Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

Επισκέπτης
για να δεις ποσο κομλεξικος και ηλιθιος εισαι ποσταρεις πραγματα δεν λες οτι ποτε δεν διαφωνησα στο ΟΤΙ ΖΗΜΙΑ ΕΧΕΙ ΠΑΘΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑσυνεχισε να αποδειξεις ποσο ηλιθιος εισαι.και κατι ακομα βλεμενε...τωρα στην επεμβαση πηγαινε να δωσεις τις συμβουλες σου...σιγουρα εχουν αναγκη καποιον τοσο ηλιθιο σαν και εσενα :2funny:

Επισκέπτης
ολα αυτα που ποσταρεις και τονιζεις ειναι απλα εντυπωσεις.κανεις δεν ειπε οτι δεν ειχε ζημια.και κρατα μια πισινη γιατι ο χρονος μπορει να ειναι λιγοτερος απο 5 μηνες

Επισκέπτης
το να βγεις και να πεις οτι ειμαι ηλιθιος που την ελεγα χωρις να ξερω δεν ειναι κακο!!!τελικα στο ειπα σου αρεσει να κανεις τον εξυπνο χωρις να εχεις γνωσεις ειδικες παρα μονο οτι να ειναι.οσο για το αν εχω κανει επεμβαση αυτο το ξερω εγωβλαμενε.οπως και για το νινη την εκανες τη κωλοτουμοπα διαγνωση μετα απο 48 ωρες.οταν ομως ειπα οτι δεν μπορει να γινει διαγνωση πριν ερθει στην ελλαδα αμεσως πεταξες την μαλακια σου οτι την εκανε εκει τη ν εξεταση.μαθε λοιπον ηλιθιε οτι στη δικη μου περιπτωση η πρωτη εξεταση εδειξε μικροτερο προβλημα και η δευτερη το μεγαλυτερο που ετσι σταματησα και τη μπαλα :uglystupid:αλλα ειπαμε εσυ εισαι παντωγνωστης :jerking:
απο οτι βλεπεις ξερολα και στη δικη μου περιπτωση η πρωτη εδειξε μικροτερο και η δευτερη μεγαλυτερο.ξρω και εγω να ποσταρω και να κερδιζω εντυπωσεις.εσυ ειπες οτι θα γυρισει μαρτιο.εγω σου λεω οτι μεσα γεναρη ο νινης θα παιζει!!!!

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
Πηγε ο Τορο και αλλος 1 -δε θυμαμαι ποιος- για τσαμπουκα, εφαγε τη καρτα του και τον χανουμε απο το ματς με Λεττονια
Δεν καταλαβα, υπαρχει κανενας φοβος για το ματς με τη Λετονια?
Η προκριση εχει τελειωσει ηδη.
Παρεμπιπτοντως, μαλλον ο ομιλος μας θα δωσει και τον καλυτερο δευτερο που θα περασει απευθειας.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
απο οτι βλεπεις ξερολα και στη δικη μου περιπτωση η πρωτη εδειξε μικροτερο και η δευτερη μεγαλυτερο.ξρω και εγω να ποσταρω και να κερδιζω εντυπωσεις.εσυ ειπες οτι θα γυρισει μαρτιο.εγω σου λεω οτι μεσα γεναρη ο νινης θα παιζει!!!!
Οπως βαζανε και τον Γκονζαλες να παιζει νωριτερα απο ο,τι επρεπε, και παθαινε διαρκως υποτροπες? Α καλα.

Επισκέπτης
Δεν καταλαβα, υπαρχει κανενας φοβος για το ματς με τη Λετονια?
Η προκριση εχει τελειωσει ηδη.
Παρεμπιπτοντως, μαλλον ο ομιλος μας θα δωσει και τον καλυτερο δευτερο που θα περασει απευθειας.
εισαι σιγουρος οτι θα βγεις πρωτος;οσο για το καλυτερο δευτερο μην  εισαι σιγουρος οτι θα κερδισεις ση λετονια και στη γεωργια ;)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.291
Πόντοι
8.006
μακαρι ;)αλλα κρατα και μια πισινη αφου με τους κροατες οταν θα παιξουμε μπορει να μην αρκει η ισοπαλια αλλα η νικη ;)και δεν ξερω κατα ποσο μπορουμε να τους κερδισουμε.
Καλα, κατσε να κερδισουν το Ισραηλ πρωτα, και μετα ας κερδισουν και εμας.

Επισκέπτης
Καλα, κατσε να κερδισουν το Ισραηλ πρωτα, και μετα ας κερδισουν και εμας.
μεσα στη κροατια;δεν μιλας σοβαρα!!!!υπαρχει ομαδα ισραηλ;αλλα κατσε να κερδισουμε τη λετονια γιατι δεν το βλεπω και ευκολο.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Οπως βαζανε και τον Γκονζαλες να παιζει νωριτερα απο ο,τι επρεπε, και παθαινε διαρκως υποτροπες? Α καλα.
γάματα.
ο τύπος είναι παντελώς ΗΛΙΘΙΟΣ.
περιμένει ολημερίς να ποστάρω και μόλις ποστάρω αρχίζει το παραλήρημα.
κορυφαία ατάκα του ΗΛΙΘΙΟΥ ότι θα γυρίσει πιο νωρίς....
ολάκερα κέντρα αποκατάστασης στην Αμερική λέεν ότι πριν τους 6 μήνες είναι έγκλημα να επιστρέψεις.
εδώ ολάκερος τσάβι με όλη τη μπάρτσα και το επιτελείο της απο πίσω γυρισε στο εξάμηνο.
στην ελλάδα έχουμε βιονικά γόνατα και θαυματουργούς γιατρούς.
έτσι καταστράφηκε η καριέρα του εκι..........

και ο ηλίθιος συνεχίζει.
από ψες γράφω.
MRI με πρόβλημα σε πρόσθιο χιαστο σημαίνει 6 μήνες εκτός.
ο μαλάκας μια άρχισε για αιματώματα, μια για την κολυκυθιά με το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά με βασικό επιχείρημα ότι ..... δεν ήξερα ότι το 96 ο τζόλε είχε κάνει χιαστούς.....

τώρα ο ηλίθιος θα ξαναρχίσει το παραλήρημα....
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

νταβάι ρε ηλίθιε.
ρίξε δυό τρεις ζειμπεκιές πάλι.
ΗΛΙΘΙΕ

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Persona πόσα σου χρωστάω? Να στα δίνω κάθε φορά, ή όλα μαζί? :cheesy:

Επισκέπτης
γάματα.
ο τύπος είναι παντελώς ΗΛΙΘΙΟΣ.
περιμένει ολημερίς να ποστάρω και μόλις ποστάρω αρχίζει το παραλήρημα.
κορυφαία ατάκα του ΗΛΙΘΙΟΥ ότι θα γυρίσει πιο νωρίς....
ολάκερα κέντρα αποκατάστασης στην Αμερική λέεν ότι πριν τους 6 μήνες είναι έγκλημα να επιστρέψεις.
εδώ ολάκερος τσάβι με όλη τη μπάρτσα και το επιτελείο της απο πίσω γυρισε στο εξάμηνο.
στην ελλάδα έχουμε βιονικά γόνατα και θαυματουργούς γιατρούς.
έτσι καταστράφηκε η καριέρα του εκι..........

και ο ηλίθιος συνεχίζει.
από ψες γράφω.
MRI με πρόβλημα σε πρόσθιο χιαστο σημαίνει 6 μήνες εκτός.
ο μαλάκας μια άρχισε για αιματώματα, μια για την κολυκυθιά με το πόσο μεγάλη είναι η ζημιά με βασικό επιχείρημα ότι ..... δεν ήξερα ότι το 96 ο τζόλε είχε κάνει χιαστούς.....

τώρα ο ηλίθιος θα ξαναρχίσει το παραλήρημα....
αααααααααααααχχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχα

νταβάι ρε ηλίθιε.
ρίξε δυό τρεις ζειμπεκιές πάλι.
ΗΛΙΘΙΕ
οταν ειπα εγω να σε παρουν στην επεμβαση για βοηθο μιλαγα σοβαρα.περσονα τα περνω ολα πισω εισαι αυθεντια σε ολα ξερεις τα παντα παντα εχεις ευστοχα παραδειγματα σε ολα.μαλιστα στο επομενο συνεδριο για ορθοπεδικη στα γονατα νομιζω οτι πρεπει να εισαι επισημος ομιλητης.και μαλιστα μιας και που εχεις και διαγνωση απο το νικολαου μπορεις να του πεις μεσω του γνωστου σου να σε προτεινει.νομιζω θα δωσεις πολλες λυσεις.σαλτα τωρα και γαμησου κομπλεξικο ον.και οτι ασολουμε μαζι σου τελικα.....μαλακας πιανομαι.λεγε οτι θες.δεν ξανασχολουμε.

Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
0
Πόντοι
66
Καλή φάση, τέτοιος τρικούβερτος καυγάς είχε να γίνει μήνες στα αθλητικά!!!  :rockon: :rockon: :rockon:
Να πάρουμε μέρος και οι υπόλοιποι;;; :grin:

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
εγω πιστευω πως θα πει πως αποσυρετε απο την ομαδα και θα μπει μπροστα ενα αλλο μελος τις οικογενειας
το να πει για λυση πρωτοδικιου ειναι δυσκολο το να πει για αλλαγη ιδιοκτησιας το βλεπω αδυνατο

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
ρε μαλακα ποσο κωλοτουμπα ςμπορει να εισαι.τωρα λες οτι δεν εισδαι πασοκος.προξεξε γιατι θα δειξω ποσο ξεφτιλας εισαι οταν μου εστελνες πμ για να σου πω ποσο ηταν η διαφορα και αν γνωριζα :uglystupid:ελπιζω να καταλαβεις ποιος ειμαι κωλοτουμπα

Έμμεση παραδοχή ότι έχεις και άλλο ψευδώνυμο...

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Τέλος εποχής για Βαρδινογιάννηδες
05/09/2011, 12:32
Την αποχώρηση της οικογένειάς του από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, έπειτα από 33 συναπτά έτη, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα (14:00) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του , ο μεγαλομέτοχος των «πράσινων» θα προβεί σε αυτήν την ενέργεια, χωρίς να έχει ξεκαθαρίσει κάτι για το μέλλον της ομάδας.

Η ύπαρξη αγοραστή ή έστω κάποιου ενδιαφερόμενου για τις μετοχές της ομάδας δεν επιβεβαιώνεται, αλλά ούτε και το ενδεχόμενο παραχώρησής τους στον Ερασιτέχνη. Ο ίδιος είχε πει επανειλημμένως ότι δεν πρόκειται να ξαναδιοικήσει ο ίδιος και πλέον απομένει να φανεί ο τρόπος που θα αποχωρήσει, ώστε το «τριφύλλι» να μην καταλήξει σε λύση πρωτοδικείου και να αποφύγει τις… όποιες περιπέτειες.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Τέλος εποχής για Βαρδινογιάννηδες
05/09/2011, 12:32
Την αποχώρηση της οικογένειάς του από τα διοικητικά του Παναθηναϊκού, έπειτα από 33 συναπτά έτη, αναμένεται να ανακοινώσει σήμερα (14:00) ο Γιάννης Βαρδινογιάννης.

:headbang2:

η αρχή να γίνει και κάποια λύση θα βρεθεί :coffee:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom