Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Ax_Vax

Μέλος
Εγγρ.
30 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
και για να πουμε και για τον παοκ τελικα αν δεν παιξει ο βιερινια ο παοκ απλα δεν υπαρχει.δεν μπορει ναβγαλει ουτε μια φαση.ειχε βεβαια ελλιψεις αλλα αυτο δεν δικαιολογει τη σημερινη του εμαφανιση.κακος χωρις νευρο κυκλοφορια πολλα λαθη.ακομα και ο κοσμος δεν αντεξε και εκραζε.καμια σχεσει με την περσινη και προπερσινη ομαδα.

Βαρομετράρα ο Βιερίνια για τον πάοκ. ΑΝ δεν τραβήξει αυτός δεν παίζει η ομάδα.

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
τωρα εχει σειρα το Αεκακι

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ούτε ο πρίγκιπψ με τον σερ Τσάκας. :cheesy:

Καλα το δουλεμα που εχει πεσει με δαυτον δεν λεγεται.....

Τωρα ταζει και Ροναλντινιο για το καλοκαιρι.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πλακα θα εχει να τον εχει βαλει ο τζιγγερ  για να την σπασει στους μετοχους
η ο Μαρινακης για να την σπασει σε ολους μας.....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
καποια λαμογια στην πιατσα λενε οτι την δουλεια την εχει κανει ο τζιγγερ

vakis

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
20
Πόντοι
16
λαμογια που ειναι κοντα στον πατερα.......

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

αυτα ειναι καραγκιοζιλικια...για μια ομαδα που εχει φαει ξυλο απο καθε πιθανο και απιθανο χωριο ψαραδων πριν απο 2 μηνες ειναι καραγκιοζιλικια...
αλλα εγω γουσταρω...την βρισκω...και ξερεις γιατι περσονα τα αρχιδια μου κρατα;;;
γιατι η μπαλλα ηρθε στο γηπεδο σου  ;)τωρα εισαι εσυ το φαβορι,η μπαρτσα ,η ομαδαρα που κανει παρελαση ,για σενα ''ας κρατησουν οι χοροι''....
τωρα ειμαι εγω που πρεπει να αποδειξω...και ειμαι σιγουρος ....αλλα εντελως σιγουρος οτι στις 19 του νοεμβρη οι δικοι μου δεν θα βγουν εφησυχασμενοι και αφ'υψηλου στο τερεν...οοοοοοχι....
θα βγουν υποψιασμενοι και με το μαχαιρι στα δοντια  ;) ;) ;)
το'πιασες γατι το υπονοουμενο;;;
αφισουλες τα πρωτοσελιδα στα αποδυτηρια και λογοι για να αποδειξεις πραγματα....
καλη μας διασκεδαση γατε απο τωρα για τις 19 του μηνος...
και που σαι μαγκιτη...για να μην ξεχνιομαστε....
ολο ευθεια και μετα αριστερα...το νου σου μη χασεις το δρομο... ;) ;) ;)

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
μακράν το καλύτερο φετινό παίγνιο του βάζελα.

λέτο κουίνσυ ζέκα μια κλάση πιο πάνω απο΄όλους τους φεισοουρμπαιθοχολέβες.
θυμήσου αργότερα.....
χωρίς ιμπαγάσα οι μαρινάκηδες θ αρχίσουν πάλι τις παράγκες.....

σε κάθε παίγνιο υπάρχει παράδοση πλέον να κάνει ο σφυρίχτρας μια μαρινακιά...
με ατρόμητο απ το 3 με 10 με ξάνθη απ το 35 και τώρα ένα πέναλτυ που δε δίνεται ούτε απ τον μαρινάκη.....

στ αρχίδια μας τα χουμε ξαναπεί.
ο βάζελας πρέπει να κερδάει και τα κοράκια......
:thumbsup: :cool2: :headbang2: :headbang2:

giorgosgiorgos23

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαΐ 2010
Κριτικές
68
Like
21
Πόντοι
2.127
Ο επόμενος μήνας είναι πολύ κρίσιμος  ;)

Επισκέπτης

αυτα ειναι καραγκιοζιλικια...για μια ομαδα που εχει φαει ξυλο απο καθε πιθανο και απιθανο χωριο ψαραδων πριν απο 2 μηνες ειναι καραγκιοζιλικια...
αλλα εγω γουσταρω...την βρισκω...και ξερεις γιατι περσονα τα αρχιδια μου κρατα;;;
γιατι η μπαλλα ηρθε στο γηπεδο σου  ;)τωρα εισαι εσυ το φαβορι,η μπαρτσα ,η ομαδαρα που κανει παρελαση ,για σενα ''ας κρατησουν οι χοροι''....
τωρα ειμαι εγω που πρεπει να αποδειξω...και ειμαι σιγουρος ....αλλα εντελως σιγουρος οτι στις 19 του νοεμβρη οι δικοι μου δεν θα βγουν εφησυχασμενοι και αφ'υψηλου στο τερεν...οοοοοοχι....
θα βγουν υποψιασμενοι και με το μαχαιρι στα δοντια  ;) ;) ;)
το'πιασες γατι το υπονοουμενο;;;
αφισουλες τα πρωτοσελιδα στα αποδυτηρια και λογοι για να αποδειξεις πραγματα....
καλη μας διασκεδαση γατε απο τωρα για τις 19 του μηνος...
και που σαι μαγκιτη...για να μην ξεχνιομαστε....
ολο ευθεια και μετα αριστερα...το νου σου μη χασεις το δρομο... ;) ;) ;)
αν εσυ καθεσαι και διαβαζεις τον καθε οπαδο-δημοσιογραφο για να αποδειξεις τη;αλλωστε και εσυ οταν ειχε ς αποκλειστει περσι οι κοκινοι δημισιογραφοι τα ιδια δεν εγραφαν.θυμοταν κανεις το καζο;ετσι ειναι στην ελλαδα και το αναποδο θα γινοταν απο την πλευρα του ολυμπιακου.διαβασε πρωταθλητη και γαυρο μετα απο νικη της ομαδα σου και θα νομιζεις οτι διβαζεις τουλαχιστον για την μπαρτσελονα.οποιοσδηποτε σοβαρος οπαδος που σεβεται τον ευατο του απλα δεν διαβαζει καμια αθλητικη εφημεριδα.μονο για να γελασεις το κανεις ...αν ειναι ετσι συμφωνω ;)

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
Ο Στέφανος Καπίνο σε δηλώσεις του μετά το ντέρμπι στην Τούμπα εξομολογήθηκε οτι... φοβήθηκε, προσθέτοντας οτι "ήταν όνειρό μου να παίξω εδώ".
«Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, η ομάδα μας κέρδισε δίκαια τον ΠΑΟΚ σε μια πολύ δυνατή έδρα. Συνεχίζουμε την προσπάθεια. Το στοιχείο που έχουμε φέτος είναι η ομοιογένεια. Παντού. Στον αγωνιστικό χώρο και τα αποδυτήρια» είπε αρχικά και για την παρουσία του στην Τούμπα σχολίασε: «Φοβήθηκα. Πρώτη φορά αγωνίζομαι στην Τούμπα. Ήταν όνειρο μου, όμως να παίξω μια μέρα εδώ».

http://[URL unfurl="true"]www.sportdog.gr/sites/default/files/imagecache/node_thumb/article/2011_10/kapino.jpg[/img[/URL]]

:headbang3: :headbang3: :headbang3:

bianco_verdi

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2010
Like
68
Πόντοι
16
στο τηγάνι θα'χει και φέτος αλλοίωση αποτελέσματος και διδάγματα ήθους όπως πέρσι;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
αν εσυ καθεσαι και διαβαζεις τον καθε οπαδο-δημοσιογραφο για να αποδειξεις τη;αλλωστε και εσυ οταν ειχε ς αποκλειστει περσι οι κοκινοι δημισιογραφοι τα ιδια δεν εγραφαν.θυμοταν κανεις το καζο;ετσι ειναι στην ελλαδα και το αναποδο θα γινοταν απο την πλευρα του ολυμπιακου.διαβασε πρωταθλητη και γαυρο μετα απο νικη της ομαδα σου και θα νομιζεις οτι διβαζεις τουλαχιστον για την μπαρτσελονα.οποιοσδηποτε σοβαρος οπαδος που σεβεται τον ευατο του απλα δεν διαβαζει καμια αθλητικη εφημεριδα.μονο για να γελασεις το κανεις ...αν ειναι ετσι συμφωνω ;)
ρε συ γιατι ποτε δεν καταλαβαινετε τι θελω να πω;;;εγω διαβαζω αυτους για να εχω αποψη;;;οχι φυσικα...τους διαβαζω γιατι ειναι μια πραγματικοτητα που δεν μπορω να υποκριθω οτι δεν υπαρχει...εγω απλα ειπα πως τωρα το φαβορι συμφωνα με αυτους ειναι ο παο...και αυτο σημαινει οτι οι δικοι μου θα μπουν φτιαγμενοι στο ματς για να αποδειξω το αντιθετο...
και μην μου πει κανεις οτι μετα απο τοσο λιβανι δεν ειναι φαβορι ο παο;;;αλλοιως γιατι οι διθυραμβοι;;;για κοντρα σε μενα αν δεν το πιστευουν;;;αυτο λεω...δυσκολο;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
στο τηγάνι θα'χει και φέτος αλλοίωση αποτελέσματος και διδάγματα ήθους όπως πέρσι;
να σου απαντησω με ερωτηση;;;στο οακα θα εχει παλι κακο και μετα ''περιποιηση'' του παρατηρητη διαιτησιας;;;οεο;; : ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ο θαμνακιας αληθεια τι κανει αυτη η ψυχη;;;ενδιαφερεται ακομα για το καλο του ποδοσφαιρου;;;γιαυτο δεν ειπε οτι πλακωσε τον κυρο;;; :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
ρε συ γιατι ποτε δεν καταλαβαινετε τι θελω να πω;;;εγω διαβαζω αυτους για να εχω αποψη;;;οχι φυσικα...τους διαβαζω γιατι ειναι μια πραγματικοτητα που δεν μπορω να υποκριθω οτι δεν υπαρχει...εγω απλα ειπα πως τωρα το φαβορι συμφωνα με αυτους ειναι ο παο...και αυτο σημαινει οτι οι δικοι μου θα μπουν φτιαγμενοι στο ματς για να αποδειξω το αντιθετο...
και μην μου πει κανεις οτι μετα απο τοσο λιβανι δεν ειναι φαβορι ο παο;;;αλλοιως γιατι οι διθυραμβοι;;;για κοντρα σε μενα αν δεν το πιστευουν;;;αυτο λεω...δυσκολο;;;
δηλαδη επειδη βγαινει ο καθε πρασινος δημοσιογραφος και γραφει αυτα που λεει εσυ τα υοθετεις;η ακομα περισοτερο σημαι νει οτι ειναι ετσι;φαβορι ειτε σου αρεσει ειτε οχι ειναι ο γαυρος και το ξερεις.το γεγονος οτι κανεις δεν περιμενε το βαζελο να εχει τετοια βελτιωση αυτο ειναι αληθεια.αλλα οχι και φαβορι.δηλαδη αν βγει ο γκοντζος ο νικολογιαννης ο κοντος και τα γραψουν εσυ επειδη αυτοι τα λιβανιζουν τα πιστευεις;το ιδιο μπορει να γινοταν και απο την δικη σου πλευρα.βγηκαν μετα τη νικη με τους γερμανους και λεγανε για ποροκριση στην επομενη φαση :headbang:δηλαδη επειδη το εγραψαν εσυ το πιστευεις;

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
879
Πόντοι
96
212538.jpg

213124.jpg

:rockon: :rockon:

Stories