Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Το πράσινο είναι το χρώμα του κακού, τα λέει ο Λιακό, κανείς δεν τον ακούει...
Βρήκαμε και τον φταίχτη για φέτος. Παπαδόπουλος, ο σατανάς εξορκίσθη...

Επισκέπτης
Τι είναι πάλι τούτο?Ρε βαζέλια...έχετε στρες?
:2funny:
τις ιδιες μαλακιες(το ποταμι δεν γυριζει πισω) ελεγε & ο παπανδρεου καποτε & τωρα τρωμε τον χοντροβαζελο στην μαπα για δευτερη τετραετια & απ' οτι φαινεται θα τον φαμε & τριτη..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ξερεις ποσο πολυ σε "συμπαθω"....
Αλλα συμφωνω μαζι σου!!!
Αυτα να τα βλεπουν οσοι μουρμουρανε οτι οι γαυροι τρεμουμε μην παρει ο Παπαροπουλος τον παο και μας γαμησει....
ακομα δεν τον ειδανε.....Γιαννη τον βαφτησανε!!!
Αντί να ασχολούνται αυτοί με το γαύρο, να ασχοληθούνε με τα χάλια τους......
Αιντε γιατί σ αυτή τη μπουρδελοχώρα η συμφιλίωση φτάνει μέχρι να γλιτώσουν τα λαμόγια το ξύλο. Εδώ και τώρα κάθε πούστης σπίτι του. 5 γαμημένα χρόνια κυβερνάει ο άχρηστος το μαγαζί και ακόμα μπάλλα δεν έμαθε. Μόνο μπινελίκια έμαθε να ρίχνει στις δηλώσεις.Αγαμηθύται και σεις και οι ενωτικές σας κινήσεις. Εγώ θέλω το ταξιτζή σπίτι του. Οπως αυτός δε με θέλει στο γήπεδο γιατί λέει είναι δικό του το μαγαζί..... Ακριβώς όπως οι Παπάδες κατέχουν το 1/3 της Ελληνικης επικράτειας. Το κληρονόμησαν από τους Οθωμανούς.......

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
5 γαμημένα χρόνια κυβερνάει ο άχρηστος το μαγαζί και ακόμα μπάλλα δεν έμαθε. Μόνο μπινελίκια έμαθε να ρίχνει στις δηλώσεις.Αγαμηθύται και σεις και οι ενωτικές σας κινήσεις. Εγώ θέλω το ταξιτζή σπίτι του. Οπως αυτός δε με θέλει στο γήπεδο γιατί λέει είναι δικό του το μαγαζί.....

Mπάλα μπορεί να μην έμαθε(και ο κροίσος εννοείται ότι δεν θα ασχολείτο με το σπορ του λαουτζίκου) αλλά από συμφωνίες μαμούθ άλλο τίποτα... Τώρα που σπάνε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ μαζί με Κόκκαλη(σε όλα διαφωνούνε, στο να φάνε από την τεράστια πίτα του ΟΠΑΠ πως τα βρήκανε τα πουλάκιά μου...) ας καθόμαστε εμείς να μαχαιρωνόμαστε για την κοινοπραξία τους...
Και εν τέλει, οι υιοί είναι βλάκες ή εμείς?

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Mπάλα μπορεί να μην έμαθε(και ο κροίσος εννοείται ότι δεν θα ασχολείτο με το σπορ του λαουτζίκου) αλλά από συμφωνίες μαμούθ άλλο τίποτα... Τώρα που σπάνε το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ μαζί με Κόκκαλη(σε όλα διαφωνούνε, στο να φάνε από την τεράστια πίτα του ΟΠΑΠ πως τα βρήκανε τα πουλάκιά μου...) ας καθόμαστε εμείς να μαχαιρωνόμαστε για την κοινοπραξία τους...
Και εν τέλει, οι υιοί είναι βλάκες ή εμείς?
Εάν ο άχρηστος υιός έχει συμφωνήσει με τον ηλίθιο υιό ότι ο ένας θα είναι πρώτος και ο άλλος δεύτερος, αλλά θα μοιράζονται τα φράγκα στ αρχίδια μου. Εγώ θέλω να είμαι πρώτος και χωρίς φράγκα...... Εγώ προσωπικά για να ξεκαβλώσω μου φτάνει να έχω περηφάνεια για την ομάδα μου. Δεν ξεκαβλώνω ούτε με Φερράρι, ούτε με πισίνες. Αυτά ειναι για πουστρόνια, αδερφές και μαλακισμένα. Ακόμα και η γυναίκα του Εκαλιώτη με τον υδραυλικό και τον Αλβανό του κήπου γαμιέται. Αει σιχτίρ και οι Μπαινόπουλοι και οι Βγαινόπουλοι και όλες οι αδερφές. Εγώ θέλω έναν γαμιόλη μάγκα να μαζέψει όλους τους καβλωμένους βάζελους, να κάνει ωτου και να δούμε μετά ποιος έχει αρχίδια. Ολα τα άλλα είναι παπάρια μάντολες για να κοροιδεύουν τα λαμόγια την κοινωνία....

peloponisios

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2005
Like
3
Πόντοι
16
Καλά τα γράφεις αλλά...
Ένα άλλο θέμα τώρα που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον: Δηλαδή εμείς οι υποστηρικτές του ΠΑΟ, λύσαμε όλα μας τα προβλήματα, ζούμε στην ιδανική κοινωνία και θα κατεβαίναμε στους δρόμους για την ΠΑΕ? Λίγο ειρωνικό ε? Δεν κατεβήκαμε για όλα τα αίσχη που ζούμε και θα κατέβουμε για το οπαδιλίκι...

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Καλά τα γράφεις αλλά...
Ένα άλλο θέμα τώρα που μου κεντρίζει το ενδιαφέρον: Δηλαδή εμείς οι υποστηρικτές του ΠΑΟ, λύσαμε όλα μας τα προβλήματα, ζούμε στην ιδανική κοινωνία και θα κατεβαίναμε στους δρόμους για την ΠΑΕ? Λίγο ειρωνικό ε? Δεν κατεβήκαμε για όλα τα αίσχη που ζούμε και θα κατέβουμε για το οπαδιλίκι...
Εγώ φίλε μου δεν ασχολούμαι άμεσα με την ΠΑΕ ΠΑΟ. Θεωρώ όμως ότι εάν δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες θα κατέβω γιατί θεωρώ το ζήτημα και πολιτικό και κοινωνικό. Ενα μπάσταρδο πλουσιόπαιδο χαβαλές νομίζεί ότι μπορεί να την βγάζει καθαρή με ρουφιάνους, λαμόγια και δηλώσεις. Αυτό είναι πρωταρχικά κοινωνικό ζήτημα και όχι αμιγώς οπαδικό. Ακόμα και στην Μπάρτσα, αυτός που έχει κάποιες μετοχές μπορεί να κάνει τον Λαπόρτα με το ρεύμα που θα δημιουργηθεί να κλάσει μέντες.  Κοινώς το πρωτόγνωρο κοινωνικό φαινόμενο να ελέγχει ένας τσιφλικάς ένα ευρύ κοινωνικό προιόν χωρίς καμμιά μα καμμιά συμμετοχή της πλειοψηφίας, παραπέμπει μόνο στην Αμερική του 17ου αιώνα. Ακόμα και ο Ολυμπακαός με τον παντοκράτορα Κόκκαλη έχει ακολουθήσει παρόμοιο μοντέλο. Αυτό που ουσιαστικά θα κεφαλαιοποιήσεις με την συμμετοχή σου σε ένα τέτοιο μοντέλο είναι το κοινωνικό δίκαιο. Δλδ ΝΤΑΒΑΤΖΗΔΕΣ τέλος.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
Μάγκες σπεύσατε βγήκε το περιοδικό "Βαζέλια με προσόντα"
Έχει έξτρα αφιέρωμα επετειακό για τα 100 χρόνια πιάτσας με τον Τίτλο "Γέρος φτωχός και Πούστης"
Επίσης σημαντικό άρθρο του Μένιου Σακελαρόπουλου "Εκει που τον έχω φάει εγω"
Ακόμα : Γκότζος "4 μέσα 4 έξω ... μάνα κουράγιο θα το αντέξω"
Κρας Τεστ : Γκούμας vs Μαλντίνι ή αλλιώς "πως το τρίβουν το πιπέρι ?"
Τεστ Εγκυμοσύνης Γκαλίνοβιτς "Έγινα από λαγός κουνέλα Λουα Λουα ξαναέλα"
Τεστ Πατρότητας " Ήταν όλοι καρπεροί ?" και "πόσα απίδια βάζει ο σάκος"
Το ψάρεμα του γάβρου με κολοτούρλα και πράσινη φανέλα ...επετειακή με μισοχυσιά στο πέτο "αν τσιμπάει την Κυριακή ...άστο γιατι γαμει την Τετάρτη
Δώρα : DVD για τους μικρους μας φιλους "Μπόμπ ο Βυντρας και τσιγκινο Σωβρακάκι"
       Το πράσινο μίλι .... + 32 πόντους εξτρα μπόνους από τον Λομανά
       Το πράσινο γιο-γιο "Για να γίνετε κι εσεις πρωταθλητές"
       Φωτογραφία του Αποστολάκη με την υπογραφη 1-4 και "έτσι αρχίσαν όλα"
Αφιέρωμα : Θυρα 13 " Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα"
Βγενόπουλος : "Αν πάρω την ΠΑΕ δεν θα ξανακατέβω στο Καραϊσκάκη θα μαθαίνουν όλοι σκάκι"       
Και συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση με 5000 κουπόνια ταξίδι στην Λούτσα .... μετά την επόμενη Πούτσα !!!!
Το πρωτο τευχος ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ (μαζί με την υπομονή τους)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Μάγκες σπεύσατε βγήκε το περιοδικό "Βαζέλια με προσόντα"
Έχει έξτρα αφιέρωμα επετειακό για τα 100 χρόνια πιάτσας με τον Τίτλο "Γέρος φτωχός και Πούστης"
Επίσης σημαντικό άρθρο του Μένιου Σακελαρόπουλου "Εκει που τον έχω φάει εγω"
Ακόμα : Γκότζος "4 μέσα 4 έξω ... μάνα κουράγιο θα το αντέξω"
Κρας Τεστ : Γκούμας vs Μαλντίνι ή αλλιώς "πως το τρίβουν το πιπέρι ?"
Τεστ Εγκυμοσύνης Γκαλίνοβιτς "Έγινα από λαγός κουνέλα Λουα Λουα ξαναέλα"
Τεστ Πατρότητας " Ήταν όλοι καρπεροί ?" και "πόσα απίδια βάζει ο σάκος"
Το ψάρεμα του γάβρου με κολοτούρλα και πράσινη φανέλα ...επετειακή με μισοχυσιά στο πέτο "αν τσιμπάει την Κυριακή ...άστο γιατι γαμει την Τετάρτη
Δώρα : DVD για τους μικρους μας φιλους "Μπόμπ ο Βυντρας και τσιγκινο Σωβρακάκι"
       Το πράσινο μίλι .... + 32 πόντους εξτρα μπόνους από τον Λομανά
       Το πράσινο γιο-γιο "Για να γίνετε κι εσεις πρωταθλητές"
       Φωτογραφία του Αποστολάκη με την υπογραφη 1-4 και "έτσι αρχίσαν όλα"
Αφιέρωμα : Θυρα 13 " Ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα"
Βγενόπουλος : "Αν πάρω την ΠΑΕ δεν θα ξανακατέβω στο Καραϊσκάκη θα μαθαίνουν όλοι σκάκι"       
Και συμμετοχή στην μεγάλη κλήρωση με 5000 κουπόνια ταξίδι στην Λούτσα .... μετά την επόμενη Πούτσα !!!!
Το πρωτο τευχος ΕΞΑΝΤΛΗΘΗΚΕ (μαζί με την υπομονή τους)
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Απλά...κορυφαίο!!!!!!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny:

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
Δείτε σήμερα Πέμπτη σε απευθείας μετάδοση στις 13:30
στο ] τη συνέντευξη της Π.Ε.Κ. σε web casting
Μετά το τέλος της ζωντανής μετάδοσης η συνέντευξη θα υπάρχει μαγνητοσκοπημένη στην ιστοσελίδα μας

Γινετε ολοι ΜΕΛΟΙ

alfa291

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2006
Like
458
Πόντοι
36
Ο 89.2 είπε πριν από λίγο πως η συνέντευξη θα δοθεί στις 13:00 σήμερα στο ξενοδοχείο ΠΕΝΤΕΛΙΚΟΝ. 

Δεληγιάννη 66, Κηφισιά (Κεφαλάρι)
Τηλ 2106230650

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
Τι δουλειά έχει ρε παιδιά ο Βίκτωρας Μητρόπουλος στην συνέντευξη του Βγενόπουλου? :think:

AssFiller

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2007
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Φιλε Orca σε ποστ τα οποία δεν αποτελούν προσωπική μας άποψη αλλά αντιγραφή / παράθεση από άλλο μέρος είναι καλύτερο να γραφουμε μια εισαγωγή  και αμέσως μετά το σχετικό link για περαιτέρω ανάγνωση  …Τοοοοσοοοοοο μεγάλα ποστ είναι κουραστικά .. 

chris1982

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
6
πηραμε λεει και αλλο μαυρο...μανουτσο...παλτον τον κοβω

fethry

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2008
Like
6
Πόντοι
66
Εσύ πάντως orca καλά θα έκανες να περιοριζόσουνα σε κόσμια ποστ και να ΜΗ μπαίνεις στις πέντε το πρωί στο θρεντ των γάβρων και να ποστάρεις τα γνωστά και τετριμμένα υβριστικά. Το μόνο που καταφέρνεις είναι να νομίζουν οι γνωστοί κόκκινοι "επιστήμονες" οτι είναι εν αμύνη και να μπαίνουν στα δικά μας θρεντ και να τα κάνουν κώλος. Το επίπεδό τους βέβαια και τα "επιχειρήματά τους" (ειδικά ορισμένων, ξέρετε καλά σε ποιους αναφέρομαι) χρήζουν ψυχιάτρου, αλλά δεν χρειάζεται να τους δίνεις λαβές σ' αυτό.
Αν συνεχίσεις, γίνεσαι απλά ίδιος με αυτούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom