Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ,ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΠΙΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ).....!!
ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ,ΒΑΖΕΛΑΚΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΗΓΑΙΝΑ,ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΑΛΛΟΝ ΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΑΝΤΙΠΑΘΩ........
γιατί ο Κόκκαλης αριστερός δεν ήταν??

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
. Όσον αφορά την ομάδα, μόνο σε ένα περσινό ματς μπορώ να διαπιστώσω σπρώξιμο προς την ομάδα μου που έτυχε σε εντός έδρας αγώνα.
καλα ξηγιεσαι ρε μαγκα...μονο ενα θυμασαι ετσι;;;ωραιος...εγω γιατι θυμαμαι καμμια δεκαρια;;;;αλλα ξεχασα ....η δικη σας μαρτυρια και αναλυση μετραει...το ξεχασα....εμεις λεμε μαλακιες.....
δεν θελετε λυπηση ρε....να τα βλεπει ο μαλακας ο δικος μου που εχει τρελλαθει και λεει μαλακιες....
καλα κανετε ρε μαγκες....οταν σας γαμαω εγω σας γαμαω πουστικα και με σπρωξιμο....
οταν με γαματε εσεις με γαματε με την αξια σας....
του πλεζουρα να τα πειτε που τα βρισκετε μεταξυ σας....
εγω προσωπικα τυπε δεν ψηνομαι....εγω λεω χωρις σαλιο και ποτε λυπηση... ;) ;) ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
Αφύσικο είναι όλα τα ανθρώπινα λάθη, να είναι μονίμως υπέρ ΜΙΑΣ και μόνο ομάδας. Αφύσικο είναι ο επόπτης να φοράει κάτω από την εμφάνιση του, την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας, που όλως τυχαίως βοηθάει με ανύπαρκτα οφ σαιντ. Αφύσικο είναι η ομάδα που ΔΕΝ τυγχάνει διαιτητικής εύννοιας, αλλά 12 χρόνια καθαρίζει τα πρωταθλήματα σαν αυγά, να είναι μόνιμα η ΠΟΥΤΑΝΑ όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Να γράψω κι άλλα αφύσικα?????????? Ή μας αρκούν αυτά?????
καλα του ξηγιεστε ρε του πλεζουρα,,,,γαμιστε τον ....του αξιζει....
χωρις σαλιο λεμε.... ;)

Hristidis 7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Κριτικές
9
Like
469
Πόντοι
446
ασε τις παπαριες..
δεν το χαρηκες γιατι σε γαμησα μεσα-εξω..
εξω εκλαιγες γιατι χαθηκες στον δρομο & γιατι πυροβολουσα τον τζορβα & οχι για το οτι ησουν ανυπαρκτος..
μεσα εκλαιγες γιατι σε γαμησε ο αγγλος ασθενης ενω προσπαθησες να μιμηθεις την ριζουπολη..
μονο που δεν υπολογισες οτι αυτα γινονται μια φορα & οτι η καθε προσπαθεια επαναλλειψης οδηγει σε φιασκο..
ειδικα αν γινεται απο πουστρακια οπως εσεις..
το κανατε τοσο ανεπιτυχως που τραυματιστηκατε αναμεταξυ σας..
ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ μια ζωη δηλαδη..
εντος & εκτος αγωνιστικων χωρων..
κατα τ αλλα ΕΝΙΑΙΟΣ & ΑΔΙΑΙΡΕΤΟΣ,οπως επισης παντοτινος πρωταθλητης σε ολα τα σπορ(ρουφιανια-τσιμπουκοδρομιες-τρεξιμο στα βουνα-τραμπολινο)..
εσυ τι ομαδα εισαι ρε μαγκα;;;;και ποιους γαμισες;;;τους ....δικους σου;;;; :idiot: :idiot:

ANDREIOS

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Σεπ 2007
Κριτικές
13
Like
1.710
Πόντοι
6.255
Συντροφοι βαζελοι...ολοι/ες στην μεγαλη συγκέντρωση της ΑΔΕΔΥ αύριο, 16/7, στις 12 το μεσημέρι στη Βουλή! Κάλεσμα Παναθηναικης Ριζοσπαστικής Αριστεράς (ΠΑΡΙΖΑ)    :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
αυτόν τον Κζενεβιτσ που θέλουμε τον ξέρει κανείς? καλός είναι?

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
και ο ζοτς τον ηθελε και ο θανασης τυπε
δεν ανεβασαν την αρχικη προσφορα γιατι δεν τους αρεσε η συμπεριφορα του απτην μια
και το ειχαν παρει αποφαση οτι δεν αξιζει να παρει πιο πανω απτον διαμαντιδη

Μπορεί. Το αποτέλεσμα μετράει. Κι εμένα πάει πάντως πάει το μυαλό μου σε περίπτωση Σαραβάκου - Αντωνίου.

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
άμα έρθει θα έχουμε γαλλική τριπλέτα

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
ο βιάνα ήταν κεντρικός
ο γκαλάς είναι αμυντικός

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
ο βιάνα ήταν κεντρικός
ο γκαλάς είναι αμυντικός

Σαν ηλικία και παίκτη εννοώ. Να μην κρέμομαι από τα αρχιδάκια του Νίνη πότε θα παίξει και πότε όχι. Μία να μας κάνει να παραμιλάμε και 5 να είναι ένα με το χόρτο.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Σαν ηλικία και παίκτη εννοώ. Να μην κρέμομαι από τα αρχιδάκια του Νίνη πότε θα παίξει και πότε όχι. Μία να μας κάνει να παραμιλάμε και 5 να είναι ένα με το χόρτο.
τον νίνη τον βλέπω να τον στέλνουνε στας ευρώπας

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
William Gallas
From Wikipedia, the free encyclopedia

William Éric Gallas (French pronunciation: [wiljam ɡalas]; born 17 August 1977 in Asnières-sur-Seine) is a French footballer who is currently a free agent.

:jerking: :jerking: :jerking:

προς ενημέρωση όλων σας: η wikipedia γράφεται από τους αναγνώστες της... δεν την γράφει κανένας δημοσιογράφος.. η εγκυρότητά της βασίζεται στο ότι αν  εγώ μπω και γράψω μια παπάρα θα μπει κάποιος και θα το σβήσει/διορθώσει... άρα για γεγονότα που συμβαίνουν τώρα και δεν είναι σίγουρο ότι έχουν συμβεί έχει την ίδια εγκυρότητα με τα διάφορα threads που ο καθένας μπαίνει και λέεει κάτι χωρίς να μας λέει που το έμαθε και μπορεί να είναι μούφα... οπότε μην τρελλαίνεστε με την wiki

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom