παντως οταν ειχε γινει σχετικο ψηφησμα για το ποιος ειναι ο ποιο μαλακας εδω μεσα ο περσονας ειχε ικανοποιητικα ποσοστα.το υπουργειο το ειχε στο τσεπακι του μη πω για πρωθυπουργια.επιτελους να γινει και το ονειρο του πραγματικοτητα του πιο μαλακα μελους του σαιτ αντε μαλακ και εις ανωτερα
σου έχω γρίφο όλιβερ...
ποιος είναι ο πιο μεγάλος μαλάκας;
αυτός που το ξέρει και βγαίνει πρώτος στην ψηφοφορία σε σάιτ για πουτάνες ή αυτός που είναι, δεν το ξέρει, αλλά το αποδεικνύει συνεχώς σε σάιτ για πουτάνες;
σου έχω γρίφο όλιβερ...
αυτός που το ξέρει και βγαίνει πρώτος στην ψηφοφορία σε σάιτ για πουτάνες ή αυτός που είναι, δεν το ξέρει, αλλά το αποδεικνύει συνεχώς σε σάιτ για πουτάνες;
σου έχω γρίφο όλιβερ...
σου έχω γρίφο όλιβερ...
φυσικα αυτος ο οποιος αρκετα ατομα τον εχουν ψηφησει σαν το μεγαλυτερο μαλακα το θεμα ειναι οτι και ο ιδιος το ξερεις δεν χρειαζοταν να στο που.αλλωστε ατομο που τρωει τη μιση του ζωη σε ενα σαιτ εχοντας αποψη για ολα τα θεματα πολιτικα ποδοαφαιρικα ιατρικα και οτι αλλο θες δειχνει ποσο του λειπει η κοινωνικοτητα και οτι δεν εχεις που αλλου να πεις τις μαλακιες που λες.βεβαια το κακο ειναι οτι τα πιστευεις ολα αυτα και νομιζεις οτι κανεις κατι.αλλα ειπαμε ο τζολε δεν εχει κανει χιαστους και ησουν σιγουρος....ρε γαμωτο να πεσεςι τοσο εξω εσυ να σου εχει ξεφυγει...ρε αδερφε να μην προλαβεις να το ψαξεις λιγο στο διαδυκτυο μην εκτεθεις αρ περσονα ποσο μαλακς μπορει να εισαι.
Eιμαστε μεγαλη παρεα στο σπιτι ενος φιλου και παει να παρει τσιγαρα ενας απο την παρεα που τον πειραζουμε συνεχεια...
Tου λεει τοτε ενας αλλος...
-Σωτηρη,μην πας εξω ρε μαλακα...
-Γιατι?.....ρωταει το...θυμα...
-Ξεκινησε το κυνηγι του μαλακα ρε.....
μην σε πετυχουν πουθενα....
Παρεμπιπτοντως, μηπως πρεπει να επιβληθει καποια τιμωρια στον αλητη Ισραηλινο που πηγε να σηκωσει με το ζορι τον πεσμενο και τραυματισμενο Νινη, επειδη νομιζε οτι κανει θεατρο?
Αν καταφερνε να τον σηκωσει και παταγε ο Νινης το χτυπημενο πόδι, θα παθαινε χειροτερη ζημια ή οχι?
Δεν ειδα ολοκληρο το βιντεο, βρεθηκε κανενας Ελληνας παικτης να του ριξει καμια ψιλή του ζώου?
ρε ποσο βλακας μπορει να εισαι.μου εξηγεις τη ειναι αρθροσκοπηση;ειπες οτι ο λεοντιου και ο νινης εκαναν η θα κανουν αρθροσκοπηση.ηλιθιε χειρουργειο θα κανουν με τα αποτελεσματα που ειχαν.μην παιζεις με τις λεξεις εκτος [size=18pt]απο οιδημα μπορει να εχει αιματωμα απο το χτυπημα111!!!μην το παιζεις ξερολας.οσο για τη ζημια ηλιθιε ολι το ειπαμε εσυ εβγαλες και το πορισμα χωρις να ανοιχτει.υπαρχει περιπτωση η ζημια να ειναι και μικροτερη[/size]
[size=18pt]Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα θα στερηθεί τις υπηρεσίες του παίκτες τουλάχιστον για το υπόλοιπο του 2011.[/size]
Ο διεθνής μεσοεπιθετικός έφτασε το πρωί της Κυριακής στην Αθήνα και αμέσως οδηγήθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις, προκειμένου να γίνει άμεσα γνωστό από τους γιατρούς του Παναθηναϊκού το ακριβές πρόβλημα στο γόνατό του.
[size=18pt]Τα αποτελέσματα ήταν τα χειρότερα δυνατά και έδειξαν ολική ρήξη πρόσθιου χιαστού[/size], γεγονός που θα αφήσει τον νεαρό ποδοσφαιριστή εκτός αγωνιστικών χώρων από τέσσερις έως έξι μήνες.
Ο Νίνης θα περάσει την Δευτέρα (04/09) κιόλας την πόρτα του χειρουργείου και θα ξεκινήσει άμεσα να μετρά αντίστροφα για την επάνοδό του στους αγωνιστικούς χώρους.