Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (0 μέλη και 22 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Αν  ερθει    αυτος   ο  παικταρας  τοτε   θα  μιλαμε   για  ΤΕΡΑΣΤΙΑ  ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...........αν   και  κατα  την  γνωμη  μου  θα  προτιμησει  Μπαρτσα..........εκει   ειναι  ο  φιλος  του  ο  Ρουμπιο ,  το   final-4   γινεται  στην  Βαρκελονη  και  η  ΑCB   σαν  πρωταθλημα   ειναι   κλασεις   ανωτερη............μοναδικη  ελπιδα    μου   οτι   οι   τρελλοΓιαννακοπουλαιοι    ειναι  τοσο  εγωιστες   που  θα  θελουν  να  απαντησουν     στον   Χοψωνιδη-Ισκαριωτη......

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
μάλιστα,το ακούσαμε από ολυμπιακό κι αυτό...
με το δόγμα πρωτάθλημα με κάθε τίμημα ακόμα και χάρτινο για τα μπικικίνια του τσου λου και μου λες για φιλοσοφία ρε φίλε έλεος
φαντάζομαι πως έχεις αρκετό μυαλό να αντιληφθείς πως δεν έχουν όλοι οι άνθρωποι το ίδιο μυαλό.
προφανώς χαίρεται ο καθένας όταν παίρνει πρωτάθλημα, αυτό βγαίνει από φυσικού του, δεν είναι κάτι που το σχεδιάζεις. Αλλά και προφανώς δεν μου λέει κάτι να παίρνω ένα πρωτάθλημα χωρίς ανταγωνισμό.

Το γεγονός ας πούμε πως το πήραμε στα χαρτιά το ένα, δεν μου αρέσει, όχι γιατί θεωρώ πως το πήραμε άδικα (δεν φταίω εώ που η Καλαμαριά έκανε παπαριά) αλλά γιατί θα προτιμούσα να το είχαμε πάρει χωρίς τη χρήση νόμου, αλλά με 10 πόντους διαφορά από ένα δεύτερο που θα είχε ομάδα που θα κένταγε (και όχι όπως η ΑΕΚ που παρέπαιε για 1,5 γύρο)

kav69

Ανώτερος
Εγγρ.
10 Απρ 2009
Κριτικές
47
Like
18.269
Πόντοι
7.135
ΕΧΟΥΝ γνώση οι φύλακες. Τα ίδια έλεγαν και πέρυσι και είδαν την πλάτη μας..... :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
H   πρωτη  συνεντευξη  της    μπασκετικης    Τζουλιας.......αντι   να   λουφαξει   ,  βγαινει    και  προκαλει.........της     πουτανας  βλεπω  να  γινεται  στο   ΟΑΚΑ  οταν  ερθει..........αφηνει   υποννοουμενα   για  τους   Γιαννακοπουλους  στο  τελος  :headbang: :headbang: :headbang:    ,  ενω  γλειφει   τους    φιλαθλους   των  γαβρων.......... αντι  να  βγει   να  πει οτι  τα  χρηματα ηταν πολυ περισσοτερα , βγαινει ο εμετικος να πουλησει   ολυμπιακοφροσυνη  :headbang:......και  μετα  θα  φταινε  οι  φιλαθλοι  που παρεκτρεπονται.....  

«Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. -   Προφανως  στον   ΠΑΟ   βαρεθηκε  να  σηκωνει  Ευρωπαικα  και   επληξε - :2funny: :2funny:
Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι. Ήθελα να το κάνω και θέλω να πετύχω», τόνισε ο V-Span και όταν ρωτήθηκε τι θέλει να πετύχει ήταν απόλυτος: «Πρέπει να βρει η ομάδα τον δρόμο για τους τίτλους. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις - που   πας  ρε   Καραμητρο  κοντρα  στην   Αυτοκρατορια  του Ζοτς - που θα συμμετέχουμε και όχι μόνο φέτος, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια».

Τι ήταν αυτό που τον έκανε να πάει στον Ολυμπιακό; «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός. Μου είπαν πως φαντάζονται την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τι σχέδια έχουν, μου έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και πως με φαντάζονται εμένα μέσα σ’ αυτή τους την προσπάθεια. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού - προφανως  εννοει  τα  μπινελικια  που  ακουσε  η  οικογενεια  του  στους τελικους -  και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για ένα αθλητή».

Και για επίλογο στην πρώτη «ερυθρόλευκη» συνέντευξη του Βασίλη Σπανούλη; Ο ίδιος δίνει τη δική του απάντηση σε πολλούς: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά κι άλλα τόσα θα γραφτούν και θα ειπωθούν στο μέλλον. Την αλήθεια τη ξέρω εγώ και η οικογένειά μου. Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και γι’ αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».  

-   αφηνει    υποννοουμενα  για  τους  Γιαννακοπουλους

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αν  ερθει    αυτος   ο  παικταρας  τοτε   θα  μιλαμε   για  ΤΕΡΑΣΤΙΑ   ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ...........αν   και  κατα  την  γνωμη  μου  θα  προτιμησει  Μπαρτσα..........εκει   ειναι  ο  φιλος  του  ο  Ρουμπιο ,  το   final-4   γινεται  στην  Βαρκελονη  και  η  ΑCB   σαν  πρωταθλημα   ειναι   κλασεις   ανωτερη............μοναδικη  ελπιδα    μου   οτι   οι   τρελλοΓιαννακοπουλαιοι    ειναι  τοσο  εγωιστες   που  θα  θελουν  να  απαντησουν     στον   Χοψωνιδη-Ισκαριωτη......

και γιατι ρε παιχτη δεν απαντησαν δινοντας του τα λεφτα που ζηταγε και που τελικα πηρε απο τους αγγελοπουλαιους;;;
και τωρα να μην τον λες και εσυ ισκαριωτη;;;

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
πολυ ωραια συνεντευξη ,μεστα λογια συγκεκριμενες απαντησεις...ουτε υποννοουμενα ουτε τιποτα...αντρικια και ξεκαθαρα...με ηθελαν πηγα...μονο ΑΡΡΩΣΤΑ μυαλα μπορουν να βρουν ψεγαδι σε αυτα που ειπε.... ;)

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
πολυ ωραια συνεντευξη ,μεστα λογια συγκεκριμενες απαντησεις...ουτε υποννοουμενα ουτε τιποτα...αντρικια και ξεκαθαρα...με ηθελαν πηγα...μονο ΑΡΡΩΣΤΑ μυαλα μπορουν να βρουν ψεγαδι σε αυτα που ειπε.... ;)

....αδερφιστικα  και  υποκριτικα........Χοψωνιδη  ,   αν  ησουν αντρας   θα   εβγαινες  να  πεις "ναι πηγα για τα φραγκα"........αλλα   το  να   βγαινεις   να  γλειφεις  τους  γαβρους   φιλαθλους  ειναι  αστειο  και  εμετικο...........καραγκιοζακο , προκαλεις   αντι να  κατσεις να  δουλεψεις  και  να  περασεις  απαρατηρητος  στο  ΟΑΚΑ.......ζητησες  και  το   7  ακουσαμε  :headbang:..........

ΜΟΝΟ  ΜΕ  ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ  ΣΤΟ  ΟΑΚΑ

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
....αδερφιστικα  και  υποκριτικα........Χοψωνιδη  ,   αν  ησουν αντρας   θα   εβγαινες  να  πεις "ναι πηγα για τα φραγκα"........αλλα   το  να   βγαινεις   να  γλειφεις  τους  γαβρους   φιλαθλους  ειναι  αστειο  και  εμετικο...........καραγκιοζακο , προκαλεις   αντι να  κατσεις να  δουλεψεις  και  να  περασεις  απαρατηρητος  στο  ΟΑΚΑ.......ζητησες  και  το   7  ακουσαμε  :headbang:..........

τα βλεπουμε διαφορετιοκα ρε καρλο....εσυ μιλας υπο το πρισμα της αγανακτησης....εισαι ο κερατας που τον παρατησε η γκομενα που ηταν καψουρης και εχει χασει τον κοσμο κατω απο τα ποδια του και την βριζει πουταν σκυλα κλπ...
δεν εισαι ψυχραιμος....εγω που τα βλεπω πιο ψυχραιμα εκτιμω πιο σωστα την κατασταση...
οπως και να το δεις με τα λιγοτερα που του δινανε οι τουιτογραβατακηδες ειτε δεν μπορουσαν παραπανω ειτε δεν ηθελαν η ουσια ειναι οτι δεν γινοταν να τον κρατησουν....
οποιοσδηποτε στην θεση του το ιδιο θα εκανε....
δεν μπορει να θες και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο....
ηξερες οτι ειχε καλυτερη προσφορα απο την δικια σου που σημαινει ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.... ;)
ας προσεχες λοιπον....μαγκιες στον επαγγελματικο αθλητιαμο δεν υπαρχουν...
και εμεις δεν τα δωσαμε για τον λετο και καλα κανατε και τον πηρατε...
αν ειναι να τα βαλουμε με καποιον  θα ειναι ο προεδρος μας που εκτιμησε οτι δεν επρεπε να τον παρει και οχι ο ιδιος ο παιχτης που προτιμησε εσενα...
αλλα ειπαμε εφαγες κλασιμο τωρα και εχεις τρελλαθει...σε καταλαβαινω και σε δικαιολογω....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
α....και κατι ακομα....μακαρι να κανετε πραγματικοτητα τις απειλες σας ωστε να διακοπει κανενα ματσακι στην εδρα σας και να διευκολυνθει ακομα πιο πολυ το η πορεια μου προς την κορυφη...
μακαρι να τα κανετε ολα ρδελομπου.... :2funny: :2funny:

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
τα βλεπουμε διαφορετιοκα ρε καρλο....εσυ μιλας υπο το πρισμα της αγανακτησης....εισαι ο κερατας που τον παρατησε η γκομενα που ηταν καψουρης και εχει χασει τον κοσμο κατω απο τα ποδια του και την βριζει πουταν σκυλα κλπ...
δεν εισαι ψυχραιμος....εγω που τα βλεπω πιο ψυχραιμα εκτιμω πιο σωστα την κατασταση...
οπως και να το δεις με τα λιγοτερα που του δινανε οι τουιτογραβατακηδες ειτε δεν μπορουσαν παραπανω ειτε δεν ηθελαν η ουσια ειναι οτι δεν γινοταν να τον κρατησουν....
οποιοσδηποτε στην θεση του το ιδιο θα εκανε....
δεν μπορει να θες και την πιττα ολοκληρη και τον σκυλο χορτατο....
ηξερες οτι ειχε καλυτερη προσφορα απο την δικια σου που σημαινει ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ.... ;)
ας προσεχες λοιπον....μαγκιες στον επαγγελματικο αθλητιαμο δεν υπαρχουν...
και εμεις δεν τα δωσαμε για τον λετο και καλα κανατε και τον πηρατε...
αν ειναι να τα βαλουμε με καποιον  θα ειναι ο προεδρος μας που εκτιμησε οτι δεν επρεπε να τον παρει και οχι ο ιδιος ο παιχτης που προτιμησε εσενα...
αλλα ειπαμε εφαγες κλασιμο τωρα και εχεις τρελλαθει...σε καταλαβαινω και σε δικαιολογω....

.....λες   μαλακιες .......ημουν  απο  τους  πρωτους  εδω μεσα  που   ειπα  οτι  τα  λεφτα  ειναι  παρα  πολλα   για  να  τα  προσπερασει  ο    Χοψωνιδης........παρολα  αυτα  εχω πει οτι οποιος  βλεπει τον αθλητισμο  τοσο ψυχρα και επαγγελματικα ,  συνηθως  αποτυγχανει.......οταν   εχεις  τετοια  καριερα  και  ο  μπασκετικος   ΠΑΟ    σου  δινει την δυνατοτητα  να  παιρνεις το Ευρωπαικο καθε χρονο ,  δεν  τα  διαγραφεις αυτα  για  400 χιλιαρικα παραπανω  οταν  η  προσφορα  ειναι 2 εκ........γιατι ο αθλητισμος  εχει  το  συναισθημα  μεσα  του.....εμεις  στον  ΠΑΟ  τοσα  χρονια  εχουμε τον Τζιγγερ και  ειδαμε  τα  αποτελεσματα  της  αποψης οτι ο ΠΑΟ  ειναι  αλλη  μια εταιρεια του Ομιλου......ο  ΠΑΟ  ναι μεν  ειναι  νοικοκυρεμενο  σωματειο ομως  δεν  ειχε  οραμα   ,  δεν  σε   εφτιαχνε.......θα  δεις  οτι  ο  Σπανουλης  δεν   θα  ταυτιστει  ποτε με τον μεσο  φιλαθλο  του ΟΣΦΠ.......αυτο ειναι  μοιραιο......  Εγω   διαφωνω   με  την συμπεριφορα  του......βγαινει  και  γλειφει  τους  φιλαθλους  του  ΟΣΦΠ.....βγαινει και ζητα το 7  στην  φανελα......εμετικα  πραγματα........την  ιδια  αηδια  ενιωσα  οταν  ο Τασος  Μητροπουλος   εβαλε  τα  πρασινα....

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
.....λες   μαλακιες .......ημουν  απο  τους  πρωτους  εδω μεσα  που   ειπα  οτι  τα  λεφτα  ειναι  παρα  πολλα   για  να  τα  προσπερασει  ο    Χοψωνιδης........παρολα  αυτα  εχω πει οτι οποιος  βλεπει τον αθλητισμο  τοσο ψυχρα και επαγγελματικα ,  συνηθως  αποτυγχανει.......οταν   εχεις  τετοια  καριερα  και  ο  μπασκετικος   ΠΑΟ    σου  δινει την δυνατοτητα  να  παιρνεις το Ευρωπαικο καθε χρονο ,  δεν  τα  διαγραφεις αυτα  για  400 χιλιαρικα παραπανω  οταν  η  προσφορα  ειναι 2 εκ........γιατι ο αθλητισμος  εχει  το  συναισθημα  μεσα  του.....εμεις  στον  ΠΑΟ  τοσα  χρονια  εχουμε τον Τζιγγερ και  ειδαμε  τα  αποτελεσματα  της  αποψης οτι ο ΠΑΟ  ειναι  αλλη  μια εταιρεια του Ομιλου......ο  ΠΑΟ  ναι μεν  ειναι  νοικοκυρεμενο  σωματειο ομως  δεν  ειχε  οραμα   ,  δεν  σε   εφτιαχνε.......θα  δεις  οτι  ο  Σπανουλης  δεν   θα  ταυτιστει  ποτε με τον μεσο  φιλαθλο  του ΟΣΦΠ.......αυτο ειναι  μοιραιο......  Εγω   διαφωνω   με  την συμπεριφορα  του......βγαινει  και  γλειφει  τους  φιλαθλους  του  ΟΣΦΠ.....βγαινει και ζητα το 7  στην  φανελα......εμετικα  πραγματα........την  ιδια  αηδια  ενιωσα  οταν  ο Τασος  Μητροπουλος   εβαλε  τα  πρασινα....

δεν λεω μαλακιες ρε καρλος.....το σιγουρο ειναι οτι αν εμενε θα ηταν πιο ''ασφαλης'' δεν διαφωνει κανεις με αυτο...για αυτο και πιστευω οτι αν του εδινε ο μπολεκ λιγα λιγοτερα θα εμενε...και να εισεπραττε οτι τον ηθελαν πραγματικα και οχι οτι του κανουν χαρη....γιαυτο σου λεω πρωτα βαλτα με τους δικους σουαν σε πειραζει που εφυγε  ;) ;)αλλα 1.2 μυρια ειναι πολλα...συν της υποδοχης και της συμπεριφορας που εισεπραξε απο τους χαλυβουργικους....ξερεις πιστευω αυτο παιζει μεγαλο ρολο σε μια συνεργασια....
εκτιμας πολυ πιο πολυ καποιον που καιγεται να σε αποκτησει απο καποιον που σου κανει μια προταση απο υποχρεωση...
δεν ειμαι δικηγορος του και βασικα στα αρχιδια μου...εγω απλα πιστευω οτι αποκτησαμε ενα παιχτη με αξιολογο σουτ (που δεν ειχαμε) και παραλληλα αποδυναμωσαμε την μηχανη την δικια σου απο ενα σημαντικο γραναζι....
μην τρελλαινεσαι...σε 12 χρονια καριερας εχει παρει 2 ευρωπαικα...δεν τα παιρνει και καθε χρονο....
ο τασος ηρθε σε σας τελειωμενος και καθαρα για να πικαρει τον θρυλο...αν ερχοτανε στα ντουζενια του θα ηταν αλλοιως ;) ;)
το αν θα δεθει με εμας η οχι θα δειξει...μην ξεχνας οτι βασικα οι επιτυχιες ειναι αυτες που καθοριζουν τις ισοροπιες σε καθε ομαδα...
μην σου φανει περιεργο να γινει το ονομα του συνθημα στις εξεδρες....
εξαλλου δυσκολα θα απαξιωσει ο κοσμος μια τοσο μεγαλη κινηση των αδερφιων  ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ζητησες  και  το   7  ακουσαμε  :headbang:..........

γιατι ειναι ποινικο αδικημα να φοραει το 7 ;;;;
στην εθνικη γιατι δεν σε πειραζε;;;;

Συνημμένα

• 0016ec9f9c440a17129f24.jpg
    0016ec9f9c440a17129f24.jpg
    19,1 KB · Εμφανίσεις: 17

moutsos13

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαρ 2006
Like
214
Πόντοι
36
....αδερφιστικα  και  υποκριτικα........Χοψωνιδη  ,   αν  ησουν αντρας   θα   εβγαινες  να  πεις "ναι πηγα για τα φραγκα"........αλλα   το  να   βγαινεις   να  γλειφεις  τους  γαβρους   φιλαθλους  ειναι  αστειο  και  εμετικο...........καραγκιοζακο , προκαλεις   αντι να  κατσεις να  δουλεψεις  και  να  περασεις  απαρατηρητος  στο  ΟΑΚΑ.......ζητησες  και  το   7  ακουσαμε  :headbang:..........

ΜΟΝΟ  ΜΕ  ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ  ΣΤΟ  ΟΑΚΑ

θα πουλησει κι αυτος ολυμπιακοφροσυνη οπως ο νικοπολιδης και το παλτο ο κωνσταντινου

χαιρεται κ. χριστιδη  :cool2:

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Σκέπτομαι να ανοίξω ένα thread με τίτλο "πόσοι από το bourdela.com δεν θα είχαν πρόβλημα να αλλάξουν ομάδα αν τους έδιναν 400.000ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια"

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Σκέπτομαι να ανοίξω ένα thread με τίτλο "πόσοι από το bourdela.com δεν θα είχαν πρόβλημα να αλλάξουν ομάδα αν τους έδιναν 400.000ευρώ το χρόνο για 3 χρόνια"
τυπε δεν ειναι σωστη η διατυπωση
επρεπε να πεις
ποσοι θα αλλαζανε ομαδα αν τους διναν απο 2 εκατ -2.4 εκατ

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
θα πουλησει κι αυτος ολυμπιακοφροσυνη οπως ο νικοπολιδης και το παλτο ο κωνσταντινου

....δεν   ειναι  το  ιδιο........ο  Αντωνακης  περασε  πολλα  στον  ΠΑΟ   και  για  αυτο   βγαζει  τετοια  κομπλεξ........και καπου τον κατανοω..........10  χρονια   στον  παγκο  στην σκια  αλλων τερματοφυλακων.......και  ο  γαβρος  του  φερθηκε  αψογα......πηρε θεση βασικου , ο Κοκκαλης  του  εδωσε   πολλα λεφτα  οταν ο Καβουρογιαννης  τον  ξεφτιλιζε  με  πενιχρες   αμοιβες , πηρε πρωταθληματα....στον  γαβρο εγινε  ανθρωπος ,  εκει δειχνω μια κατανοηση.......ο  Κωνσταντινου   αποδειχτηκε   τοσο  μπετατζης που δεν ταυτιστηκε ποτε με τον Παναθηναικο φιλαθλο , και που πηγε  στον  γαβρο , τα  αρχιδια  μας  κουνιουνται........
     Ο   Χοψωνιδης   στα  αποδυτηρια  του  ΣΕΦ   στους  πανηγυρισμους  για το πρωταθλημα  :headbang:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυποι μου εχουμε πει και εχουμε εξηγησει τους λογους που η περιπτωση σπανουλη ειναι διαφορετικη απο κυπριο και κηπουρο

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446

ενταξει ρε...μεσα στο προγραμμα ειναι αυτα...πικαρεις και τους πρωην ετσι...γνωστα ...και ο λετο τι εκανε;;;βεβαια τοτε δεν σας πειραζε....οταν μιλαγε για μεγαλυτερα κλαμπ και τα ρεστα....
γι'αυτο σου λεω...αστα να πανε στα διαλα....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom