Νέα

Πράσινε Θεέ Παναθηναϊκέ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 138K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Ποιό όνομα θα θέλατε για το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού;

• Παύλος & Θανάσης Γιαννακόπουλος

Ψήφοι: 107 30,3%
  • Όνομα χορηγού

Ψήφοι: 39 11,0%
  • Panathinaikos Arena

Ψήφοι: 139 39,4%
  • Γιώργος Καλαφάτης

Ψήφοι: 29 8,2%
  • Μίμης Δομάζος

Ψήφοι: 24 6,8%
  • Δημήτρης Σαραβάκος

Ψήφοι: 14 4,0%
  • Κριστόφ Βαζέχα

Ψήφοι: 24 6,8%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    353

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Ιούλιο μήνα γίνονται ένα σωρό γάμοι και βαφτίσια. αν έχουν τίποτα τέτοιες υποχρεώσεις οι παίχτες και δεν συμπληρώνει η ομάδα 11άδα, μπορεί να τον βάλουν κι αυτόν μέσα
μη γινει και καμια συναυλια στο καραισκακι ιουλη μηνα και τρεχουν σε καμια ριζουπολη για το α' ματσ :2funny: :2funny:
καμινι το καραισκακης
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :zfuck: :zfuck: :zfuck:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
της πουτανας το καγκελο

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
ρε μαγκες αληθεια δε ξερω αν υπαρχει πουθενα στο πλανητη αυτο. η μοναδικη ομαδα στο κοσμο που μετα απο επιστροφη στις κουπες μετα απο χρονια αντι να βαλει μπρος για μεγαλα πραματα ειστε ετοιμοι για φουντο.αστεια πραματα.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ρε μαγκες αληθεια δε ξερω αν υπαρχει πουθενα στο πλανητη αυτο. η μοναδικη ομαδα στο κοσμο που μετα απο επιστροφη στις κουπες μετα απο χρονια αντι να βαλει μπρος για μεγαλα πραματα ειστε ετοιμοι για φουντο.αστεια πραματα.

......παντως  σημερα  ο  Τζιγγερ   εκανε  απιστευτη  ντριμπλα    στους   Πατερα - Βγενοπουλο.........εμετικη  η  απαντηση  του  αλεξιπτωτιστη  απο  το  Ντουμπαι.....ξεφτιλα.......αυτος  ο  ανθρωπος  δεν  ξερω  αν  ειναι   η  απολυτη  οικονομικη  φουσκα  ,  το   σιγουρο  ειναι  οτι   ειναι ο απολυτος  κωλοτουμπας........ο  Τζιγγερ  σημερα ειπε , αυτο  που  περιμεναμε  χρονια   εκατομμυρια  φιλαθλοι του ΠΑΟ  ,  οτι πουλαει...  .....και τι κανει ο κυρ-Αντρεας ? ......αντι να βγει "ναι , αγοραζω"  παει και  κρυβεται  με  επικοινωνικες  δηλωσεις.....Ο  Mr Dubai κουρασε........κριμα.......θυμαμαι  οτι  οσοι πηγαμε  στο συλαλλητηριο  τον βλεπαμε σαν φως στην ακρη του τουνελ....

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
α μπραβο φιλε. εγω αν και γαυρος οταν τοτε μιλαγαμε στο φορουμ και ελεγα οτι ο παο με αυτους δε παει καλα ολοι λεγανε οτι και γω ειμαι μαζι με αυτους που θελω τον παο νεκρο.
οταν ολοι μας καταλαβουμε οτι οταν υπαρχουν δυνοτος οσφπ δυνατος παο δυνατος παοκ κτλπ τοτε ισως μπορουμε να ονειρευτουμε κατι για την ευρωπη σε διαρκεια.

ΥΓ. εαν φετος δε κανετε το παραπανω βημα ετσι οπως ειμαστε σε τεοια κατασταση για να αρχισετε ενα σερι σας βλεπω παλι σε συλαλητηρια

RED BARON

Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
174
Πόντοι
16
......παντως  σημερα  ο  Τζιγγερ   εκανε  απιστευτη  ντριμπλα    στους   Πατερα - Βγενοπουλο.........εμετικη  η  απαντηση  του  αλεξιπτωτιστη  απο  το  Ντουμπαι.....ξεφτιλα.......αυτος  ο  ανθρωπος  δεν  ξερω  αν  ειναι   η  απολυτη  οικονομικη  φουσκα  ,  το   σιγουρο  ειναι  οτι   ειναι ο απολυτος  κωλοτουμπας........ο  Τζιγγερ  σημερα ειπε , αυτο  που  περιμεναμε  χρονια   εκατομμυρια  φιλαθλοι του ΠΑΟ  ,  οτι πουλαει...  .....και τι κανει ο κυρ-Αντρεας ? ......αντι να βγει "ναι , αγοραζω"  παει και  κρυβεται  με  επικοινωνικες  δηλωσεις.....Ο  Mr Dubai κουρασε........κριμα.......θυμαμαι  οτι  οσοι πηγαμε  στο συλαλλητηριο  τον βλεπαμε σαν φως στην ακρη του τουνελ....
Και γιατι να αγορασει??? ο Βγενο θελει Πατερα προεδρο και πολυμετοχικοτητα αφου ξερει οτι ο γαυρος ειναι πεθαμενος και ερχονται πρωταθληματα τζαμπα, τι μαπα του θελει να βαλει στο καδρο του πρωταθλητη μαζι με τον Πατερα ακοπα στο τζαμπα και χωρις αντιπαλο

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
Φταινε  ολοι.....

1)   ο   Τζιγγερ   ποτε  δεν  ειδε  με  καλο  ματι  τους  αλλους...συρθηκε  στην πολυμετοχικοτητα  απο  τις   εξελιξεις.....προφανως ειδε οτι ο Βγενο  εχει  προβλημα , για  αυτο βγηκε να πει "πουλαω"....

2)  οι  λατρεμενοι μας  Γιαννακοπουλοι  εχουν  καταντησει  γραφικα  ραμολιμεντα......εγω  προσωπικα  τους  εχω εικονισμα  αλλα  ο  Θανασακης  τελευταια  εχει  καταντησει  τσιρκο   Μεντρανο......ας  μην  ξεχναμε  οτι  λογω περικοπων στις κρατικες δαπανες υγειας  ,  τα φαρμακα  τους θα περασουν  κριση....

3)   ο  Πατερας  κεφαλαιοποιησε  το  νταμπλ  μετατρεποντας  το σε προσωπικο  θριαμβο...οι  2  προηγουμενοι  ενιωθαν να απειλειται η δημοφιλια  τους , εκανε τον  Τζιγγερ  να  μοιαζει αποτυχημενο......

4)    Βγενο.....κωλοτουμπας  σε   ΟΤΕ , Ολυμπιακη  , ΠΑΟ.......αναξιοπιστος  και  θελει  και   κομμα  τρομαρα  του....

Σε  ολα  αυτα  λαβετε  υποψη  πιθανη  συγχωνευση  Μαρφιν - Πειραιως.......μηπως ο  ΠΑΟ   ειναι  απλα  ενα  οχημα  για τις  συγκρουσεις  τους ...?  :think:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
Και γιατι να αγορασει??? ο Βγενο θελει Πατερα προεδρο και πολυμετοχικοτητα αφου ξερει οτι ο γαυρος ειναι πεθαμενος και ερχονται πρωταθληματα τζαμπα, τι μαπα του θελει να βαλει στο καδρο του πρωταθλητη μαζι με τον Πατερα ακοπα στο τζαμπα και χωρις αντιπαλο
ο μοναδικος ανθρωπος που εδωσε για τον βαζελο ειναι η οικογενειες βαρδινογιαννη και γιαννακοπουλου.αυτο ξερω εγω.εγω ξαναλεω οτι σαν γαυρος ετσι τα βλεπω.

Carlos

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Αυγ 2005
Κριτικές
12
Like
2
Πόντοι
2.945
ο μοναδικος ανθρωπος που εδωσε για τον βαζελο ειναι η οικογενειες βαρδινογιαννη και γιαννακοπουλου.αυτο ξερω εγω.εγω ξαναλεω οτι σαν γαυρος ετσι τα βλεπω.

...ετσι  ειναι...ο  Πατερας  ειχε  κανει ενα αποτυχημενο περασμα  απο  Εθνικο  και ο   Βγενο  ειναι για δηλωσεις   "θελουμε  3  Πιζαρο"     :jerking:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
και ξαναλεω και αν εισαι βαζελος σκεφτομενος και οχι βαζελος που σε ενδιαφερει μονο να εισαι καλυτερος απο μενα η περυσινη ακομα και η φετινη χρονια θεωρω αποτυχημενη και θα σου πω γιατι
για περυσι δε χρειαζεται εξηγηση
για φετος θεωρω αδιανοητο να εχεις δωσει τοσα λεφτα πολυ περισοτερα απο τη φετινη ακρως οικονομικη διαχειρηση του ολυμπιακου και να μη περνες πρωταθλημα απο τα χρισουγεννα
και για να μη μπω στη φαση οτι θα μπορουσαμε να το παρουμε θα σου πω οτι αν ειχαμε ενα ντουντου και ενα γκαλετι θα μπορουσε να το ειχε παρει ο παο με 1-2 βαθμους
ελπιζω να καταλαβαινεις τον συλογισμο μου οταν εννοω αποτυχια

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
παναθα πρεζα ρεεεεεεεεεε :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
και ξαναλεω και αν εισαι βαζελος σκεφτομενος και οχι βαζελος που σε ενδιαφερει μονο να εισαι καλυτερος απο μενα η περυσινη ακομα και η φετινη χρονια θεωρω αποτυχημενη και θα σου πω γιατι
για περυσι δε χρειαζεται εξηγηση
για φετος θεωρω αδιανοητο να εχεις δωσει τοσα λεφτα πολυ περισοτερα απο τη φετινη ακρως οικονομικη διαχειρηση του ολυμπιακου και να μη περνες πρωταθλημα απο τα χρισουγεννα
και για να μη μπω στη φαση οτι θα μπορουσαμε να το παρουμε θα σου πω οτι αν ειχαμε ενα ντουντου και ενα γκαλετι θα μπορουσε να το ειχε παρει ο παο με 1-2 βαθμους
ελπιζω να καταλαβαινεις τον συλογισμο μου οταν εννοω αποτυχια

λοιπόν γαύρε σε παρακολουθώ τόση ώρα και λές αρχιδιές(με το συμπάθειο κιόλας). Κοίτα την ομάδα σου και μην ασχολείσαι. ΌΛα κρίνονται εκ του αποτελέσματος. Σήκωσα νταμπλ με 7 βαθμούς διαφορά...και είχα μια καλή πορεία στην Ευρώπη. Τι ήθελες δηλαδή να ρίχνω 5άρες όπου βρεθώ κι όπου σταθώ? Η μήπως να πάρω το πρωτάθλημα απ'τα χριστούγεννα όπως έκανες εσύ κάποιες χρονίες που η διατησία σε έπαιζε 80-0?...Λοιπόν σταμάτα να βγάζεις τη ζήλια και το κόμπλεξ σου και κοίτα τα προβλήματα της ομάδας σου που πίστεψε με, τη προκειμένη στιγμή είσαι σε δυσμενέστερη θέση.Εγώ τουλάχιστον έχω παίχτες να σηκώσω πρωτάθλημα και πρόεδρο(Τζίγκερ)  κι όχι ένα παππού 75 χρονών που βαρέθηκε να ασχολείται, ένα χάος...παίχτες τελειωμένοι τύπου Ζεβλάκοφ και Ντιόγο, Λεδέσμα Μαρέσκα που ψάχνουν να φύγουν και προπονητές μούχλες τύπου Μπάντοβιτσ.

Α και καλή αρχή στη μεθαυριανή προετοιμασία σας..... :2funny: :2funny:

nikos278

Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
10
Πόντοι
66
προφανος και εσυ εισαι απο αυτους που σε ενδιαφερει μονο να εισαι καλυτερος απο μενα.
8ος εγω 7ος εσυ και εισαι χαρουμενος
με τι θα σχοληθω αστο να το κρινω εγω φιλε μου
εαν δε συμφωνεις με αυτα που λεω μπορεις να μη τα βλεπεις
αλλα τη λεξη αντικειμενικος δε τη ξερεις προφανως
γιατι οπως προειπα εγω θελω δυνατες ομαδες στη λιγκα .εσυ οχι.
οποτε δε θα συζητησω μαζι σου
λεγε οτι γουσταρεις
και το κομπλεξ το εχεις εσυ οχι γω
εγω ειμαι αρκετα χωρτασμενος :) :)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175

Α και καλή αρχή στη μεθαυριανή προετοιμασία σας..... :2funny: :2funny:
[/quote] :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
προφανος και εσυ εισαι απο αυτους που σε ενδιαφερει μονο να εισαι καλυτερος απο μενα.
8ος εγω 7ος εσυ και εισαι χαρουμενος
με τι θα σχοληθω αστο να το κρινω εγω φιλε μου
εαν δε συμφωνεις με αυτα που λεω μπορεις να μη τα βλεπεις
αλλα τη λεξη αντικειμενικος δε τη ξερεις προφανως
γιατι οπως προειπα εγω θελω δυνατες ομαδες στη λιγκα .εσυ οχι.
οποτε δε θα συζητησω μαζι σου
λεγε οτι γουσταρεις

τι λές ρε φίλε είσαι στα καλά σου; :uglystupid: :idiot: Στ'αρχίδια μου τι κάνεις εσύ. Και ποιός σου είπε ότι ο Παναθηναϊκός με το υπάρχον υλικό και 15 μουντιαλικούς παίχτες ότι θα βγεί 7μος στο Ελληνικό πρωτάθλημα; :jerking: Το ότι εσύ έχεις τα μαύρα σου τα χάλια και βγαίνεις 5τος στη τελική κατάταξη του πρωταθλήματος δε σημαίνει ότι θα πάρεις στη κατρακύλα μαζί σου και το βάζελο. :uglystupid: Ξέρεις φίλε, όλος ο κόσμος δε γυρνάει γύρω απ'τον Ολυμπιακό. Ήμαρτον πια μ'αυτή την αλαζονεία και τηνυπερεκτίμηση ότι μόνο εσείς υπάρχετε και κανένας άλλος.

Λοιπόν ας μη παπαρολογούμε με βάση τα δεδομένα είμαι νταμπλούχος και του χρόνου θα είμαι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος,σε αντίθεση απο σένα, εκτός αν ο Σωκράτης ξυπνήσει..

Α και είσαι σε φόρουμ του βάζελου να προσέχεις τι λες..αν θέλεις να κάνεις προπαγάνδα και να προωθείς τον Ολυμπιακό κομπλεξισμό σου μπές στο φορουμ του γαύρου.

Μετά τιμής..

Ο Πυρόκαυλος... :sunglasses: :)

milfslover

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2008
Κριτικές
13
Like
38
Πόντοι
4.175
τι λές ρε φίλε είσαι στα καλά σου; :uglystupid: :idiot: Στ'αρχίδια μου τι κάνεις εσύ. Και ποιός σου είπε ότι ο Παναθηναϊκός με το υπάρχον υλικό και 15 μουντιαλικούς παίχτες ότι θα βγεί 7μος στο Ελληνικό πρωτάθλημα; :jerking: Το ότι εσύ έχεις τα μαύρα σου τα χάλια και βγαίνεις 5τος στη τελική κατάταξη του πρωταθλήματος δε σημαίνει ότι θα πάρεις στη κατρακύλα μαζί σου και το βάζελο. :uglystupid: Ξέρεις φίλε, όλος ο κόσμος δε γυρνάει γύρω απ'τον Ολυμπιακό. Ήμαρτον πια μ'αυτή την αλαζονεία και τηνυπερεκτίμηση ότι μόνο εσείς υπάρχετε και κανένας άλλος.

Λοιπόν ας μη παπαρολογούμε με βάση τα δεδομένα είμαι νταμπλούχος και του χρόνου θα είμαι στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος,σε αντίθεση απο σένα, εκτός αν ο Σωκράτης ξυπνήσει..

Α και είσαι σε φόρουμ του βάζελου να προσέχεις τι λες..αν θέλεις να κάνεις προπαγάνδα και να προωθείς τον Ολυμπιακό κομπλεξισμό σου μπές στο φορουμ του γαύρου.

Μετά τιμής..

τι ασχολεισαι και εσυ μωρε εισαι  :jerking:

aigeas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2009
Like
19
Πόντοι
166

Μετά τιμής..

το κακο ειναι οτι δεν εχεις καταλαβει οτι 2 φορες στα 15 χρονια σου δοθηκε η δυνατοτητα να μιλας ετσι, τα προηγουμενα χρονια επαιρνες το πρωταθλημα τον σεπτεμβριο και τον μαιο πεταγες κορνεδες...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom