Ok man ..thanksοκ φιλε ασφιλερ, στο εξης θα το προσεχω
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
να προσεχεις γενικοτερα συμπληρωνω εγωοκ φιλε ασφιλερ, στο εξης θα το προσεχω
να προσεχεις γενικοτερα συμπληρωνω εγω
Όπως και πολλοί άλλοι....από άλλες πλευρές ;)
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
σε μενα αναφερεσαι?Όπως και πολλοί άλλοι....από άλλες πλευρές ;)
σε μενα αναφερεσαι?
Γενικά μιλάω.....
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
δεν περιμενεις τοτε να απολογηθω για αλλους,ουτε να τους κλεισω το στομα,ο συγκεκριμενος ειναι πολυ εριστικος και ναι συμφωνω οτι γενικα πρεπει να προσεχουν και αλλοι(εχει και αεκτζηδες μεσα στους αλλους)Γενικά μιλάω.....
Παίδες κάτι συμπληρωματικό αλλά όχι λιγότερο σημαντικό ..…Mην ξεχνάτε να αναφέρετε τη πηγή καθε φορα..οκ φιλε ασφιλερ, στο εξης θα το προσεχω
Thanks
Επισκέπτης
εσύ εκεί την σφεντόνα.επαναφορα στην ταξη mr MIG,Bic, or whatever
εσύ εκεί την σφεντόνα.
Θα τυφλωθεί στο τέλος.
Επισκέπτης
αν ο άνθρωπος έχει κάνει την χήρα με τα 5 ορφανά να πει τον δεσπότη Παναγιώτη.Θα τυφλωθεί στο τέλος.
...πολυ καλη αποδοση επιασε η ομαδα κατα της Ουλκερ σημερα στο ΟΑΚΑ....11.000 κοσμος ειδε την ομαδα να τερματιζει πρωτη στον ομιλο καθως οι Τουρκοι φανηκαν λιγοι....εντυπωση εκανε οτι δεν ακουστηκε ουτε μια βρισια κατα Τζιγγερ....ο κοσμος μαλλον το πηρε αποφαση οτι αυτος ανηκει στο παρελθον ενω ο ΠΑΟ πρεπει να κοιταει στο μελλον...οσον αφορα το παιχνιδι , 2 πραγματα μου εκαναν εντυπωση...το πρωτο ειναι η γυμνια του ΠΑΟ κατω απο το καλαθι, το προβλημα πλεον ειναι τεραστιο....το δευτερο η εκπληκτικη εμφανιση του Σαρας , αρχιζει να ανεβαζει στροφες....σημειωστε οτι η ομαδα ειναι πρωτη σε μ.ο. εισιτηριων στην Ευρωλιγκα....
Συνημμένα
Επισκέπτης
την καμπάνα της εκκλησιάς την βαράς με την σφεντόνα?πελατακια εχετε δικιο - τυφλωθηκα (ποναει η αληθεια ομως): τα 4 τα βλεπω 10 !!
αντε γεια λεμε
...πολυ καλη αποδοση επιασε η ομαδα κατα της Ουλκερ σημερα στο ΟΑΚΑ....11.000 κοσμος ειδε την ομαδα να τερματιζει πρωτη στον ομιλο καθως οι Τουρκοι φανηκαν λιγοι....εντυπωση εκανε οτι δεν ακουστηκε ουτε μια βρισια κατα Τζιγγερ....ο κοσμος μαλλον το πηρε αποφαση οτι αυτος ανηκει στο παρελθον ενω ο ΠΑΟ πρεπει να κοιταει στο μελλον...οσον αφορα το παιχνιδι , 2 πραγματα μου εκαναν εντυπωση...το πρωτο ειναι η γυμνια του ΠΑΟ κατω απο το καλαθι, το προβλημα πλεον ειναι τεραστιο....το δευτερο η εκπληκτικη εμφανιση του Σαρας , αρχιζει να ανεβαζει στροφες....σημειωστε οτι η ομαδα ειναι πρωτη σε μ.ο. εισιτηριων στην Ευρωλιγκα....
Κλασσικός Παναθηναικός του Ομπράντοβίτς... Για το καλοκαίρι έχουν κλείσει το σεντερ της Παρτιζάν εαν θυμαμαι καλά.
επιπροσθετα,και πριν αρχισετε τις μακακιες - ο βγενο ειναι αφεντικο μου,δηλαδη σε "μαγαζι" του δουλευω,και τον παραδεχομαι απολυτα σαν ανθρωπο και σαν επιχειρηματια,γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα,και οντως εχει κανει την διαφορα,αλλα σαν "βαζελο" : το ιδιο μακακας ειναι με την "ομαδα" σας- μια ζωη παπατζα!!
doritis spermatos
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 2
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
αυριο θα ψαχνεις για δουλεια,ειναι φαν του σαιτ ο βγενοεπιπροσθετα,και πριν αρχισετε τις μακακιες - ο βγενο ειναι αφεντικο μου,δηλαδη σε "μαγαζι" του δουλευω,και τον παραδεχομαι απολυτα σαν ανθρωπο και σαν επιχειρηματια,γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα,και οντως εχει κανει την διαφορα,αλλα σαν "βαζελο" : το ιδιο μακακας ειναι με την "ομαδα" σας- μια ζωη παπατζα!!
Επισκέπτης
σου έχει μάθει και το παιχνίδι με το χωνάκι και την μύγα?επιπροσθετα,και πριν αρχισετε τις μακακιες - ο βγενο ειναι αφεντικο μου,δηλαδη σε "μαγαζι" του δουλευω,και τον παραδεχομαι απολυτα σαν ανθρωπο και σαν επιχειρηματια,γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα,και οντως εχει κανει την διαφορα,αλλα σαν "βαζελο" : το ιδιο μακακας ειναι με την "ομαδα" σας- μια ζωη παπατζα!!
επιπροσθετα,και πριν αρχισετε τις μακακιες - ο βγενο ειναι αφεντικο μου,δηλαδη σε "μαγαζι" του δουλευω,και τον παραδεχομαι απολυτα σαν ανθρωπο και σαν επιχειρηματια,γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα,και οντως εχει κανει την διαφορα,αλλα σαν "βαζελο" : το ιδιο μακακας ειναι με την "ομαδα" σας- μια ζωη παπατζα!!
...ωραια , ειπες την μαλακια σου τωρα , τον πουλο απο δω μεσα....
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 5K
- Απαντήσεις
- 49
- Εμφανίσεις
- 6K