Hristidis 7
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 9
- Like
- 469
- Πόντοι
- 446
[size=70pt]3 8[/size]χρηστίδη αφιερωμένο.....
[move]
[/move[/URL]]
και σε γραφω στα αρχιδια μου
[size=70pt]3 8[/size]χρηστίδη αφιερωμένο.....
[move]
[/move[/URL]]
χρηστίδη αφιερωμένο.....
[move]
[/move[/URL]]
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
στην διαχείριση του αποψινού αγώνα αναφερόμουνρε φιλε πλακα κανεις;;;η ομαδα πρωτα χρειαζεται....ομαδα
το οτι προηγεισαι σε εναν ανυπαρκτο και ελλειπη παοκ χωρις να εχεις ακομα μπει περιοχη και χωρις υποψια ευκαιριας δεν λεει κατι...καθαρη συγκυρια...σωστα δηλαδη προηγειται ο παο;; (βασει εικονας ματς εννοω)...κωλοφαρδιστικα...ασε τα φορ και τα σεντερ μπακ...σε ολες τις θεσεις παιχτες θελεις...ειναι ομαδα αυτο το πραγμα;;;
ωραια....λοιπον πιστευω να εχεις καταλαβει οτι απο αυτη την στιγμη και μετα εισαι το φαβορι για το πρωταθλημα...ετσι δεν ειναι ;;;;φέρτε τον κωνστάτζο ρεεεεεεεεεεεεεεεε
[move] [/move]
γιατι εδωσαν το σημερινο παιχνιδι τυπεαααα....και μια ερωτηξις...οι μπαουκτσηδες γιατι αποδοκιμαζουν χαλκια και σαλπι;;;
τυπε μεχρι το 0-3 τους χαζεψανεφέρτε τον κωνστάτζο ρεεεεεεεεεεεεεεεε
[move] [/move]
ρε χριστιδη ο χαλκιας εχει φυγει απο το βαζελο πανω απο 8 χρονια αλλα εγω θα σε ρωτησω γιατι τον εδιωξαν ;)ο σαλπι τωρα ειναι δηλωμενος παοκτζης και δεν νομιζω γιαυτο να εχει αμφιβολια ουτε ο ποιο φανατικος εχρος του.ακομα και στο βαζελο που ηταν ποτε δεν πανυγυρισε γκολ εναντιον του αλλα ειχε πει οτι ηταν και παοκτζης.οσο για το πρωταθλημα οτι και να λες φαβορι εισαστε εσεις γιατι πολυ απλα διαθετε περισοτερες λυσεις σε ολες τις θεσεις.αν για απραδειγμα δεν παιξει ο λετο δεν υπαρχει ουτε καν παιχτης να τον αντικαταστησει.ο λβαλβερδε παντως για αλλη μια φορα αποδειχθεικε μαλακας που δεν τον ηθελε.αααα....και μια ερωτηξις...οι μπαουκτσηδες γιατι αποδοκιμαζουν χαλκια και σαλπι;;;
σωστα...και ο οφη ειναι παραρτημα δικο μου...αλλα απαντηση γιατι τους γιουχαρανε δεν μου εδωσες ;) ;)ρε χριστιδη ο χαλκιας εχει φυγει απο το βαζελο πανω απο 8 χρονια αλλα εγω θα σε ρωτησω γιατι τον εδιωξαν ;)ο σαλπι τωρα ειναι δηλωμενος παοκτζης και δεν νομιζω γιαυτο να εχει αμφιβολια ουτε ο ποιο φανατικος εχρος του.ακομα και στο βαζελο που ηταν ποτε δεν πανυγυρισε γκολ εναντιον του αλλα ειχε πει οτι ηταν και παοκτζης.οσο για το πρωταθλημα οτι και να λες φαβορι εισαστε εσεις γιατι πολυ απλα διαθετε περισοτερες λυσεις σε ολες τις θεσεις.αν για απραδειγμα δεν παιξει ο λετο δεν υπαρχει ουτε καν παιχτης να τον αντικαταστησει.ο λβαλβερδε παντως για αλλη μια φορα αποδειχθεικε μαλακας που δεν τον ηθελε.
;)ρε χριστιδη ο χαλκιας εχει φυγει απο το βαζελο πανω απο 8 χρονια αλλα εγω θα σε ρωτησω γιατι τον εδιωξαν ;)ο σαλπι τωρα ειναι δηλωμενος παοκτζης και δεν νομιζω γιαυτο να εχει αμφιβολια ουτε ο ποιο φανατικος εχρος του.ακομα και στο βαζελο που ηταν ποτε δεν πανυγυρισε γκολ εναντιον του αλλα ειχε πει οτι ηταν και παοκτζης.οσο για το πρωταθλημα οτι και να λες φαβορι εισαστε εσεις γιατι πολυ απλα διαθετεπερισοτερες λυσεις σε ολες τις θεσεις7-8-9 παραρτήματα,τρύφωνες και καλόπουλους.αν για απραδειγμα δεν παιξει ο λετο δεν υπαρχει ουτε καν παιχτης να τον αντικαταστησει.ο λβαλβερδε παντως για αλλη μια φορα αποδειχθεικε μαλακας που δεν τον ηθελε.
τυπε μεχρι το 0-3 τους χαζεψανε
μετα κλασσικα μαλακιες
ρε τυπε τι πεναλτυ εδωσε ο αλλος?
Του αερα πεναλτυ !!!!!τυπε μεχρι το 0-3 τους χαζεψανε
μετα κλασσικα μαλακιες
ρε τυπε τι πεναλτυ εδωσε ο αλλος?
τον χαλικια δεν ειναι η πρωτη φορα που τον γιουχαρον.οι παοκτζηδες δεν τον γουσταρουν και παιζει επειδη εχει καλες σχεσεις δημοσιες σχεσεις και αυτο το ξερουν.ξαφνικα ο κρεσιτς μενεις εκτος και παιζει για αλλη μια φορα ο χαλικιας.οσο για τον σαλπι ειναι γνωστη η ιστορια απο περσι οποτε παιζει τον κραζουν.δεν νομιζω οτι επηρεασαν αυτοι σημερα τιποτα.το πρωτο γκολ πηγε δοκαρι και μεσα το δευτερο κοντραρε και αλλαξε πορεια το τριτο ανοιξε το τοιχος.αν εσυ βλεπεις σημερα κατι μεμπτο πες το.ο σαλπι παλι φετος δεν εχει κανει κατι το εξαιρετικο δεν τον γουσταρουν απο τοτε που ειχε φυγει και γιαυτο τον κραζουν.για το πεναλτυ παντως δεν ειπες τιποτασωστα...και ο οφη ειναι παραρτημα δικο μου...αλλα απαντηση γιατι τους γιουχαρανε δεν μου εδωσες ;) ;)
τυπε ετσι ειναι μεχρι το 0-3 ηταν εκπληκτικη εμφανισημακράν το καλύτερο φετινό παίγνιο του βάζελα.
λέτο κουίνσυ ζέκα μια κλάση πιο πάνω απο΄όλους τους φεισοουρμπαιθοχολέβες.
θυμήσου αργότερα.....
χωρίς ιμπαγάσα οι μαρινάκηδες θ αρχίσουν πάλι τις παράγκες.....
σε κάθε παίγνιο υπάρχει παράδοση πλέον να κάνει ο σφυρίχτρας μια μαρινακιά...
με ατρόμητο απ το 3 με 10 με ξάνθη απ το 35 και τώρα ένα πέναλτυ που δε δίνεται ούτε απ τον μαρινάκη.....
στ αρχίδια μας τα χουμε ξαναπεί.
ο βάζελας πρέπει να κερδάει και τα κοράκια......