Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Nio16

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Like
3
Πόντοι
66
:uglystupid: μη δινεις βαση σου φαινεται στα λογικα του? εδω ρωταει πως γινεται να μη φαινεται ον λαιν ενω υποτιθεται εχει παει στο...ραντεβου  :2funny:

δεν κρινω τα λογικα του δεν τα ξερω , δε με νοιαζουν . αυτο που λες για το οτι φαινεται ον λαιν ξερεις οτι ειναι ασχετο...

αν ειπες για μανουλα (δεν εχω διαβασει) εισαι οφ.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Γιατι τον κοροιδευετε ρε τι παιζει με αυτον?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε μανια με το βιλατζ  :2funny:

ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΠΑΜΕ.

α, δε κατεβαινεις αυριο το μετανιωσες ε. δε πειραζει κουναβι. οι ρωσοι θα περνανε καθε μερα  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΠΑΜΕ.

α, δε κατεβαινεις αυριο το μετανιωσες ε. δε πειραζει κουναβι. οι ρωσοι θα περνανε καθε μερα  :rockon:
Θα με βρεις στην πορτα σου μαλακα ....  :sunglasses:

Δεν με φοβιζεις απλα δυσχεραινεις την ηδη επιβεβαρυμενη θεση σου  :sunglasses:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν κρινω τα λογικα του δεν τα ξερω , δε με νοιαζουν . αυτο που λες για το οτι φαινεται ον λαιν ξερεις οτι ειναι ασχετο...

αν ειπες για μανουλα (δεν εχω διαβασει) εισαι οφ.

ρε τυπε βαριεμαι τις εξηγησεις αλλα θα κανω μια εξαιρεση. ειπε το μεσημερι οτι δε γνωρισε πατερα και του ειπα οτι ειναι αγνωστου πατρος δηλαδη. τωρα κατσε και βαλε το μυαλο σου με ενα τυπο που εκανε γυναικειο νικ, εκανε καμακι στον εαυτο του στο αλλο το κανονικο νικ, ωριοταν οτι δεν ειναι κλωνος και μετα απο 4 μηνες παραδεχτηκε οτι το εκανε αυτος. αυτα.  :uglystupid:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
αποκλειεται δε πλησιαζω τρελους. θα σε περιποιηθουν οι αμιλητοι  ;).
μαλακα ενταξει μεταξυ μας εισαι για πολυ κλωτσιδι...ενταξει ειπες αυτο για τον πατερα του και σου εξηγη ο μητσος οτι πεθανε οταν ηταν 5 χρονων στην αγκαλια του...και εσυ το συνεχιζεις...για πολυ κλωτσιδι εισαι μαλακα..το βραδυ κατσε και σκεψου τι εκανες....

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

ΟΜΟΝΟΙΑ ΕΙΠΑΜΕ.

τι ομονοια ρε τυπε
εκει πριν προλαβετε να πλακωθειτε θα σας δειρουν για να σας κλεψουν :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
ρε τυπε βαριεμαι τις εξηγησεις αλλα θα κανω μια εξαιρεση. ειπε το μεσημερι οτι δε γνωρισε πατερα και του ειπα οτι ειναι αγνωστου πατρος δηλαδη. τωρα κατσε και βαλε το μυαλο σου με ενα τυπο που εκανε γυναικειο νικ, εκανε καμακι στον εαυτο του στο αλλο το κανονικο νικ, ωριοταν οτι δεν ειναι κλωνος και μετα απο 4 μηνες παραδεχτηκε οτι το εκανε αυτος. αυτα.  :uglystupid:
Βρε θα σου γαμισω οτι εχεις αγαμητο και θα δεις ποιος ειναι αγνωστου πατρος και ποιος μογγολος αμεα κτλ κτλ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
μαλακα ενταξει μεταξυ μας εισαι για πολυ κλωτσιδι...ενταξει ειπες αυτο για τον πατερα του και σου εξηγη ο μητσος οτι πεθανε οταν ηταν 5 χρονων στην αγκαλια του...και εσυ το συνεχιζεις...για πολυ κλωτσιδι εισαι μαλακα..το βραδυ κατσε και σκεψου τι εκανες....

αλλος μαλακας εδω. ρε ηλιθιε ξερεις τι μουχει σουρει για μαναδες μαζι με τον αρκανη καποτε? σταρχιδια μου τον εγραψα. γραφει ο καθε κλαψομουνης τα κλαψομουνικα του και πρεπει να συγκινηθουμε ή πρεπει να πουμε και τη δικη μας πονεμενη ιστορια για να ρεφαρουμε. αει ρε.  :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Αστον βρε συ

θα του εξηγησω εγω δυο πραγματα θελει δεν θελει

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τι ομονοια ρε τυπε
εκει πριν προλαβετε να πλακωθειτε θα σας δειρουν για να σας κλεψουν :grin:
αχαχαχαχαχαχαχαχα..
ρε θα τους αφησουν να πλακωθουν να πεσουν ξεροι και μετα θα τους κλεψουν..
μαλακες ειναι να λερωθουν?

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
αλλος μαλακας εδω. ρε ηλιθιε ξερεις τι μουχει σουρει για μαναδες μαζι με τον αρκανη καποτε? σταρχιδια μου τον εγραψα. γραφει ο καθε κλαψομουνης τα κλαψομουνικα του και πρεπει να συγκινηθουμε ή πρεπει να πουμε και τη δικη μας πονεμενη ιστορια για να ρεφαρουμε. αει ρε.  :2funny:
Βρε αρχιδογλυφτρα του ελεους ελα να μου τα πεις απο κοντα .....

Κοιταξτε εναν ΠΟΥΣΤΗ ρε σεις ....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.080
Πόντοι
42.697
κόψτε την μαλακια αλλιως το θρεντ θα κλειδωθει

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
Αστον βρε συ

θα του εξηγησω εγω δυο πραγματα θελει δεν θελει
Σε ενα αλλο σιτε, σε εναν αλλον κοσμο. Ισως και να σε ενημερωνα πως αυτο που κανεις ειναι ποινικα κολασιμο.
Αλλα δεν γαμιεται ρε? Μπου κομ λεμε και τα μυαλα στα καγκελα  :rockon:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
κόψτε την μαλακια αλλιως το θρεντ θα κλειδωθει
Την μαλακια την εχετε κανει εσεις που επιτρεπεται τετοια στοιχεια στο φορουμ καταστρατηγωντας τον 6ο κανονα λειτουργιας που εσεις εχετε σαν ορο αποδοχης εισοδου στο φορουμ

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
απο το 2006 που ειμαι εδω ολο εσενα βλεπω να το πειραζεις....το θεαθηνε αστο για τους νεους...θα βρεις το μαστορα σου...

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
απο το 2006 που ειμαι εδω ολο εσενα βλεπω να το πειραζεις....το θεαθηνε αστο για τους νεους...θα βρεις το μαστορα σου...

εισαι ο μονος που το βλεπει αυτο. αλλα ειπαμε και το μεσημερι...εισαι λιρα εκατο και βραχος στη κουβεντα  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom