Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Αν εννοείς οτι δεν καταλαβαίνει τα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, είναι λογικό. Ούτε ο Μαραντόνα όμως ίσως τα καταλαβαίνει, έτσι όπως το θέτεις.

μη συγκρισιμα μεγεθη απο πολλες αποψεις(χωρις ομως να εννοω απο ποδοσφαιρικης αξιας)....απλα στα μεγαλα σωματεια της ελλαδας προσπαθουν καποιοι παλαιμαχοι να ειναι στην επικαιροτητα ντε και καλα και το αποτελεσμα ειναι πολλες φορες να κανουν εμπρηστικες δηλωσεις,να μπλεκονται στα ποδια της ομαδας που φορεσαν τη φανελα της και να δημιουργουν προβληματα στα αποδυτηρια και την διοικηση της ομαδας.....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
μη συγκρισιμα μεγεθη απο πολλες αποψεις(χωρις ομως να εννοω απο ποδοσφαιρικης αξιας)....απλα στα μεγαλα σωματεια της ελλαδας προσπαθουν καποιοι παλαιμαχοι να ειναι στην επικαιροτητα ντε και καλα και το αποτελεσμα ειναι πολλες φορες να κανουν εμπρηστικες δηλωσεις,να μπλεκονται στα ποδια της ομαδας που φορεσαν τη φανελα της και να δημιουργουν προβληματα στα αποδυτηρια και την διοικηση της ομαδας.....

Πόσο παραπάνω ζημιά να κάνει πια ο Μίμης;      :)
Εκείνος πάντως που με απογοήτευσε ήταν ο Δεληκάρης, Τόσα χρόνια σιωπή και καλά, και μετά βγαίνει και πουλάει γαβροφροσύνη με ύφος Αλέφαντου και Τσουκαλά. Κρίμα το ταλέντο του.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Εκείνος πάντως που με απογοήτευσε ήταν ο Δεληκάρης, Τόσα χρόνια σιωπή και καλά, και μετά βγαίνει και πουλάει γαβροφροσύνη με ύφος Αλέφαντου και Τσουκαλά. Κρίμα το ταλέντο του.

....καλα οταν μιλαμε για το απολυτο ρεντικολο στο μυαλο μας ερχεται ενας : o Nικος Σαργκανης....πολλοι εχουν αλλαξει στρατοπεδο αιωνιων(Αποστολακης,Καλατζης,Κυραστας,Γαλακος,Νικοπολιδης,Κωνσταντινου,Βαμβακουλας κλπ) αλλα αυτη η τσαλακωμενη μουστογρια εχει ξεπερασει καθε οριο.....προχτες τον πετυχα σε μια τηλεοπτικη συνεντευξη να λεει οτι η πιο δυσκολη στιγμη στην ζωη του ηταν οταν πηγαινε απο ΟΣΦΠ σε ΠΑΟ και οτι ηταν γαυρος απο την εποχη που θυμαται τον εαυτο του 5 ετων στις αλανες της Καστοριας!!!!!!!!
Στην ιδια συνεντευξη εριχνε και το σχετικο γλειψιμο στον Κοκκαλη μπας και του δωσει κανενα ποστο στου Ρεντη....Υπαρχουν μερικα ανδρεικελα αναμεσα μας σαν τον Σαργκανη που δεν ειχαν ποτε την λεξη "αξιοπρεπεια" στο λεξιλογιο τους.

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
....καλα οταν μιλαμε για το απολυτο ρεντικολο στο μυαλο μας ερχεται ενας : o Nικος Σαργκανης....πολλοι εχουν αλλαξει στρατοπεδο αιωνιων(Αποστολακης,Καλατζης,Κυραστας,Γαλακος,Νικοπολιδης,Κωνσταντινου,Βαμβακουλας κλπ) αλλα αυτη η τσαλακωμενη μουστογρια εχει ξεπερασει καθε οριο.....προχτες τον πετυχα σε μια τηλεοπτικη συνεντευξη να λεει οτι η πιο δυσκολη στιγμη στην ζωη του ηταν οταν πηγαινε απο ΟΣΦΠ σε ΠΑΟ και οτι ηταν γαυρος απο την εποχη που θυμαται τον εαυτο του 5 ετων στις αλανες της Καστοριας!!!!!!!!
Στην ιδια συνεντευξη εριχνε και το σχετικο γλειψιμο στον Κοκκαλη μπας και του δωσει κανενα ποστο στου Ρεντη....Υπαρχουν μερικα ανδρεικελα αναμεσα μας σαν τον Σαργκανη που δεν ειχαν ποτε την λεξη "αξιοπρεπεια" στο λεξιλογιο τους.
Φίλε μου ξέρω προσωπικά τι είναι ο Σαργκάνης. Είναι γεννημένος γαύρος. Δεν είναι κακό. Επίσης δεν είναι κακό να έχεις προτιμήσεις στη ζωή. Ανεξαρτήτως ομάδας βέβαια ο Σαργκάνης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει περάσει από την Ελλάδα σε ρεφλέξ και φυσικά προσόντα. Τον πλησιάζει λίγο ο Οικονομόπουλος αλλάοι αποκρούσεις που έχει κάνει ο Νίκος είναι για σεμινάριο.....

Επισκέπτης
Φίλε μου ξέρω προσωπικά τι είναι ο Σαργκάνης. Είναι γεννημένος γαύρος. Δεν είναι κακό. Επίσης δεν είναι κακό να έχεις προτιμήσεις στη ζωή. Ανεξαρτήτως ομάδας βέβαια ο Σαργκάνης είναι ο καλύτερος τερματοφύλακας που έχει περάσει από την Ελλάδα σε ρεφλέξ και φυσικά προσόντα. Τον πλησιάζει λίγο ο Οικονομόπουλος αλλάοι αποκρούσεις που έχει κάνει ο Νίκος είναι για σεμινάριο.....
βρε φίλοι που ζείτε? σαν πολύ ρομαντικοί δεν το παίζεται? το ποδόσφαιρο είναι επαγγελματικό ότι ο κάθε ποδοσφαιριστής έχει το δικό του πιστεύω και απλά όταν παίζει ποδόσφαιρο παίζει για τα λεφτά και όχι για την ομάδα?

ADMIRAL GR

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Αυγ 2005
Κριτικές
3
Like
7.014
Πόντοι
1.486
Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία...

Δέξου και τα δικά μου συγχαρητήρια για το βιντεάκι!Ξεσηκωτικό και δεικτικό.Μακάρι να γίνει κάτι γιατί αν δεν υπάρχει αντίπαλος πόλος-όποιος και να είναι αυτός-τότε πραγματικά μιλάμε για ποδοσφαιρική "χούντα"...

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Παίδες, τα συγχαρητήρια πάνε αυτόματα σε αυτόν που το έφτιαξε, και δεν είμαι εγώ. Το είδα πρώτη φορά στον διαδικτυακό τόπο που έχω στο προφίλ μου (). Μου άρεσε και θεώρησα καλό να το βάλω και εδώ.  :)

Kαι επειδή μόλις γύρισα από το γήπεδο, ΔΕΝ ήμασταν καθόλου καλοί ΙΜΟ. Κάτω από τις απαιτήσεις που έχω για τον ΠΑΟ. Υποτονική ομάδα και εξέδρα.

Το μόνο θετικό είναι ότι ο ΕΚΙ πατάει ΓΕΡΑ ή έτσι φαίνεται. Του λείπουν αγώνες, αλλά δε φοβάται τα πόδια του.  :sunglasses:

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
Kαλημερα σε ολους

[youtube=425,350]hFcULNK6Xjc[/youtube]

[youtube=425,350]7o1F6il-qwM[/youtube]
καλημερα πελατη μου ξυπνησες με εφιαλτες παλι?ποιος ηταν αυτη την φορα?ο νταρκο?ο νουνιες?ο λομανα?ο τορο?η μηπως ηταν ολοι μαζι παλι?δεν καταλαβαινει ο κωλος σας πλεον τιποτα

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Ο Παπαδόπουλος μάλλον πάει για τέρμα από τον ΠΑΟ;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ο Ελληνας επιθετικός εκνευρίστηκε και μετά το τέλος του ματς είπε στον προπονητή του, στα αποδυτήρια:   «Don’t play with me(μην παίζεις μαζί μου)». Ο Πεσέιρο αντέδρασε και του απάντησε: «Είσαι απαράδεκτος. Δεν σέβεσαι πάνω απ’ όλα την ομάδα. Κι’ άλλοι παίκτες σηκώθηκαν για ζέσταμα, αλλά δεν έπαιξαν. Θα τα πούμε αναλυτικά στην προπόνηση…». Ο έντονος διάλογος τελείωσε με την παρέμβαση παικτών.
Εγώ θα έλεγα "Go play with your best-friend"  :booty: :booty:

palermo

Μέγας
Εγγρ.
18 Φεβ 2006
Κριτικές
140
Like
426
Πόντοι
3.595
ο πιο υπερτιμημένος παίκτης...700 παίρνει το χρόνο ο ανύπαρκτος

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
ΠΡΟΣ ΦΕΘΡΥ....ρε φίλε σταμάτα να ασχολήσαι με κάποιους απο τους γαύρους...αφού το βλέπεις μερικοί τυγχάνουν ασυλίας όσο και να βρίζουν..είναι γνωστό σε όλο το σάιτ..ενώ άμα βρίσεις εσύ ή εγω θα μας μπανάρουν αμέσως...κάτι ξέρω που σου λέω...βλέπεις υπάρχουν γνωριμίες φιλίες κ.λ.π. που παίζουν ρόλο...γράψε λοιπόν για την ομάδα και μην ψάχνεις να βρείς άκρη...κάνε την πλακίτσα σου και τελείωσε..'έτσι κι αλλιώς ο καθένας τραβάει τον δρόμο του..όποιος και αν είναι αυτός..άστο λοιπόν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom