Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
συγνωμη γιατι δεν καταλαβα...μου απαντησες τωρα;;;δηλαδη η τελευταια φορα που ευνοηθηκες ηταν με σπανεα και χαρλαβανη;;; :think: :think: :think:

Λέω πως αν θες σου αναφέρω περιόδους που ευνοήθηκα και είχε και αντίκρυσμα. Σου είπα με Αρη στο ΟΑΚΑ πρόπερσυ όπως και με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, είχα κάποια εύνοια. Για πέρυσι άντε να πω στον Άρη στο χαριλάου αν και υπήρξε χτύπημα και μπορώ να σου δείξω τη φάση με κάθε λεπτομέρεια. Φυσικά δε θα κάτσω να σου αναφέρω τις φάσεις που έχω αδικηθεί ( σταματήσει με ανύπαρκτα οφσάιντ κλπ).

Αλλά με Ξάνθη το μούφα που το είδες? Δλδ βγαίνει ο Λέτο μόνος του εκεί εσύ πιστεύεις έπεσε ? Γιαννακόπουλο τον πέρασες? Λες ότι δε μπορούσε να του σκάσει μια τρίπλα άνετα και να έμπαινε με την μπάλα στα δίχτυα? Ανατροπή δεν έγινε? Το πόδι δε το άπλωσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης?

Ή σήμερα ήταν πέναλτι του Μπουμσόνγκ? Με ΚΑΝΕΝΑ κανονισμό και ΚΑΜΙΑ ερμηνεία φίλτατε. Κοντράρει η μπαλα στον τερματοφύλακα, πάει από το  1 μέτρο στον Μπουμσόνγκ που κάνει και κίνηση να απομακρύνει το χέρι του από την πορεία της μπάλας και το έχει και κολλημένο το μπράτσο. Καθαρή περίπτωση ακούσιου ήταν.

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
δεν κατάλαβες ο φίλος από πάνω υποστηρίζει ότι ήταν πέναλτυ αυτό που δόθηκε στον ΠΑΟΚ,γι αυτό το πέναλτυ μιλάει

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
....δηλαδη γιατι να μην ειναι σημερα πεναλτι;;;δεν βρισκει μπαλλα ο βιειρινια;;ο αμυντικος βρισκει;;οχι ...επιδη ειπε ο σπηκερ διεκδικουμενη;;ε και;;ολες διεκδικουμενες δεν ειναι;;;τι σημασια εχει;;;αν ειναι διεκδικουμενη και δεν βρεις μπαλλα αλλα ποδι δεν ειναι πεναλτι;;;
τα σχόλια στην κρίση του κοινού που λες κι εσύ  ;)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε συ γιατι ποτε δεν καταλαβαινετε τι θελω να πω;;;εγω διαβαζω αυτους για να εχω αποψη;;;οχι φυσικα...τους διαβαζω γιατι ειναι μια πραγματικοτητα που δεν μπορω να υποκριθω οτι δεν υπαρχει...εγω απλα ειπα πως τωρα το φαβορι συμφωνα με αυτους ειναι ο παο...και αυτο σημαινει οτι οι δικοι μου θα μπουν φτιαγμενοι στο ματς για να αποδειξω το αντιθετο...
και μην μου πει κανεις οτι μετα απο τοσο λιβανι δεν ειναι φαβορι ο παο;;;αλλοιως γιατι οι διθυραμβοι;;;για κοντρα σε μενα αν δεν το πιστευουν;;;αυτο λεω...δυσκολο;;;

δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ γιατί δεν είναι πρωταθλητής και τον βάφτισαν έτσι οι δημοσιογράφοι γιατί κάτι πρέπει να γράψουν μπας και τους διαβάσει κανείς... (τα άρθαρα τους όχι κυριολεκτικά!!!)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Λέω πως αν θες σου αναφέρω περιόδους που ευνοήθηκα και είχε και αντίκρυσμα. Σου είπα με Αρη στο ΟΑΚΑ πρόπερσυ όπως και με ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ, είχα κάποια εύνοια. Για πέρυσι άντε να πω στον Άρη στο χαριλάου αν και υπήρξε χτύπημα και μπορώ να σου δείξω τη φάση με κάθε λεπτομέρεια. Φυσικά δε θα κάτσω να σου αναφέρω τις φάσεις που έχω αδικηθεί ( σταματήσει με ανύπαρκτα οφσάιντ κλπ).

Αλλά με Ξάνθη το μούφα που το είδες? Δλδ βγαίνει ο Λέτο μόνος του εκεί εσύ πιστεύεις έπεσε ? Γιαννακόπουλο τον πέρασες? Λες ότι δε μπορούσε να του σκάσει μια τρίπλα άνετα και να έμπαινε με την μπάλα στα δίχτυα? Ανατροπή δεν έγινε? Το πόδι δε το άπλωσε ο τερματοφύλακας της Ξάνθης?

Ή σήμερα ήταν πέναλτι του Μπουμσόνγκ? Με ΚΑΝΕΝΑ κανονισμό και ΚΑΜΙΑ ερμηνεία φίλτατε. Κοντράρει η μπαλα στον τερματοφύλακα, πάει από το  1 μέτρο στον Μπουμσόνγκ που κάνει και κίνηση να απομακρύνει το χέρι του από την πορεία της μπάλας και το έχει και κολλημένο το μπράτσο. Καθαρή περίπτωση ακούσιου ήταν.
μαλλον εχεις ασθενη η επιλεκτικη μνημη...μιλας για προπερσι;;;μαιστα...δηλαδη περσι το χερι του πλεσις δεν ηταν πεναλτι;;;του μπουμσονγκ στο παιχνιδι-φιεστα με τον ατρομητο δεν ηταν πεναλτι;;;το πεναλτι που σου εδωσε ο κακος στη νεα σμυρνη ηταν;;;(νομιζω ο κακος)...δεν μιλαω βεβαια για το μεταξυ μας στο οακα....το γκολ του αρη στον δευτερο γυρο που ακυρωσε δεν ηταν κανονικο;;;(οχι του δαλουκα το πεναλτι μιλαω για β γυρο)
μηπως να φρεσκαρεις λιγο την μνημη σου αν θες να πλασαριζεσαι και για να περνιεσαι για αντικειμενικος;;;αλλοιως δηλωσε αρρωστακι οπως εγω για να ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε  ;) ;) ;)
και επισης μιας και μιλας για σημερα για το χερι του μπουμ οτι ειναι απο το 1 μετρο ,περσι που ζηταγες πεναλτι του τορο απο ποσο μακρια ερχεται η μπαλλα στο χερι του;;;μηπως απο λιγοτερο απο 1μετρο;;;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
δεν είναι φαβορί ο ΠΑΟ γιατί δεν είναι πρωταθλητής και τον βάφτισαν έτσι οι δημοσιογράφοι γιατί κάτι πρέπει να γράψουν μπας και τους διαβάσει κανείς... (τα άρθαρα τους όχι κυριολεκτικά!!!)

Φαβορί είναι ΠΑΝΤΑ εξορισμού ο εν ενεργεία πρωταθλητής. Εκτός και αν έχουν γίνει τρομερές αλλαγές στα ρόστερ των ομάαδων και έχουν αλλάξει κατά πολύ τα δεδομένα.

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
παλι δεν καταλαβες...θεωρεις οτι οι παιχτες ζουνε σε καμμια γυαλα;;;θυμασαι τι ελεγε η μαυρη αδερφη που παιζει στη λατσιο;;;οτι τον ειχαν φτιαξει καποια πρωτοσελιδα...ειτε ασπαζομαι εγω ειτε οχι αυτα που λενε οι παιχτες του ολυμπιακου εισπραττουν (τωρα) αμφισβητηση μιας και λιβανιζονται οι αντιπαλοι...δεν το καταλαβαινεις ;;;και αυτο λογικα θα τους δωσει κινητρο...φυσικα και θεωρω καλυτερο τον γαυρο...και εγω και οποιος κοζαρει λιγο..αν ειναι δυνατον!!!
βεβαια δεν πιστευω οτι θα το παρει περιπατο μεχρι και που μπορει να μην το παρει κιολας...αλλα καλυτερος ειναι ...το γνωριζω και εγω και ολοι...
ομως ξαναλεω αυτα τα δημοσιευματα θελω να πιστευω θα λειτουργησουν σαν καμπανακι ,σαν ξυπνητρι στα αυτια τους...
γιατι η αληθεια ειναι οτι καπου εχουν εφησυχασει μιας και μεχρι πριν απο λιγο τους θεωρουσαν ολοι αδιαφιλονικητο φαβορι...τωρα θα σφιξουν λιγο οι κωλοι...τωρα βλεπουν πλατουλα βλεπουν διθυραμβους για τον αντιπαλο κλπ κλπ...
δυσκολο;;;

μαύρη αδερφή; αν εννοείς τον Τζιμπρίλ σε έχει γαμήσει η "αδερφη"...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
μαύρη αδερφή; αν εννοείς τον Τζιμπρίλ σε έχει γαμήσει η "αδερφη"...
σωστα,,,συγνωμη ...μπαι ηθελα να πω...τα κανει ολα...και γαμαει και τον γαμανε...σορυ μαγκα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ευχαριστως ....παρε...και για να γελασεις πιο πολυ παγωσε την εικονα στο 1.30 και πες μου τι βλεπεις;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

στο 1,30 βλέπω τον Κατσουράνη να τραβάει την φανέλα του παίκτη του ΟΣΦΠ και στο 1,31 βλέπω τον παίκτη του ΟΣΦΠ να τραβάει την φανέλα του Κατσουράνη...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
σωστα,,,συγνωμη ...μπαι ηθελα να πω...τα κανει ολα...και γαμαει και τον γαμανε...σορυ μαγκα...

δεν ξέρω τι κάνει... αλλά ούτε αδερφή είναι και εσένα σε πέρασε ένα χεράκι!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο 1,30 βλέπω τον Κατσουράνη να τραβάει την φανέλα του παίκτη του ΟΣΦΠ και στο 1,31 βλέπω τον παίκτη του ΟΣΦΠ να τραβάει την φανέλα του Κατσουράνη...
μαγκα εισαι και γατονι...αρα ποιο προηγειται;;;το 1.30 η το 1.31...ποιος κανει πρωτος παραβαση;;; :2funny: :2funny: :2funny:
α ρε μπαγασα...χωρις ξυλο μαρτυρας...αχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
μαλλον εχεις ασθενη η επιλεκτικη μνημη...μιλας για προπερσι;;;μαιστα...δηλαδη περσι το χερι του πλεσις δεν ηταν πεναλτι;;;του μπουμσονγκ στο παιχνιδι-φιεστα με τον ατρομητο δεν ηταν πεναλτι;;;το πεναλτι που σου εδωσε ο κακος στη νεα σμυρνη ηταν;;;(νομιζω ο κακος)...δεν μιλαω βεβαια για το μεταξυ μας στο οακα....το γκολ του αρη στον δευτερο γυρο που ακυρωσε δεν ηταν κανονικο;;;(οχι του δαλουκα το πεναλτι μιλαω για β γυρο)
μηπως να φρεσκαρεις λιγο την μνημη σου αν θες να πλασαριζεσαι και για να περνιεσαι για αντικειμενικος;;;αλλοιως δηλωσε αρρωστακι οπως εγω για να ξερουμε με ποιον εχουμε να κανουμε  ;) ;) ;)

Mε τον Άρη ίσως ήταν πέρυσι ή και τις δύο χρονιές? Με τον Πανιώνιο ήταν. Αλλά να σου θυμίσω τη σφαγή με το αεκάκι44 πρώτη αγωνιστική το 2008? Ή στο 3-0 πάλι από το αεκάκι πχ ακύρωση γκολ του Γκέκα στο 0-0? Την πρώτη χρονιά Πατέρα πάλι το τράβηγμα στον Μάτζιο με τον ΠΑΟΚ στην τούμπα στο 0-0? Καλά να μη πούμε για το Χαριλάου τότε με τον Άρη στο πόσες φορές μας σταμάτησαν για οφσαιντ ανύπαρκτο . Και μιλάμε τώρα για τρανταχτές φάσεις όχι αμφισβητούμενες και ναι μεν αλλά ....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δεν ξέρω τι κάνει... αλλά ούτε αδερφή είναι και εσένα σε πέρασε ένα χεράκι!!!
ρε μπρο ...μην τρελλαινεσαι ...το εχει πει σε συνεντευξη του...θα ηθελα να ημουνα γυναικα για να νοιωσω οπως αυτες...απο το μυαλο μου λες οτι τα βγαζω;;;εξαλλου νομιζεις τυχαια φοραει φουστες;;;
αφου το εχει το παλληκαρι...και στο κατω κατω ρατσιστης εισαι;;;τι εγινε αμα ειναι λουγκρα;;;καλος παιχτης δεν ητανε;;;τι σε νοιαζει τι κανει στο κρεβατι του;;;

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ναι ρε συ... θα μετράμε και τα δευτερόλεπτα... να μετράμε και τα δέκατα του δευτερολέπτου αν γίνεται κάτι ταυτόχρονα...
χαχαχα

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
ρε μπρο ...μην τρελλαινεσαι ...το εχει πει σε συνεντευξη του...θα ηθελα να ημουνα γυναικα για να νοιωσω οπως αυτες...απο το μυαλο μου λες οτι τα βγαζω;;;εξαλλου νομιζεις τυχαια φοραει φουστες;;;
αφου το εχει το παλληκαρι...και στο κατω κατω ρατσιστης εισαι;;;τι εγινε αμα ειναι λουγκρα;;;καλος παιχτης δεν ητανε;;;τι σε νοιαζει τι κανει στο κρεβατι του;;;

εσύ το ανέφερες πως είναι αδερφή... απλά ένα τέτοιο σχόλιο δεν κολλάει σε κουβέντα για αγωνιστικά θέματα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Όσο για το σημερινό πέναλτι του ΠΑΟΚ ,άμα ήταν αυτό ανετότατα ήταν του Αβραάμ στον Μάτζιο στο 0-1 στο ΟΑΚΑ από τον Αβραάμ στο 20... Koίτα το και πες μου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom