ANDREIOS
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 13
- Like
- 1.710
- Πόντοι
- 6.255
το νέο ονομα του Παναθηναικου ''Παναθηναΐκος Ριζοσπαστικής Αριστεράς''
το νέο ονομα του Παναθηναικου ''Παναθηναΐκος Ριζοσπαστικής Αριστεράς''
σωστος τυπεπρος ενημέρωση όλων σας: η wikipedia γράφεται από τους αναγνώστες της... δεν την γράφει κανένας δημοσιογράφος.. η εγκυρότητά της βασίζεται στο ότι αν εγώ μπω και γράψω μια παπάρα θα μπει κάποιος και θα το σβήσει/διορθώσει... άρα για γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και δεν είναι σίγουρο ότι έχουν συμβεί έχει την ίδια εγκυρότητα με τα διάφορα threads που ο καθένας μπαίνει και λέεει κάτι χωρίς να μας λέει που το έμαθε και μπορεί να είναι μούφα... οπότε μην τρελλαίνεστε με την wiki
ρε φιλε αν εισαι καφρος χερεσαι με τη καταντιαεννοώ τι σε νοιάζει που:
ΕΙΣΤΕ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠΟ CAME BACK ΣΕ ΤΙΤΛΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΝΟΝΙ.
στεναχωριέσαι;
πες και κάτι άλλο αφύσικοΑφύσικο είναι όλα τα ανθρώπινα λάθη, να είναι μονίμως υπέρ ΜΙΑΣ και μόνο ομάδας. Αφύσικο είναι ο επόπτης να φοράει κάτω από την εμφάνιση του, την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας, που όλως τυχαίως βοηθάει με ανύπαρκτα οφ σαιντ. Αφύσικο είναι η ομάδα που ΔΕΝ τυγχάνει διαιτητικής εύννοιας, αλλά 12 χρόνια καθαρίζει τα πρωταθλήματα σαν αυγά, να είναι μόνιμα η ΠΟΥΤΑΝΑ όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.
Να γράψω κι άλλα αφύσικα?????????? Ή μας αρκούν αυτά?????
τωρα σα να τα λοεμε καλυτεραδύσκολο να βρεις παναθηναϊκό να έχει όρεξη για συζήτηση έτσι όπως τα κάνανε
το ξαναγράφωμα δε χαίρεσαι; τόσο το καλύτερο για τον οσφπ
το ξαναγράφω
εμείς χαιρόμαστε να νικάμε σοβαρούς ανταγωνιστές
όχι ομάδες που παραπαίουν.
εσείς θέλετε να πεθάνει ο άλλος και να χορεύετε πάνω στο πτώμα του
διαφορά φιλοσοφίας
προσωπικά θέλω και ΠΑΟ και ΠΑΟΚ και ΑΕΚ και ΑΡΗ ΔΥΝΑΤΟΥΣ
να παίζετε το πρωτάθλημα στο νήμα και ας το παίρνει ο καλύτερος.
φέτος η θεσσαλονίκη θα είναι πολύ αποδυναμωμένη - κρίμα
ρε φιλε τι ουσια εχει αν εγω ειμαι χαρουμενοςμα δε χαίρεσαι; τόσο το καλύτερο για τον οσφπ