είναι και περίεργη η θέση, μην φάει κανά πνιγμένο γκολ όπως ο καρνέζης με την ΑΕΚ και καεί κι αυτός, έχει έφεση η ομάδα τα τελευταία χρόνια να βγάζει μικρούς και να τους καίει πετώντας τους στα βαθιά επειδή δεν έχει βάθος στον πάγκο
ο μαυρίας σου φαίνεται παίχτης που μπορεί στο μέλλον να προσφέρει? όσον καιρό τον βλέπω να αγωνίζεται δεν έχω καταλάβει ακριβώς ούτε τι θέση παίζει ούτε ποιά είναι τα προτερήματά του πέραν της ταχύτητας (ντρίπλα στο ένας με έναν δεν φαίνεται να έχει παρά μόνο αν την ανοίξει, ύψος δεν έχει, σέντρες δεν πολυεπιχειρεί προτιμά να πασάρει στα σίγουρα δίπλα, σουτ εντάξει...)
ο φερέιρα έχει πει ότι τον πιστεύει αλλά είναι μικρός λέει και τον λυγίζει το βάρος της φανέλας εμένα δεν μου γεμίζει το μάτι πάντως, κάτι σε σαλπιγκίδη μου κάνει
Ο μαυριας ειναι το μεγαλυτερο ταλεντο που υπαρχει αυτην την στιγμη στην παιανια η θεση του ειναι δεξι χαφ-εξτρεμ ειναι πολυ καλος παικτης δεν ειναι τυχαιο που παρολο που ειναι 17 χρονων ειναι βασικοτατος στην εθνικη under 21 (που για να θυμιζω αν εισαι 21 και ξεκινουσουν τα προκριματα παιζεις κανονικα τα επομενα 2 χρονια αρα ειναι σαν να ειναι under 23 ουσιαστηκα)
απλα ειναι πολυ δυσκολο να παιζεις 10λεπτα και 15λεπτα και να κανεις την διαφορα αμεσως σε αυτο το επιπεδο οταν με το καλο ξεκινησει το κυπελλο θα ηθελα να τον εβλεπα σε ενα παιχνιδι να ξεκιναει βασικος για να τον δω σε ενα ημιχρονο