Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 137K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 105 30,1%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 38 10,9%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 138 39,5%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,3%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,9%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,9%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    349

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
παίζουν και οι μάνατζερς στη μέση
μπορεί να πάρει κάποια δικαιώματα και να μην παίξει ποτέ στο παρκέ σε εμάς

gabadoo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Like
2
Πόντοι
166
παιδιά χαλαρά και με το μαλακό... υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από τις ομάδες μας ... αν ο τζίγγερ βλέπει το μαγαζί του έτσι γούστο του και καπέλο του... ας μην απορήσει όμως αν το ΟΑΚΑ είναι άδειο φέτος

αμην και πότε
 απο χθες το λεω

ElftexTP

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2008
Κριτικές
22
Like
25
Πόντοι
616
παιδιά χαλαρά και με το μαλακό... υπάρχουν πολύ πιο σοβαρά πράγματα από τις ομάδες μας ... αν ο τζίγγερ βλέπει το μαγαζί του έτσι γούστο του και καπέλο του... ας μην απορήσει όμως αν το ΟΑΚΑ είναι άδειο φέτος

γαιτι αδειο? με Γκοβου και ενα καλο στοπερ χωρις να φυγει Νινης η Λετο θα ειμαστε 2 επιπεδα πανω απο περισυ. Για ποιο αδειο ΟΑΚΑ μιλαμε? Τιγκα θα ειναι.

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
και να φύγει κι ο γιούρκας 3 επίπεδα πάνω

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
γαιτι αδειο? με Γκοβου και ενα καλο στοπερ χωρις να φυγει Νινης η Λετο θα ειμαστε 2 επιπεδα πανω απο περισυ. Για ποιο αδειο ΟΑΚΑ μιλαμε? Τιγκα θα ειναι.

κάποτε είχα μια συζήτηση με κάποιον και του έλεγα ότι από τη στιγμή που ο βαρδινογιάννης δεν έχει το παρακήνιο για ποιο λόγο να τα σκάει να φέρνει παιχταράδες με σκοπό να έχει καλή ομάδα.... τα σκάει λοιπόν μια στο τόσο για να μη φωνάζει ο κόσμος και του αγίου ονούφριου μετά πάλι .... μου έλεγε λοιπόν ο φίλος μου ότι αν φτιάξεις πραγματικά καλή ομάδα δεν  θα μπορεί να κάνει κάτι ο άλλος ακόμα κι αν έχει διαιτησία μπλα μπλα μπλα ... και κάπου εκεί του το έκανα πιο χειροπιαστό

αν η λιον έτσι όπως ήταν πριν κάποια χρόνια (δηλ. για ελλάδα διαστημική ομάδα όχι απλά καλή) συμμετείχε στο ελληνικό πρωτάθλημα ξέρεις τι θα γινόταν;... θα κέρδιζε τα ματς στην έδρα της 4-0 και θα κέρδιζε και σχεδόν όλα τα ματς εκτός έδρας .... ο ολυμπιακός από την άλλη θα κέρδιζε ΟΛΑ τα ματς μέσα έξω είτε με ψυχολογικό πόλεμο από τον διαιτητή στην αντίπαλη ομάδα είτε με κόκκινες κάρτες για τις αντίπαλες ομάδες είτε παίζοντας σαν Ολυμπιακός και αξίζοντας τη νίκη είτε παίζοντας με παραρτήματα όπως η Ξάνθη και στα 2 μεταξύ τους παιχνίδια θα αναλάμβανε δράση ένας διαιτητής χειρουργός.... που χωρίς να το καταλάβει κανείς η λιόν θα είχε βρεθεί με τους παίκτες της εκνευρισμένους να χάνουν από νωρίς 1-0 και κάπου έτσι θα τελείωνε το πρωτάθλημα... μάλιστα κατά τη γνωστή τους τακτική οι γαύροι μετά θα έκαναν και κύρηγμα για την καρδιά του πρωταθλητή και την πειραϊκή μαγκιά που στα δύσκολα καθάρισε ενώ η λιόν όλο φρου φρου και αρώματα αλλά στα δύσκολα που η μπάλλα έκαιγε δεν μπόρεσε και άλλα τέτοια που έχουμε βαρεθεί να ακούμε τόσα χρόνια...

λοιπόν για να μη λέω πολλά .... όταν ο βαρδινογιάννης λέει μόνος του ότι στο παραγκήνιο η κατάσταση είναι δύσκολη και βάζει το μπαρμπανίκο (που είναι 68 έτων-  Ε-Λ-Ε-Ο-Σ) τα λόγια είναι περιττά που λέεει και η μαρινέλλα

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Ρε, είστε βάζελοι ή Παναθηναϊκοί; Ποιος γαμάει τον Γιούρκα; Μήπως τσιμπάτε στις αρχιμαλακίες του γαμιόλη του Γκόντζου για την έκρηξη εισιτηρίων; Ασχολείστε ακόμα με την ενδεκάδα; Ο Παναθηναϊκός είναι πάνω από πρόσωπα και λοιπές πίπες; Στηρίζουμε την ομάδα γιατί μας κούρασαν οι μέτοχοι;

Το προφίλ του συλλόγου το προβάλλουν και το διαμορφώνουν τα άτομα που τον αποτελούν και τον εκπροσωπούν. Βάζει πρώην πολιτικό, που εκδιώχθηκε κακήν κακώς με βαριές κατηγορίες στην πλάτη του, στη θέση του προέδρου τη στιγμή δεν έχει πατήσει καν στο γήπεδο και μπερδεύει την ομάδα με το γαμωκόμμα του, τα μεταγραφικά τα τρέχει κάποιος Γόντικας, το σκάουτινγκ ένας σοκοΦρέιτας, τον Γενάρη διεμήνυε το Αυτιστικό ότι θα βάλει χρήματα ανεξαρτήτως ορίου της ΑΜΚ είτε αυτή είναι 30 είτε 50 εκ. € (!) και τώρα καταφεύγει στον τραπεζικό δανεισμό υποθηκεύοντας το μέλλον του συλλόγου. Αν έχετε όρεξη να βλέπετε Γκοβού τρώγοντας πατατάκια, αράξτε στους καναπέους σας. Το ΟΑΚΑ θα είναι μπάχαλο σε κάθε ματς φέτος, θα σκοράρει η Τριφυλλάρα και θα φεύγουν μπουκάλια στα επίσημα για πανηγυρισμούς.

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
κάποτε είχα μια συζήτηση με κάποιον και του έλεγα ότι από τη στιγμή που ο βαρδινογιάννης δεν έχει το παρακήνιο για ποιο λόγο να τα σκάει να φέρνει παιχταράδες με σκοπό να έχει καλή ομάδα.... τα σκάει λοιπόν μια στο τόσο για να μη φωνάζει ο κόσμος και του αγίου ονούφριου μετά πάλι .... μου έλεγε λοιπόν ο φίλος μου ότι αν φτιάξεις πραγματικά καλή ομάδα δεν  θα μπορεί να κάνει κάτι ο άλλος ακόμα κι αν έχει διαιτησία μπλα μπλα μπλα ... και κάπου εκεί του το έκανα πιο χειροπιαστό

αν η λιον έτσι όπως ήταν πριν κάποια χρόνια (δηλ. για ελλάδα διαστημική ομάδα όχι απλά καλή) συμμετείχε στο ελληνικό πρωτάθλημα ξέρεις τι θα γινόταν;... θα κέρδιζε τα ματς στην έδρα της 4-0 και θα κέρδιζε και σχεδόν όλα τα ματς εκτός έδρας .... ο ολυμπιακός από την άλλη θα κέρδιζε ΟΛΑ τα ματς μέσα έξω είτε με ψυχολογικό πόλεμο από τον διαιτητή στην αντίπαλη ομάδα είτε με κόκκινες κάρτες για τις αντίπαλες ομάδες είτε παίζοντας σαν Ολυμπιακός και αξίζοντας τη νίκη είτε παίζοντας με παραρτήματα όπως η Ξάνθη και στα 2 μεταξύ τους παιχνίδια θα αναλάμβανε δράση ένας διαιτητής χειρουργός.... που χωρίς να το καταλάβει κανείς η λιόν θα είχε βρεθεί με τους παίκτες της εκνευρισμένους να χάνουν από νωρίς 1-0 και κάπου έτσι θα τελείωνε το πρωτάθλημα... μάλιστα κατά τη γνωστή τους τακτική οι γαύροι μετά θα έκαναν και κύρηγμα για την καρδιά του πρωταθλητή και την πειραϊκή μαγκιά που στα δύσκολα καθάρισε ενώ η λιόν όλο φρου φρου και αρώματα αλλά στα δύσκολα που η μπάλλα έκαιγε δεν μπόρεσε και άλλα τέτοια που έχουμε βαρεθεί να ακούμε τόσα χρόνια...

λοιπόν για να μη λέω πολλά .... όταν ο βαρδινογιάννης λέει μόνος του ότι στο παραγκήνιο η κατάσταση είναι δύσκολη και βάζει το μπαρμπανίκο (που είναι 68 έτων-  Ε-Λ-Ε-Ο-Σ) τα λόγια είναι περιττά που λέεει και η μαρινέλλα
και μετά ανέλαβε δράση ο Πατέρας, σωστά;;
όταν παίρνει ο άλλος πρωτάθλημα είναι βρώμικο...όταν παίρνει ο ΠΑΟ καθορό...
σωστός είσαι...
αλλοίμονο

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
και μετά ανέλαβε δράση ο Πατέρας, σωστά;;
όταν παίρνει ο άλλος πρωτάθλημα είναι βρώμικο...όταν παίρνει ο ΠΑΟ καθορό...
σωστός είσαι...
αλλοίμονο

όχι ρε φίλε αλλά υπάρχουν και όρια στο στήσιμο.. και αυτά καθορίζονται από το τι συμβαίνει διεθνώς στα σοβαρά πρωταθλήματα .... αυτό που γινόταν με τον Ολυμπιακό δεν έχει ξαναγίνει όπως και να το δεις..... να σου πω κάτι;... το 97 με το Παπουτσέλειο πέναλτι που είχε βουήξει όλη η Ελλάδα ήμουν πίσω από την εστία που μπήκε το γκολ.... έτυχε πριν από λίγο καιρό να δω τυχαία στην τηλεόραση τη φάση της ανατροπής που ήταν πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή ... η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν καλά δεν ήταν και πολύ έξω τελικά.... αυτό ξέρεις τι σημαίνει φίλε μου;;.... ότι συνήθισε το μάτι μας σε αυτά που καθιέρωσε ο γαύρος  στα γήπεδα .... και μάλιστα έτσι όπως το κατάντησε το πρωτάθλημα εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το χάρηκα καθόλου που το πήραμε

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
όχι ρε φίλε αλλά υπάρχουν και όρια στο στήσιμο.. και αυτά καθορίζονται από το τι συμβαίνει διεθνώς στα σοβαρά πρωταθλήματα .... αυτό που γινόταν με τον Ολυμπιακό δεν έχει ξαναγίνει όπως και να το δεις..... να σου πω κάτι;... το 97 με το Παπουτσέλειο πέναλτι που είχε βουήξει όλη η Ελλάδα ήμουν πίσω από την εστία που μπήκε το γκολ.... έτυχε πριν από λίγο καιρό να δω τυχαία στην τηλεόραση τη φάση της ανατροπής που ήταν πολύ έξω από τη μεγάλη περιοχή ... η πρώτη σκέψη που μου ήρθε ήταν καλά δεν ήταν και πολύ έξω τελικά.... αυτό ξέρεις τι σημαίνει φίλε μου;;.... ότι συνήθισε το μάτι μας σε αυτά που καθιέρωσε ο γαύρος  στα γήπεδα .... και μάλιστα έτσι όπως το κατάντησε το πρωτάθλημα εγώ να σου πω την αλήθεια δεν το χάρηκα καθόλου που το πήραμε

να συμπληρώσω κάτι για να μην παρεξηγηθώ ... όταν λέω ότι και το στήσιμο έχει όρια εννοώ ότι μακάρι να μην υπήρχε καν... αλλά αφού υπάρχει σε όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα η διαιτητική εύνοια σε ένα βαθμό μάλλον είναι κάτι αναπόφευκτο.... μακάρι να είχαμε πρωτάθλημα εντελώς καθαρό και να το έπαιρνε ο καλύτερος ...

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Από τη στιγμή που ανανέωσε ο Σαριέγκι, ήμουν σίγουρος ότι σέντερ μπακ αξίας αποκλείεται να παίρναμε...το πολύ πολύ κάνα βλάκα θα μας φέρουν πάλι και θα μας τον παρουσιάσουν οι τσάτσοι - δημοσιογράφοι, σαν ΤΟΝ παικταρά...

stefanoss83

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2009
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
να συμπληρώσω κάτι για να μην παρεξηγηθώ ... όταν λέω ότι και το στήσιμο έχει όρια εννοώ ότι μακάρι να μην υπήρχε καν... αλλά αφού υπάρχει σε όλα τα σοβαρά πρωταθλήματα η διαιτητική εύνοια σε ένα βαθμό μάλλον είναι κάτι αναπόφευκτο.... μακάρι να είχαμε πρωτάθλημα εντελώς καθαρό και να το έπαιρνε ο καλύτερος ...

Διαιτητικά λάθη σε αγώνες ΠΑΝΤΑ γίνονταν και θα γίνονται. Επίσης, είναι πιθανό κάποιος να έχει εύνοια 60/40 σε κάποιο ματς. Συμβαίνει. Αυτό που είναι αφύσικο, είναι να πηδάει ο Μεξικανός σουπερ σταρ στην Τούμπα, δύο μέτρα μπροστά από τον τερματοφύλακα και να βλέπεις το θέατρο από την Καλαμαριά αλλά ο ρέφερι να το σφυρίζει. Αφύσικο είναι να έχεις εύνοια στο 100% του συνόλου των παιχνιδιών. Αφύσικο είναι σε ένα ματς (ή σε ολόκληρη τη σεζόν) να πάρεις το 100% των αμφισβητούμενων φάσεων. Όσον αφορά την ομάδα, μόνο σε ένα περσινό ματς μπορώ να διαπιστώσω σπρώξιμο προς την ομάδα μου που έτυχε σε εντός έδρας αγώνα.

kanenas80

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Ιαν 2008
Κριτικές
34
Like
1
Πόντοι
1.230
Διαιτητικά λάθη σε αγώνες ΠΑΝΤΑ γίνονταν και θα γίνονται. Επίσης, είναι πιθανό κάποιος να έχει εύνοια 60/40 σε κάποιο ματς. Συμβαίνει. Αυτό που είναι αφύσικο, είναι να πηδάει ο Μεξικανός σουπερ σταρ στην Τούμπα, δύο μέτρα μπροστά από τον τερματοφύλακα και να βλέπεις το θέατρο από την Καλαμαριά αλλά ο ρέφερι να το σφυρίζει. Αφύσικο είναι να έχεις εύνοια στο 100% του συνόλου των παιχνιδιών. Αφύσικο είναι σε ένα ματς (ή σε ολόκληρη τη σεζόν) να πάρεις το 100% των αμφισβητούμενων φάσεων. Όσον αφορά την ομάδα, μόνο σε ένα περσινό ματς μπορώ να διαπιστώσω σπρώξιμο προς την ομάδα μου που έτυχε σε εντός έδρας αγώνα.

αρχηγέ το ίδιο πράγμα λέμε...

Wonderful

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιαν 2010
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
66
Από τη στιγμή που ανανέωσε ο Σαριέγκι, ήμουν σίγουρος ότι σέντερ μπακ αξίας αποκλείεται να παίρναμε...το πολύ πολύ κάνα βλάκα θα μας φέρουν πάλι και θα μας τον παρουσιάσουν οι τσάτσοι - δημοσιογράφοι, σαν ΤΟΝ παικταρά...
καλά που δεν έφεραν και τον αδελφό του  :2funny: :2funny: :2funny:

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ικανούς τους έχω...κάτι Πόντικες και κάτι Σοκοφρέτες...

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Δημήτρη κι εγώ βαζέλας είμαι αλλά παρασύρεσαι ... από το "συζητάμε και θέλουμε και οι δύο" μέχρι το "έκλεισε το deal" υπάρχει πολλές φορές χαώδης απόσταση... ο χρόνος θα δείξει...

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ....

Αλλα να μην τους σπασουμε και λιγο τον τσαμπουκα ετσι για πλακα ?
Τζερτζελες να γινεται......

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Παιζουν και με την παγκοσμιου φημης ΜΠΟΥΡΣΑ - ΜΠΕΣΑμελ ...
καπως ετσι τελος παντων ....
Θα παραταχθουν με ολα τα αστερια τους οι ΠΕΜΠΤΑΘΛΗΤΕΣ μας ?

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281
κάποτε είχα μια συζήτηση με κάποιον και του έλεγα ότι από τη στιγμή που ο βαρδινογιάννης δεν έχει το παρακήνιο για ποιο λόγο να τα σκάει να φέρνει παιχταράδες με σκοπό να έχει καλή ομάδα.... τα σκάει λοιπόν μια στο τόσο για να μη φωνάζει ο κόσμος και του αγίου ονούφριου μετά πάλι .... μου έλεγε λοιπόν ο φίλος μου ότι αν φτιάξεις πραγματικά καλή ομάδα δεν  θα μπορεί να κάνει κάτι ο άλλος ακόμα κι αν έχει διαιτησία μπλα μπλα μπλα ... και κάπου εκεί του το έκανα πιο χειροπιαστό

λοιπόν για να μη λέω πολλά .... όταν ο βαρδινογιάννης λέει μόνος του ότι στο παραγκήνιο η κατάσταση είναι δύσκολη και βάζει το μπαρμπανίκο (που είναι 68 έτων-  Ε-Λ-Ε-Ο-Σ) τα λόγια είναι περιττά που λέεει και η μαρινέλλα

+1,000,000

Dimpalios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαρ 2006
Κριτικές
2
Like
120
Πόντοι
281

Αφύσικο είναι όλα τα ανθρώπινα λάθη, να είναι μονίμως υπέρ ΜΙΑΣ και μόνο ομάδας. Αφύσικο είναι ο επόπτης να φοράει κάτω από την εμφάνιση του, την εμφάνιση της αγαπημένης του ομάδας, που όλως τυχαίως βοηθάει με ανύπαρκτα οφ σαιντ. Αφύσικο είναι η ομάδα που ΔΕΝ τυγχάνει διαιτητικής εύννοιας, αλλά 12 χρόνια καθαρίζει τα πρωταθλήματα σαν αυγά, να είναι μόνιμα η ΠΟΥΤΑΝΑ όλης της ποδοσφαιρικής Ευρώπης.

Να γράψω κι άλλα αφύσικα?????????? Ή μας αρκούν αυτά?????

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom