1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εντάξει ρε φιλαράκο μας έπεισες. Εγώ λοιπόν που είμαι βάζελος και βρίζω συνέχεια το χάλι του ΠΑΟ έχω να σου πω τα εξής:Εδω και...10 χρονια ολο δειχνετε ποιος ειναι ο πρωταθλητης ρε φιλε και εσεις και οι αδεκαροι,αλλα στο τελος μονο ο θρυλος μενει 1ος - ειναι δυνατον ποτε μια ομαδα "πληρης" που παιζει εναντιων μιας αλλης που ειναι "μιση" και με την βοηθεια του διατητη,δεν κερδιζει,να μην ειναι...άμπαλοι ??? !!!! με το "ετσι θελω" μονο πεναλτυ μπορεις να παρεις με τον καραγκουνη - πρωταθλημα ποτε !
1. Εχθές ο ΠΑΟ ήταν μακράν καλύτερο σύνολο.
2. Εχθές η πλειονότητα των παικτών του ΠΑΟ ήταν σε καλύτερη μέρα σε αντίθεση με τους Ολυμπιακούς που ήταν κάκιστοι.
3. Η μπάλλα στο 1ο γκολ μάλλον έχει περάσει τη γραμμή. Παρόλ αυτά εάν δεν έχω βίντεο απ την ευθεία δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά εάν εφάπτεται ή όχι.
4. Το πέναλτυ του Αντζα δεω υπάρχει.
5. Το πέναλτυ του Ιβασιτς δεν υπάρχει.
6. Ο Μενδρινός έπρεπε να φύγει με απευθείας κόκκινη.
7. Ο Γκαλλέττι έπρεπε να φύγει με δεύτερη κίτρινη.
8. Χωρίς Στολτίδη ο Ολυμπιακός παραπέει.
9. Χωρίς Στολτίδη και Λεντέσμα ο Ολυμπιακός είναι πτώμα.
10.Ο Λεμονής όταν τον πιάνει πανικός αρχίζει τις μαλακίες. Δε βάζεις ποτέ στο γήπεδό σου σε ντέρμπυ κορυφής 2!!!!!!!! βαριά σέντερ φορ μπας και κλέψεις το παιχνίδι με σέντρες εκτός και αν γνωρίζεις ότι δεν έχεις ποιοτικά και ποδοσφαιρικά καμμιά άλλη τύχη. Δε μπορώ να θυμηθώ ΠΟΤΕ ήταν η τελευταία φορά που είδα ομάδα να παίζει με 2!!!!!!! σέντερ φορ.......
11. Το ματσάκι ήταν 2πλό φουλ εάν ο Εντόι δεν ήταν μια απλή εκτελεστική μετριότητα. Οι μεγάλοι παίκτες φαίνονται στα μεγάλα ματς.
12. Ο Ολυμπιακός παρόλους τους παικταράδες που έχει αγοράσει φαίνεται υπέργηρος και κατάκοπος.
13. Δε θυμάμαι ΠΟΤΕ ήταν η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός ΔΕΝ είχε στο ρόστερ του κλασσικό ΔΕΚΑΡΙ.
14. Ο Βάζελος έχει καλό σύνολο, αλλά δυστυχώς η φανέλα έχει ελαφρύνει πολύ.... Δε θα μου έκανε εντύπωση εάν στο επόμενο παιχνίδι την Τετάρτη φάει 3 γκολ....
Ολα τα άλλα είναι για να περνά η ώρα ώστε οι μεν και οι δεν να χαριεντίζονται με τον οπαδικό κομπλεξισμό τους.