Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καθαρα λεω τυπε
ποσα θα βαλει στην τσεπη του
εμεις του διναμε 2 το χρονο εσεις 2.4
αυτο λεω...αλλα το συμβολαιο ειναι για 3 χρονια...που σημαινει οτι ο ενας δινει 6 και ο αλλος 7.2....
1.2 μυρια περισσοτερα...δεν ειναι λιγο το ποσο νομιζω..τι λες;;;;
ασε που δειχνει οτι τον εκτιμα περισσοτερο αυτος που του δινει τα περισσοτερα... ;)

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
αυτο λεω...αλλα το συμβολαιο ειναι για 3 χρονια...που σημαινει οτι ο ενας δινει 6 και ο αλλος 7.2....
1.2 μυρια περισσοτερα...δεν ειναι λιγο το ποσο νομιζω..τι λες;;;;
ασε που δειχνει οτι τον εκτιμα περισσοτερο αυτος που του δινει τα περισσοτερα... ;)
καλα κατσε να την βγαλει πρωτα για 3 χρονια :2funny:
βλεπω να τον τουφεκιζει ο πλεζουρας αν δεν παει καλα η ομαδα :2funny:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
καλα κατσε να την βγαλει πρωτα για 3 χρονια :2funny:
βλεπω να τον τουφεκιζει ο πλεζουρας αν δεν παει καλα η ομαδα :2funny:
ποα ομαδα;;;;αφου αυτος ειναι βαζελος....στ'αρχιδια του...τι τον κοβει για παρτι μας;;;; :cheesy: :cheesy:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
ποα ομαδα;;;;αφου αυτος ειναι βαζελος....στ'αρχιδια του...τι τον κοβει για παρτι μας;;;; :cheesy: :cheesy:
σιγα μην ειναι βαζελος ρε τυπε
απλα δεν γουσταρει να εχει παιχτη που ηταν στον παναθηναικο

dimis74

Ανώτερος
Εγγρ.
30 Σεπ 2005
Κριτικές
10
Like
20
Πόντοι
5.825
δεν λεω μαλακιες ρε καρλος.....το σιγουρο ειναι οτι αν εμενε θα ηταν πιο ''ασφαλης'' δεν διαφωνει κανεις με αυτο...για αυτο και πιστευω οτι αν του εδινε ο μπολεκ λιγα λιγοτερα θα εμενε...και να εισεπραττε οτι τον ηθελαν πραγματικα και οχι οτι του κανουν χαρη....γιαυτο σου λεω πρωτα βαλτα με τους δικους σουαν σε πειραζει που εφυγε  ;) ;)αλλα 1.2 μυρια ειναι πολλα...συν της υποδοχης και της συμπεριφορας που εισεπραξε απο τους χαλυβουργικους....ξερεις πιστευω αυτο παιζει μεγαλο ρολο σε μια συνεργασια....
εκτιμας πολυ πιο πολυ καποιον που καιγεται να σε αποκτησει απο καποιον που σου κανει μια προταση απο υποχρεωση...
δεν ειμαι δικηγορος του και βασικα στα αρχιδια μου...εγω απλα πιστευω οτι αποκτησαμε ενα παιχτη με αξιολογο σουτ (που δεν ειχαμε) και παραλληλα αποδυναμωσαμε την μηχανη την δικια σου απο ενα σημαντικο γραναζι....
μην τρελλαινεσαι...σε 12 χρονια καριερας εχει παρει 2 ευρωπαικα...δεν τα παιρνει και καθε χρονο....
ο τασος ηρθε σε σας τελειωμενος και καθαρα για να πικαρει τον θρυλο...αν ερχοτανε στα ντουζενια του θα ηταν αλλοιως ;) ;)
το αν θα δεθει με εμας η οχι θα δειξει...μην ξεχνας οτι βασικα οι επιτυχιες ειναι αυτες που καθοριζουν τις ισοροπιες σε καθε ομαδα...
μην σου φανει περιεργο να γινει το ονομα του συνθημα στις εξεδρες....
εξαλλου δυσκολα θα απαξιωσει ο κοσμος μια τοσο μεγαλη κινηση των αδερφιων  ;) ;)

νομίζω πως κάνεις ένα λαθάκι στο μέτρημα, 4 ευρωπαϊκά στην εποχή του Ζοτς...

Επισκέπτης
πολυ ωραια συνεντευξη ,μεστα λογια συγκεκριμενες απαντησεις...ουτε υποννοουμενα ουτε τιποτα...αντρικια και ξεκαθαρα...με ηθελαν πηγα...μονο ΑΡΡΩΣΤΑ μυαλα μπορουν να βρουν ψεγαδι σε αυτα που ειπε.... ;)
ααααααααα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα,χα..
το μουνι ο παπανικολαου πανω-κατω τα ιδια ειχε δηλωσει..
τα ιδια ελεγες & τοτε???
ΧΟΥ ρε πουστρακια..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
παπαρια..
κλαιει με μαυρο δακρυ το στρακι

αααααααααααααααααχαχχααχχαχαχαχααχχαχαχα παλι έτρεχες να τον βγάλεις όξω;

"Επίσης, συνελήφθη στη στεριά 23χρονος έλληνας, ο οποίος είχε μεταβεί στο σημείο για να παραλάβει την κοκαΐνη"

Φυλήςυχος Πολίτης

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
166
Πειραιάς
Ο Βασίλης Σπανούλης έδωσε την πρώτη συνέντευξή του ως παίκτης του Ολυμπιακού στο σάιτ των «ερωθρολεύκων», τονίζοντας ότι ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Ο «Red-Span» εξέφρασε την επιθυμία του να κατακτήσει το «triple crown» ενώ ξεκαθάρισε ότι «[size=15pt]...δεν φοβάμαι[/size]».

«Είναι ένα νέο βήμα στην καριέρα μου και το κίνητρο για μένα είναι πολύ μεγάλο. Ήθελα μια αλλαγή στη ζωή μου και ο Ολυμπιακός ήταν η καλύτερη επιλογή. Όταν μου έδειξε ο Ολυμπιακός πόσο πολύ με θέλει μου μπήκε στο μυαλό, αλλά σίγουρα δεν ήταν καθόλου εύκολη αυτή η απόφαση και σίγουρα θα υπάρχουν δυσκολίες, αλλά δεν φοβάμαι.

»Ήθελα να το κάνω και θέλω να πετύχω», τόνισε ο «Red-Span», ενώ απαντώντας στο τι θέλει να πετύχει ήταν απόλυτος: «Πρέπει να βρει η ομάδα τον δρόμο για τους τίτλους. Ο στόχος είναι να κατακτήσουμε και τις τρεις διοργανώσεις που θα συμμετέχουμε και όχι μόνο φέτος, αλλά και για πολλά ακόμα χρόνια».

Τι ήταν αυτό που τον έφερε στο λιμάνι; «Ο τρόπος που με προσέγγισαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι αλλά και όλοι οι άνθρωποι της ομάδας ήταν καθοριστικός. Μου είπαν πως φαντάζονται την ομάδα για τα επόμενα χρόνια και τι σχέδια έχουν, μου έδειξαν το πάθος τους και την αγάπη τους για το μπάσκετ και τον Ολυμπιακό και πως με φαντάζονται εμένα μέσα σ’ αυτή τους την προσπάθεια. Ο τρόπος που με αντιμετώπισαν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού και πολλές ακόμα λεπτομέρειες. Όλα αυτά είναι πολύ σημαντικά για ένα αθλητή».

Όσο για το τι έγινε όλο αυτό το διάστημα που βρισκόταν ανάμεσα στους δύο «αιώνιους» ο Βασίλης Σπανούλης τόνισε: «Δεν έχω μιλήσει καθόλου όλο αυτό τον καιρό. Γράφτηκαν και ειπώθηκαν πολλά κι άλλα τόσα θα γραφτούν και θα ειπωθούν στο μέλλον. Την αλήθεια τη ξέρω εγώ και η οικογένειά μου.

»Ο Ολυμπιακός με προσέγγισε με τον πιο σωστό τρόπο και για αυτό είμαι παίκτης του. Γυρίζω σελίδα στην καριέρα μου και στη ζωή μου κι εύχομαι η μετεγγραφή μου να είναι η αρχή για τίτλους της ομάδας μου. Δεν χρειάζεται να πούμε τώρα περισσότερα. Μετά από χρόνια θα μιλήσω και θα μάθουν όλοι τι ακριβώς έγινε».

Πηγή:

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
βαζελος & ο περσονας γαυρος..
Υ.Γ κοψτε την πρεζα..
ποια ζα να κοψουμε ρε γραφικε που πισω απο ενα πι σι κραζεις τους μεγαλυτερους επενδυτες στο μπασκετ ever....
ελεος ρε μαλακα .....και η μαλακια ακομα εχει ορια....τα εχεις γαμισει ολα....ελεος....
ειπαμε πι σι πι σι αλλα εσυ το ξεκολιασες το θεμα.... :headbang: :headbang:

Remy_Lebeau

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουλ 2010
Like
4
Πόντοι
1
δε φοβαται ο βασιλακης..
μαλλον το λεει φωναχτα για να τ'ακουσει ο ιδιος..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom