You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ρε αδερφέ, αφενός δεν καταλαβαίνω τι σκατά προγραμματισμό κάνουνε (ένα σκασμό λεφτά δώσανε για αυτόν τον παίκτη πέρσι)Σας έφεξε πάλι, αφήσαμε το Νέμεθ ελεύθερο...
και τι σκατά έχει πάθει αυτός ο παίκτης και δεν μπορεί να πείσει
για τον προγραμματισμό...να δεις που το ίδιο θα συμβεί του χρόνου με το Χαβίτο
τι στον κόρακα τον πήραμε το κουνέλι δεν καταλαβαίνω
Επισκέπτης
αν και λες οτι ξερεις πολλα απο παραγοντες καποια πραγματα ειναι αυτονοητα.ο βαλεβερδε γουσταρει παιχτες ισπανους η καλυτερα ισπανοφωνους.ο χαβιτο περσι εκανε καλο πρωταθλημα και ηθελε να τον κλεισει απο περσι για εναλακτικη.δεν πιστευε οτι ο μαρινακης θα του κανει ολα τα χατηρια αφου οτι ηθελε το πηρε.απο οτι ειδες ο χαβιτο δεν μπορει να σταθει σε αυτον τον ολυμπιακο ουτε σαν εναλακτικη αφου απο οτι φαινεται μεχρι και ο ιμπαγασα καποια στιγμη μπορει να ειναι αναπληρωματικος.οποτε ο χαβιτο δεν χωραει.το οτι εδιωξε το μητρογλου και τωρα ψαχνει επιθετικο αυτο κανεις δεν το σχολιαζει στη παε;αλλα ξεχασα ειναι ελληνας αν λεγοταν μητρογλιτο ισως να ηταν κα βασικοςρε αδερφέ, αφενός δεν καταλαβαίνω τι σκατά προγραμματισμό κάνουνε (ένα σκασμό λεφτά δώσανε για αυτόν τον παίκτη πέρσι)
και τι σκατά έχει πάθει αυτός ο παίκτης και δεν μπορεί να πείσει
για τον προγραμματισμό...να δεις που το ίδιο θα συμβεί του χρόνου με το Χαβίτο
τι στον κόρακα τον πήραμε το κουνέλι δεν καταλαβαίνω
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
με συγχωρείς αλλά το οτι ξέρω δεν σημαίνει πως συμφωνώ με τις τακτικές τους ή μου αρέσουνε ή τις καταλαβαίνωαν και λες οτι ξερεις πολλα απο παραγοντες καποια πραγματα ειναι αυτονοητα.ο βαλεβερδε γουσταρει παιχτες ισπανους η καλυτερα ισπανοφωνους.ο χαβιτο περσι εκανε καλο πρωταθλημα και ηθελε να τον κλεισει απο περσι για εναλακτικη.δεν πιστευε οτι ο μαρινακης θα του κανει ολα τα χατηρια αφου οτι ηθελε το πηρε.απο οτι ειδες ο χαβιτο δεν μπορει να σταθει σε αυτον τον ολυμπιακο ουτε σαν εναλακτικη αφου απο οτι φαινεται μεχρι και ο ιμπαγασα καποια στιγμη μπορει να ειναι αναπληρωματικος.οποτε ο χαβιτο δεν χωραει.το οτι εδιωξε το μητρογλου και τωρα ψαχνει επιθετικο αυτο κανεις δεν το σχολιαζει στη παε;αλλα ξεχασα ειναι ελληνας αν λεγοταν μητρογλιτο ισως να ηταν κα βασικος
αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σταμάτησα πριν 4 χρόνια
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
αν δεν βγουν τα αποτελεσματα της μαγνητικης κανεις δεν μπορει να πει ακριβως τη εχει.ειναι αστειο να βλεπω καποιους να γραφουν και να κανουν διαγνωση απο τη τηλεοραση ημαρτον τη αλλο θα ακουσουμε εδω.στο τελος θα δινουν και οδηγιες για χειρουργεια εδω μεσα
ρε ηλίθιε μη χρησιμοποιείς άλλο στα πολιτικά άλλο στα αθλητικά.
ρόμπα γίνεσαι μαλάκα.
ο νίνης έκανε ΗΔΗ μαγνητική ΗΛΙΘΙΕ στο Ισραήλ.
κατάλαβες ΗΛΙΘΙΕ; και η μαγνητική μιλάει για ρήξη χιαστού.
απλα επειδή είσαι ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ και ΔΕΝ εχεις πάθει ποτέ χιαστούς κάνεις τον ΕΞΥΠΝΟ ΗΛΙΘΙΟ.
πρόχειρα για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
η μαγνητική την ίδια μέρα δε δείχνει το πλήρες μέγεθος της ζημιάς.
μετά από 48 ώρες φαίνονται όλα.
κατάλαβες τώρα ΗΛΙΘΙΕ;
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
με συγχωρείς αλλά το οτι ξέρω δεν σημαίνει πως συμφωνώ με τις τακτικές τους ή μου αρέσουνε ή τις καταλαβαίνω
αυτός είναι άλλωστε και ο λόγος που σταμάτησα πριν 4 χρόνια
ρε μαλάκα με τον ΗΛΙΘΙΟ του νικητή ΓΙΩΡΓΑΚΗ κάλεις διάλογο στα αθλητικά;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
ο Νέμεθ πάντως σαν παίκτης μου μοιάζει αρκετά με τον Κλειτονκαλά αν πάρει ο ΠΑΟ το Νέμεθ θα είναι ο πρώτος (νομίζω) που θα έχει περάσει και από τους 3 του ΠΟΚ χωρίς να ακουμπήσει!!!
αρκετά καλός για να μην μπορείς να μην τον προσέξεις ή να μην τον έχεις στις επιλογές
αλλά όταν τον βάζεις πάντα είναι κάτω του μετρίου
δεν αποδίδει αυτά που σου δείχνει πως μπορεί
κάτι σαν τον Σίσιτς ίσως...
Επισκέπτης
ρε ξερολα του σαιτ ποσο ηλιθιος εισαι φαινεται απο αητα που γραφεις.εσυ θα μας κανεις και εγχειρηση απο το σαιτ.μιλαμε η εισαι μεγαλος μαλακας η απλα τον κανεις.οσο για το αν εχω παθει χιαστους καλυτερα εγω το ξερω και επειδη εχω παιξει και μπαλα και εχω σταματησει απο αυτο ασε να ξερω λιγο καλυτερα.εκτος αν ρε πανηλιθιε ξερεις να μου πεις και γιιαυτο αν σου στειλω τα χαρτια να μου πεις αν ειχαν κανει τοτε καλη διαγνωση και αν ο γιατρος νικολαου ηταν καλος.σαλτα τωρα ρε να κανεις καμια ηλεκρονικη διαγνωση.αλλα ξαχασα εσυ εισαι ηνωστος ξερολας απο πολιτικα ιατρικα νομοθεσιες.ρε μαλακα περσονα που εισαι κρυμεννος τετοιο κελεπουρι να σε παρουν στην κυβερνηση για πρωθυπουργο.αντε ηλιθιε γιατι πολυ τα εχεις πρηξει σε πολλους με τις μαλακιες και τις ειρωνιες σου.ρε ηλίθιε μη χρησιμοποιείς άλλο στα πολιτικά άλλο στα αθλητικά.
ρόμπα γίνεσαι μαλάκα.
ο νίνης έκανε ΗΔΗ μαγνητική ΗΛΙΘΙΕ στο Ισραήλ.
κατάλαβες ΗΛΙΘΙΕ; και η μαγνητική μιλάει για ρήξη χιαστού.
απλα επειδή είσαι ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΗΛΙΘΙΟΣ και ΔΕΝ εχεις πάθει ποτέ χιαστούς κάνεις τον ΕΞΥΠΝΟ ΗΛΙΘΙΟ.
πρόχειρα για τους ΗΛΙΘΙΟΥΣ.
η μαγνητική την ίδια μέρα δε δείχνει το πλήρες μέγεθος της ζημιάς.
μετά από 48 ώρες φαίνονται όλα.
κατάλαβες τώρα ΗΛΙΘΙΕ;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
εσύ μιλάς με τον εντεταλμένο βολταίρο, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με άλλους;ρε μαλάκα με τον ΗΛΙΘΙΟ του νικητή ΓΙΩΡΓΑΚΗ κάλεις διάλογο στα αθλητικά;
και τέλος πάντων, ο καθένας μπορεί να είναι καλός σε κάποια θέματα και σκράπας σε άλλα
εγώ είμαι σκράπας σε όλα και δεν αγχώνομαι
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
δε σε γαμάω τώρα.ρε ξερολα του σαιτ ποσο ηλιθιος εισαι φαινεται απο αητα που γραφεις.εσυ θα μας κανεις και εγχειρηση απο το σαιτ.μιλαμε η εισαι μεγαλος μαλακας η απλα τον κανεις.οσο για το αν εχω παθει χιαστους καλυτερα εγω το ξερω και επειδη εχω παιξει και μπαλα και εχω σταματησει απο αυτο ασε να ξερω λιγο καλυτερα.εκτος αν ρε πανηλιθιε ξερεις να μου πεις και γιιαυτο αν σου στειλω τα χαρτια να μου πεις αν ειχαν κανει τοτε καλη διαγνωση και αν ο γιατρος νικολαου ηταν καλος.σαλτα τωρα ρε να κανεις καμια ηλεκρονικη διαγνωση.αλλα ξαχασα εσυ εισαι ηνωστος ξερολας απο πολιτικα ιατρικα νομοθεσιες.ρε μαλακα περσονα που εισαι κρυμεννος τετοιο κελεπουρι να σε παρουν στην κυβερνηση για πρωθυπουργο.αντε ηλιθιε γιατι πολυ τα εχεις πρηξει σε πολλους με τις μαλακιες και τις ειρωνιες σου.
όταν γυρίσω θα σε γαμήσω.
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πόσο πούστης και δειλόπουστας μπορείς να είσα να χρησιμοποιείς ένα νικ για κάθε περίσταση να την λες σε όσους στα χώνουν;εσύ μιλάς με τον εντεταλμένο βολταίρο, εγώ δεν μπορώ να μιλήσω με άλλους;
και τέλος πάντων, ο καθένας μπορεί να είναι καλός σε κάποια θέματα και σκράπας σε άλλα
εγώ είμαι σκράπας σε όλα και δεν αγχώνομαι
θα μου πεις πασόκος και άντρας γίνεται;
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
τέλος πάντων....
για τον ΠΑΟ είναι το θρεντάκι
γνώμη μου είναι πως όπως και ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έτσι και ο Φερέιρα στον ΠΑΟ δεν έχουνε πλάνο
δεν είναι τόσο θέμα παικτών
αν ας πούμε είχε πλάνο ο Φερέιρα θα έλεγε απλά πράγματα:
εγώ θέλω να παίξω το τάδε σύστημα
θέλω αυτούς τους παίκτες - τους άλλους που θέλετε να πουλήσετε δεν τους υπολογίζω, δεν κάνω προετοιμασία με αυτούς και μετά τους χάνω
και δουλεύω πάνω στην ομοιογένεια και το σύστημα με αυτούς που δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουνε
αν με δουλεύει η διοίκηση και ενδιαφέρομαι για την υστεροφημία μου τα βροντάω και φεύγω, δεν αρχίζω να σκούζω δεξιά και αριστερά για τη διοίκηση και τους παίκτες.
ο ΠΑΟ μου θυμίζει τα κόμματα....όλα επικοινωνιακά...να μιλάμε πολύ για να κρύβουμε πως δεν κάνουμε τίποτα ουσιαστικό
γνώμη μου είναι πως όπως και ο Χιμένεθ στην ΑΕΚ έτσι και ο Φερέιρα στον ΠΑΟ δεν έχουνε πλάνο
θέλω αυτούς τους παίκτες - τους άλλους που θέλετε να πουλήσετε δεν τους υπολογίζω, δεν κάνω προετοιμασία με αυτούς και μετά τους χάνω
και δουλεύω πάνω στην ομοιογένεια και το σύστημα με αυτούς που δεν υπάρχει περίπτωση να φύγουνε
αν με δουλεύει η διοίκηση και ενδιαφέρομαι για την υστεροφημία μου τα βροντάω και φεύγω, δεν αρχίζω να σκούζω δεξιά και αριστερά για τη διοίκηση και τους παίκτες.
ο ΠΑΟ μου θυμίζει τα κόμματα....όλα επικοινωνιακά...να μιλάμε πολύ για να κρύβουμε πως δεν κάνουμε τίποτα ουσιαστικό
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
που να πάει ρε ο παππούς στα 60φεύγα;τέλος πάντων....
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
για μένα το λες;πόσο πούστης και δειλόπουστας μπορείς να είσα να χρησιμοποιείς ένα νικ για κάθε περίσταση να την λες σε όσους στα χώνουν;
θα μου πεις πασόκος και άντρας γίνεται;
αφού του το λέω του ίδιου
εδώ και 3 μήνες βριζόμαστε, λες να τον πείραξε που τον είπα εντεταλμένο χωρίς να είναι εδώ;
εκείνος με λέει αρχι-μαλάκα του σάιτ, εγώ τον λέω απλά εντεταλμένο
Lastmoican
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 54
- Πόντοι
- 166
α, και δεν είμαι πασόκος (αν το προηγούμενο ποστ σου ήταν για μένα εννοώ πάντα)
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
παμε παρακάτω.για μένα το λες;
αφού του το λέω του ίδιου
εδώ και 3 μήνες βριζόμαστε, λες να τον πείραξε που τον είπα εντεταλμένο χωρίς να είναι εδώ;
εκείνος με λέει αρχι-μαλάκα του σάιτ, εγώ τον λέω απλά εντεταλμένο
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
για άλλον ήταν το ποστ μου και ξέρεις για ποιόν.α, και δεν είμαι πασόκος (αν το προηγούμενο ποστ σου ήταν για μένα εννοώ πάντα)
μερική ρήξη σημαίνει να κοπεί ο έξω ή ο έσω χιαστός κατά 20 έως 80%. Η MRI δεν δείχνει εάν στο χιαστό έχει και πόσο χαθεί ιστός.
Αυτό φαίνειται μόνο στην αρθροσκόπηση όπου ούτως ή αλλέως αφαιρείται όλος ο ιστός και τοποθετείται μόσχευμα.
ρήξη χιαστού (όσο %) σε αθλητή σημαίνει ότι αλλάζουν οι ροπές καταπόνησης στο γόνατο και χωρίςε εγχείριση οδηγείσαι σε αναπηρία ή αρθρίτιδα.
για πρωταθλητισμό ούτε καν λόγος.
ο τζόλε δεν έχει πάθει ποτέλ ρηξη χιαστών. μερική Ρήξη πλαγίου συνδέσμου έχει πάθει. καμμιά σχέση με τους χιαστούς συνδέσμους που κρατάνε τα δύο κόκκαλα συνδεδεμένα.
μάθετε πρώτα την ανατομία του γονάτου και μετά γράφετε ότι ναναι.
Ο πρώτος που πέρασε την πόρτα του χειρουργείου, από το 1996 και έπειτα, για να υποβληθεί σε αποκατάσταση του πρόσθιου χιαστού, ήταν ο Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς. Ο σέρβος μεσοεπιθετικός, ο οποίος είχε πάρει μετεγγραφή στον Ολυμπιακό από τον Πανηλειακό, στις 16 Δεκεμβρίου 1996, τραυματίστηκε στον αγώνα πρωταθλήματος (Βέροια-Ολυμπιακός 1-0).
Στις 19 του ίδιου μήνα, ο «Τζόλε» εισήχθη στο Ιατρικό Κέντρο του Παλαιού Φαλήρου για μια απλή εξαγωγή κύστης στο γόνατο, αλλά ο γιατρός του Ολυμπιακού, Χρήστος Δάρας, διαπιστώνει ότι «έχει υποστεί ολική ρήξη χιαστού, ρήξη έξω μηνίσκου και κάταγμα έσω μηριαίου κονδύλου». Χειρουργείται για τρεις ώρες και αναγκάζεται να μείνει μακριά από επίσημους αγώνες για τέσσερις μήνες.
οπως βλεπεις ο τζολε εχει παθει ρηξη χιαστου
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 59
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K