Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
φαντασου ρε νουμερο να τολμησει μια ομαδα να πει το γηπεδο της ΄΄σωκρατης κοκκαλης'' κατα το ΄΄θοδωρος βαρδινογιαννης'' υι θα εχετε να πειτε και να κανετε...
αει στο διολο πια αναρχιδα πουστακια δεν εχετε λιγο ντομπροσυνη πανω σας....κλαμα κλαμ και ξαν μανα κλαμα...

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εισαι αντικειμενικος για να συζητησουμε η εισαι βαζελος που φοραει πρασινα γυαλια...
αν εσυ βλεπεις να τραβαει ο παιχτης του ολυμπιακου εισαι και πολυ μαλακας,,,αν δεν μπορεις να δεις οτι του τραβανε την φανελλα και ειναι πεναλτι στα αρχιδια μου...εγω εβαλα μια εικονα που δεν επιδεχεται αμφισβητηση...τωρα τι να συζητησω με ενα αρχιδακι που το γαμαει και το κυνηγαει το παρασκηνιο η παραγκα ο κοκαλης ο μαρινακης ο γκαγκατσης ο.ο.ο....
αφου ετσι εχεις μαθει να σκεφτεσαι,,,σου δειχνω καθαρο κρατημα φανελλας και δεν εχεις αρχιδια να το παραδεχτεις γιατι σου χαλαει το παραμυθι...
μηπως και πριν απο το κορνερ που μπηκε το γκολ δεν εχει κανει φαουλ ο σιλβα;;;πες μοπυ και αυτο.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:

αν μετράς τα δευτερόλεπτα στο ποδόσφαιρο, έχεις δίκιο. Απλά η λογική του αθλήματος δεν είναι αυτή. Και οι 2 τραβάνε τις φανέλες με 1 δευτερόλεπτο διαφορά...
όσο για το... πριν το κόρνερ, για βάλε να το δούμε... αλλά να βάλεις και τα ανάποδα αράουτ!!!

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχα ρε μηπως εισαι ο τσουκαλάς???  Εσυ δηλαδη βλέπεις πως δεν τραβάει ο παιχτης του ολυμπιακού ετσι??? Το προβλημα σου μαλλον δεν ειναι οπαδικο, αλλα οφθαλμολογικό. Κόψε και τα lsd οταν κάθεσαι να βλέπεις βιντεάκια γάυρων για αμφισβητούμενες φάσεις. Αφου έβαλες εικόνα που δεν επιδέχεται αμφισβητηση τοτε όλα καλά. Εμενα δεν με γαμάει κανενας Κόκκαλης και σία. έχω μία φυσιολογική ζωή και μένω μακρυά απο Αθήνα για να είμαι τόσο τυφλα φανατισμένος σαν κι εσένα. Επειδη δεν βλέπω το πραμυθι που έχεις πλάσει στο μυαλό σου δεν σημαίνει πως εγώ ειμαι σε παραμύθι. Δημιουργείς ψευδαίσθηση στον εαυτό σου για να δικαιολογίσεις εκείνο το παιχνίδι??? Ε κάντο τοτε ρε φίλε!! Αλλά κάντο στο θέμα του ολυμπιακού που όλοι θα συμφωνήσετε το πόσο σας αδικησε η διαιτησία στο καραισκάκη.

btw και είμαι σίγουρος πως είσαι απο τα άτομα που υποστιρίζει πως ο μαρινακης διδάσκει ήθος στο ποδόσφαιρο.
το σε γαμαει ειναι μεταφορικο...και φαινεται απο το γαρφεις...μην χτυπιεσαι λοιπον να αποδειξεις το αντιθετο...
και ναι διδαξε ηθος....αν δεν απομονωσεις την φραση οπως επιλεκτικα εκαναν ΟΛΑ τα ΜΜΕ θα καταλαβεις πως ελεγε για το πως ηρθε η αποστολη του παο και πως εφυγε απο τον επισημο ολυμπιακο...
και οτι αν ηταν ενα γηπεδο κολαση δεν θα περιφεροταν σαν θιασος ο πουσταρας να λεει τις μαλακιες του οπου εβρισκε προθυμο μικροφωνο...καταλαβες μπουλακο;;;
αυτο εννοουσε ηθος...
αλλα το απομονωσανε δειχνανε τους ουννους που κακως κακιστα μπηκαν μεσα και ''δουλεψανε''
το διδαξαμε ηθος πηγαινε στην υποδοχη της ομαδας του παο...
γιατι ειχαμε το περσινο ντερμπι στο οακα με το καψιμο του πουλμαν κλπ κλπ
και ο ανθρωπος σου λεει οτι παροτι μας γαμησανε περσι εμεις φετο τους ξηγηθηκαμε σπαθενια...πιανεις τιποτα μαγκιτη απο αυτα που λεει;;;
και αμα εχεις ''διδαξει ηθος'' οπως το εννοεις ειρωνικα δεν γυρνας πισω απο το πουλμαν για να δειρεις αντιπαλους ποδοσφαιριστες...κοιτας να εξαφανιστεις απο την διδαχη του ηθους οπως το εννοεις εσυ και μετα να κανεις τις κινησεις σου...
επιασες κατι απο αυτα που λεω;;;αν δεν ησουνα πολυ πιο φανατικος απο εμνα θα επιανες...αλλα εισαι ακομα χειροτερος απο αυτο που κατηγορεις εμενα οποτε.....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν μετράς τα δευτερόλεπτα στο ποδόσφαιρο, έχεις δίκιο. Απλά η λογική του αθλήματος δεν είναι αυτή. Και οι 2 τραβάνε τις φανέλες με 1 δευτερόλεπτο διαφορά...
όσο για το... πριν το κόρνερ, για βάλε να το δούμε... αλλά να βάλεις και τα ανάποδα αράουτ!!!
εστω και ενα δευτερο νωριτερα να τραβαει ο αμυντικος σε ρωταω...βασει κανονισμου ειναι πεναλτι ναι η οχι;;;
πες οτι ειναι αλλα δεν μπορουσε να το δει και θα το δεχτω...αλλα μην μου λες δεν ειναι ...την εικονα την βλεπεις...τραβαει καθαρα φανελλα...
αυτο βεβαια χαλαει τη σουπα της προπαγανδας της σφαγης...αλλα εμενα στα παπαρια μου...
εχω πληρη γνωση αυτων που γραφω
ειμαι γαυραρος αρρωστος καθολου αντικειμενικος αλλα αυτα που γραφω αυτα βλεπω...ουτε αντικειμενικος το παιζω ουτε τιποτα...τραβαει η δεν τραβαει φανελλα;;;;κανει φαουλ ο σιλβα πριν το κορνερ ναι η ου;;;
τα αλλα ειναι αρχιδιες...ξερω οτι εχει δομηθει τοσο τελεια αυτη η προπαγανδα για το συγκεκριμενο ματς που αυατ που λεω φανταζουν περιεργα ακομα και σε γαυρους...
θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο..στ'αρχιδια μου...η εικονα μιλαει ...τελος...
και την λεξη καλοπουλος μην την χρησιμοποιειτε και πολυ πολυ...πιστευω να γνωριζεις το ποιον του κυριου σε δυο ντερμπι στο τηγανι...εκει βεβαια δεν πηρε μπροστα κανενας μηχανισμος προπαγανδας ωστε να γινει τζογος  ;) ;) ;)περασε στα ψιλα...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
χαχαχαχαχαχα ρε μηπως εισαι ο τσουκαλάς???  .
και να σου πω και κατι ρε μαγκα;;;καραμελα ο τσουκαλας και ο τσουκαλας...νταξ...οπαδος ειναι δηλωμενος και το βροντοφωναζει οτι δεν ειναι αντικειμενικος και ετσι αναλογα τον μετρας και δινεις βασει στα λεγομενα του...
θα επρεπε πιο πολυ σημειο αναφορας να ηταν κατι βασιλαραδες και δεσυλες και αθανασιου και κοντοι που και εφαμιλλοι του τσουκαλα ειναι και πλασαρονται στην πιατσα σαν δημοσιογραφοι αρα τους μετρας αλλοιωτικα απο τον τακη  ;) ;)το'πιασες;;;αλλα δεν ειδα να λες σε κανενα :ρε συ ο βασιλαρας εισαι;;;

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και να σου πω και κατι ρε μαγκα;;;καραμελα ο τσουκαλας και ο τσουκαλας...νταξ...οπαδος ειναι δηλωμενος και το βροντοφωναζει οτι δεν ειναι αντικειμενικος και ετσι αναλογα τον μετρας και δινεις βασει στα λεγομενα του...
θα επρεπε πιο πολυ σημειο αναφορας να ηταν κατι βασιλαραδες και δεσυλες και αθανασιου και κοντοι που και εφαμιλλοι του τσουκαλα ειναι και πλασαρονται στην πιατσα σαν δημοσιογραφοι αρα τους μετρας αλλοιωτικα απο τον τακη  ;) ;)το'πιασες;;;αλλα δεν ειδα να λες σε κανενα :ρε συ ο βασιλαρας εισαι;;;
τον διονύση δεσύλα του σπορφμ λες? :think:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
ναι...το παιζει χαμηλων τονων αλλα ειναι καφροπουλο
έλα ρε?
σιγά τον δημοσιογράφο...ούτε πένα έχει ούτε άποψη, στο δε ραδιόφωνο τον ακούς και σε πιάνει ύπνος...

κάνει μπαμ βέβαια ότι τρώει τρελό σπρώξιμο από κάποιους, ήρθε από το πουθενά και πρόλαβε να γίνει καθεστώς με εκπομπές σε πράιμ τάιμ κτλ, κάτι δεν μου άρεσε εξ αρχής στην περίπτωσή του αλλά δεν μου μοιάζει για "καφρόπουλο", αυτός πάει μονίμως by the book, διπλωμάτης του κερατά, φοβάται να πάρει σαφή θέση (εγώ πιο πολύ για γλειφτρόνι τον κόβω)

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
εστω και ενα δευτερο νωριτερα να τραβαει ο αμυντικος σε ρωταω...βασει κανονισμου ειναι πεναλτι ναι η οχι;;;
πες οτι ειναι αλλα δεν μπορουσε να το δει και θα το δεχτω...αλλα μην μου λες δεν ειναι ...την εικονα την βλεπεις...τραβαει καθαρα φανελλα...
αυτο βεβαια χαλαει τη σουπα της προπαγανδας της σφαγης...αλλα εμενα στα παπαρια μου...
εχω πληρη γνωση αυτων που γραφω
ειμαι γαυραρος αρρωστος καθολου αντικειμενικος αλλα αυτα που γραφω αυτα βλεπω...ουτε αντικειμενικος το παιζω ουτε τιποτα...τραβαει η δεν τραβαει φανελλα;;;;κανει φαουλ ο σιλβα πριν το κορνερ ναι η ου;;;
τα αλλα ειναι αρχιδιες...ξερω οτι εχει δομηθει τοσο τελεια αυτη η προπαγανδα για το συγκεκριμενο ματς που αυατ που λεω φανταζουν περιεργα ακομα και σε γαυρους...
θα σου απαντησω με τον ιδιο τροπο..στ'αρχιδια μου...η εικονα μιλαει ...τελος...
και την λεξη καλοπουλος μην την χρησιμοποιειτε και πολυ πολυ...πιστευω να γνωριζεις το ποιον του κυριου σε δυο ντερμπι στο τηγανι...εκει βεβαια δεν πηρε μπροστα κανενας μηχανισμος προπαγανδας ωστε να γινει τζογος  ;) ;) ;)περασε στα ψιλα...

αν θέλεις να πάμε το κάθε παιχνίδι δευερόλεπτο προς δευτερόλεπτο εδώ είμαι... απλά έτσι χάνεις το νόημα του αγώνα...
και εγώ θα ήθελα να βλέπει ο διαιτητής όλες τις φάσεις και να βρεθεί πιο "αυτόματος" τρόπος για τον καταλογισμό των παραβάσεων αλλά τα συμφέροντα είναι πολλά για να αφήσεις κάποια πράγματα στην τύχη τους...
καμία προπαγάνδα (όπως εσύ την αναφέρεις) δεν μπορεί να σταθεί χωρίς να υπάρχει κάποιος λόγος και οι λόγοι που ο ΟΣΦΠ προκαλεί σχόλια και αντιδράσεις είναι πολλοί...
δεν σε είδα όμως να σχολιάζεις άλλες φάσεις από το περσινό μάτς...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
έλα ρε?
σιγά τον δημοσιογράφο...ούτε πένα έχει ούτε άποψη, στο δε ραδιόφωνο τον ακούς και σε πιάνει ύπνος...

κάνει μπαμ βέβαια ότι τρώει τρελό σπρώξιμο από κάποιους, ήρθε από το πουθενά και πρόλαβε να γίνει καθεστώς με εκπομπές σε πράιμ τάιμ κτλ, κάτι δεν μου άρεσε εξ αρχής στην περίπτωσή του αλλά δεν μου μοιάζει για "καφρόπουλο", αυτός πάει μονίμως by the book, διπλωμάτης του κερατά, φοβάται να πάρει σαφή θέση (εγώ πιο πολύ για γλειφτρόνι τον κόβω)
καλα δεν ειπα οτι και αυτος...εξαλλου βασιλαρας ειναι μονο ενας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
θα επρεπε πιο πολυ σημειο αναφορας να ηταν κατι βασιλαραδες και δεσυλες και αθανασιου και κοντοι που και εφαμιλλοι του τσουκαλα ειναι και πλασαρονται στην πιατσα σαν δημοσιογραφοι αρα τους μετρας αλλοιωτικα απο τον τακη  ;) ;)το'πιασες;;;αλλα δεν ειδα να λες σε κανενα :ρε συ ο βασιλαρας εισαι;;;

δήλαδή άδικα είναι αυτά που λέγονται για τον Τσουκαλά;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96

Το τραγουδι που χορεψαν οι παιχτες του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ τον παοκ στη Τουμπα

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
και για να ευθυμησουμε λιγο με ΟΛΟΥΣ τους μαλακες δημοσιογραφους μιας και δεν εισαι κανενα κολλημενο νουμερο κοσνικ...παρε ...αυγουστος

και μετα οκτωβριος

Ποιος όμως θα το κάνει; Ο Τοτσέ που είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση; Ο Κουίνσι που άμα δεν βρει χώρο (που ΔΕΝ θα βρει στην Ελλάδα) βραχυκυκλώνει, αυτό το (συμπαθέστατο) παιδάκι ο Ζέκα, ποιος τέλος πάντων;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δήλαδή άδικα είναι αυτά που λέγονται για τον Τσουκαλά;
παναγια βοηθα με...ειπα κατι τετοιο;;;ειπα οτι ασχολουμαστε με εναν οπαδο την ωρα που αυτα και χειροτερα κανουν και λενε δημοσιοκαφροι...αυτο λεω...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
δηλ.πρεπει να μου πει ο νικολακο οτι σε ενα ματς με 30000 κοσμο εγιναν μικροτερης εκτασης επεισοδια απο οτι σε ενα κεκλεισμενων των θυρων;;;ειναι δυνατον να εισαι τοσο μαλακας;;;πρεπει να σου πει ο νικολακο οτι τραυματισαν παιχτη μου σε κεκλεισμενων την ωρα που δεν ανοιξε μυτη χθες που φαγανε και πσωλια;;;και φρανατασου οτι εμενα με κερδαγαν κιολας....δηλαδη ποσο φυτο πρεπει να εισαι για να μην το νοιωθεις;;;
πρεπει να σου πει ο νικολακο οτι ο σαλπι εβγαινε μονιμως οφσαιτ και καθαριζε ετσι ολες τις φασεις;;;
πρεπει να σου πει ο κωσταρας ποιες ειναι οι ομοιτητες μεταξυ του ελβετικου τυριου και του παοκτσιδικου τειχους οταν εκτελει φαουλ η ζελα;;;;
ποσο καραγκιοζης εισαι τελικα;;;εσυ δεν τα βλεπεις;;;
παραρτημα μου ο οφη ετσι;;;
που στο ΠΡΩΤΟ επισημο παιχνιδι απο τοτε που εγινε παραρτημα μου μου εκοψε ποντους...
στο ΠΡΩΤΟ βρε μαλακα...νοιωθεις;;;
που εσενα οταν σου βγηκε το ονομα ειχαν περασει δεκαετιες οργιων και μετα αρχισε να συζητιεται το θεμα...
για να δεις ποσο προπαγανδιστες ειστε...τον βγαλατε παραρτημα πριν καν παιξει ενα ματς μαζι μας...
δε γαμιεσαι με την ομαδουλα σου που σας καλυπτουν λυτοι και δεμενοι...
'που παρουσιαζουν μπαρτσα το 1-0 με ενα σουτ στην εστια στο πρωτο ημιχρονο;;;και αυτο πνιξιμο του πνιχτη;;;αιντε μαλακες φατε λιγο σανο ακομα να χορτασετε...αιντεεεεεε

1996-97 0-0
1997-98 2-1
1998-99 1-2
1999-00 0-2
2000-01 2-4
2001-02 1-1
2002-03 1-1
2003-04 0-2
2004-05 1-1
2005-06 1-2
2006-07 2-3
2007-08 1-1
2008-09 0-0
2009-10 1-2
2010-11 2-1

δηλαδη 2 νικες ο Παοκ 6 ισοπαλιες 7 νικες του Ολυμπιακου

Ο παοκ σας νικησε το 1997 και μετα σας ξανακερδισε το 2011 14 χρονια ουτε μια νικη !!!
για να δουμε και την προιστορια με τον Παναθηναικο

27/03/97 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1-0
* 16/11/97 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-1
* 20/09/98 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-0
* 20/02/00 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1-3
* 18/11/00 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-2
* 31/03/02 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-2
* 25/08/02 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 4-1
* 25/04/04 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1-2
* 08/05/05 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1-1
* 11/03/06 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-1
03/02/07 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 2-1
* 27/01/08 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-1
* 19/10/2008 ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 0-0
*27/02/2010 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 2-1
*06/02/2011 ΠΑΟΚ-ΠΑΟ 0-1

συνολο δηλαδη 6 νικες Παοκ 4 ισοπαλιες 5 νικες Παναθηναικου

αυτη ειναι η προιστορια χριστιδακο

7-6-2 εσυ
5-4-6 εγω μιλαμε για πολυ ανοιχμα τα ποδια οταν παει ο Παναθηναικος στην τουμπα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
και για να ευθυμησουμε λιγο με ΟΛΟΥΣ τους μαλακες δημοσιογραφους μιας και δεν εισαι κανενα κολλημενο νουμερο κοσνικ...παρε ...αυγουστος

και μετα οκτωβριος

Ποιος όμως θα το κάνει; Ο Τοτσέ που είναι πιο αργός και από την καθυστέρηση; Ο Κουίνσι που άμα δεν βρει χώρο (που ΔΕΝ θα βρει στην Ελλάδα) βραχυκυκλώνει, αυτό το (συμπαθέστατο) παιδάκι ο Ζέκα, ποιος τέλος πάντων;

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θεός :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
γραφικός οπαδικός δημοσιογράφος, η σκέψη του είναι οπαδικά απλοϊκή (και το αντίστροφο), δεν μπορεί να συγχίζεσαι με κάτι τέτοιους :think:

*είναι και γλαφυρός ο τύπος : "ΥΓ: Πέντε το πρωί και με όλα αυτά στο κεφάλι και... πολλά έγραψα. Αλλωστε, το θέμα έχει εξαντληθεί. Καιρό τώρα..."
:rockon: :rockon: :rockon:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
θεικο...ο κλειτον οπως και οι περισσοτεροι βραζιλιανοι ειναι τυπος....
εμ επιτελους να ξεκολισουμε απο τις καφριλες σαν οπαδοι η μπαλα εχει και τα ωραια της οπως ο χθεσινος πανηγυρισμος ανεξαρτητου ομαδας

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
παναγια βοηθα με...ειπα κατι τετοιο;;;ειπα οτι ασχολουμαστε με εναν οπαδο την ωρα που αυτα και χειροτερα κανουν και λενε δημοσιοκαφροι...αυτο λεω...

ναι αλλά ο Τσουκαλάς είχε εκπομπή δικιά του... το μέσο κάνει τη διαφορά!!! όπως και σε άλλα πράγματα!!!

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τι έγινε αχρηστίδη;
αρχίσατε να χάνετε το πρωτάθλημα και αλλάξατε και θρεντ ;  :fuck2: :fuck2: :fuck2: :fuck2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom