Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,4%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 15 4,2%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    358

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
μαγκες οτι και να λετε ο τζιγκερ ξεβρακωνει αυτην την στιγμη πατερα και κυριως τον βγενοπουλο εχει δικιο στα περισσοτερα

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
μαγκες οτι και να λετε ο τζιγκερ ξεβρακωνει αυτην την στιγμη πατερα και κυριως τον βγενοπουλο εχει δικιο στα περισσοτερα

έτερον εκάτερον, οι βαρδινογιάννηδες δεν κρίνονται για την τελευταία 2ετία αλλά για την προηγούμενη 15ετία

jd

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
6
Τουλάχιστον υπήρχε σταθερότητα στην ομάδα. Τώρα τί θα γίνει? Μας βλέπω να καταλήγουμε αεκάκι ή μάλλον παναθηναικάκι.
Πάντως το να αποχωρήσει η οικογένεια χωρίς να έχουν έτοιμη διάδοχη λύση είναι ανέντιμο και δείχνει ότι τελικά δε πονούσαν τον Παναθηναικό.
Μη ξεχνάμε ότι ήταν οι μεγαλομέτοχοι. Δεν παρατάς έτσι την ιστορικότερη ομάδα της χώρας. Αν επρόκειτο για μια άλλη εταιρεία τους έτσι θα
τη παρατούσαν? Δε νομίζω. Άντε να δούμε τώρα αν και ποιος θα αναλάβει γιατί αλλιώς άστα να πάνε. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Πάντως τώρα θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.
Όποιος είναι πραγματικός παναθηναικός ας βγει μπροστά.

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
ο πατερας ηθελε προεδρο τον κανελλοπουλο??  :o :o
αν ειναι οντως οπως τα λεει για το γηπεδο μιλαμε για προδοσια εκ των εσω  ;)

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
Τουλάχιστον υπήρχε σταθερότητα στην ομάδα. Τώρα τί θα γίνει? Μας βλέπω να καταλήγουμε αεκάκι ή μάλλον παναθηναικάκι.
Πάντως το να αποχωρήσει η οικογένεια χωρίς να έχουν έτοιμη διάδοχη λύση είναι ανέντιμο και δείχνει ότι τελικά δε πονούσαν τον Παναθηναικό.
Μη ξεχνάμε ότι ήταν οι μεγαλομέτοχοι. Δεν παρατάς έτσι την ιστορικότερη ομάδα της χώρας. Αν επρόκειτο για μια άλλη εταιρεία τους έτσι θα
τη παρατούσαν? Δε νομίζω. Άντε να δούμε τώρα αν και ποιος θα αναλάβει γιατί αλλιώς άστα να πάνε. ΚΑΤΑΝΤΙΑ. Πάντως τώρα θα ξεκαθαρίσει η ήρα από το στάρι.
Όποιος είναι πραγματικός παναθηναικός ας βγει μπροστά.
δεν πάτε καλά
ο άνθρωπος φεύγει και είπε πως δεν υπάρχει τίμημα για τις μετοχές του
και όποιον θέλει να έρθει με πρόταση...
και του τη λέτε και από πάνω....

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
δεν πάτε καλά
ο άνθρωπος φεύγει και είπε πως δεν υπάρχει τίμημα για τις μετοχές του
και όποιον θέλει να έρθει με πρόταση...
και του τη λέτε και από πάνω....
δεν φεύγει ακριβώς
κάνει ανενεργές τις μετοχές του
και ορίζει αυτός αν ο επόμενος είναι αποδεκτός ή όχι
αν έφευγε 100% και δεν τον ένοιαζε η επόμενη μέρα,
θα τις έδινε στον ερασιτέχνη ή σε κάποιον κοινώς αποδεκτά αξιόπιστο

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
424
Πόντοι
3.275
"Ξεχάστε μας απο τον Παναθηναϊκό"

Τέλος εποχής στον Παναθηναϊκό αφού μετά από 32 χρόνια συνεχόμενης παρουσίας η οικογένεια Βαρδινογιάννη αποχωρεί οριστικά από την ΠΑΕ.
Σε συνέντευξη τύπου που παραχώρησε ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε γνωστό ότι καθιστούν τις μετοχές που διαθέτουν ανενεργές και αδρανείς, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε κάποιον από τους άλλους μετόχους, ή οποιοδήποτε αξιόπιστο επιχειρηματία να τις πάρουν χωρίς κάποιο τίμημα. Ο Γιάννης Βαρδινογιάννης έκανε μια ανάδρομη στα γεγονότα που οδήγησαν τον Παναθηναϊκό ως εδώ και τόνισε αρκετές φορές ότι ο ίδιος και η οικογένεια του αποτελούν παρελθόν

Αναλυτικά τα όσα έχει δηλώσει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης

« Κάποιος πρέπει να βγει μπροστά και το κάνω. Πολύ εύκολα θα μπορούσα να βγάλω μια ανακοίνωση, αλλά προτίμησα να έρθω εδώ και να απαντήσω στις ερωτήσεις που μπορείτε να έχετε εσείς όπως και ο κόσμος. Θα κάνω μια σύντομη αναδρομή πριν καταλήξω στη λύση την οποία προτείνω
Δεν έχουν περάσει δύο χρόνια από την έναρξη της πολυμετοχικότητας. Από ένα έκτακτο διοικητικό συμβούλιο άρχισε μια αντιπαράθεση για το θέμα της αύξησης του μετοχικού κεφαλαίου. Έπρεπε να γίνει αύξηση για να καλυφθούν οι οικονομικές ανάγκες για τη χρονιά εκείνη. Είχε εγκριθεί ομόφωνα ένας προϋπολογισμός, αλλά είχε γίνει υπέρβαση κατά 15 εκατομμύρια. Αυτή είχε επίσημα γνωστοποιηθεί στο Δ.Σ το Σεπτέμβριο, αλλά παρόλες τις βεβαιώσεις δεν στάθηκε δυνατό να καλυφθεί. Ομόφωνα αποφασίστηκε να ανατεθεί σε εταιρεία η αποτίμηση της ΠΑΕ για να γίνει η αύξηση, σημειώνοντας ότι μέχρι εκείνη η μέρα είχαμε καταναλώσει 150 εκ. ευρώ, δηλαδή 50 δις δραχμές. Δεν εξετάζω το πως και γιατί, όμως είναι σημαντικό να τοποθετήσω τα γεγονότα όπως έγιναν

Στο τέλος Απριλίου (του 2010) έγινε μια συνάντηση με τον Νικόλα Πατέρα και τον Ανδρέα Βγενόπουλο για να συζητήσουμε  τα προβλήματα που είχαν προκύψει. Μετά από πολύ καιρό, από το 2009 έως το 2010 δεν είχαμε επαφές τους τελευταίους μήνες. Στο γραφείο του Ανδρέα Βγενόπουλου έγινε η συνάντηση και έγινε μια καλή συζήτηση.

Εθεσα δύο θέματα. Το βασικό ήταν ότι επέμεινα στην απόλυση του Κώστα Αντωνίου. Τον θεωρώ αποτυχημένο ως διευθυντή ποδοσφαίρου και υπεύθυνο για τις αποτυχημένες μεταγραφές. Το δεύτερο ήταν να βρούμε μια καλύτερη διοικητική λειτουργία, ώστε να μην έχουμε εκπλήξεις όπως η υπέρβαση του προϋπολογισμού.

Είναι πολύ δύσκολο για οποιονδήποτε να καλείται χωρίς να το γνωρίζει να καλύπτει ανοίγματα. Καμία εταιρία ή ομάδα δεν μπορεί να διοικηθεί έτσι. Δεν μπορεί καμία ομάδα να καλύψει τρύπες εκ των υστέρων. Ο Νικόλας ήταν κάθετα αντίθετος στην απόλυση του Αντωνίου και δώσαμε ραντεβού για να ξανασυζητήσουμε τα διοικητικά. Η 0ικογένειά μου υπολόγισε πως είχαμε ανάγκη άλλα 30 εκ. ευρώ και εμείς έπρεπε να βάλουμε περίπου τα 18 εκ.

Θεωρώ λογικό λοιπόν να ζητάμε εγγυήσεις, όχι για το πως θα διατεθούν τα χρήματα αλλά για να μην βρεθούμε προ καινούργιας έκπληξης. Μείναμε στο ότι θα βρεθούμε ξανά. Πέρασαν κάποιες εβδομάδες και ήταν να συναντηθούμε μία Δευτέρα και με τους δύο. Στη συνάντηση ήρθε μόνο ο Νίκος ο οποίος μου ανακοίνωσε ότι θέλει να παραιτηθεί.
Σημειώνω ότι ήταν μια φιλική συνάντηση και μου είπε ότι είναι κουρασμένος και ήθελε να παραιτηθεί. Ποτέ δεν είπα ότι έχει γίνει κακοδιαχείριση από τον Νίκο Πατέρα. Το τονίζω γιατί κάποιοι γράφουν διάφορα. Αυτό που είχα πει ήταν να μην γίνονται υπερβάσεις στον προϋπολογισμό, αφού πρώτα έχουμε πάρει τις αποφάσεις. Θέμα κακοδιαχείρισης δεν τέθηκε. Το έχω ξεκαθαρίσει γραπτώς και κατηγορηματικός.

Με αιφνιδίασε με την απόφασή του, αλλά ήταν ανθρώπινο και δεν μου άφηνε κανένα περιθώριο αντίδρασης. Με παρακάλεσε να μην το γνωρίζει κανείς πλην του Βγενόπουλου. Έτσι ετέθη θέμα επόμενου προέδρου και εγώ δεν είχα επιλογές. Αυτό έπραξα και έκανα και δήλωση στήριξης για τον Πατέρα, όταν μια εφημερίδα του επιτέθηκε.

Τότε ετέθη το θέμα του επόμενου προέδρου. Ξεκαθάρισα ότι δεν είχα κάποιο όνομα. Τότε είπε ο Ανδρέας Βγενόπουλος ότι μέχρι την Παρασκευή πρέπει να έχουμε βρει κάποιον. Τους είπα ότι κύριοι, εφόσον προτείνετε κάποιον γενικής αποδοχής θα τον στηρίξω. Προτάθηκε από τον Πατέρα ο Μαυροκουκουλάκης και του είπα ότι δεν έχω αντίρρηση αν εγκριθεί από όλους, αλλά δεν προχώρησε η περίπτωσή του.
Μέσα στο Σαββατοκύριακο έγιναν τηλεφωνικές επαφές με τον Πατέρα προκειμένου να βρεθεί ένας τρόπος ότι η επόμενη μέρα δεν θα με φέρει προ εκπλήξεως και ξεκαθάρισα ότι είναι σημαντικό να φύγει ο Αντωνίου. Είπα ότι εσείς θα βρείτε ποιος θα είναι επόμενος, εγώ ήθελα μόνο να έχω δικαίωμα βέτο. Δεν έβαλα περιοριστικούς όρους για τον επόμενο τεχνικό διευθυντή. Παρά τις συζητήσεις υπήρξαν, την Δευτέρα του Αγίου Πνεύματος είχα μια έντονη συζήτηση με την Ανδρέα Βγενόπουλο, που δεν ήταν η αναμενόμενη από μέρους μου και με προβλημάτισε.

Με δεδομένη την τακτική του και αφού τον γνωρίζω καλά, όποτε είχαμε μια διαφωνία μέσα από συγκεκριμένη εφημερίδα ακολουθούσαν οι θέσεις του και επικοινωνιακός πόλεμος, έκατσα και συνέταξα την επιστολή που έστειλα στον Τύπο. Την επόμενη, συγκεκριμένη εφημερίδα είχε πρωτοσέλιδο συμφωνία ή τέλος. Δεν θέλω να κουράσω. Εκείνο το καλοκαίρι προσπαθούσαμε να βρούμε διοικητική σταθερότητα. Με δεδομένη την αποχώρηση του Πατέρα και το αδιέξοδο στην αναζήτηση του επόμενου, οι Γιαννακόπουλοι ήταν πρόθυμοι να αναλάβουν αλλά δε έκαναν το βήμα λόγω επιθέσεων από μερίδα του κόσμου. Προσπάθησα να βρω πρόεδρο.
Εκείνο το καλοκαίρι προσπαθούσαμε να βρούμε μια διοικητική σταθερότητα στον Παναθηναϊκό με δεδομένη την αποχώρηση του Πατέρα και την άρνηση των Γιαννακόπουλων. Εγινε μια προσπάθεια να παραμείνει ο Νικόλας και μου έθΕσε δύο όρους. Να προσληφθεί τεχνικός διευθυντής ο Γιάννης Κόντης και αντιπρόεδρος ο Θανάσης Κανελλόπουλος που όλοι ξέρετε ποιος είναι. Ακολούθησε ένα άρρωστο κλίμα και παρόλα αυτά καταλάβαινα την αντίδραση του κόσμου. Προχωρήσαμε σε μία γενναία απόφαση.
Προχωρήσαμε με μία λύση που πιστεύαμε ότι θα μας βγάλει από το αδιέξοδο. Καταλάβαινα την πίεση του κόσμου. Υπήρχε εν δυνάμει αγοραστής και παράμετροι που θα έδιναν άλλη διάσταση στον Παναθηναϊκό. Βγήκαμε και είπαμε ότι χρίζουμε το 25%. Το κάναμε για να βρεθεί μία λύση. Το κάναμε γιατί εφόσον υπήρχαν άνθρωποι που ήταν έτοιμοι να βγουν μπροστά.

Μετά από μια πολύωρη συζήτηση συμφωνήθηκε ότι η οικογένειά μου θα συμμετείχε με 30% στο επόμενο συμβούλιο και στις αυξήσεις και θα κινούταν σε αυτό το επίπεδο. Αρα και στην επόμενη αύξηση με 30% θα μπαίναμε, είχαμε δεσμευτεί και ότι θα ήμασταν μειοψηφία στο ΔΣ και μέχρι το τέλος του κόσμου το ποσοστό που χάριζα θα το έπαιρνε μέσω αύξησης ο Ανδρέας. Τονίζω ότι ο Πατέρας ποτέ δεν είχε δηλώσει υποψήφιος αγοραστής του Παναθηναϊκού. Ποτέ.

Ακόμα ένα θέμα ήταν οι αδιάθετες μετοχές. Συμφωνήθηκε να καλυφθούν από τον Ανδρέα και να αναλάβει πρόεδρος ο Νικόλας.
Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να προσληφθεί ξανά ο Αντωνίου, ο οποίος θα είχε να κάνει με άλλο εν δυνάμει μεγαλομέτοχο. Προχωρήσαμε με αναπτερωμένο ηθικό στην αύξηση του ΜΚ που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ. Πολλοί μέτοχοι δεν έβαλαν τα χρήματά τους. Βρεθήκαμε να έχουμε βάλει το 54% στο συνολικό ποσό των 9 εκ.

Το ποσό που υπολείπεται αναλάβαμε να το βάλουμε υπό μορφή χορηγίας. Είναι το περίφημο ποσό των 4 εκ που θα κάλυπτε τα αδιάθετα ποσά. Τα υπόλοιπα χρήματα δεν μπήκαν από κανέναν, άρα δεν ολοκληρώθηκε η αύξηση επιτυχώς. Το συμφωνητικό χορηγίας είχε σταλεί, δεν είχε παρά να υπογραφεί, κάτι που για άγνωστους λόγους δεν έγινε. Την δικαιολογία δεν θα τη συζητήσουμε τώρα.
Φτάσαμε στην αιφνιδιαστική αποχώρηση του Βγενόπουλου, που την θεωρώ προσχηματική, αφού ποτέ δεν βγήκε να εξηγήσει στον κόσμο το γιατί. Φυσιολογικά αποχώρησε και ο Νικόλας Πατέρας από την προεδρία. Γνωστή η συνέχεια.

Η οικογένειά μου κράτησε την υπόσχεσή της. Μείναμε έξω από το Δ.Σ και προσπαθήσαμε να ορίσουμε έξι άτομα σε αυτό, για να υπάρχει σταθερότητα. Βρισκόμαστε σε θλιβερή κατάσταση. Σαν να μην πέρασε μια μέρα. Κάποιοι βρίζουν, δημιουργούν προβλήματα και αυτό κοστίζει στην ομάδα. Δεν έχουμε καμία άλλη επιλογή παρά να ακολουθήσουμε την επόμενη λύση.

Αυτή είναι η αποχώρηση της οικογένειάς μου. Μόνο με αυτόν τον τρόπο θα δοθεί τέλος στην εσωστρέφεια και την διχόνοια. Αφού δεν είμαστε μέλος στον Παναθηναϊκό. αποχωρούμε άμεσα, καθιστώντας τις μετοχές μας αδρανείς και ανενεργές, παραχωρώντας τες σε δικηγορικό γραφείο πληρεξούσιο της Αθήνας.
Δεν συμμετέχουμε πλέον στις αποφάσεις. Οι υπόλοιποι μέτοχοι έχουν την δυνατότητα να ασκήσουν διοίκηση. Αυτή η πρωτοβουλία μας, αφήνει ελεύθερο το πεδίο προκειμένου να βρεθεί κάποιος να πάρει τις μετοχές. Το θέμα μεταβίβασης των μετοχών στον Ερασιτέχνη είναι άτοπο. Τελεί ήδη υπό διοίκηση πρωτοδικείου και δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος. Εφόσον ο Ερασιτέχνης λύσει το πρόβλημά του είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις.

Ο Παναθηναϊκός σπαράζεται από έναν άνανδρο πόλεμο που διαρκεί εδώ και πολύ καιρό. Η στοχοποίηση της οικογένειάς μου και εμένα προσωπικά, έχει κυρίαρχο ρόλο. Προχωρούν σε ύβρεις και βανδαλισμούς στο γήπεδο κάνοντας κακό στην ομάδα. Ως εδώ. Μετά από 32 χρόνια ο Παναθηναϊκός θα πορευτεί χωρίς την οικογένεια Βαρδινογιάννη"

Για πως θα γίνει αυτή η αποχώρηση:
"Από τον Μάρτιο είμαι διατεθειμένος να προχωρήσω σε μία λύση. Δεν έχει έρθει καμία πρόταση οποιασδήποτε μορφής, δεν θα σχολιάσω ανθρώπους που έρχονται ως εκπρόσωποι Αράβων, Ρώσων και άλλων. Αρα λοιπόν θα κατατεθούν οι μετοχές σε δικηγόρο με σαφείς εντολές. Θα υπάρχει συμβούλιο που θα καταγραφούν οι προτάσεις και εφόσον υπάρχει αληθές σχήμα, οι μετοχές θα είναι στη διάθεση του υποψήφιου επενδυτή. Δεν έχουμε βάλει τιμή. Παραχωρούμε τις μετοχές. Δεν θέλω να περάσουμε αυτά που πέρασαν άλλες ομάδες με τον κάθε τυχάρπαστο. Θα προσπαθήσουμε να υπάρξει μία σοβαρότητα. Οχι να κάνει ο καθένας το όνομά του μέσω Παναθηνηναϊκού. Πρέπει να βρεθεί κάποιος που τις θέλει και δεν θα υπάρξει κανένα θέμα τιμήματος".

Για το αν ζητήσει κάποιος από τους υπόλοιπους μετόχους το πακέτο αύριο το πρωί:
«Ευχαρίστως να τις παραχωρήσω. Αλλά να το κάνουν επίσημα όχι μέσω κύκλων και διαρροών».

Για το αν θα ασχοληθεί το τωρινό Δ.Σ με το θέμα των μετοχών ή θα αποχωρήσουν όσοι τον εκπροσωπούν. Τι θα γίνει με την Παιανία:
«Δεν θα έχουμε πλέον καμία εκπροσώπηση στο Δ.Σ. Η Παιανία ανήκει στην οικογένεια μου. Το έχουμε κτίσει με δικά μας χρήματα, ανήκει στην οικογένεια μας και έχει χτιστεί για τον Παναθηναϊκό. Δεν νομίζω ότι θα είναι σοβαρό πρόβλημα η Παιανία και δεν θα πρέπει να είναι. Και μου προκαλεί εντύπωση ότι παρουσιάζουν ως πρόβλημα την Παιανία. Οποιοσδήποτε με στοιχειώδες κεφάλαιο, μπορεί να αγοράσει οικόπεδο και να κάνει το ίδιο. Αν υπάρξει πρόταση, να είστε σίγουροι ότι δεν θα χαλάσω τη συμφωνία με την Παιανία, μέχρι να βρεθεί χώρος για να προπονούνται οι παίκτες».

Για το ποια ειναι τα λάθη του: «Εκανα λάθη. Αλλά μερικά από αυτά λες πως θα τα ξαναέκανες. Εγώ έκανα δύο τρία λάθη, εκ των οποίων τα δύο θα τα ξαναέκανα. Το πρώτο είναι που δεν έφερα κοντά μου τον κόσμο του Παναθηναϊκού, τον συγκεκριμένο κόσμο που θέλει φθηνά εισιτήρια, να πουλάνε εισιτήρια, αυτούς που δημιουργούν τα επεισόδια, να τους βγάζω από τη φυλακή και να τους έχω στην ασφάλειά μου. Ισως ήμουν και ο μόνος .Λυπάμαι που αυτός ο κόσμος χαρακτηρίζεται γενικά σαν συνδεσμιακός. Δεν είναι σωστό να χαρακτηρίζουμε τον χώρο γενικά έτσι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι συγκεκριμένα. Μου κόστισε αυτό. Οταν έκαναν αποχή το 2004 πήραμε το νταμπλ.

Το 2005 φέραμε τρεις ισοπαλίες. Η λύση ήταν απλή και εύκολη. Αλλά η προστασία της ομάδας είναι πληρώνεις και φέρνεις το αποτέλεσμα που φέρνεις. Προέδρους, διαιτητές, παράγοντες. Λυπάμαι αλλά δεν το έκανα. Προτίμησα να χάσουμε ένα πρωτάθλημα, από το να ήταν κάλπικο. Αυτό ήταν το δεύτερο.

Το τρίτο έχει να κάνει με το γήπεδο. Με το γήπεδο έχουμε περάσει πολλά και λίγοι ξέρουν τα πραγματικά γεγονότα και τον πόλεμο που είχαμε προκειμένου να μην γίνει το γήπεδο ή να γίνει αλλού. Τελικά καταλήξαμε στον Βοτανικό. Τον Ελαιώνα που έλεγαν κάποιες εποχές «ούτε τον άλλον αιώνα». Είχαμε καταφέρει το 2008, την χρονιά που ο Παναθηναϊκός ήταν υπατμόν, να έχει ξεκινήσει το πρότζεκτ. Ο Βωβός να έχει ξεκινήσει να χτίζει το εμπορικό του κέντρο, πάνω από ένα χρόνο. Το έχτιζε χωρίς ούτε μία προσφυγή. Είχαμε κλείσει εμπορικές συμφωνίες που διασφάλιζαν το πρότζεκτ. Είχαμε κλείσει και χρηματοδότηση και είχαμε συμφωνήσει με τον δήμο και είχαμε υπογράψει συμφωνία με εταιρία που θα τρέξει το έργο. Αυτά τα ήξεραν πέντε άνθρωποι.

Το γήπεδο του Παναθηναϊκού είχε φτάσει κοντά στη ολοκλήρωση, είχε βγει οικοδομική άδεια. Με δεδομένη την άδεια και συμφωνημένα τα πάντα, έκανα το λάθος και το ανακοίνωσα στο Δ.Σ του Παναθηναϊκού. Τυχαία και συμπτωματικά μετά από 15 μέρες και 2 μήνες αφού λήξει η προθεσμία για καταγγελίες, έγινε η καταγγελία. Δεν το θεωρώ τυχαίο και δυστυχώς έγινε η προσφυγή που αν περίμενα 15 μέρες, θα ήταν εκπρόθεσμη. Αυτό το λάθος δεν το ξανάκανα».

Για το αν φοβάται ότι θα οδηγηθεί ο Παναθηναϊκό στο χείλος του γκρεμού: «Εχουν οδηγηθεί πολλές ομάδες σε παραπλήσια κατάσταση και μάλιστα μας κερδίζουν κιόλας, βγαίνουν και στο UEFA. Τη λύση δεν μπορώ να την δώσω εγώ. Για τον επενδυτή δεν μπορώ να ξέρω. Μια 0μάδα σαν τον Παναθηναϊκό δεν νομίζω ότι δεν μπορεί να βρει έναν άνθρωπο».

novasports.gr

tsakonas13

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2009
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
6
ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΟΙΞΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΔΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΞΤΡΑΔΑΚΙΑ ΜΟΥ .Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΟΥ. Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΠΟΥ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΤΣΑΜΠΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΜΕ ΠΑΣ ΤΣΑΜΠΑ ΕΚΔΡΟΜΕΣ Σ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ........................................ΜΙΑ ΧΑΡΗ ΘΕΛΩ ΟΜΩΣ Ε-Ξ-Α-Φ-Α-Ν-Ι-Σ-Ο-Υ ουτε ενα ευρω δε θελω απο σε σενα ΠΟΥΛΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕ

pet1

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Ιαν 2008
Κριτικές
48
Like
5
Πόντοι
1.300
Τουλάχιστον,πριν μερικά χρόνια,θα λέγαμε ότι θα μπει ο Παυλάρας....,αλλά τώρα......εδώ την κάνει από το μπάσκετ.................

on92

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαΐ 2011
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Ο Βγενοπουλος που ειναι εξαφανισμενος ? ?
Δεν πρεπει να βγει να μιλησει ? ?

Τώρα είναι η ώρα
Ο Τζίγγερ τελείωσε. Ξεχάστε μας από τον Παναθηναϊκό είπε και για να λέμε την αλήθεια η μεγαλύτερη μερίδα του κόσμου ήθελε να τον ξεχάσει εδώ και πολλά χρόνια. Άλλωστε όταν ο ίδιος παραδέχεται ότι απέτυχε σε πολλά και ότι δεν προστάτεψε την ομάδα σε ακόμη περισσότερα τα υπόλοιπα λόγια είναι περιττά.
Σε ένα ντουλάπι ενός δικηγορικού γραφείου είναι πλέον οι μετοχές και περιμένουν τον νέο τους κάτοχο. Γιατί αυτό είναι που έχει πλέον το μεγάλο ενδιαφέρον. Τον φίλο του Παναθηναϊκού τον νοιάζει η ομάδα, όχι τα πρόσωπα. Η επόμενη μέρα παρουσιάζει το μεγάλο ενδιαφέρον, το πως θα πορευτεί στο εξής το τριφύλλι είναι το ερώτημα στα χείλη όλων. Και εδώ είναι που ο κόσμος κάτι περιμένει. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη είπε ότι φεύγει.
Αν είναι επικοινωνιακό τρικ ή αλήθεια θα φανεί σύντομα. Άλλωστε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια. Το θέμα όμως είναι να εμφανιστούν και οι άλλοι κρυμμένοι αμέτοχοι που εδώ και καιρό βρίσκονται στα λαγούμια τους και έχουν αφήσει τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο να διασύρεται εντός και εκτός γηπέδων. Πρώτος από όλους ο Βγενόπουλος πρέπει πλέον να πάρει θέση. Γιατί αυτός είναι που απογοήτευσε όσους τον πίστεψαν περισσότερο κι από τον Βαρδινογιάννη.
Κι εκείνο το... νταβατζιλίδικο ότι αποχωρεί χωρίς να εξηγεί τους λόγους, μπορεί να το κάνει σε όλες τις άλλες εταιρίες που έχει συμμετοχή όχι όμως και στον Παναθηναϊκό. Κανείς δεν έχει ξεχάσει τον τρόπο που... την έκανε και οφείλει πλέον να δείξει ότι δεν είναι όλα αυτά που του καταμαρτυρούν όσοι είναι πολέμιοι του.
Από κοντά όμως και ο Πατέρας, αλλά και οι Γιαννακόπουλοι. Γιατί κι αυτοί είναι εξαφανισμένοι λες και δεν έχουν μετοχές. Λες και δεν έκαναν ένα ολόκληρο λαό να τους πιστέψει και να τους ακολουθήσει. Η ώρα είναι τώρα. Πλέον δεν υπάρχει ούτε μια μέρα για καθυστέρηση. Αρκετά με τις λιποταξίες και το... κρυφτούλι.
Η Παναθηναϊκή ιστορία γράφεται και αυτές τις ημέρες. Καλό είναι να μην έχει άλλες μαύρες σελίδες.

studio69

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2010
Like
2
Πόντοι
16
Ήρθε η ώρα να μάθετε τι σημαίνει πείνα! :rockon:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Το ποσο αποτυχημενος ειναι ο κυριος ραλιστας φαινεται απο το σε ποιον αφηνει την ομαδα,και δυστυχως την αφηνει στην τυχη της.Αφου αγαπαει τον Παναθηναικο οπως ισχυριζεται ας βρει αγοραστη και μετα ας φυγει. :S
Οσον αφορα το γηπεδικο το εχω ξαναπει,αυτη ειναι η μεγαλυτερη ηττα για την οικογενεια.Αν γινοταν το γηπεδο θα τους το αναγνωριζαν ολοι και θα μπορουσαν να πουν και αυτοι οτι κατι εκαναν διοτι απο αποψη τιτλων κρινονται εντελως αποτυχημενοι.
Ο κυριος ραλιστας αναφερθηκε και στο πρωταθλημα του 2005 στο οποιο για οσους θυμουνται απεμεναν 3 ματς για την ληξη και ο Παναθηναικος καταφερε να φερει 2 ισοπαλιες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να το χασει.Ειδικα στο ματς της Τουμπας το Παοκακι ηταν αδιαφορο,αντιθετα σε παρομοιες περιπτωσεις ο πουστης ο Ολυμπιακος πηγαινε στην Ξανθη και κερδιζε 0-3 στο δεκαλεπτο.
Εσυ λοιπον κυριε Τζιγγερ τι εκανες για να προστατεψεις την ομαδα;Δεν ηξερες τι γινοταν στο ποδοσφαιρο,δεν σου ειχε πει κανεις;;;;
Το μονο που ειχε να αναφερει στα τοσα χρονια παρουσιας στην ομαδα ηταν το νταμπλ του 2004.Ο απολογισμος λοιπον αυτου του κυριου ηταν 1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο.
Στο διαολο λοιπον κυριε ραλιστα και να εισαι σιγουρος οτι η ομαδα θα βρει τον δρομο της. :birdman:

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
Διαφωνώ στο "ιστορικότερη", αλλά αν συνεχίσετε έτσι θα γίνετε ιστορική ομάδα, κάτι σαν τον Ηρακλή.
Εσεις παντως ειστε η πιο υπουλη και η πιο βρωμικη ομαδα μακραν.
Δεν σας φτανει κανεις υπαλληλακια του Πειραια :birdman:

Συνημμένα

• j3Fa6B174802-02.jpg
    j3Fa6B174802-02.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 19

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Το ποσο αποτυχημενος ειναι ο κυριος ραλιστας φαινεται απο το σε ποιον αφηνει την ομαδα,και δυστυχως την αφηνει στην τυχη της.Αφου αγαπαει τον Παναθηναικο οπως ισχυριζεται ας βρει αγοραστη και μετα ας φυγει. :S
Οσον αφορα το γηπεδικο το εχω ξαναπει,αυτη ειναι η μεγαλυτερη ηττα για την οικογενεια.Αν γινοταν το γηπεδο θα τους το αναγνωριζαν ολοι και θα μπορουσαν να πουν και αυτοι οτι κατι εκαναν διοτι απο αποψη τιτλων κρινονται εντελως αποτυχημενοι.
Ο κυριος ραλιστας αναφερθηκε και στο πρωταθλημα του 2005 στο οποιο για οσους θυμουνται απεμεναν 3 ματς για την ληξη και ο Παναθηναικος καταφερε να φερει 2 ισοπαλιες με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και να το χασει.Ειδικα στο ματς της Τουμπας το Παοκακι ηταν αδιαφορο,αντιθετα σε παρομοιες περιπτωσεις ο πουστης ο Ολυμπιακος πηγαινε στην Ξανθη και κερδιζε 0-3 στο δεκαλεπτο.
Εσυ λοιπον κυριε Τζιγγερ τι εκανες για να προστατεψεις την ομαδα;Δεν ηξερες τι γινοταν στο ποδοσφαιρο,δεν σου ειχε πει κανεις;;;;
Το μονο που ειχε να αναφερει στα τοσα χρονια παρουσιας στην ομαδα ηταν το νταμπλ του 2004.Ο απολογισμος λοιπον αυτου του κυριου ηταν 1 πρωταθλημα και 1 κυπελλο.
Στο διαολο λοιπον κυριε ραλιστα και να εισαι σιγουρος οτι η ομαδα θα βρει τον δρομο της. :birdman:

μ'αρεσει που είσαι και φανατικός πανάθας...οι ισοπαλίες δεν ήταν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά με ηρακλή και άρη μέσα στη λεωφόρο!

gamikoulix

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
μ'αρεσει που είσαι και φανατικός πανάθας...οι ισοπαλίες δεν ήταν με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ αλλά με ηρακλή και άρη μέσα στη λεωφόρο!
Αναφερομαι στις 3 τελευταιες αγωνιστικες.Πρωτα παιξαμε με το Παοκακι στην Τουμπα,μετα στην Λεωφορο με ΑΕΚ κεκλεισμενων των θυρων και τελευταιο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρητη.Θελαμε 2 νικες για να παρουμε το πρωταθλημα και καναμε 2 ισοπαλιες με τον αδιαφορο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και κερδισαμε τον ΟΦΗ την τελευταια αγωνιστικη.
Ειδατε το Παοκακι ρε που την προηγουμενη χρονια μας αφησε να κερδισουμε στο 93 με τον Ολιζαντεμπε. ;)
Αντε μαλακες γαυροι :birdman:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
Αναφερομαι στις 3 τελευταιες αγωνιστικες.Πρωτα παιξαμε με το Παοκακι στην Τουμπα,μετα στην Λεωφορο με ΑΕΚ κεκλεισμενων των θυρων και τελευταιο ματς με τον ΟΦΗ στην Κρητη.Θελαμε 2 νικες για να παρουμε το πρωταθλημα και καναμε 2 ισοπαλιες με τον αδιαφορο ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ και κερδισαμε τον ΟΦΗ την τελευταια αγωνιστικη.
Ειδατε το Παοκακι ρε που την προηγουμενη χρονια μας αφησε να κερδισουμε στο 93 με τον Ολιζαντεμπε. ;)
Αντε μαλακες γαυροι :birdman:
θυμαται κανεις γιατι πεξαμε με την αεκ κεκλησμενων?? εδω σας θελω ;)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
στο παιχνιδι με τον γαβρο δεν ειχαμε τιμωρηθει; :think:

Stories