Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Nτάξει μη λέμε. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος ας μη ξεχνάμε. Και μετράνε πολλά πράγματα και παίζουν ρόλο.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
δηλαδη επειδη βγαινει ο καθε πρασινος δημοσιογραφος και γραφει αυτα που λεει εσυ τα υοθετεις;η ακομα περισοτερο σημαι νει οτι ειναι ετσι;φαβορι ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι ο γαυρος και το ξερεις.το γεγονος οτι κανεις δεν περιμενε το βαζελο να εχει τετοια βελτιωση αυτο ειναι αληθεια.αλλα οχι και φαβορι.δηλαδη αν βγει ο γκοντζος ο νικολογιαννης ο κοντος και τα γραψουν εσυ επειδη αυτοι τα λιβανιζουν τα πιστευεις;το ιδιο μπορει να γινοταν και απο την δικη σου πλευρα.βγηκαν μετα τη νικη με τους γερμανους και λεγανε για ποροκριση στην επομενη φαση :headbang:δηλαδη επειδη το εγραψαν εσυ το πιστευεις;
παλι δεν καταλαβες...θεωρεις οτι οι παιχτες ζουνε σε καμμια γυαλα;;;θυμασαι τι ελεγε η μαυρη αδερφη που παιζει στη λατσιο;;;οτι τον ειχαν φτιαξει καποια πρωτοσελιδα...ειτε ασπαζομαι εγω ειτε οχι αυτα που λενε οι παιχτες του ολυμπιακου εισπραττουν (τωρα) αμφισβητηση μιας και λιβανιζονται οι αντιπαλοι...δεν το καταλαβαινεις ;;;και αυτο λογικα θα τους δωσει κινητρο...φυσικα και θεωρω καλυτερο τον γαυρο...και εγω και οποιος κοζαρει λιγο..αν ειναι δυνατον!!!
βεβαια δεν πιστευω οτι θα το παρει περιπατο μεχρι και που μπορει να μην το παρει κιολας...αλλα καλυτερος ειναι ...το γνωριζω και εγω και ολοι...
ομως ξαναλεω αυτα τα δημοσιευματα θελω να πιστευω θα λειτουργησουν σαν καμπανακι ,σαν ξυπνητρι στα αυτια τους...
γιατι η αληθεια ειναι οτι καπου εχουν εφησυχασει μιας και μεχρι πριν απο λιγο τους θεωρουσαν ολοι αδιαφιλονικητο φαβορι...τωρα θα σφιξουν λιγο οι κωλοι...τωρα βλεπουν πλατουλα βλεπουν διθυραμβους για τον αντιπαλο κλπ κλπ...
δυσκολο;;;

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
Nτάξει μη λέμε. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος ας μη ξεχνάμε. Και μετράνε πολλά πράγματα και παίζουν ρόλο.
την πλάκα μας κάνουμε πιστεύω όλοι.δε νομίζω κάποιος να αμφιβάλλει για την πορεία της κούπας,με 10 παραρτήματα και όλα τα κέντρα των αποφάσεων που έχει ο άλλος.

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
παλι δεν καταλαβες...θεωρεις οτι οι παιχτες ζουνε σε καμμια γυαλα;;;θυμασαι τι ελεγε η μαυρη αδερφη που παιζει στη λατσιο;;;οτι τον ειχαν φτιαξει καποια πρωτοσελιδα...ειτε ασπαζομαι εγω ειτε οχι αυτα που λενε οι παιχτες του ολυμπιακου εισπραττουν (τωρα) αμφισβητηση μιας και λιβανιζονται οι αντιπαλοι...δεν το καταλαβαινεις ;;;και αυτο λογικα θα τους δωσει κινητρο...φυσικα και θεωρω καλυτερο τον γαυρο...και εγω και οποιος κοζαρει λιγο..αν ειναι δυνατον!!!
βεβαια δεν πιστευω οτι θα το παρει περιπατο μεχρι και που μπορει να μην το παρει κιολας...αλλα καλυτερος ειναι ...το γνωριζω και εγω και ολοι...
ομως ξαναλεω αυτα τα δημοσιευματα θελω να πιστευω θα λειτουργησουν σαν καμπανακι ,σαν ξυπνητρι στα αυτια τους...
γιατι η αληθεια ειναι οτι καπου εχουν εφησυχασει μιας και μεχρι πριν απο λιγο τους θεωρουσαν ολοι αδιαφιλονικητο φαβορι...τωρα θα σφιξουν λιγο οι κωλοι...τωρα βλεπουν πλατουλα βλεπουν διθυραμβους για τον αντιπαλο κλπ κλπ...
δυσκολο;;;

δεν το βλέπω να είμαστε καλύτεροι. Μέχρι στιγμής έχουμε δεί ολιγόλεπτα ξεσπάσματα από καλή μπάλλα εκτός από το μάτς με την άρσεναλ που ήταν σχεδόν σε όλο το μάτς πολύ καλός. Στον βάζελο βλέπω να χτίζονται αυτοματισμοί,βλέπω σθένος,ταχύτητα,τρομερή θέληση(βλέπε σημερινό λέτο),καλό σύστημα από φερέιρα ο οποίος αφήνει ουσιαστικά κουίνσι,λέτο ελεύθερους.Ο Ζέκα είναι πολύ ταλαντούχος παίχτης απλά δεν έχει τελείωμα.Ο Σιμάο έχει βελτιωθεί τρομερά και φυσικά ο πιτσιρικάς τερματοφύλακας μέχρι στιγμής δείχνει πολύ καλά στοιχεία..

Επισκέπτης
δυσκολο;;;
εγω παλι πιστευω πως δεν χρειαζετε κανενα δημοσιευμα για να πορωθουν σε ενα ντερμπυ.κανενα δημοσιευμα δεν νομιζω οτι μπορει να λλαξει την ψυχολογια ενος ντερμπυ.και δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια αμφισβητηση απλα προσπαθουν να πεισουν τους παιχτες της ομαδας τους οτι μπορουν...αυτο δεν ειναι απαραιτητα καο.δηλαδη οταν γραφανε στο γαυρο και τον πρωταθλητη οτι μπορουν να περασουν στην επομενη φαση σημαινει οτι θα γινει.ψυχολογικες ντοπες ειναι αυτες οταν ξερουν οτι η ομαδα δεν μπορει το παραπανω.το ιδιο συμβαινει και στη ελλαδα αντιστοιχα.εσυ νομιζεις δεν ξερουν οτι ειναι δυσκολο να απρουν πρωταθλημα;απλα κανεις δεν περιμενε οτι μπορει να ειναι τοσο δυσκολο και οτι θα ειχες δυο γκελες σε 8 αγωνες.αυτο φτιαχνει προσδοκιες και δεν ειναι κακο.αλλ αεπιμενω οτι σε αυτ τα ματς μπαινουν μεσα και οι δυο φτιαγμενοι ξεχνανε τα παντα και παιζουν.τρανο παραδειγμα το 01 προπερσι που ολοι πηγαν για περιπατο και εγινε το καζο ;)σε ενα τετοιο ματς οταν μπαινεις μεσα ομα ξεχνιουνται.αυτη ειναι η αποψη.

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
την πλάκα μας κάνουμε πιστεύω όλοι.δε νομίζω κάποιος να αμφιβάλλει για την πορεία της κούπας,με 10 παραρτήματα και όλα τα κέντρα των αποφάσεων που έχει ο άλλος.
αστο ρε μαγκα ..δε μασαμε...απλα εχετε μαθει στο κλαψομουνιασμα και στο μοιρολοι...αδερφιστικα...και σας σπρωχνουν και παραπονο εχετε....πεναλτι μουφα στην κερκυρα πεναλτι μουφα στην ξανθη (αδικηθηκες κιολας γιατι ηθελες και αποβολη :jerking: :jerking: :jerking:),πεναλτι δεν δινει στο 0-0 σημερα και βαγαινεις και αδικημενος γιατι σου εδωσε ενα στο 3-0 που ειναι ....δηλαδη γιατι να μην ειναι σημερα πεναλτι;;;δεν βρισκει μπαλλα ο βιειρινια;;ο αμυντικος βρισκει;;οχι ...επιδη ειπε ο σπηκερ διεκδικουμενη;;ε και;;ολες διεκδικουμενες δεν ειναι;;;τι σημασια εχει;;;αν ειναι διεκδικουμενη και δεν βρεις μπαλλα αλλα ποδι δεν ειναι πεναλτι;;;δεν μας γαματε ρε πρωταθλητες της προπαγανδας που θελετε με πουστιες και με κλαμματα παλι να κλεψετε την κουπα...σταθειτε ρε μια φορα στα ποδια σας ατρικια και αφηστε την καραμελα των κεντρων αποφασεων και τις μαλακιες...

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ο Στέφανος Καπίνο σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι στην Τούμπα εξομολογήθηκε οτι... φοβήθηκε, προσθέτοντας οτι "ήταν όνειρό μου να παίξω εδώ".
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα μας κέρδισε δίκαια τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ δυνατή έδρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το στοιχείο που έχουμε φέτος είναι η ομοιογένεια. Παντού. Στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια» είπε αρχικά και για την παρουσία του στην Τούμπα σχολίασε: «Φοβήθηκα. Πρώτη φορά αγωνίζομαι στην Τούμπα. Ήταν όνειρο μου, όμως να παίξω μια μέρα εδώ».

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2011_10/kapino.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:
[/quote]Το παλικάρι είναι σούπερ!!!καιρό είχα να δώ Ελληνα τερματοφύλακα να μπλοκάρει στις σέντρες!!Βρήκαμε τέρμα για 15 χρόνια!

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
αστο ρε μαγκα ..δε μασαμε...απλα εχετε μαθει στο κλαψομουνιασμα και στο μοιρολοι...αδερφιστικα...και σας σπρωχνουν και παραπονο εχετε....πεναλτι μουφα στην κερκυρα πεναλτι μουφα στην ξανθη (αδικηθηκες κιολας γιατι ηθελες και αποβολη :jerking: :jerking: :jerking:),πεναλτι δεν δινει στο 0-0 σημερα και βαγαινεις και αδικημενος γιατι σου εδωσε ενα στο 3-0 που ειναι ....δηλαδη γιατι να μην ειναι σημερα πεναλτι;;;δεν βρισκει μπαλλα ο βιειρινια;;ο αμυντικος βρισκει;;οχι ...επιδη ειπε ο σπηκερ διεκδικουμενη;;ε και;;ολες διεκδικουμενες δεν ειναι;;;τι σημασια εχει;;;αν ειναι διεκδικουμενη και δεν βρεις μπαλλα αλλα ποδι δεν ειναι πεναλτι;;;δεν μας γαματε ρε πρωταθλητες της προπαγανδας που θελετε με πουστιες και με κλαμματα παλι να κλεψετε την κουπα...σταθειτε ρε μια φορα στα ποδια σας ατρικια και αφηστε την καραμελα των κεντρων αποφασεων και τις μαλακιες...

Μούφα στην Κέρκυρα και την Ξάνθη? Και σήμερα από το ένα μέτρο από κόντρα και ηταν πέναλτι? Καλά ότι πεις....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
εγω απλι πιστευω πως δεν χρειαζετε κανενα δημοσιευμα για να πορωθουν σε ενα ντερμπυ.κανενα δημοσιευμα δεν νομιζω οτι μπορει να λλαξει την ψυχολογια ενος ντερμπυ.και δεν νομιζω οτι υπαρχει καμια αμφισβητηση απλα προσπαθουν να πεισουν τους παιχτες της ομαδας τους οτι μπορουν...αυτο δεν ειναι απαραιτητα καο.δηλαδη οταν γραφανε στο γαυρο και τον πρωταθλητη οτι μπορουν να περασουν στην επομενη φαση σημαινει οτι θα γινει.ψυχολογικες ντοπες ειναι αυτες οταν ξερουν οτι η ομαδα δεν μπορει το παραπανω.το ιδιο συμβαινει και στη ελλαδα αντιστοιχα.εσυ νομιζεις δεν ξερουν οτι ειναι δυσκολο να απρουν πρωταθλημα;απλα κανεις δεν περιμενε οτι μπορει να ειναι τοσο δυσκολο και οτι θα ειχες δυο γκελες σε 8 αγωνες.αυτο φτιαχνει προσδοκιες και δεν ειναι κακο.αλλ αεπιμενω οτι σε αυτ τα ματς μπαινουν μεσα και οι δυο φτιαγμενοι ξεχνανε τα παντα και παιζουν.τρανο παραδειγμα το 01 προπερσι που ολοι πηγαν για περιπατο και εγινε το καζο ;)σε ενα τετοιο ματς οταν μπαινεις μεσα ομα ξεχνιουνται.αυτη ειναι η αποψη.
εγω ξερεις τι πιστευω;;;οπου υπαρχει εφησυχασμος εγκυμονουν απροοπτα και κινδυνοι...η προσηλωση παιζει μεγαλο ρολο,η τσιτα που λεμε...
επειδη παιζω ενα σχετικα καλο μπιλλιαρδακι εχω να σου πω πως εχω κερδισει καλυτερους μου παιχτες επιδη ''πειναγα'' και σκυλιαζα και εχω χασει απο πολυ χειροτερους μου επειδη ημουνα στα αρχιδια μου και σιγουραντζα...και ο αλλος δαγκωνε...
ακου τι σου λεω...αυτο το ΣΚ πρεπει να λειτουργησει σαν μαθημα στους παιχτες του θρυλου...πρεπει λεω...δεν ξερω αν τελικα θα γινει...
οσο για προπερσι δεν εχει φτασει σε σημειο ποτε ο παο τα τελευταια χρονια να πηγαινει σε περιπατο μαζι μου...μην τρελλαθουμε κιολας...

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Μούφα στην Κέρκυρα και την Ξάνθη? Και σήμερα από το ένα μέτρο από κόντρα και ηταν πέναλτι? Καλά ότι πεις....
καλα ρε αρχοντα...νταξ...επειδη εγω φοραω τα κοκινα γυαλια και ειμαι αρρωστακι...μιας και εσυ εισαι αντικειμενικος και η γνωμη σου μετραει κατιτις παραπανω απο την δικια μου ,μου κανεις την χαρη να θυμηθεις και να μου πεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που ευνοηθηκε ο βαζελ απο κορακι;;;ετσι για να εχουμε και καλο ρωτημα...μιας και μφισβητεις τα δικα μου...πες μου εσυ ...εκτος και αν δεν εχει ευνοηθει...οποτε σε αφηνω στην κριση του κοινου...
ευχαριστω σε...

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
καλα ρε αρχοντα...νταξ...επειδη εγω φοραω τα κοκινα γυαλια και ειμαι αρρωστακι...μιας και εσυ εισαι αντικειμενικος και η γνωμη σου μετραει κατιτις παραπανω απο την δικια μου ,μου κανεις την χαρη να θυμηθεις και να μου πεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που ευνοηθηκε ο βαζελ απο κορακι;;;ετσι για να εχουμε και καλο ρωτημα...μιας και μφισβητεις τα δικα μου...πες μου εσυ ...εκτος και αν δεν εχει ευνοηθει...οποτε σε αφηνω στην κριση του κοινου...
ευχαριστω σε...
τελευταία φορά που ευνοηθήκαμε ήταν πέρσι στο καραϊσκάκης

Επισκέπτης
εγω ξερεις τι πιστευω;;;οπου υπαρχει εφησυχασμος εγκυμονουν απροοπτα και κινδυνοι...η προσηλωση παιζει μεγαλο ρολο,η τσιτα που λεμε...
επειδη παιζω ενα σχετικα καλο μπιλλιαρδακι εχω να σου πω πως εχω κερδισει καλυτερους μου παιχτες επιδη ''πειναγα'' και σκυλιαζα και εχω χασει απο πολυ χειροτερους μου επειδη ημουνα στα αρχιδια μου και σιγουραντζα...και ο αλλος δαγκωνε...
ακου τι σου λεω...αυτο το ΣΚ πρεπει να λειτουργησει σαν μαθημα στους παιχτες του θρυλου...πρεπει λεω...δεν ξερω αν τελικα θα γινει...
οσο για προπερσι δεν εχει φτασει σε σημειο ποτε ο παο τα τελευταια χρονια να πηγαινει σε περιπατο μαζι μου...μην τρελλαθουμε κιολας...
σου ξαναλεω σε ενα ντερμπυ δεν υπαρχει κανενας εφησυχασμος.ουτε οι παιχτες επηρεαζονται απο τιποτα.αυτο το εχει δειξει η ιστορια εκτος ελαχιστων περιπτωσεων.ακομα και γκελα να μην εκανες με το ιδιο παθος θα μπαινανε οι παιχτες σου.δηλαδη αν πας στη γερμανια και γυρισεις με καμια συντριβη θα αλλαξει κατι στην ελλαδα;εγω παλι δεν νομιζω.ειδικα τα παιχνιδια μεταξυ σας ειναι τελειως διαφορετικα οτι και εχει συμβει.περσι ας πουμε κατεβηκες να κανεις μια ευκολη νικη ..ομως κανονικα επρεπε να ειχες χασει και με αυτα που εγιναν οπως εγιναν κερδισες.με αυτο θελω να πω οτι σε αυτα τα παιχνιδια δεν μπορεις να πορωσεις για ξνα αναγκασεις καποιον να παιξει καλυτερα.οι παιχτες και των δυο το ξερουν καλα αυτο και πιστευω αυτο θα γινει.αν με ρωτουσες πριν 2 μηνες τη θα γινει στο καραικακη θα σου ελεγα...καλως τα παιδια....τωρα δεν μπορω να σου πω το ιδιο.φαβορι και μαλιοστα μεγαλο εισαι αλλα εχω μαθει σε τετοια παιχνιδια να ειμαι επιφυλακτικος πολυ.και σου ξαναλεω δεν παιζει κανενα ρολο τιποτατο πιο σωστο που ειπες ειναι η προσηλωση που θα εχουν ;)

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
ευχαριστω σε...

Aρχηγέ σήμερα κίτρινη εβγαλε ο κόρακας στον ΠΑΟΚ? Στα δύο φάουλ έξω από την περιοχή, δεν έπρεπε να βγει κίτρινη? Εγώ να σου πω και που έχω ευνοηθεί ευχαρίστως και να σου αναφέρω ματς που έχουμε ευνοηθεί πρόπερσυ που πήραμε το πρωτάθλημα. Όπως με Άρη στο ΟΑΚΑ. Και φυσικά θυμάμαι και τα παλιά , Σπανέα, Χαρλαβάνη κλπ. Μη μου λες τώρα εμένα. Και φυσικά μη ξεχνάς τα δικά σου γιατί εδώ είμαστε.

Τέλοσπάντων, είδα μπαλάρα σήμερα και ελπίζω να γούσταρες και συ και όλοι. Τώρα τα κεφάλια μέσα και σοβαρότητα. Η ομάδα δείχνει πολλά, μη ξεχνάμε λείπουν Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, όπως και ο Ούγγρος και δεν έχει και διοίκηση. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Μόνο να υπάρχει δικαιοσύνη και εξωαγωνιστικά να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο. 

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
τελευταία φορά που ευνοηθήκαμε ήταν πέρσι στο καραϊσκάκης
απο εσενα δεν περιμενα τετοια ειλικρινεια...αληθεια ...σιγουρα εννοεις τις δυο αναποδες φασεις πριν απο το ακυρωθεν γκολ του κατσουρανη (το επιθετικο φαουλ στον σιλβα που δεν σφυριζεται πριν το πρωτο κορνερ και φυσικα το δευτερο κορνερ απο οπου προερχεται το γκολ που ηταν αουτ και οχι κορνερ)
οπως και στην ισοφαριση που πρεπει να σταματησει η φαση με την μπαλλα στον αερα μιας και καποιος παιχτης σας προσπαθει να παιξει με το χερι (εμμεσο και κιτρινη  ;)) οπως και στην φαση του πεναλτι που γινεται στον τορο που του τραβαει ο σιλβα (νομιζω) την φανελλα μεσα στην περιοχη....γι'αυτες τις φασεις μιλας ρε μαγκα;;;μπραβο...απο την παρτη σου δεν το περιμενα...

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
απο εσενα δεν περιμενα τετοια ειλικρινεια...αληθεια ...σιγουρα εννοεις τις δυο αναποδες φασεις πριν απο το ακυρωθεν γκολ του κατσουρανη (το επιθετικο φαουλ στον σιλβα που δεν σφυριζεται πριν το πρωτο κορνερ και φυσικα το δευτερο κορνερ απο οπου προερχεται το γκολ που ηταν αουτ και οχι κορνερ)
οπως και στην ισοφαριση που πρεπει να σταματησει η φαση με την μπαλλα στον αερα μιας και καποιος παιχτης σας προσπαθει να παιξει με το χερι (εμμεσο και κιτρινη  ;)) οπως και στην φαση του πεναλτι που γινεται στον τορο που του τραβαει ο σιλβα (νομιζω) την φανελλα μεσα στην περιοχη....γι'αυτες τις φασεις μιλας ρε μαγκα;;;μπραβο...απο την παρτη σου δεν το περιμενα...
Διασκεδασε μας και αλλο  :rockon: :rockon:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Aρχηγέ σήμερα κίτρινη εβγαλε ο κόρακας στον ΠΑΟΚ? Στα δύο φάουλ έξω από την περιοχή, δεν έπρεπε να βγει κίτρινη? Εγώ να σου πω και που έχω ευνοηθεί ευχαρίστως και να σου αναφέρω ματς που έχουμε ευνοηθεί πρόπερσυ που πήραμε το πρωτάθλημα. Όπως με Άρη στο ΟΑΚΑ. Και φυσικά θυμάμαι και τα παλιά , Σπανέα, Χαρλαβάνη κλπ. Μη μου λες τώρα εμένα. Και φυσικά μη ξεχνάς τα δικά σου γιατί εδώ είμαστε.

Τέλοσπάντων, είδα μπαλάρα σήμερα και ελπίζω να γούσταρες και συ και όλοι. Τώρα τα κεφάλια μέσα και σοβαρότητα. Η ομάδα δείχνει πολλά, μη ξεχνάμε λείπουν Νίνης και Χριστοδουλόπουλος, όπως και ο Ούγγρος και δεν έχει και διοίκηση. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος. Μόνο να υπάρχει δικαιοσύνη και εξωαγωνιστικά να μην έχουμε κανένα παρατράγουδο. 
συγνωμη γιατι δεν καταλαβα...μου απαντησες τωρα;;;δηλαδη η τελευταια φορα που ευνοηθηκες ηταν με σπανεα και χαρλαβανη;;; :think: :think: :think:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
αυτά ακριβώς εννοώ,είδες,διότι κάποιοι είμαστε παντελονάτοι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom