Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 109 30,5%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 141 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,1%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,7%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 3,9%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 25 7,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    357

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ρε μαλακα ποσο κωλοτουμπα ςμπορει να εισαι.τωρα λες οτι δεν εισδαι πασοκος.προξεξε γιατι θα δειξω ποσο ξεφτιλας εισαι οταν μου εστελνες πμ για να σου πω ποσο ηταν η διαφορα και αν γνωριζα :uglystupid:ελπιζω να καταλαβεις ποιος ειμαι κωλοτουμπα

1.
πουστρα παραδέχεσαι δημοσίως ότι έχεις κλώνους.
2.
όχι δεν ενθυμούμαι.
3.
βγάλε το πιεμ δημόσια να δείξεις πόσο λούγκρα είσαι.
4.
το ότι ψηφισα πασόκ που το έχω πει και δημόσια δε σημαίνει ότι είμαι πασόκος δειλόπουστρα.
τέλος μαζί σου.

Επισκέπτης
1.
πουστρα παραδέχεσαι δημοσίως ότι έχεις κλώνους.
2.
όχι δεν ενθυμούμαι.
3.
βγάλε το πιεμ δημόσια να δείξεις πόσο λούγκρα είσαι.
4.
το ότι ψηφισα πασόκ που το έχω πει και δημόσια δε σημαίνει ότι είμαι πασόκος δειλόπουστρα.
τέλος μαζί σου.
πρωτον δεν εχω κλωνο.ολοι ξερουν ποιος ειμαι.οτι δεν ενθυμουσαι αυτο αν θελω το πιστευω.οτι εισαι μεγαλος κωλοτουμπας αυτο ειναι γνωστο.αλλωστε εσυ ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις θεο.εισαι λουγκρα μεγαλη και εισαι ΟΦΑ..ΔΗΛΑ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.μια ζωη το παιζεις ξερολας επι ολων και τελικα οπως σου ειπε ο κομπε την εφαγες τηην ψωλια...αν και εσυ του εκανες τον εξυπνο οτι τα ξερεις ολα.αυτα και τελος αφου εσυ το κωλαρακι σου τριβετε για αντιπαραθεσεις.οσο για τα ΠΜ ξερεις εσυ καλα λουγκριτσα τη με ρωταγες τοτε ;)αλλα αφου δεν ησουν τοσο φανατικ παρααυτα ηθελες να μαθεις τη διαφορα της ηττας ;)ειδες ποσο σε βοηθαω κωλοτουμπα :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρωτον δεν εχω κλωνο.ολοι ξερουν ποιος ειμαι.οτι δεν ενθυμουσαι αυτο αν θελω το πιστευω.οτι εισαι μεγαλος κωλοτουμπας αυτο ειναι γνωστο.αλλωστε εσυ ειμαι σιγουρος οτι δεν εχεις θεο.εισαι λουγκρα μεγαλη και εισαι ΟΦΑ..ΔΗΛΑ ΟΠΟΥ ΦΥΣΑΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ.μια ζωη το παιζεις ξερολας επι ολων και τελικα οπως σου ειπε ο κομπε την εφαγες τηην ψωλια...αν και εσυ του εκανες τον εξυπνο οτι τα ξερεις ολα.αυτα και τελος αφου εσυ το κωλαρακι σου τριβετε για αντιπαραθεσεις.οσο για τα ΠΜ ξερεις εσυ καλα λουγκριτσα τη με ρωταγες τοτε ;)αλλα αφου δεν ησουν τοσο φανατικ παρααυτα ηθελες να μαθεις τη διαφορα της ηττας ;)ειδες ποσο σε βοηθαω κωλοτουμπα :birdman:

ρε ηλίθιε είσαι τόσο μαλάκας που περιμένεις να θυμάμαι τι πιεμ μου είχες στείλει πριν 2 χρόνια σε ένα νικ μου σε σάιτ για πουτάνες;
πόσο καταστραμμένος είσαι στη ζωή σου και με αυτόν και με τον άλλο κλώνο σου;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πρωτον δεν εχω κλωνο.ολοι ξερουν ποιος ειμαι.

πώς δεν έχεις κλώνο μωρή πούστρα γράφτηκες το 11 αλλά μου λες για πιεμ που μου έστειλες το 09;
πώς όλοι ξέρουν ποιός είσαι με ημερομηνία εγγραφής το 11 μωρή γελοία πούστρα;

Επισκέπτης
ρε ηλίθιε είσαι τόσο μαλάκας που περιμένεις να θυμάμαι τι πιεμ μου είχες στείλει πριν 2 χρόνια σε ένα νικ μου σε σάιτ για πουτάνες;
πόσο καταστραμμένος είσαι στη ζωή σου και με αυτόν και με τον άλλο κλώνο σου;
καλα ρε μαλακα  εσυ θυμασαι αν εκανε χιαστους ο τζορτζεβιτς πριν 17 χρονια και δεν θυμασαι σε ποιον εστελνες πμ για τη διαφορα;εκτος αν σε εκαιγε πολυ τοτε και εστελνες σε πολλους :jerking:τωρα το ποιος ειναι καταστρεμενος αυτο φαινεται οτι τη τελευταια 5ετια τα 4 χρονια τα εχεις περασει μπροστα στην οθονη ενος υπολογιστη γραφοντας τις μαλακιες σου και εχοντας αντιπαραθεση με οποιον γραφει εδω μεσα.εισαι τοσο απελπισμενος και καμενος που αυτο σε ευχαριστει.αλλωστε ειπαμε εισαι μεγαλος γαμιας πληκτρολογιου :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
καλα ρε μαλακα  εσυ θυμασαι αν εκανε χιαστους ο τζορτζεβιτς πριν 17 χρονια και δεν θυμασαι σε ποιον εστελνες πμ για τη διαφορα;εκτος αν σε εκαιγε πολυ τοτε και εστελνες σε πολλους :jerking:τωρα το ποιος ειναι καταστρεμενος αυτο φαινεται οτι τη τελευταια 5ετια τα 4 χρονια τα εχεις περασει μπροστα στην οθονη ενος υπολογιστη γραφοντας τις μαλακιες σου και εχοντας αντιπαραθεση με οποιον γραφει εδω μεσα.εισαι τοσο απελπισμενος και καμενος που αυτο σε ευχαριστει.αλλωστε ειπαμε εισαι μεγαλος γαμιας πληκτρολογιου :birdman:

όχι ρε ηλίθιε δε θυμάμαι τι έκανε ο τζόλε πριν 17 χρόνια ούτε ποιός ηλίθιος αντάλλασε πιεμ με άλλο κλώνο μαζί μου πριν 2 χρόνια.

αλλά ακόμα δε μας είπες πώς δεν είσαι κλώνος αλλά στέλνεις πιεμ πριν 2 χρόνια και όλοι σε ξέρουν ποιός είσαι.
λούγκρα

Επισκέπτης
πώς δεν έχεις κλώνο μωρή πούστρα γράφτηκες το 11 αλλά μου λες για πιεμ που μου έστειλες το 09;
πώς όλοι ξέρουν ποιός είσαι με ημερομηνία εγγραφής το 11 μωρή γελοία πούστρα;
οταν σου λεω οτι εισαι μεγαλος μαλακας δεν με πιστευεις.εγω ειπα οτι ολοι ξερουν ποιος ειμαι.τουλαχιστον αυτοι που με ξερανε.αλλα εισαι τοσο κουτοπονηρος που εψαξες ποτε γραφτηκα.κλωνος ειναι καποιος που δεν παραδεχετε ποιος ειναι.εγω αντιθετα οσοι με ξερουν ξερουν και ποιιος ειμαι.αλλα ειπαμε εισαι πολυ μεγαλυτερος μαλακας απο οσο φαινεται.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν σου λεω οτι εισαι μεγαλος μαλακας δεν με πιστευεις.εγω ειπα οτι ολοι ξερουν ποιος ειμαι.τουλαχιστον αυτοι που με ξερανε.αλλα εισαι τοσο κουτοπονηρος που εψαξες ποτε γραφτηκα.κλωνος ειναι καποιος που δεν παραδεχετε ποιος ειναι.εγω αντιθετα οσοι με ξερουν ξερουν και ποιιος ειμαι.αλλα ειπαμε εισαι πολυ μεγαλυτερος μαλακας απο οσο φαινεται.
σαφώς και είμαι μεγάλος μαλάκας που ασχολούμαι με ένα μαλάκα που εδώ και 10 ποστ τον ρωτάω ποιός κλώνος είναι αλλά όλοι τον ξέρουν.
άει γαμήσου τώρα.

Επισκέπτης
σαφώς και είμαι μεγάλος μαλάκας που ασχολούμαι με ένα μαλάκα που εδώ και 10 ποστ τον ρωτάω ποιός κλώνος είναι αλλά όλοι τον ξέρουν.
άει γαμήσου τώρα.
μεγαλος μαλακας εισαι ουτως αλλως.αλλωστε ειδες τη κωλοτουμπας εισαι.το επαιξες ξερολας με τον τζολε και οταν σου ποστσρε τη εγινε την εκανεςκοκοκο ηλιθιε.αλλα πριν εσυ ο μεγαλος ξερολας ηξερες οτι ο τζολε δεν ειχε κανει τετοια επεμβαση και μας ποσταρες και τη γινετε σε αυτες τις περιπτωσεςι.διορθωνω.δεν εισαι μαλακας...εισαι μαλακας με περικεφαλαια :grin:

Επισκέπτης
μερική ρήξη σημαίνει να κοπεί ο έξω ή ο έσω χιαστός κατά 20 έως 80%. Η MRI δεν δείχνει εάν στο χιαστό έχει και πόσο χαθεί ιστός.
Αυτό φαίνειται μόνο στην αρθροσκόπηση όπου ούτως ή αλλέως αφαιρείται όλος ο ιστός και τοποθετείται μόσχευμα.
ρήξη χιαστού (όσο %) σε αθλητή σημαίνει ότι αλλάζουν οι ροπές καταπόνησης στο γόνατο και χωρίςε εγχείριση οδηγείσαι σε αναπηρία ή αρθρίτιδα.
για πρωταθλητισμό ούτε καν λόγος.
ο τζόλε δεν έχει πάθει ποτέλ ρηξη χιαστών. μερική Ρήξη πλαγίου συνδέσμου έχει πάθει. καμμιά σχέση με τους χιαστούς συνδέσμους που κρατάνε τα δύο κόκκαλα συνδεδεμένα. 

μάθετε πρώτα την ανατομία του γονάτου και μετά γράφετε ότι ναναι.
αυτο για να δεις ποσο μαλακας εισαι με αποδειξεις :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μεγαλος μαλακας εισαι ουτως αλλως.αλλωστε ειδες τη κωλοτουμπας εισαι.το επαιξες ξερολας με τον τζολε και οταν σου ποστσρε τη εγινε την εκανεςκοκοκο ηλιθιε.αλλα πριν εσυ ο μεγαλος ξερολας ηξερες οτι ο τζολε δεν ειχε κανει τετοια επεμβαση και μας ποσταρες και τη γινετε σε αυτες τις περιπτωσεςι.διορθωνω.δεν εισαι μαλακας...εισαι μαλακας με περικεφαλαια :grin:
εκανα λάθος γιατί δεν γνώριζα για τον τζόλε και το ειπα ηλίθιε.
τι γίνεται στις επεμβάσεις χιαστού το ξέρω πολύ καλά ηλίθιε.
κατάλαβες ηλίθιε;

Επισκέπτης
εκανα λάθος γιατί δεν γνώριζα για τον τζόλε και το ειπα ηλίθιε.
τι γίνεται στις επεμβάσεις χιαστού το ξέρω πολύ καλά ηλίθιε.
κατάλαβες ηλίθιε;
το να βγεις και να πεις οτι ειμαι ηλιθιος που την ελεγα χωρις να ξερω δεν ειναι κακο!!!τελικα στο ειπα σου αρεσει να κανεις τον εξυπνο χωρις να εχεις γνωσεις ειδικες παρα μονο οτι να ειναι.οσο για το αν εχω κανει επεμβαση αυτο το ξερω εγωβλαμενε.οπως και για το νινη την εκανες τη κωλοτουμοπα διαγνωση μετα απο 48 ωρες.οταν ομως ειπα οτι δεν μπορει να γινει διαγνωση πριν ερθει στην ελλαδα αμεσως πεταξες την μαλακια σου οτι την εκανε εκει τη ν εξεταση.μαθε λοιπον ηλιθιε οτι στη δικη μου περιπτωση η πρωτη εξεταση εδειξε μικροτερο προβλημα και η δευτερη το μεγαλυτερο που ετσι σταματησα και τη μπαλα :uglystupid:αλλα ειπαμε εσυ εισαι παντωγνωστης :jerking:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
το να βγεις και να πεις οτι ειμαι ηλιθιος που την ελεγα χωρις να ξερω δεν ειναι κακο!!!τελικα στο ειπα σου αρεσει να κανεις τον εξυπνο χωρις να εχεις γνωσεις ειδικες παρα μονο οτι να ειναι.οσο για το αν εχω κανει επεμβαση αυτο το ξερω εγωβλαμενε.οπως και για το νινη την εκανες τη κωλοτουμοπα διαγνωση μετα απο 48 ωρες.οταν ομως ειπα οτι δεν μπορει να γινει διαγνωση πριν ερθει στην ελλαδα αμεσως πεταξες την μαλακια σου οτι την εκανε εκει τη ν εξεταση.μαθε λοιπον ηλιθιε οτι στη δικη μου περιπτωση η πρωτη εξεταση εδειξε μικροτερο προβλημα και η δευτερη το μεγαλυτερο που ετσι σταματησα και τη μπαλα :uglystupid:αλλα ειπαμε εσυ εισαι παντωγνωστης :jerking:

ο νίνης έκανε ΜRI στο Ισραήλ.
το MRI την ίδια μέρα δε δείχνει τη βλάβη καθαρά λόγω υγρών.  ειδικά στα παλαιά μηχανήματα.
η πλάκα είναι που λές ακριβώς ότι είπα εγώ για την MRI στην περίπτωσή σου ηλίθιε για να μου την πεις.

διαφωνείς πουθενά ρε ηλίθιε (εκτός απο του να μου την πεις) ότι μερική ή ολική ρήξη είναι για έναν ποδοσφαιριστή ίδιο και το αυτό όπως είπα απ την αρχή αφού πρέπει ούτως ή αλλέως να κάνει αρθροσκόπηση με μόσχευμα;

Επισκέπτης
ο νίνης έκανε ΜRI στο Ισραήλ.
το MRI την ίδια μέρα δε δείχνει τη βλάβη καθαρά λόγω υγρών.  ειδικά στα παλαιά μηχανήματα.
η πλάκα είναι που λές ακριβώς ότι είπα εγώ για την MRI στην περίπτωσή σου ηλίθιε για να μου την πεις.

διαφωνείς πουθενά ρε ηλίθιε (εκτός απο του να μου την πεις) ότι μερική ή ολική ρήξη είναι για έναν ποδοσφαιριστή ίδιο και το αυτό όπως είπα απ την αρχή αφού πρέπει ούτως ή αλλέως να κάνει αρθροσκόπηση με μόσχευμα;
απλα δειχνεις ποσο ηλιθιος εισαι.δεν θα μπω στη διαδικασια να αντιπαρατεθω γιατι απλα επιβεβαιωνεις αυτο που ειπα.δεν μπορουμε να ξερουμε την ακριβη ζημια του νινη απο την πρωτη εξεταση.ΤΕΛΟΣεσυ αντιθετα ως προπετης και ξερολας ειχες βγαλει το συμπερασμα.μαλιστα να μας πεις και τη μοσχευματα να βαλει ο γιατρος :jerking:αντε γιατι τελια εισαι πολυ βλακας.τελικα μπορουμε να ξερουμε την ακριβη ζημια ναι η οχι.αν ναι τοτε το βουλωνω και λεω εχεις δικιο.αν οχι σκασε και σταματα να κανεις το ξερολα :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οταν ομως ειπα οτι δεν μπορει να γινει διαγνωση πριν ερθει στην ελλαδα αμεσως πεταξες την μαλακια σου οτι την εκανε εκει τη ν εξεταση.

η πρώτη MRI δείχνει ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑ. τώρα το μέγεθος θέλει επανάληψη μετά απο 48 ώρες ακόμα καλύτερα μια εβδομάδα αλλά οι ποδοσφαιριστές δε  μπορούν να περιμένουν τόσο.
η MRI δεν είναι ευαγγέλιο.
στην περίπτωση του Λεοντίου λχ η ζημιά ήταν πολύ μεγαλύτερη απ ότι φαινόταν στην MRΙ και αυτό φάνηκε ΜΟΝΟ κατά την αρθροσκόπηση...

ντάξ ηλίθιε;

α και που σαι
ΖΗΤΑΩ ταπεινά συγγνώμη που δε ήξερα ότι ο τζόλε έχει κόψει πίσω χιαστό το 96.  
ηλίθιε

Επισκέπτης
δεν υπάρχει μερική ρήξη.
6 μήνες εκτός ο μικρός.
ραντεβού το Μάρτη
και αυτο για να σου δειξω ποσο κωλοτουμπας εισαι.εκανες διαγνωση και αμεσως μετα απο 2 ποστ λες οτι θελει 48ωρες για να δειξει τη ζημια.ακριβως οτι ελεγα.γιαυτο τωρα ΣΚΑΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ :birdman:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
δεν θα μπω στη διαδικασια να αντιπαρατεθω γιατι απλα επιβεβαιωνεις αυτο που ειπα.δεν μπορουμε να ξερουμε την ακριβη ζημια του νινη απο την πρωτη εξεταση.Τ

ρε ηλίθιε ξέριες δεν ξέριες ο γιατρός λέει το ανοίγουμε με αρθροσκόπηση και προχωράμε.
αφού σε ποδοσφαιριστή ρήξη μηνίσκου και χιαστού σημαίνει ανεξαρτήτως ζημιάς χειρουργείο.
μήπως και σ αυτό λέω λάθος ηλίθιε;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
και αυτο για να σου δειξω ποσο κωλοτουμπας εισαι.εκανες διαγνωση και αμεσως μετα απο 2 ποστ λες οτι θελει 48ωρες για να δειξει τη ζημια.ακριβως οτι ελεγα.γιαυτο τωρα ΣΚΑΣΜΟΣ ΗΛΙΘΙΕ :birdman:
διάβασε ελληνικά ρε μαλακισμένε ή μάθε.
αν η πρώτη MRI δείξιε ζημιά ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ Ο ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΝΑ γλιτώσει το χειρουργείο.
γι αυτό την κάνουν την MRI και αμέσως ή το πρωί.
αλλιώς θα περίμεναν μετά 2 μέρες.

αμα η πρώτη δείχνει ζημιά αρθροσκόπηση σίγουρα.
κατάλαβες ηλίθιε;

για να δούμε και αύριο που θα κάνει στην ελλάδα ο νίνης αν θα παει ντουγρου για αρθροσκόπηση.

Επισκέπτης
η πρώτη MRI δείχνει ΠΑΝΤΑ ΖΗΜΙΑ. τώρα το μέγεθος θέλει επανάληψη μετά απο 48 ώρες ακόμα καλύτερα μια εβδομάδα αλλά οι ποδοσφαιριστές δε  μπορούν να περιμένουν τόσο.
η MRI δεν είναι ευαγγέλιο.
στην περίπτωση του Λεοντίου λχ η ζημιά ήταν πολύ μεγαλύτερη απ ότι φαινόταν στην MRΙ και αυτό φάνηκε ΜΟΝΟ κατά την αρθροσκόπηση...

ντάξ ηλίθιε;

α και που σαι
ΖΗΤΑΩ ταπεινά συγγνώμη που δε ήξερα ότι ο τζόλε έχει κόψει πίσω χιαστό το 96.  
ηλίθιε
λες ακριβως οτι λεω εγω.οπως στη περιπτωση λεοντιου η ζημια ηταν μεγαλυτερη υπαρχουν περιπτωσεις που η ζημια εχει δειξει να ειναι μικροτερη.αυτες τις γενικοτητες ηλιθιε της ξερουν ολοι.σαφως και η ζημια φαινεται στο χειρουργειο.και δεν υπαρχει αρθροσκοπηση αλλα κανονικο χειρουργειο ;)και σαφως η μαγνητικη δειχνει τη ζημια η δευτερη γινετε γιατι υπαρχει περιπτωση να εχει οιδημα η να εχει μαζεψει αιμα ηλιθιε.οτι εχει παθει χοντρη ζημια ειναι δεδομενο αυτο δεν αλλαζει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom