Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αρχίσαν να μου στέλνουν και τα ανέκδοτα.....
Τα μάθατε; Ο Τζίγγερ θα διώξει τον Πεσέιρο και θα πάρει τον Τεσέιρο.......

Κατά τα λοιπά άκουγα εχθές τον αρχι-ρουφιάνο-αρχιτσάτσο στο ραδιόφωνο.......Εχουν ξεφύγει τελείως αυτοί.... Προσπαθούν να πείσουντον τον απλό βάζελο ότι δεν έγινε και τίποτα με το 4-0.....
Αυτολεξεί 1: "Ετσι είναι η μπάλλα δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι και έξω τίποτα"
Αυτολεξεί 2: "Τώρα θα δείξει ο κάθε Παναθηναικός την Παναθηναικοφροσύνη του. Στα δύσκολα"
Αυτολεξεί 3: "Δεν είναι καλή η στιγμή που κάναν την ανακοίνωση οι ΒγενοπουλοΓιαννακοπουλαίοι"
Αυτολεξεί 4: "Ο Παναθηναικός είχε πιστόλι και το έδωσε στους εχθρούς του για να τον σκοτώσουν"
Δεν άντεξα άλλο.....Επειδη ήμουν και κοντά στην Καλλιθέα..... το γύρισα για να μην πάω από τα γραφεία του σταθμού.....

Υ.Γ.: Σου προτείνω λαμόγιο να το ζητήσεις πίσω και να αυτοκτονήσεις

Επισκέπτης
Προσωπικά φίλε μου επειδή έχω και αρκετή σχέση με μπάλλα και λόγω καταγωγής βλέπω ομάδα Δ Εθνικής και τώρα Γ'.....Μόνο εκεί πηγαίνω πλέον γήπεδο. Εχω ταξιδέψει με βάζελο και έξω αλλα μετά τον Σκουφάτο Απολεσάτο έπαψα να πληρώνω φράγκα στο καρκινομάγαζο. Βεβαίως οφείλω να σου πω ότι αυτά που γίνοται στην Α εθνική είναι παιδική χαρά μπροστά στις μικρές κατηγορίες.... Προχθές μάλιστα στο Ηλιούπολη-Παναιγιάλειος έγινε πολύ απλά της πουτάνας το κάγκελο. Μάλιστα οι παίκτες του φιλοξενούμενου δεν μπήκαν καν στα αποδυτήρια στο ημίχρονο... Το παιχνίδι από 0-1 στο πρώτο, τελείωσε 2-1 στο δεύτερο. Τι Ριζούπολη και μαλακίες. Αντί μάλιστα να διακοπεί , συνετάχθη κανομικά φύλλο αγώνος. Προσπάθησαν να κατασχέσουν και το βίντεο από κανάλι που έπαιρνε λήψεις των επεισοδίων....Οποιος πάει σε μικρότερες κατηγορίες θα καταλάβει τι μπουρδέλο είναι το ελληνικό ποδόσφαιρο. Τέτοια κοινωνία έχουμε, τέτοιο ποδόσφαιρο αξίζουμε. Μάλιστα όταν είχα αποφασίσει να ασχοληθώ παραγοντικά με την ομάδα της καταγωγής μου, κάποιοι παλιοί φίλοι του πατέρα μου μου είπαν. Αγόρι μου μακρυά..... Δεν αξίζει.........
μα αυτό θέλω να εξηγήσω και να καταλάβει κάποιος άμεσα η έμμεσα είναι θέμα πολιτείας με την εφαρμογή ενός σωστού νομοθετικού πλαισίου και απόλυτης εφαρμογής αυτού.
όταν η πολιτεία για πάρτι μερικών παραγόντων που θέλουν το ποδόσφαιρο να είναι για αυτούς ένα μέσον πολιτικής πίεσης για να πάνε καλά η μη έντιμες δραστηριότητες τους έχει αντίκτυπο σε όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου με την είσοδο σε αυτό κάθε καρυδιάς καρύδι.   

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μα αυτό θέλω να εξηγήσω και να καταλάβει κάποιος άμεσα η έμμεσα είναι θέμα πολιτείας με την εφαρμογή ενός σωστού νομοθετικού πλαισίου και απόλυτης εφαρμογής αυτού.
όταν η πολιτεία για πάρτι μερικών παραγόντων που θέλουν το ποδόσφαιρο να είναι για αυτούς ένα μέσον πολιτικής πίεσης για να πάνε καλά η μη έντιμες δραστηριότητες τους έχει αντίκτυπο σε όλο το οικοδόμημα του ποδοσφαίρου με την είσοδο σε αυτό κάθε καρυδιάς καρύδι.   
Αγαπητέ όταν η Παιδεία μας και η Υγεία μας είναι μπουρδέλο περιμένεις το ποδόσφαιρο να είναι έστω στριπτηζάδικο; Με καμμιά Παναγιά...... Πληρώνω 10 Ευρώ Γ και Δ Εθνική εισιτήριο, φέρνω μαζί μου ένα κάρο σοφτεξ για να μη λερωθώ, το χορτάρι χρειάζεται αλέτρι και παρόλ αυτά υπάρχουν πιτσιρίκια που κάνουν παπάδες. Τους γράφουν στ αρχίδια τους οι μεγάλοι και ψάχνουν Μπελούτσηδες και Ριβάλντους στην άλλη άκρη της γης..... Οι δικοί μας (μερικοί από τους οποίους βγάζουν μάτια) εάν δεν τους προλάβει η ρήξη χιαστών, θα καταλήξουν παγκίτες σε κάνα ΠΑνιώνιο, Ηρακλή κλπ κλπ....
Δε μπα να γαμηθούνε. Είπα και σε άλλο thread: Η ελλάδα θέλει κατεδάφιση και κτίσιμο απ την αρχή. Στα χαλάσματα το μόνο που παράγουμε είναι χαζοχαρούμενα άσματα.......

Επισκέπτης
Αγαπητέ όταν η Παιδεία μας και η Υγεία μας είναι μπουρδέλο περιμένεις το ποδόσφαιρο να είναι έστω στριπτηζάδικο; Με καμμιά Παναγιά...... Πληρώνω 10 Ευρώ Γ και Δ Εθνική εισιτήριο, φέρνω μαζί μου ένα κάρο σοφτεξ για να μη λερωθώ, το χορτάρι χρειάζεται αλέτρι και παρόλ αυτά υπάρχουν πιτσιρίκια που κάνουν παπάδες. Τους γράφουν στ αρχίδια τους οι μεγάλοι και ψάχνουν Μπελούτσηδες και Ριβάλντους στην άλλη άκρη της γης..... Οι δικοί μας (μερικοί από τους οποίους βγάζουν μάτια) εάν δεν τους προλάβει η ρήξη χιαστών, θα καταλήξουν παγκίτες σε κάνα ΠΑνιώνιο, Ηρακλή κλπ κλπ....
Δε μπα να γαμηθούνε. Είπα και σε άλλο thread: Η ελλάδα θέλει κατεδάφιση και κτίσιμο απ την αρχή. Στα χαλάσματα το μόνο που παράγουμε είναι χαζοχαρούμενα άσματα.......
δυστυχώς εδώ στην Ελλάδα όλα είναι ένα απέραντο μπουρδέλο με ευθύνη της πολιτείας με σκοπό την εκμετάλλευση αυτών των υποχρεώσεων στην ουσία του κράτους από ιδιώτες εις βάρος της τσέπης των εργαζομένων. 

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Για να πάμε πίσω στα αγωνιστικά, δεν ξέρω αν διαβάσατε το νέο μαργαριτάρι του Πεσέιρο.
Μίλησε με τον Νίνη και του είπε πως δεν τον χρησιμοποιεί γιατί είναι ακόμη ανέτοιμος. :think:

Καλά, για τόσο μαλάκες περνάει του παναθηναϊκούς ο Πορτογάλος; Εδώ τον έβαζε, έστω ως αλλαγή, πριν ένα μήνα και τώρα ξαφνικά διαπίστωσε ότι ο πιτσιρικάς είναι ανέτοιμος;
Ποιός ξέρει τι παίζεται στη συγκεκριμένη υπόθεση. Μην ξεχνάμε άλλωστε πως τον τελευταίο καιρό εξαφανίστηκε και ο Δημούτσος, που ήταν από τους πιο σταθερούς παίκτες της ομάδας.
Μάγκα δεν καταλαβαίνεις τι παίζει εκεί μέσα;;;;;; Οτι φάμε ότι πιούμε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε....
Ο μέγιστος καραγκιόζης προπονητής που ξεπέρασε ακόμα και τον Αλέφαντο. Προετοιμαζόνταν για το ντέρμπυ που κρίνει κούπα και στ 30' είναι έξαλλος και θέλει να κάνει αλλαγή παίκτη που ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ!!!!.
Η κορυφαία βέβαια ενέργεια ήταν η χτησιμοποίηση του Πόστιγκα.... Εκτός τόπου και χρόνου ο παίκτης νόμιζε ότι μπήκε να κάνει επίδειξη τεχνικής....Τον έκαψε πριν καν τον δούμε. Ολοι τον πούλο. Και πρώτ απ όλα όσοι τελειώνουν σε -ιτς... Και μέσα και έξω από το χορτάρι. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.....

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αρχίσαν να μου στέλνουν και τα ανέκδοτα.....
Τα μάθατε; Ο Τζίγγερ θα διώξει τον Πεσέιρο και θα πάρει τον Τεσέιρο.......

Κατά τα λοιπά άκουγα εχθές τον αρχι-ρουφιάνο-αρχιτσάτσο στο ραδιόφωνο.......Εχουν ξεφύγει τελείως αυτοί.... Προσπαθούν να πείσουντον τον απλό βάζελο ότι δεν έγινε και τίποτα με το 4-0.....
Αυτολεξεί 1: "Ετσι είναι η μπάλλα δοκάρι και μέσα θεός, δοκάρι και έξω τίποτα"
Αυτολεξεί 2: "Τώρα θα δείξει ο κάθε Παναθηναικός την Παναθηναικοφροσύνη του. Στα δύσκολα"
Αυτολεξεί 3: "Δεν είναι καλή η στιγμή που κάναν την ανακοίνωση οι ΒγενοπουλοΓιαννακοπουλαίοι"
Αυτολεξεί 4: "Ο Παναθηναικός είχε πιστόλι και το έδωσε στους εχθρούς του για να τον σκοτώσουν"
Δεν άντεξα άλλο.....Επειδη ήμουν και κοντά στην Καλλιθέα..... το γύρισα για να μην πάω από τα γραφεία του σταθμού.....

Υ.Γ.: Σου προτείνω λαμόγιο να το ζητήσεις πίσω και να αυτοκτονήσεις

...πες ονομα , φιλε....ξεμπροστιασε τους  γλειφτες-δημοσιογραφους ......ο Βαρδηνογιαννης εχει κανει ενα μοιραιο λαθος....νομιζει οτι ο ΠΑΟ ειναι αλλη μια ανωνυμη εταιρεια απο τις πολλες  που ηδη εχει.....δεν εχει συνειδητοποιησει ακομα οτι υπαρχουν συναισθημα , ιδεα και εκατομμυρια οπαδοι πισω απο ολα αυτα.....δεν εχει καταλαβει τι κοστος θα εχει εαν βγουν 200.000 κοσμος στους δρομους για να φυγει ο Τσαουσεσκου....
Ηθελα να 'ξερα , δεν καταλαβαινει οτι εχει χασει την λαικη στηριξη για να ασκει πολιτικες πιεσεις  ?
Εγω πιστευω οτι εαν ο Βγενοπουλος του δωσει φραγκα θα πουλησει....δεν εχει πραγματικα πια κανενα νοημα να κρατα τον ΠΑΟ , τον ελληνικο αθλητισμο και εκατομμυρια οπαδους  σαν αιχμαλωτους....

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μάγκα δεν καταλαβαίνεις τι παίζει εκεί μέσα;;;;;; Οτι φάμε ότι πιούμε κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούνε....
Ο μέγιστος καραγκιόζης προπονητής που ξεπέρασε ακόμα και τον Αλέφαντο. Προετοιμαζόνταν για το ντέρμπυ που κρίνει κούπα και στ 30' είναι έξαλλος και θέλει να κάνει αλλαγή παίκτη που ΑΥΤΟΣ ΕΠΕΛΕΞΕ!!!!.
Η κορυφαία βέβαια ενέργεια ήταν η χτησιμοποίηση του Πόστιγκα.... Εκτός τόπου και χρόνου ο παίκτης νόμιζε ότι μπήκε να κάνει επίδειξη τεχνικής....Τον έκαψε πριν καν τον δούμε. Ολοι τον πούλο. Και πρώτ απ όλα όσοι τελειώνουν σε -ιτς... Και μέσα και έξω από το χορτάρι. Οποιος κατάλαβε κατάλαβε.....
Λίγα τα λόγια σου για τον Αλέφαντο...Ο Αλέφαντος είναι δάσκαλος..

proktolatris

Μέλος
Εγγρ.
12 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ναι ηταν βαρια ηττα αλλα το θεμα ειναι οτι τα δυο γκολ ηταν απο λαθη τησ Παναθας και οτι μεχρι τότε την υπεροχη την ειχε ο Παναθηναικος και ειχε και παραπανω ευκαιριες. Ο Ολυμπιακος ειχε 7 ευκαιριες και εκανε 4 γκολ αλλα η Παναθα ειχε μεχρι τοτε 8

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Θα έλεγα να το σβήσεις, φιλαράκι.
Ούτε ηθικώς, ούτε ποιητικώς στέκει.

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
εδω ειναι το θρεντ του Παναθηναικου φιλε

και αν εισαι Παναθηναικος, σιγουρα θα σου αρεσει το συνθημα

Όχι, δεν μου αρέσει.
Ούτε να μου πουλάνε παναθηναϊκοφροσύνη μου αρέσει, την κουμαντάρω και μόνος μου, δεν χρειάζομαι ινστρούχτορες.

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
τους τα λέει ο δομάζος γερά στον αντ1...ας βγάλει το πουρί απο τ αυτιά του η σωφεράντζα να ακούσει...γαμώ τον βέλιτς μου γαμώ...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
τους τα λέει ο δομάζος γερά στον αντ1...ας βγάλει το πουρί απο τ αυτιά του η σωφεράντζα να ακούσει...γαμώ τον βέλιτς μου γαμώ...
Ο Μίμης φίλε τα λέει χοντρα και τσουβαλάτα εδώ και χρόνια.....Αλλά ποιός ακούει......

talos43

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2006
Like
9
Πόντοι
66
πάντως από παντού πλέον ακούγεται ότι έχει ξεκινήσει μια αλλαγή στον ΠΑΟ..που θα οδηγήσει σε καλλίτερες μέρες...δεν υπάρχει πισωγύρισμα...ακόμα και η σωφεράντζα το ξέρει...πο πληροφορίες μιλάνε για επερχόμενες αλλαγές παντού...κουράγιο βαζέλια....έρχεται η νέα 20ετία δόξας..λίγη υπομονή ακόμα....ΠΑΟ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ..ΔΕΝ ΞΕΝΕΡΩΝΟΥΜΕ ΠΟΤΕ....

marky

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαρ 2007
Κριτικές
15
Like
0
Πόντοι
5.760

Πες τα ρε χρυσόστομε Carlos!Ο Βγενόπουλος μπορεί να κάνει μερικές φορές ακραίες κινήσεις στα επιχειρηματικά, αλλά αυτός είναι ο χαρακτήρας του. Τολμηρός, παρορμητικός και το κυριότερο για μας ΑΡΡΩΣΤΟΣ με τον Παναθηναικό. Δεν το βλέπει σαν επιχείρηση, απλά δεν αντέχει άλλο να βλέπει την ομάδα μας να ταπεινώνεται από ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ αντιπάλους. Ο σωφέρ έκανε τσάμπα μάγκες τους αρχικλέφτες του Δημοσίου. Νισάφι πια.Πρέπει να σταματήσει πιά αυτή η φαρσοκωμωδία που μας παίζει η ΠΑΕ. Ολοι στο δρόμο για να πέσει η χούντα! Ο Παναθηναικός ΔΕΝ είναι εταιρία-παιχνιδάκι στα ανίκανα χέρια σου κύριε Βαρδινόγιάννη!

[/quote]

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Ο Μίμης φίλε τα λέει χοντρα και τσουβαλάτα εδώ και χρόνια.....Αλλά ποιός ακούει......

ο μιμης ειναι μεγαλος αρχιμ......αν δεν το εχετε καταλαβει κακως....ολοι αυτοι οι παλαιμαχοι ειναι παντελως αμπαλοι και ασχετοι με το συγχρονο futebol και ολο βγαινουν στα παραθυρα και στις εφημεριδες και πετανε μπαρουφες χρονια τωρα....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
ο μιμης ειναι μεγαλος αρχιμ......αν δεν το εχετε καταλαβει κακως....ολοι αυτοι οι παλαιμαχοι ειναι παντελως αμπαλοι και ασχετοι με το συγχρονο futebol και ολο βγαινουν στα παραθυρα και στις εφημεριδες και πετανε μπαρουφες χρονια τωρα....

Α ρε Βάσο, δεν σου φτάνει που σε βρίζουν οι δικοί σου, το πας και για γενικότερη σύρραξη?  :2funny:
Αν και έχεις δίκιο γενικά για τους παλαίμαχους. Πάντως δεν ήταν και άμπαλος ο "Στρατηγός", μην τρελαθούμε. Άλλο αν λέει κατά καιρούς διάφορα, που έχουν κυρίως να κάνουν με τον εγωισμό του. Το τόπι το ήξερε όμως. Και κορυφαία στιγμή του το ανάποδο ψαλιδάκι στο Καραϊσκάκη το '74, που άφησε άναυδο τον Κελεσίδη, απ΄τη μεριά της θύρας 7 κιόλας, την ώρα που εκείνη εν χορώ έψαλε το άσμα "ποιος ειν' αυτός ο στρατηγός / το νούμερο το 10 / που βρήκαν τη γυναίκα του / καβάλα με τον Πρέκα".
Το τραγουδάκι έμεινε ημιτελές βέβαια στα χείλη....    :rolleyes:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Α ρε Βάσο, δεν σου φτάνει που σε βρίζουν οι δικοί σου, το πας και για γενικότερη σύρραξη?   :2funny:
Αν και έχεις δίκιο γενικά για τους παλαίμαχους. Πάντως δεν ήταν και άμπαλος ο "Στρατηγός", μην τρελαθούμε. Άλλο αν λέει κατά καιρούς διάφορα, που έχουν κυρίως να κάνουν με τον εγωισμό του. Το τόπι το ήξερε όμως. Και κορυφαία στιγμή του το ανάποδο ψαλιδάκι στο Καραϊσκάκη το '74, που άφησε άναυδο τον Κελεσίδη, απ΄τη μεριά της θύρας 7 κιόλας, την ώρα που εκείνη εν χορώ έψαλε το άσμα "ποιος ειν' αυτός ο στρατηγός / το νούμερο το 10 / που βρήκαν τη γυναίκα του / καβάλα με τον Πρέκα".
Το τραγουδάκι έμεινε ημιτελές βέβαια στα χείλη....     :rolleyes:

βρε φιλε μου...οταν λεω αμπαλος δεν εννοω οτι δεν ήξερε μπαλλα ο ιδιος τεχνικα οταν αγωνιζοταν στο pitchfield...αλλου το παω,αλλα με λυπηση βλεπω οτι δεν με πιανετε....

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
βρε φιλε μου...οταν λεω αμπαλος δεν εννοω οτι δεν ήξερε μπαλλα ο ιδιος τεχνικα οταν αγωνιζοταν στο pitchfield...αλλου το παω,αλλα με λυπηση βλεπω οτι δεν με πιανετε....

Αν εννοείς οτι δεν καταλαβαίνει τα του σύγχρονου ποδοσφαίρου, είναι λογικό. Ούτε ο Μαραντόνα όμως ίσως τα καταλαβαίνει, έτσι όπως το θέτεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom