kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δεν παρακολουθώ, έτυχε το πέτυχα στο ζάπινγκεδειξε παναθηναικο?
*έγιναν εκτεταμένα επεισόδια με 2 συλλήψεις έξω από το γήπεδο
δεν παρακολουθώ, έτυχε το πέτυχα στο ζάπινγκεδειξε παναθηναικο?
γαμησαν μπατσους και γκαστρωθηκαν??δεν παρακολουθώ, έτυχε το πέτυχα στο ζάπινγκ
*έγιναν εκτεταμένα επεισόδια με 2 συλλήψεις έξω από το γήπεδο
ελατε με την οπισθεν μουνακια....να πεις στα πουστάκια τους γάβρους που λένε ότι δεν έχουμε βάθος παγκου ότι είμαστε ήδη πρώτοι στη βαθμολογία με νίνη χριστοδουλοπουλο κοτσόλη τραυματίες.....
συμφωνω απολυτα φιλε.Καλύτερα που δεν ήρθε 5-0 ,αλλά 3-2.
Το λιβάνισμα για να πουλάνε οι φυλλάδες και η έπαρση μόνο κακό κάνουν.
Ειδικά με αυτή την άμυνα και τα λάθη ότι θα δεχθούμε γκολ είναι σχεδόν σίγουρο.
Οπότε κάτω η μπάλα,όχι λόγια,μόνο πράξεις και βλέπουμε.
σαν να λεμε φαμπρεγκας,βαλντες και μεσι
ερχόμαστε κάβλα μου......ελατε με την οπισθεν μουνακια....
το θέμα είναι αυτή τη φορά να μην ακυρωθούν καθαρά γκολ ;)παντως το οσφπ-παο θα εχει πολλα γκολ πιστευω ;)
θα σκοραρουν και οι δυο σιγουρα
στ αρχίδια μας θα βάλουμε όσα χρειάζονται.το θέμα είναι αυτή τη φορά να μην ακυρωθούν καθαρά γκολ ;)
στ αρχίδια μας θα βάλουμε όσα χρειάζονται.
http://[URL unfurl="true"]www.sportena.com/wp-content/uploads/2011/10/Panathinaikos-Sebastian-Leto.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
μακάρι,αλλά όποτε πάμε με αξιώσεις και ψηλά τον αμανέ στο λυόμενο στο τέλος κλαίμε.
αντίθετα,φορές που μας είχαν ξεγραμμένους και μπάλα παίξαμε και πήραμε αποτελέσματα.
φιλαράκι προσωπικά στ αρχίδια μου τι θα γίνει.μακάρι,αλλά όποτε πάμε με αξιώσεις και ψηλά τον αμανέ στο λυόμενο στο τέλος κλαίμε.
αντίθετα,φορές που μας είχαν ξεγραμμένους και μπάλα παίξαμε και πήραμε αποτελέσματα.
σ'αυτά συμφωνώ απόλυτα.φιλαράκι προσωπικά στ αρχίδια μου τι θα γίνει.
μετά απο πολλά χρόνια ξαναβλέπω το βάζελο να παίζει μπάλλα όπως με κυράστα και να φχαριστιέμαι μπαλλα.
χωρίς διοίκηση φράγκα και εναλλακτικές αυτό πρακτικά που βλέπω μέχρι τώρα είναι σα να έχω πάρει πρωτάθλημα...
απο κει που σκεφτόμαστε εάν θα τερματίσουμε κάτω ή πάνω απ τη θέση 8, ο παππούς και τα πιτσιρίκια με τον αργεντίνο έχουν κάνει τους γάβρους να παραμιλάνε και να κατουράνε τα βρακάκια τους.
αυτό και μόνο είναι υπεραρκετό.
και που να παρει την ομαδα ο πριγκηψ τυπεφιλαράκι προσωπικά στ αρχίδια μου τι θα γίνει.
μετά απο πολλά χρόνια ξαναβλέπω το βάζελο να παίζει μπάλλα όπως με κυράστα και να φχαριστιέμαι μπαλλα.
χωρίς διοίκηση φράγκα και εναλλακτικές αυτό πρακτικά που βλέπω μέχρι τώρα είναι σα να έχω πάρει πρωτάθλημα...
απο κει που σκεφτόμαστε εάν θα τερματίσουμε κάτω ή πάνω απ τη θέση 8, ο παππούς και τα πιτσιρίκια με τον αργεντίνο έχουν κάνει τους γάβρους να παραμιλάνε και να κατουράνε τα βρακάκια τους.
αυτό και μόνο είναι υπεραρκετό.
στυλακι ο Τσακας τυπε μουκαι που να παρει την ομαδα ο πριγκηψ τυπε
μορφη τυπεστυλακι ο Τσακας τυπε μου