Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
To 2004 που έκανα αρθροσκόπηση στο 401, εμένα μου έκαναν 5 τρύπες για να μου αφαιρέσουν "ελεύθερο σώμα" στο αριστερό γόνατο.
Όταν ρώτησα έναν από τους γιατρούς αν έγινε με τομή το όλο θέμα πριν μου εξηγήσουν τι έγινε τελικά, μου είπαν πως οι τομές δεν συνιστώνται πλέον λόγο του μεγαλύτερου χρόνου αποκατάστασης που χρειάζεται. Μαζί μου στο δωμάτιο είχα 2 με ρίξεις χιαστών, και ο ένας μάλιστα είχε και στα 2 πόδια. Ο ένας από τους δυο θα ξανάμπαινε χειρουργείο μετά από κάνα 5μηνο γιατί δεν θα του έκαναν και στα 2 πόδια μαζί. Κανείς από τους 2 δεν έκανε χειρουργείο με τομή.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
αρα ρε μαλακα υπαρχει τομη.[size=18pt]3 εκ ειναι χειρουργειο κανονικο[/size].σαλατα γαμησου και αυτοαποθεοσου μονος σου ηλιθιε

κοίτα να μαθαίνεις ηλίθιε τι έχει ανακαλυφθεί απο τότε που σου έκαναν ΦΕΤΑ τον γόνατο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
To 2004 που έκανα αρθροσκόπηση στο 401, εμένα μου έκαναν 5 τρύπες για να μου αφαιρέσουν "ελεύθερο σώμα" στο αριστερό γόνατο.
Όταν ρώτησα έναν από τους γιατρούς αν έγινε με τομή το όλο θέμα πριν μου εξηγήσουν τι έγινε τελικά, μου είπαν πως οι τομές δεν συνιστώνται πλέον λόγο του μεγαλύτερου χρόνου αποκατάστασης που χρειάζεται. Μαζί μου στο δωμάτιο είχα 2 με ρίξεις χιαστών, και ο ένας μάλιστα είχε και στα 2 πόδια. Ο ένας από τους δυο θα ξανάμπαινε χειρουργείο μετά από κάνα 5μηνο γιατί δεν θα του έκαναν και στα 2 πόδια μαζί. Κανείς από τους 2 δεν έκανε χειρουργείο με τομή.

μην τα λες στον ολιβερ γιατί ξέρει καλά τα περί χιαστών και γω είμαι ηλίθιος.
ααααααααααααααααααααααχαχαχχαχαχχααχαχα

Επισκέπτης
κοίτα να μαθαίνεις ηλίθιε τι έχει ανακαλυφθεί απο τότε που σου έκαναν ΦΕΤΑ τον γόνατο...  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

τη να μαθω ρε ηλιθιε.μου ποσταρες για το νικολαου και σου ειπα αυτος εκανε το χειρουργειο και δοξα το θεο ειμαι μια χαρα.τωρα εσυ ως συνηθως επειδη εισαι θεωρητικος τυπος και γραφεις και ποσταρεις οτι βρεις μαθε οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.και για την καρδια πλεον υπαρουν τεχνικες που δεν χρειαζετε να ανοιξεις αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορεις να μην ανοιξεις τομη.ειπαμε εισαι γιατρος του πληκτρολογιου.προκαλω οποιονδηποτε εχει κανει χιαστους τη τελευταια 10 ετια να μας πει τη γνωμη του και αν ανοιγεις τομη η οχι.ακου αρθροσοπηση ο λεοντιου :grin:ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι.εκανε να ακουμπησει μπαλα για 9 μηνες και εκανε απλη τομουλα :2funny: :2funny:ξερολα περσονα επειδη τυχαινει να γνωιζω το νικολαου θα του προτεινω να σε παρει θεωρητικο...σογουρα θα εχσεις πολλα να του πεις :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Όταν ρώτησα έναν από τους γιατρούς αν έγινε με τομή το όλο θέμα πριν μου εξηγήσουν τι έγινε τελικά, μου είπαν [size=24pt]πως οι τομές δεν συνιστώνται πλέον λόγο του μεγαλύτερου χρόνου αποκατάστασης που χρειάζεται[/size]. Μαζί μου στο δωμάτιο είχα 2 με ρίξεις χιαστών, και ο ένας μάλιστα είχε και στα 2 πόδια. Ο ένας από τους δυο θα ξανάμπαινε χειρουργείο μετά από κάνα 5μηνο γιατί δεν θα του έκαναν και στα 2 πόδια μαζί. [size=24pt]Κανείς από τους 2 δεν έκανε χειρουργείο με τομή.[/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
[size=18pt]αν εχει χιαστο τοτε υπαρχει σφαγειο κανονικο για να σου βαλει το μοσχευμα.μην  λετε πραγματα που δεν γνωριζτε[/size]

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τη να μαθω ρε ηλιθιε.μου ποσταρες για το νικολαου και σου ειπα αυτος εκανε το χειρουργειο και δοξα το θεο ειμαι μια χαρα.τωρα εσυ ως συνηθως επειδη εισαι θεωρητικος τυπος και γραφεις και ποσταρεις οτι βρεις μαθε οτι καθε περιπτωση ειναι διαφορετικη.και για την καρδια πλεον υπαρουν τεχνικες που δεν χρειαζετε να ανοιξεις αλλα υπαρχουν περιπτωσεις που δεν μπορεις να μην ανοιξεις τομη.ειπαμε εισαι γιατρος του πληκτρολογιου.προκαλω οποιονδηποτε εχει κανει χιαστους τη τελευταια 10 ετια να μας πει τη γνωμη του και αν ανοιγεις τομη η οχι.ακου αρθροσοπηση ο λεοντιου :grin:ποσο ηλιθιος μπορει να εισαι.εκανε να ακουμπησει μπαλα για 9 μηνες και εκανε απλη τομουλα :2funny: :2funny:ξερολα περσονα επειδη τυχαινει να γνωιζω το νικολαου θα του προτεινω να σε παρει θεωρητικο...σογουρα θα εχσεις πολλα να του πεις :2funny: :2funny:

βρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε μανωωωωωωωωωωωωωωωωλληηηη τραμπαρίφαααααααααααααααααααααααααααααα

ααααααααααααχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Επισκέπτης
οπως ειπες θα ξαναπηγαιναν σε 5 μηνες ξερεις γιατι;γιατι θα εκαναν τομη για να βαλουν μοσχευμα.δεν υπαρχει περιπτωση σε ρηξη χιαστων να μπει μοσχευμα χωρις να ανοιχτει τομη.εσυ περσονα αυτοαποθεωσου

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ηλίθιε ο λεοντίου έκανε αρθροσκόπηση ούτως ή αλλέως.
κάθε επέμβαση χιαστού είναι ένα δίωρο περίπου.
η αποκατάσταση παίρνει μήνες λόγω φυσιοθεραπείας για να δέσει το μόσχευμα και όχι επειδή έγινε σφαγείο.

που σαι ηλίθιε με τα χαμ στρινγκς σε μια βδομάδα περπατάς κανονικά.  :grin:

απλά είσαι μαλάκας και μην το δείχνεις άλλο.
:grin:

kompe

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2008
Like
885
Πόντοι
96
τι καιρο κανει εκει στο Αμερικα??

Επισκέπτης
ηλίθιε ο λεοντίου έκανε αρθροσκόπηση ούτως ή αλλέως.
κάθε επέμβαση χιαστού είναι ένα δίωρο περίπου.
η αποκατάσταση παίρνει μήνες λόγω φυσιοθεραπείας για να δέσει το μόσχευμα και όχι επειδή έγινε σφαγείο.

που σαι ηλίθιε με τα χαμ στρινγκς σε μια βδομάδα περπατάς κανονικά.  :grin:

απλά είσαι μαλάκας και μην το δείχνεις άλλο.
:grin:
ρε μαλακα απαντα μοσχευμα χωρις τομη γινετε.τη θες τωρα να μου πεις και για αποκατασταση.εισαι τη θεωριας και μονο.ποσο ειναι μια επεμβαση 2 ωρες.ψαξε καλα εκει που κοιτας να δεις οτι υπαρχουν περιπτωσεις που εχουν γινει και χειρουργεια πλυωρα ηλιθιε :jerking:ο λεοντιου ηταν περιπτωση που μπορεσε και ξαναεπαιξε μπαλα μετα απο αυτο που επαθε.αφου ξερεις το νικολαου ρωτα να σου πει βλαμενε :birdman:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
οπως ειπες θα ξαναπηγαιναν σε 5 μηνες ξερεις γιατι;γιατι θα εκαναν τομη για να βαλουν μοσχευμα.δεν υπαρχει περιπτωση σε ρηξη χιαστων να μπει μοσχευμα χωρις να ανοιχτει τομη.εσυ περσονα αυτοαποθεωσου
O ένας από τους δυο θα ξαναπήγαινε για να του κάνουν το 2ο πόδι γιατί όπως έγραψα έπαθε ρήξη και στα 2.
Ο άλλος μετά από 2 μέρες πήρε εξιτήριο.

Επισκέπτης
O ένας από τους δυο θα ξαναπήγαινε για να του κάνουν το 2ο πόδι γιατί όπως έγραψα έπαθε ρήξη και στα 2.
Ο άλλος μετά από 2 μέρες πήρε εξιτήριο.
θες να μου πεις οτι ειχαν χιαστους και δεν εβαλαν μοσχευμα;και μαλιστα εφυγε και σε δυο μερες;εισαι σιγουρος οτι ειχαν ολικη ρηξη χιαστων;

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
Η μόνη τομή που γίνεται είναι για να αφαιρέσουν το μόσχευμα.
Νομίζω στο 401 το έβγαζαν από την γάμπα, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό.
Όλη η υπόλοιπη επέμβαση γινόταν με τομές. Μάλιστα αν το ζητούσες σου έγραφαν την επέμβαση σε dvd και στην έδιναν. :grin:

Angelus

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Φεβ 2009
Κριτικές
23
Like
422
Πόντοι
3.275
θες να μου πεις οτι ειχαν χιαστους και δεν εβαλαν μοσχευμα;και μαλιστα εφυγε και σε δυο μερες;εισαι σιγουρος οτι ειχαν ολικη ρηξη χιαστων;
Μόσχευμα έβαλαν, απλά για να το βάλουν στο γόνατο ή όπου αλλού σκατά μπαίνει δεν έκαναν τομή(μεγάλη τομή)

Επισκέπτης
Η μόνη τομή που γίνεται είναι για να αφαιρέσουν το μόσχευμα.
Νομίζω στο 401 το έβγαζαν από την γάμπα, αλλά δεν είμαι σίγουρος γι' αυτό.
Όλη η υπόλοιπη επέμβαση γινόταν με τομές. Μάλιστα αν το ζητούσες σου έγραφαν την επέμβαση σε dvd και στην έδιναν. :grin:
τυπε αλλο σε ρωταω.μοσχευμα του εβαλαν ναι η οχι;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

τι 2 μέρες ρε βλάκα.
ακόμα και στον Νικολάου που πήγες μπαίνεις το βράδυ το άλλο βράδυ είσιαι έξω....

κοίτα και γιατί πάντα γίνεται αρθροσκόπηση ΗΛΙΘΙΕ

Κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τελικά τα νέα για τον Εκι Γκονζάλες. Ναι μεν κρίθηκε επιτυχημένη η αρθροσκόπηση από τον γιατρό που τον χειρούργησε, αλλά χρειάστηκε να γίνει νέα επέμβαση με μόσχευμα από την επιγονατίδα. Αυτό σημαίνει ότι όλα έγιναν από την αρχή, με την πρόσθετη επιβάρυνση που δημιουργεί μια δεύτερη επέμβαση. Ο Γκονζάλες θα χάσει λογικά το μεγαλύτερο μέρος της προετοιμασίας και αν όλα πάνε καλά, θα είναι σε θέση να επιστρέψει στα παιχνίδια λίγο μετά το ξεκίνημα της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Ούτως ή άλλως η φετινή χρονιά ήταν χαμένη, το θέμα είναι ότι επιβαρύνεται κι άλλο ο ποδοσφαιριστής και χάνει ένα σημαντικό κομμάτι της προετοιμασίας.

Αναλυτικά, το κείμενο της ανακοίνωσης της ΠΑΕ: «Επειτα από επικοινωνία του ιατρικού τιμ του Παναθηναϊκού, με τον Αργεντινό χειρουργό Aleja-ndro Ranaleta που έκανε την επέμβαση στον Εκι Γκονζάλες, έγιναν γνωστά τα εξής: Κατά τη διάρκεια της αρθροσκόπησης, διαπιστώθηκε ότι το μόσχευμα του πρόσθιου χιαστού, ήταν ακέραιο (όπως εμφανίζεται και στη μαγνητική τομογραφία και στην κλινική εξέταση) αλλά με λειτουργική χαλάρωση. Κρίθηκε σκόπιμη η επανάληψη της πλαστικής του πρόσθιου χιαστού με μόσχευμα από την επιγονατίδα. Στο γόνατο του Γκονζάλες δεν ευρέθη τίποτα άλλο και ο δόκτωρ Ranaleta διαβεβαίωσε ότι η προηγούμενη επέμβαση στον παίκτη ήταν άψογη. Ο Εκι Γκονζάλες υπολογίζεται ότι θα επιστρέψει στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις, τη νέα αγωνιστική περίοδο».

Επισκέπτης
για να τελειωνουμε επειδη εχει τραβηξει και κουραζειολο το θεμα και επειδη ολοι ειναι ειδημονες χιαστους χωρις τομη δεν γινετε,τωρα αν ειναι μικρη η μεγαλη αυτο ειναι αλλο θεμα.το μοσχευμα απο οπου και να το παρεις γαμπα η οπου αλλου για να μπει στο γονατο θελει τομη.εσυ περσονα σου ειπα θα σε συστησω στο νικολαου ...σιγουρα θα χρειαστει τι ςγνωσεις σου :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom