Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
...και ανορθόγραφα, αναμενόμενο.
Ένα λογοπαίγνιο ....έχει ποιητική και ορθογραφική αδεία προκειμένου να καταδείξει την ομοιότητα του Φέδρυ με τους φαιδρούς !!!!

Επισκέπτης
Νομίζω ότι συμφωνούμε απόλυτα .... ξέχασες και τον Τροχανά αλλά και άλλα λαμόγια μικρότερων ομάδων αλλά θα επιμείνω πως αν κλείσουν αύριο κιολας όλες τις αθλητικές φυλλάδες (και ενοείται δεν ξαναβρουν φωνή τα οπαδικά λαμόγια δήθεν δημοσιογράφοι) .... τότε κάτι μπορει να γίνει ... και μην ξεχνάμε Τηλεόραση και Ραδιόφωνα δυστυχώς τα μουνιά έχουν απλώσει τα πλοκάμια τους παντού !!!
και ο Τροχανάς και ο Μελισανίδης αυτοί ανήκουν στο 2ο γκρούπ ειδικά ο Τροχανάς αποτελεί ειδική περίπτωση που λίγοι ξέρουν τι ήταν πριν γιατί θα ξεφύγουμε κατά πολύ και θα πάμε στην πολιτική.

Vangoal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2007
Κριτικές
6
Like
257
Πόντοι
286
Εχεις δίκιο ...καλο βράδυ απο μένα

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Αφού δεν έχεις διαβάσει ούτε Μίκυ Μάους, αδυνατώντας επίσης να προφέρεις το νικ μου και απο χτες μου τσαμπουνάς αυτό το "Φέδρυ" (αντί του ορθού "Φέθρυ"), τι να πω.
Είναι φανερός ο χαμαιλεοντισμός σου πάντως. Εδώ το παίζεις "σοβαρός" και "συζητήσιμος", σε άλλα θρεντ το παίζεις "φόλα γάβρος" (κατά δική σου φράση) και τραμπουκίζεις εναντίον όποιου έχει διαφορετική άποψη, ακόμα κι αν είναι ίδια ομάδα με σένα, αν αμφισβητεί την ξερολίασή σου. Να σε χαίρονται λοιπόν όσοι σε επιλέγουν για συνομιλητή τους.
Εγώ πάντως θα σε αντιμετωπίζω απο δω και μπρος σαν να μην υπάρχεις. ΤΕΛΟΣ.

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
συγνώμη τι ομάδα είσαι?
συγνωμη ειχα ενα προβλημα με το νετ. ολυμπιακος ειμαι παω και στο γηπεδο αλλα ειμαι κυριλες. δηλαδη μια με την γκομενιτσα μου αλλη με το ανηψι μου και τετοια.

Επισκέπτης
συγνωμη ειχα ενα προβλημα με το νετ. ολυμπιακος ειμαι παω και στο γηπεδο αλλα ειμαι κυριλες. δηλαδη μια με την γκομενιτσα μου αλλη με το ανηψι μου και τετοια.
τότε γιατί σαν υγιείς φίλαθλος δεν βγήκες να καταγγείλεις και να καταδικάσεις της δηλώσεις των Βαρδινογίάννη και Κόκκαλη?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
α και να σου πω αν και ο πατερας μου ασχετο ηταν χρονια στο δσ της αεκ δε με καταφερε να με κανει αεκ. ειμαστε 6 μελη οικγενεια και ειμαι ο μονος οσφπ

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
τότε γιατί σαν υγιείς φίλαθλος δεν βγήκες να καταγγείλεις και να καταδικάσεις της δηλώσεις των Βαρδινογίάννη και Κόκκαλη?
ρε φιλαρακι αυτο εκανα πριν λιγο. ειπα ειμαι μαζι σου και οτι δεν υπαρχει τιμωρια σε κανεναν. αλλα σε κανεναν. δεν ειπα κατι αλλο . σορρυ αν δεν στο εδωσα να το καταλαβεις ορθα αλλα συμφωνω μαζι σου

Επισκέπτης
α και να σου πω αν και ο πατερας μου ασχετο ηταν χρονια στο δσ της αεκ δε με καταφερε να με κανει αεκ. ειμαστε 6 μελη οικγενεια και ειμαι ο μονος οσφπ
αυτό είναι επιλογή σου ο κάθε ένας ότι του αρέσει και εμένα ο ένας μου υιός είναι ΠΑΟ δηλαδή με την λογική μερικών πρέπει να τον σκοτώσω?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
αυτό είναι επιλογή σου ο κάθε ένας ότι του αρέσει και εμένα ο ένας μου υιός είναι ΠΑΟ δηλαδή με την λογική μερικών πρέπει να τον σκοτώσω?
οχι βεβαια . πλακιτσα εκανα. αλλα σου λεω πικρα μας πηγενε πιτσιρικαδες στο Ν.Γκουμας κολπα ιστοριες αλλα τιποτα.

Επισκέπτης
οχι βεβαια . πλακιτσα εκανα. αλλα σου λεω πικρα μας πηγενε πιτσιρικαδες στο Ν.Γκουμας κολπα ιστοριες αλλα τιποτα.
στο γήπεδο δεν σε πήγαινε αποκλειστικά για να σε κάνει ΑΕΚ σε πήγαινε για να δεις ένα θέαμα να διασκεδάσεις.
το ποδόσφαιρο και οι δομές των ομάδων σήμερα δεν διαφέρουν από ένα θέατρο και στο θέατρο δεν πας πάντα στο ίδιο.
ένας φίλαθλος και μάλιστα ο σωστός φίλαθλος θα πάει και να δει και άλλες ομάδες, υπάρχουν και μικρότερες κατηγορίες γιατί όχι και εκεί?

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
στο γήπεδο δεν σε πήγαινε αποκλειστικά για να σε κάνει ΑΕΚ σε πήγαινε για να δεις ένα θέαμα να διασκεδάσεις.
το ποδόσφαιρο και οι δομές των ομάδων σήμερα δεν διαφέρουν από ένα θέατρο και στο θέατρο δεν πας πάντα στο ίδιο.
ένας φίλαθλος και μάλιστα ο σωστός φίλαθλος θα πάει και να δει και άλλες ομάδες, υπάρχουν και μικρότερες κατηγορίες γιατί όχι και εκεί?
σωστος αν και ενας πατερας εχει και αυτο στο νου του καπως. γιατι με αυτη τη λογικη και ο παο και ο οσφπ προσφερε θεαμα αλλα δεν πηγαμε.τελος παντων εγω και τωρα παω ακομα και αεκ παο με φιλαρακια μου. οπως και παω ορισμενες φορες επειδη εχω δουλειες εκει στα πηγαδια ξανθη

Επισκέπτης
το ποδόσφαιρο είναι ένα θέαμα ας το απολαύσουμε.

troueno

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2006
Κριτικές
1
Like
899
Πόντοι
96
  Αυτη η "Παναθηναικη Ενωτικη Κινηση" πως σας φαινεται???
    Εμενα μου θυμίζει λίγο την Ενωση 1821 (κατι τετοιο)
  Αν και δεν νομίζω ΠΟΤΕ να δωσει την ΠΑΕ ο Βαρδινογιαννης. Προτιμα να την στειλει και Δ εθνική!!!!

Οσο για το παιχνίδι αξιζε ο γαβρος την νίκη αν και ηταν τυχερος που το εβαλε στο 6'!! Οι βαζελοι απο την αλλη παιζουν φοβισμενα γιατι αν χασουν θα τους πηδηξουν και αν κερδισουν  θα παρουν τα 3 μου (πριμ νίκης μεσα απο αλγοριθμο και στο τελος τσακωνονται οι παικτες και δεν παιρνει φραγκο κανεις). Ετσι απο το φόβο ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ μετα το 2-0!!!

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος(αντιπρόεδρος της MARFIN με το 10,2% των μετοχών και πρώην αθλητής ξιφασκίας του Παναθηναϊκού) μίλησε. Τα ψέματα τέλειωσαν. Πλέον υπάρχει επίσημος και ορατός "πόλος" που δηλώνει ανοιχτά ότι θέλει τον ΠΑΟ όπως τον ονειρεύονται οι οπαδοί του.

Βαρδή Βαρδινογιάννη, Γιώργο Βαρδινογιάννη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης. Ήρθε η ώρα της πιο μεγάλης μεταγραφής. Ευχαριστούμε για όσα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ να κάνετε (έστω και με τον δικό σας τρόπο). Πλέον όμως, τα εκατομμύρια των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ απαιτούν ένα πράγμα... ΠΟΥΛΗΣΤΕ!!!!!!!!!!! Φύγετε από την αγάπη μας με το κεφάλι ψηλά. Γιατί αυτό πια θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Είναι πια μονόδρομος αυτή η απόφαση. Το συντομότερο δυνατό, να ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Υπάρχει ΘΕΟΣ, υπάρχει ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:

Η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ
ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ

Ανακοινώνεται ότι με πρωτοβουλία φιλάθλων και παλαιών αθλητών του Παναθηναϊκού και με συντονιστή τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο δρομολογήθηκε η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” με όραμα έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία.

Μπαίνοντας στον δεύτερο αιώνα της ζωής και της λειτουργίας του Παναθηναϊκού η σημερινή κατάσταση διάσπασης, διχόνοιας και απαξίωσης (πλην του μπάσκετ και λίγων άλλων εξαιρέσεων) που επικρατεί στο Σύλλογό μας δεν είναι πλέον ανεκτή από κανένα πραγματικό Παναθηναϊκό.

Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει χάσει την ηγετική της θέση στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή της ταυτότητα και την υποστήριξη των φιλάθλων της και ο ”Σύλλογος μεγάλος” γίνεται πλέον επικίνδυνα μικρός.

Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την παρελθούσα και συνεχιζόμενη προσφορά τους στον Παναθηναϊκό, όμως με μεγάλο σεβασμό τους λέμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν τους ανήκει. Ο Παναθηναϊκός ανήκε, ανήκει και θα ανήκει πάντα στους φιλάθλους και τους αθλητές του και κανένας προσωρινός διαχειριστής δεν μπορεί να αποκτήσει δικαίωμα κυριότητος.

Στον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης δικαιούται και πρέπει (αν το θέλει) να έχει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορεί πλέον να θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι δικός του χωρίς έλεγχο, χωρίς αμφισβήτηση και χωρίς την δυνατότητα προσφοράς γνώσης και χρημάτων και από εμάς, τους υπόλοιπους φιλάθλους και πρώην αθλητές του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ μπορεί να υλοποιήσει το όραμα όλων των Παναθηναϊκών φιλάθλων και κυρίως μπορεί να συνεισφέρει στην ΠΑΕ πάθος, γνώση και χρήματα προσθετικά στα όσα προσφέρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με στόχο την ανατροπή της φθίνουσας πορείας του Συλλόγου μας. Κάνουμε έκκληση στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για άμεση συνεργασία μαζί μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση του πολυμετοχικού, ενιαίου, αδιαίρετου και ”πρωταθλητή σε όλα τα σπορ” Παναθηναϊκού.

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι πάνω απ΄όλα είναι Παναθηναϊκοί είναι αδιανόητο να μην ανταποκριθούν στην έκκλησή μας και να μην μας αφήσουν να βοηθήσουμε.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θα ανακοινώσει λεπτομερώς τα σχέδιά της και την οργάνωσή της σε Συνέντευξη Τύπου και σύντομα θα δοθεί με ειδική διαδικασία η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν ή να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας με τρόπο κόσμιο και ειρηνικό, όπως ταιριάζει στις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι όλων μας, είναι δικός μας και έφθασε η στιγμή όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα για νέες μεγάλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Υ.Γ. Ως προς τις χθεσινές αλαζονικές, εμπρηστικές και προσβλητικές δηλώσεις του κ. Π. Κόκκαλη και της, μεταξύ άλλων, αμφισβήτησης της ιστορίας του Παναθηναϊκού τον συμβουλεύουμε ότι η έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο είναι αντίθετη με την φίλαθλη ιδιότητα και με τις αρχές ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δυστυχώς, με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία, την αξία και τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είμαστε υποχρεωμένοι να του πούμε ότι όποιος κάνει τον μάγκα με τα λεφτά και τις πλάτες του μπαμπά του είναι τζάμπα μάγκας.

Ακόμη, του θυμίζουμε ότι το παιχνιδάκι που του έδωσε ό μπαμπάς του για να παίζει είναι επικίνδυνο διότι από τις πράξεις και τα λόγια όλων στο ποδόσφαιρο, όπως κατάντησε σήμερα, μπορεί να χάνονται ακόμη και ανθρώπινες ζωές».

Λετε ρε επιτελους να εισακουστηκαν  οι  προσευχες  μας ???

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Ο Ανδρέας Βγενόπουλος(αντιπρόεδρος της MARFIN με το 10,2% των μετοχών και πρώην αθλητής ξιφασκίας του Παναθηναϊκού) μίλησε. Τα ψέματα τέλειωσαν. Πλέον υπάρχει επίσημος και ορατός "πόλος" που δηλώνει ανοιχτά ότι θέλει τον ΠΑΟ όπως τον ονειρεύονται οι οπαδοί του.

Βαρδή Βαρδινογιάννη, Γιώργο Βαρδινογιάννη, Γιάννη Βαρδινογιάννη, ήρθε η ώρα της μεγάλης απόφασης. Ήρθε η ώρα της πιο μεγάλης μεταγραφής. Ευχαριστούμε για όσα ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΤΕ να κάνετε (έστω και με τον δικό σας τρόπο). Πλέον όμως, τα εκατομμύρια των φιλάθλων του ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ απαιτούν ένα πράγμα... ΠΟΥΛΗΣΤΕ!!!!!!!!!!! Φύγετε από την αγάπη μας με το κεφάλι ψηλά. Γιατί αυτό πια θα γίνει, αργά ή γρήγορα. Είναι πια μονόδρομος αυτή η απόφαση. Το συντομότερο δυνατό, να ΑΝΑΠΝΕΥΣΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ.

Υπάρχει ΘΕΟΣ, υπάρχει ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ!
Ακολουθεί αυτούσια η ανακοίνωση της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗΣ ΕΝΩΤΙΚΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ:

Η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ
ΕΝΑΝ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟ ΕΝΙΑΙΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟ

Ανακοινώνεται ότι με πρωτοβουλία φιλάθλων και παλαιών αθλητών του Παναθηναϊκού και με συντονιστή τον κ. Ανδρέα Βγενόπουλο δρομολογήθηκε η ”ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ” με όραμα έναν Παναθηναϊκό πολυμετοχικό, ενιαίο και αδιαίρετο, έναν Παναθηναϊκό πρωταγωνιστή σε όλα τα αθλήματα, παράδειγμα λειτουργίας και συνεισφοράς στην Ελληνική κοινωνία.

Μπαίνοντας στον δεύτερο αιώνα της ζωής και της λειτουργίας του Παναθηναϊκού η σημερινή κατάσταση διάσπασης, διχόνοιας και απαξίωσης (πλην του μπάσκετ και λίγων άλλων εξαιρέσεων) που επικρατεί στο Σύλλογό μας δεν είναι πλέον ανεκτή από κανένα πραγματικό Παναθηναϊκό.

Στο ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει χάσει την ηγετική της θέση στην Ελλάδα, την Ευρωπαϊκή της ταυτότητα και την υποστήριξη των φιλάθλων της και ο ”Σύλλογος μεγάλος” γίνεται πλέον επικίνδυνα μικρός.

Νοιώθουμε ευγνωμοσύνη στην οικογένεια Βαρδινογιάννη για την παρελθούσα και συνεχιζόμενη προσφορά τους στον Παναθηναϊκό, όμως με μεγάλο σεβασμό τους λέμε ότι ο Παναθηναϊκός δεν τους ανήκει. Ο Παναθηναϊκός ανήκε, ανήκει και θα ανήκει πάντα στους φιλάθλους και τους αθλητές του και κανένας προσωρινός διαχειριστής δεν μπορεί να αποκτήσει δικαίωμα κυριότητος.

Στον Παναθηναϊκό που ονειρευόμαστε ο κ. Γ. Βαρδινογιάννης δικαιούται και πρέπει (αν το θέλει) να έχει σημαντικό ρόλο, αλλά δεν μπορεί πλέον να θεωρεί ότι ο Παναθηναϊκός είναι δικός του χωρίς έλεγχο, χωρίς αμφισβήτηση και χωρίς την δυνατότητα προσφοράς γνώσης και χρημάτων και από εμάς, τους υπόλοιπους φιλάθλους και πρώην αθλητές του Παναθηναϊκού.

Η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ μπορεί να υλοποιήσει το όραμα όλων των Παναθηναϊκών φιλάθλων και κυρίως μπορεί να συνεισφέρει στην ΠΑΕ πάθος, γνώση και χρήματα προσθετικά στα όσα προσφέρει η οικογένεια Βαρδινογιάννη, με στόχο την ανατροπή της φθίνουσας πορείας του Συλλόγου μας. Κάνουμε έκκληση στην οικογένεια Βαρδινογιάννη και στην οικογένεια Γιαννακόπουλου για άμεση συνεργασία μαζί μας, με μοναδικό γνώμονα το συμφέρον του Παναθηναϊκού για την υλοποίηση του πολυμετοχικού, ενιαίου, αδιαίρετου και ”πρωταθλητή σε όλα τα σπορ” Παναθηναϊκού.

Επειδή είμαστε βέβαιοι ότι πάνω απ΄όλα είναι Παναθηναϊκοί είναι αδιανόητο να μην ανταποκριθούν στην έκκλησή μας και να μην μας αφήσουν να βοηθήσουμε.

Την ερχόμενη εβδομάδα η ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ θα ανακοινώσει λεπτομερώς τα σχέδιά της και την οργάνωσή της σε Συνέντευξη Τύπου και σύντομα θα δοθεί με ειδική διαδικασία η ευκαιρία σε όλους τους φιλάθλους του Παναθηναϊκού να συμμετάσχουν ή να συμπαρασταθούν στην προσπάθειά μας με τρόπο κόσμιο και ειρηνικό, όπως ταιριάζει στις αρχές και την ιστορία του Συλλόγου μας.

Ο Παναθηναϊκός είναι όλων μας, είναι δικός μας και έφθασε η στιγμή όλοι μαζί να γυρίσουμε σελίδα για νέες μεγάλες Ελληνικές και Ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Υ.Γ. Ως προς τις χθεσινές αλαζονικές, εμπρηστικές και προσβλητικές δηλώσεις του κ. Π. Κόκκαλη και της, μεταξύ άλλων, αμφισβήτησης της ιστορίας του Παναθηναϊκού τον συμβουλεύουμε ότι η έλλειψη σεβασμού προς τον αντίπαλο είναι αντίθετη με την φίλαθλη ιδιότητα και με τις αρχές ενός μεγάλου συλλόγου όπως ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Δυστυχώς, με μεγάλο σεβασμό στην ιστορία, την αξία και τους φιλάθλους του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, είμαστε υποχρεωμένοι να του πούμε ότι όποιος κάνει τον μάγκα με τα λεφτά και τις πλάτες του μπαμπά του είναι τζάμπα μάγκας.

Ακόμη, του θυμίζουμε ότι το παιχνιδάκι που του έδωσε ό μπαμπάς του για να παίζει είναι επικίνδυνο διότι από τις πράξεις και τα λόγια όλων στο ποδόσφαιρο, όπως κατάντησε σήμερα, μπορεί να χάνονται ακόμη και ανθρώπινες ζωές».

Λετε ρε επιτελους να εισακουστηκαν  οι  προσευχες  μας ???
Μηπως στο πισω μερος του μυαλου του βγενο,κρυβεται ο διακαης..ποθος του,ο...ΟΤΕ ? για σκεφτητε λιγο..

Επισκέπτης
Μηπως στο πισω μερος του μυαλου του βγενο,κρυβεται ο διακαης..ποθος του,ο...ΟΤΕ ? για σκεφτητε λιγο..
μπορεί καλά να τα λες φίλε μου ότι είναι μια κίνηση για να εκβιάσει καταστάσεις για να πάρει στα χέρια τον ΟΤΕ.
οι Βαρδινογιάννη δες  και ο Κόκκαλης  από την πολύ αγάπη έχουν τον ΠΑΟ και τον ΟΣΦΠ αντίστοιχα η για την ψυχή της μάνας τους. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Προσωπικά φίλε μου επειδή έχω και αρκετή σχέση με μπάλλα και λόγω καταγωγής βλέπω ομάδα Δ Εθνικής και τώρα Γ'.....Μόνο εκεί πηγαίνω πλέον γήπεδο. Εχω ταξιδέψει με βάζελο και έξω αλλα μετά τον Σκουφάτο Απολεσάτο έπαψα να πληρώνω φράγκα στο καρκινομάγαζο. Βεβαίως οφείλω να σου πω ότι αυτά που γίνοται στην Α εθνική είναι παιδική χαρά μπροστά στις μικρές κατηγορίες.... Προχθές μάλιστα στο Ηλιούπολη-Παναιγιάλειος έγινε πολύ απλά της πουτάνας το κάγκελο. Μάλιστα οι παίκτες του φιλοξενούμενου δεν μπήκαν καν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο... Το παιχνίδι από 0-1 στο πρώτο, τελείωσε 2-1 στο δεύτερο. Τι Ριζούπολη και μαλακίες. Αντί μάλιστα να διακοπεί , συνετάχθη κανομικά φύλλο αγώνος. Προσπάθησαν να κατασχέσουν και το βίντεο από κανάλι που έπαιρνε λήψεις των επεισοδίων....Οποιος πάει σε μικρότερες κατηγορίες θα καταλάβει τι μπουρδέλο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοια κοινωνία έχουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε. Μάλιστα όταν είχα αποφασίσει να ασχοληθώ παραγοντικά με την ομάδα της καταγωγής μου, κάποιοι παλιοί φίλοι του πατέρα μου μου είπαν. Αγόρι μου μακρυά..... Δεν αξίζει.........

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom