gamikoulix
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Αυτο που λες λεγεται παθος για τη νικη.Ειναι απαραιτητο στοιχειο για μια ομαδα και ποσο μαλλον στα ντερμπι να παιζει με παθος και με τσαμπουκα.Ο Παναθηναικος αυτη την στιγμη παιζει με παθος και αυτο ειναι το σημαντικο.Το καλύτερο που μου άρεσε στην ομάδα ήταν που σκυλιάζαν και πέφταν πρώτοι πάνω στη μπαλα και κερδίζαν κάθε διεκδίκηση ενώ καλύπταν και το χώρο πάντα ανά πάσα στιγμή. Μου κανε εντύπωση πόσες πάσες των παικτών του ΠΑΟΚ έκοψαν και έβγαλαν αντεπιθέσεις, ενώ διεκδικούσαν - και κέδριζαν- σχεδόν κάθε μπαλιά. ΑΥΤΟ ακριβώς το στοιχείο είναι που δίνει και τις νίκες . Αν δεν έχεις ΑΥΤΟ, όσο καλή στρατηγική και τεχνική να χεις δε θα έχεις τη βάση να το υποστηρίξεις.
ποιός σισέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεΑυτο που λες λεγεται παθος για τη νικη.Ειναι απαραιτητο στοιχειο για μια ομαδα και ποσο μαλλον στα ντερμπι να παιζει με παθος και με τσαμπουκα.Ο Παναθηναικος αυτη την στιγμη παιζει με παθος και αυτο ειναι το σημαντικο.
Οταν βλεπεις τους παικτες να πορωνονται με την καλη εννοια πορωνεται κι ο κοσμος μαζι τους.Γι αυτο θεωρω οτι την Κυριακη με το αεκακι θα εχει πολυ κοσμο το γηπεδο κι ας ειναι δυσκολες εποχες για ολους.
Ο κοσμος του Παναθηναικου ξερει να ανταμοιβει την καλη προσπαθεια.
Αλλωστε και ο Σισε γι αυτο δεθηκε τοσο πολυ με τον κοσμο,διοτι ηταν πορωμενος και τα εδινε ολα μεσα στο γηπεδο.
ποιός σισέ ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
λέτοοοοοοοοοοοο απ τα τσικό της δραπετσωνας λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Πλήγμα με Τοτσέ
novasports.gr
τυπε πηγες καμμια βολτα απο ακροπολη;τι μενου ειχε;Έπεσαν οι υπογραφές στο Μ.Ο.U.
Η οριστική συμφωνία ανάμεσα στον Γιάννη Βαρδινογιάννη και τον Πρίγκιπα Σουλτάν Αλ Σαούντ για τη μεταβίβαση των μετοχών επικυρώθηκε με την υπογραφή του Μ.O.U.
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση των δικηγόρων του Γιάννη Βαρδινογιάννη και του Σουλτάν Αλ Σαούντ και έπεσαν οι περιβότητες υπογραφές στο M.O.U. μετά το ραντεβού των δυο πλευρών.
Κάτι το οποίο ανοίγει τον δρόμο ώστε να προχωρήσουν οι εξελίξεις από εδώ και πέρα και να ολοκληρωθεί η μεταβίβαση του ποσοστού της οικογένειας Βαρδινογιάννης στον Πρίγκιπα από τη Σαουδική Αραβία.
Η υπογραφή της συμφωνίας μάλιστα επιβεβαιώνεται και από τις δυο πλευρές και πλέον θα ακολουθήσει ο οικονομικός και νομικός έλεγχος ο οποίος θα διαρκέσει μέχρι τις 21 Νοεμβρίου το αργότερο.
Παράλληλα την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου ο Γιάννης Βαρδινογιάννης θα παρεβρεθεί στη Γ.Σ. που είναι προγραμματισμένη ώστε να ψηφίσει υπέρ της Α.Μ.Κ. με τιμή μετοχής 0.33 ευρώ. Κάτι που είχε ζητήσει ο Ανδρέας Βγενόπουλος ώστε εν συνεχεία να μπορέσει να την καλ;yψει ο Σουλτάν Αλ Σαούντ εξ ολοκλήρου αν οι υπόλοιποι μέτοχοι δεν ασκήσουν το δικαίωμα τους.
Εν συνεχεία, θα πρέπει να κατατεθούν τα 15 εκ. ευρώ σε ειδικό λογαριασμό που θα συνδέεται με την ΠΑΕ και οι μετοχές να περάσουν στα χέρια του Πρίγκιπα. Από εκεί και πέρα θα διεξαχθεί Γενική Συνέλευσει 28 ή 29 Νοεμβρίου την οποία θα προκυρήψει ο Πρίγκιπας ώστε να μπορέσει να πάει ως μεγαλομέτοχος και να βγάλει το δικό του Δ.Σ.
οχι τυπε εγω δεν ειμαι των κοσμικων γεγονοτωντυπε πηγες καμμια βολτα απο ακροπολη;τι μενου ειχε;
Το καλύτερο που μου άρεσε στην ομάδα ήταν που σκυλιάζαν και πέφταν πρώτοι πάνω στη μπαλα και κερδίζαν κάθε διεκδίκηση ενώ καλύπταν και το χώρο πάντα ανά πάσα στιγμή. Μου κανε εντύπωση πόσες πάσες των παικτών του ΠΑΟΚ έκοψαν και έβγαλαν αντεπιθέσεις, ενώ διεκδικούσαν - και κέδριζαν- σχεδόν κάθε μπαλιά. ΑΥΤΟ ακριβώς το στοιχείο είναι που δίνει και τις νίκες . Αν δεν έχεις ΑΥΤΟ, όσο καλή στρατηγική και τεχνική να χεις δε θα έχεις τη βάση να το υποστηρίξεις.
Το αβαταρ σουτι έγινε αχρηστίδη;
αρχίσατε να χάνετε το πρωτάθλημα και αλλάξατε και θρεντ ;