Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
δεν περιμενεις τοτε να απολογηθω για αλλους,ουτε να τους κλεισω το στομα,ο συγκεκριμενος ειναι πολυ εριστικος και ναι συμφωνω οτι γενικα πρεπει να προσεχουν και αλλοι(εχει και αεκτζηδες μεσα στους αλλους)

Range

Μέλος
Εγγρ.
7 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Ολοι στο ΟΑΚΑ σημερα το βραδυ στις 20:45 οπου υποδεχομαστε την τουρκικη Φενερμπαχτσε/Ουλκερ.......προβλεπω νεο σοου υπερ Βγενοπουλου-Γιαννακοπουλαιων....

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
επαναφορα στην ταξη mr MIG,Bic, or whatever :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• diloseis voutsara.jpg
    diloseis voutsara.jpg
    202,4 KB · Εμφανίσεις: 55

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
...πολυ καλη αποδοση επιασε η ομαδα κατα της Ουλκερ σημερα στο ΟΑΚΑ....11.000 κοσμος ειδε την ομαδα να τερματιζει πρωτη στον ομιλο καθως οι Τουρκοι φανηκαν λιγοι....εντυπωση εκανε οτι δεν ακουστηκε ουτε μια βρισια κατα Τζιγγερ....ο κοσμος μαλλον το πηρε αποφαση οτι αυτος ανηκει στο παρελθον ενω ο ΠΑΟ πρεπει να κοιταει στο μελλον...οσον αφορα το παιχνιδι , 2 πραγματα μου εκαναν εντυπωση...το πρωτο ειναι η γυμνια του ΠΑΟ κατω απο το καλαθι, το προβλημα πλεον ειναι τεραστιο....το δευτερο η εκπληκτικη εμφανιση του Σαρας , αρχιζει να ανεβαζει στροφες....σημειωστε οτι η ομαδα ειναι πρωτη σε μ.ο. εισιτηριων στην Ευρωλιγκα....

Συνημμένα

• European Champion.jpg
    European Champion.jpg
    194,1 KB · Εμφανίσεις: 14

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
πελατακια εχετε δικιο - τυφλωθηκα (ποναει η αληθεια ομως): τα 4 τα βλεπω 10 !!
αντε γεια λεμε

Συνημμένα

• 348426b.jpg
    348426b.jpg
    23,4 KB · Εμφανίσεις: 33

neoklis79

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
...πολυ καλη αποδοση επιασε η ομαδα κατα της Ουλκερ σημερα στο ΟΑΚΑ....11.000 κοσμος ειδε την ομαδα να τερματιζει πρωτη στον ομιλο καθως οι Τουρκοι φανηκαν λιγοι....εντυπωση εκανε οτι δεν ακουστηκε ουτε μια βρισια κατα Τζιγγερ....ο κοσμος μαλλον το πηρε αποφαση οτι αυτος ανηκει στο παρελθον ενω ο ΠΑΟ πρεπει να κοιταει στο μελλον...οσον αφορα το παιχνιδι , 2 πραγματα μου εκαναν εντυπωση...το πρωτο ειναι η γυμνια του ΠΑΟ κατω απο το καλαθι, το προβλημα πλεον ειναι τεραστιο....το δευτερο η εκπληκτικη εμφανιση του Σαρας , αρχιζει να ανεβαζει στροφες....σημειωστε οτι η ομαδα ειναι πρωτη σε μ.ο. εισιτηριων στην Ευρωλιγκα....

Κλασσικός Παναθηναικός του Ομπράντοβίτς... Για το καλοκαίρι έχουν κλείσει το σεντερ της Παρτιζάν εαν θυμαμαι καλά.

PanosK32

Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2006
Like
4
Πόντοι
1
επιπροσθετα,και πριν αρχισετε τις μακακιες - ο βγενο ειναι αφεντικο μου,δηλαδη σε "μαγαζι" του δουλευω,και τον παραδεχομαι απολυτα σαν ανθρωπο και σαν επιχειρηματια,γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα,και οντως εχει κανει την διαφορα,αλλα σαν "βαζελο" : το ιδιο μακακας ειναι με την "ομαδα" σας- μια ζωη παπατζα!!

doritis spermatos

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2007
Κριτικές
2
Like
4
Πόντοι
66
επιπροσθετα,και πριν αρχισετε τις μακακιες - ο βγενο ειναι αφεντικο μου,δηλαδη σε "μαγαζι" του δουλευω,και τον παραδεχομαι απολυτα σαν ανθρωπο και σαν επιχειρηματια,γιατι τον εχω γνωρισει προσωπικα,και οντως εχει κανει την διαφορα,αλλα σαν "βαζελο" : το ιδιο μακακας ειναι με την "ομαδα" σας- μια ζωη παπατζα!!
αυριο θα ψαχνεις για δουλεια,ειναι φαν του σαιτ ο βγενο :2funny:

Επισκέπτης
σου έχει μάθει και το παιχνίδι με το χωνάκι και την μύγα?

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945

...ωραια , ειπες την μαλακια σου τωρα , τον πουλο απο δω μεσα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom