας βγει να μιληησει)
και αν δε χαλασει το ντηλδε ξερω εαν το πρεπεον ειναι να παρεις τετοιους παιχτες.με 7εκ το χρονο,διαταραξη μπατζετ κλπ κλπ.μεταγραφες ουσιας και οχι εντυπωσιασμου χρειαζονται οι ομαδες.εχει φανει αυτο παγκοσμιως.
ειναι πλεον για λυπηση.
φυσικα δε θα εδινα ουτε ενα λεπτο να παρω αυτες τις εφημεριδες που δε ξερουν τι κανουν για να πουλησουν.
προκλητικα εξωφυλλα
γελοια εξωφυλλα
χαζα εξωφυλλα
οπαδικα εξωφυλλα
ψευτικα εξωφυλλα
γλοιωδη εξωφυλλα
καταντια με λιγα λογια λες και απευθυνονται σε ζωα.(αλλα μαλλον οι πλειοψηφια αυτο ειναι)
Ηθελα να ηξερα,αν εβγαινε καποιος και ελεγε οτι θα αγορασει νεα γραφεια για μια επιχειρηση του Τζιγκερ χωρις να την εχει αγορασει ακομα δεν θα αντιδρουσε?
Βρωμαει η δουλεια και σας πηραμε χαμπαρι!
Αφηστε την ομαδα ησυχη επιτελους!
kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
ε καλά είσαι πολύ γκρινιάρηςΗθελα να ηξερα,αν εβγαινε καποιος και ελεγε οτι θα αγορασει νεα γραφεια για μια επιχειρηση του Τζιγκερ χωρις να την εχει αγορασει ακομα δεν θα αντιδρουσε?
DmtrsxXx
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 5 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 515
- Like
- 71.299
- Πόντοι
- 41.129
Στα 30φευγα ο ροναλντινιο δεν αποτελει φοβητρο για καμια ομαδα.Η μπογια του εχει περασει πλεον.
μπα μη το λες και ο ριβαλντο οταν ηρθε στο γαβρο 34 ηταν αν θυμαμαι καλα..και εχω την εντυπωση οτι ο ροναλντινιο ειναι καλυτερος.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
σωστοοοοοος...λοιπον καποιος πρεπει να μαζεψει το τσακα.ειμαι καλοπιστος και υποθετω πως θα ερθει στο παναθηναικο ο πριγκηψ.οκ.
ειναι πλεον για λυπηση.
προκλητικα εξωφυλλα
γελοια εξωφυλλα
χαζα εξωφυλλα
οπαδικα εξωφυλλα
ψευτικα εξωφυλλα
γλοιωδη εξωφυλλα
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
απολυτα σωστος!!!και κατι αλλο.
εαν μου ελεγε καποιος θελεις ροναλντινιο και οακα η μαρινο και νεο γηπεδο
θα διαλεγα μαρινο και νεο γηπεδο.
αυτο χρειαζεται ο παναθηναικος.ΓΗΠΕΔΟ.
Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
:2funny
πεστα ρε τυπε με τους πουστογαυρους. βεβαια ερχονται συνηθως με τον κωλο αλλα προς το τελος γυριζουμε εμεις γιατι βαριομαστε τον πολεμο
τι ειπε ρε το ατομο;
δεν υπαρχεις ρε πουστη
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
:2funny
τι ειπε ρε το ατομο;
δεν υπαρχεις ρε πουστη
λενε καμια μαλακια οι δικοι μας αλλα μη παιρνεις αερα γαβρε. αυτη τη φορα θα γαμησουμε
αλλιως θα γαμοσταυριζω παλι
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε συ περσόνα...ντήλι ντήλι σου γαμώ και το καντήλι.
ο βοηθός πώς ακριβώς πιστοποιείται ως βοηθός;
όταν ψάχνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός (και όχι ένας μαλακισμένος δημοσιογράφος μιας κωλοεφημερίδας με μια ανώνυμη πηγή) και βρίσκει και παίρνει συνέντευξη από κάποιο πρόσωπο, αυτό σημαίνει για μένα πως δεν είναι μούφα η υπόθεση
είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να βγάλεις μούφα πρόσωπο και να του παίρνεις συνέντευξη λάιβ στα αγγλικά
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
ρε συ περσόνα...
όταν ψάχνει ένας ραδιοφωνικός σταθμός (και όχι ένας μαλακισμένος δημοσιογράφος μιας κωλοεφημερίδας με μια ανώνυμη πηγή) και βρίσκει και παίρνει συνέντευξη από κάποιο πρόσωπο, αυτό σημαίνει για μένα πως δεν είναι μούφα η υπόθεση
είναι πολύ μεγάλο το ρίσκο να βγάλεις μούφα πρόσωπο και να του παίρνεις συνέντευξη λάιβ στα αγγλικά
το ενδιαφερον υπαρχει και η ιστορια ειναι αληθινη (τωρα πως τρυπωσε το κουναβι ο τσακας με παρτιδες στους αραβες ειναι αποριας αξιο και ζωνη του λυκοφωτος). απο κει και υστερα αν θα γινει η αγορα? οχι γιατι το απαγορευει ρητα ο νομος που προϋποθετει ελληνικη ιθαγενεια για ιδιοκτησια ποδοσφαιρικης ομαδας.
εκτος λοιπον και βαφτιστει μπαμπης χαραλαμπιδης ο αραβας το ξεχναμε.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K